Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 11. 7. 2011 14:21

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Re: Chat o čemkoli 2

Frigo napsal(a):

Barborko, jde jen o napoprvé, že ti tam nalepí typy a délku zkrátí, jak potřebuješ. Jak ti to pak odroste, máš už svoje nehty, jen přes ně máš ten gel.
Ale každému vyhovuje něco jiného.

Lak je podle mně furt lak a mně tedy nikdy nevydržel déle, jak dva dny. Tohle je taková pohoda.

já mám nehty asi 10let. Francouzskou, kratší... na nic lepšího jsem doposud nepřišla. vyhovuje mi, že se nemusím o nic starat a mám vždycky nehty upravené. Jsou sice dražší, doplnění stojí asi 550, ale paní pracuje s kvalitní kosmetikou, tuším trosani..,  zlomí se mi nehet tak .. 1x za rok.  Vypadají úplně přirozeně, stejně , jako bych měla svoje, kdyby mi dorostly a vydržely do této délky.
Jedinou nevýhodu  a problémem -  to je krém z krabičky - ten musím nabírat prostě  něčím jiným lol

Není tady

#102 11. 7. 2011 14:28

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Barborka napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Jdu také se svou troškou do mlýna. Znáte děvčata indický kajal? Tady se myslím ten kvalitní vůbec nedostane, já ho mám z Indie, a ten Ind mi říkal, že se to v ajurvédě považuje za léčivé na oči, maluje se to na okraj víček blíž k očím.
Samozřejmě, že každý ho použije tolik, aby to nebylo třeba tak, jako je to na fotce - to už je fakt moc. Stačí jen velmi málo a podle mých zkušeností to nedráždí oči.
http://www.himalayahealthcare.com/newsh … him031.htm

To zní super! Mě štve, že se mi tužky na oči rozmazávají a nevydrží celý den. Tohle zní super! Dá se objednat někde po netu?

Když tužku přepudruješ, jakoby zaimpregnuješ (to jsem  tento termín , ted´,  v této souvislosti vymyslela lol ), já pudruju před i po.. Tak se ti nerozmaže nic! Ani blbá tužka za 50 ze smíšeného zboží . big_smile

Není tady

#103 11. 7. 2011 15:32

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Já si tak ráno akorát stihnu po umytí natřít obličej krémem, rty si maluju někdy cestou po schodech, navoním se cestou na zastávku autobusu, mám to asi dvě minuty, šedomodrou stínovací tužku někdy použiju až vystoupím na konečné u šaliny, tak mezi koupením novin a příjezdem šaliny. Ale někdy to stíhám doma, tu rtěnku, tužku a parfém. Někdy ne. Dneska ráno jsem si vlhký vlasy zafixovala slunečníma brýlema, namalovat jsem se nestihla ani cestou, protože jsem si nasazovala hodinky, prstýnky a náramek ne schodech a pak ještě cestou na zastávku. Tak jsem to vydržela až do práce. Já někdy tak chvátám, ale ne vždycky. A ještě jsem ráno hledala cestou parfém v kabelce, kde mám běžně změť všeho, co denně potřebuju, no a nenašla, takže jsem byla voňavá z ranní sprchy a parfém jsem na sebe nacákala až v kanclu. Obdivuju sousedku, že vstane v půl čtvrté ráno, vypije si doma kafe, dá cigárko, umyje a vyfouká si hlavu, nalíčí se, jakže hodně se nalíčí, má toho moc silnou vrstvu. Já si raději pospím, makeup nepoužívám, takže ráno WC, svačina klukům, sprcha, zuby, krém, prohrábnou vlasy, něco oblíct, nazout boty a tirikem na bus. Vlasy mám dlouhý, vlnitý, tak to někdy sepnu skřipcem, ale moc s tím štráchy nedělám a nikdo se mě zatím neleká. Jsem vypravená nejdýl za dvacet minut, nevím, co bych na sobě ráno dělala dvě hodiny.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#104 11. 7. 2011 15:47

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Barborka napsal(a):

Vějířovka napsal(a):

Barborka napsal(a):

To zní super! Mě štve, že se mi tužky na oči rozmazávají a nevydrží celý den. Tohle zní super! Dá se objednat někde po netu?

Možná, že to někde je, ale od jiných firem, ty neznám. Vím, že tady prodává i Shannah Husain, to je exluzivní ayur. firma, ale nevím, jestli má kajal (nenašla jsem to na googlu - možná, že nemám trpělivost. Jinak ten kajal je měkký, ale když to dáš k tomu oku a u horního víčka zase pod řasy, tak se vytvoří rovná linka, která drží celý den.

Zní to fakt skvěle! Zkusím se pozeptat, prohledat net.... tummenupp

Tady jsem našla jak to dělají. Já to tedy šmidlám tou měkkou tyčinkou rovnou. Tohle vypadá jako nějaká mast v kelímku a aplikuje to tyčinkou (vypadá to tedy fakt nebezpečně), ale princip je ten, že je to na těch okrajích blíž očím.
http://www.youtube.com/watch?v=eilUURi1hZg

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#105 11. 7. 2011 15:48

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Tak to ja jsem jako ta tva sousedka,rano si dam kafe, nasnidam se,napustim si vanu,umyju hlavu, oblecu se,vyfenuju,natocim,nalakuju,namaluju se  a utikam na vlak....Takto to delam denne od svych 14 let.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#106 11. 7. 2011 15:49

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Modroocko co pritel ozval se?

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#107 11. 7. 2011 16:03

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

eremuruss napsal(a):

Jo, poslal mi SMS ke svátku. Jen doufám, že nepřijede.

Není tady

#108 11. 7. 2011 16:19

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Pravidelne kazdy den se maluji od maturity. Rano vstanu, spustim kavovar, ukrojim buchtu a padim do sprchy, kdyz vylezu kafe je hotove. Prenesu sminky a snidani k televizi a u zprav se najim a nalicim. Plet mam pomerne slusnou, tak jen krem, na oci tuzka, stiny, rasenka, na oboci gel, mam ho jemne, staci i vetricek, aby byl kazdy chlup na jinou stranu. Pak dosusim vlasy,navonim se, obleknu se, promaznu rty necim nenapadnym a frcim. Trva mi to tak 35 minut, kdyz specham, kdyz ne 45.

Kajal bych strasne chtela, ale videla jsem to jen v cerne a ta je na me na den prilis tvrda.

Není tady

#109 11. 7. 2011 16:21

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

eremuruss napsal(a):

No, mozna ceka, ze se omluvis.big_smile

Není tady

#110 11. 7. 2011 16:27

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

elena007 napsal(a):

Kajal bych strasne chtela, ale videla jsem to jen v cerne a ta je na me na den prilis tvrda.

Já používám kajalovou tužku zn. RIMMEL, tzv. oboustrannou, mám černou a šedou. Ta šedá je taková decentnější a používám ji i jako oční linku na horní víčko stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#111 11. 7. 2011 16:29

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

elena007 napsal(a):

Modroočka napsal(a):

eremuruss napsal(a):

No, mozna ceka, ze se omluvis.big_smile

Hm, tak to může čekat, třeba celou věčnost lol

Není tady

#112 11. 7. 2011 16:32

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

eremuruss napsal(a):

Tak to ja jsem jako ta tva sousedka,rano si dam kafe, nasnidam se,napustim si vanu,umyju hlavu, oblecu se,vyfenuju,natocim,nalakuju,namaluju se  a utikam na vlak....Takto to delam denne od svych 14 let.

Erem - už kolikrát jsem si všimla, že píšeš, že si dáš vanu. Ty se koupeš i po ránu?
U mě ranní vstávání - někdy v 5.15 - to stihnu i kafe, sprchu , poklidit, připravit věci do školky (když nepřipravím večer) namalovat - řasy. - max. 30 minut. Někdy vstávám v 5.30 to stihnu to samé, akorát že dělám tři věci najednou a nesedím a nečučím do blba.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#113 11. 7. 2011 16:39

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Erem - už kolikrát jsem si všimla, že píšeš, že si dáš vanu. Ty se koupeš i po ránu?
U mě ranní vstávání - někdy v 5.15 - to stihnu i kafe, sprchu , poklidit, připravit věci do školky (když nepřipravím večer) namalovat - řasy. - max. 30 minut. Někdy vstávám v 5.30 to stihnu to samé, akorát že dělám tři věci najednou a nesedím a nečučím do blba.

Vecer se sprchuju,rano se koupu.Ja vstavam ve 4 hodiny v 5 hodin odjizdim do prace,teda pokud se svezu autem.stolt

Není tady

#114 11. 7. 2011 16:46

vitto
♥♥♥♥♥--

Teda holky, vy jste statečné smile Já v 7:25 vstávám a v 7:30 sedím v autě, hygienu, vlasy, malování doháním v práci smile Malování teda poslední dobou flákám sad

Není tady

#115 11. 7. 2011 16:58

Vějířovka
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

elena007 napsal(a):

Já používám kajalovou tužku zn. RIMMEL, tzv. oboustrannou, mám černou a šedou. Ta šedá je taková decentnější a používám ji i jako oční linku na horní víčko stolt

Kiaro, ta kajalová tužka je ale zřejmě běžná evropská kosmetika - ne orientální, takže se používá tak, jak jsme zvyklé, že?

... pomalu se přesunul do světa nočních můr, kde si hodní a zlí hoši, bez nejmenšího varování, tak často vyměňují klobouky ...   Terry Pratchett

Není tady

#116 11. 7. 2011 17:04

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Ano, je to tak stolt Není to pravý kajal, je to kajalová tužka, která má kajal pouze v názvu smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#117 11. 7. 2011 17:06

Blossom
Host

Modroočka napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Jéé, dneska je Olgy.... tak to vše nejlepší, Moddoočko Olinko!!! storstark pussa

#118 11. 7. 2011 17:07

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

elena007 napsal(a):

Ja mam takovou hnedo-bronzovou, ta mi po fialove slusi nejvic, tu zas nemuzu, protoze jsem asi na nejake barvivo alergicka, hned mam oci jak kralik. Na dovolene jsem koukala na kajal i na kohl a nekoupila, dumbom  protoze byla jen cerna a pritom to bylo za pakatel. Asi to bude mit neco dosebe, protoze mistni damy toho uzivaly hojne a nic se jim nemazalo. Zkusim internet, na vecer bych mozna cernou unesla.

Upravil(a) elena007 (11. 7. 2011 17:08)

Není tady

#119 11. 7. 2011 17:07

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Blossom napsal(a):

Modroočka napsal(a):

eremuruss napsal(a):

Jéé, dneska je Olgy.... tak to vše nejlepší, Moddoočko Olinko!!! storstark pussa

Díky moc, Bloss hjarta

Není tady

#120 11. 7. 2011 17:09

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Blossom napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Díky moc, Bloss hjarta

Taky preji vsechno nejlepsi. storstark

Není tady

#121 11. 7. 2011 17:20

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Eleno, taky moc děkuji winksmile

Není tady

#122 11. 7. 2011 17:44

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

elena007 napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Blossom napsal(a):

Díky moc, Bloss hjarta

Taky preji vsechno nejlepsi. storstark

Taky se přidávám k přání storstark .

Není tady

#123 11. 7. 2011 17:57

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Aprill, i tobě moc děkuju:jojo:

Není tady

#124 11. 7. 2011 18:24

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Modroočko, všechno nejlepší. hjarta
U nás nastává zábavná věc, převažování kufru. smile Kupodivu mám objemově míň věcí než můj muž. Jestli jsem si neměla ještě něco přikoupit.lol

Není tady

#125 11. 7. 2011 18:30

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

lea64 napsal(a):

Modroočko, všechno nejlepší. hjarta
U nás nastává zábavná věc, převažování kufru. smile Kupodivu mám objemově míň věcí než můj muž. Jestli jsem si neměla ještě něco přikoupit.lol

Myslela jsem , že už jsi fuč wink .

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí