Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1051 31. 7. 2011 22:09

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Chat o čemkoli 2

Duši, tak to s tou skleničkou.. to neznám. Budu muset vyzkoušet, až ten hnusnej němec na mně zas zaútočí..lol
Já zas nutím děti, aby si 3x sedli,když se pro něco vrátí. Mladej to poslední dobou dost bojkotuje. tillfreds

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#1052 31. 7. 2011 22:09

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

ViktorkaM napsal(a):

Kiara napsal(a):

...Jestlipak měl toto ten horlivý křesťan na paměti, když tenkrát přeštipoval ten řetěz na zboží v supermarketu vissla

Urcite mel. Ale touha obdarovat milovanou zenu byla silnejsi, nez vycitky svedomi... Ty me chces jako rict, ze vsichni verici jsou bez hrichu? Ze nikdo z nich nekrade, nepodvadi, denne nehresi??? va Tak to se zas ja musim zeptat: To nemyslis vazne, ze ne?

Viktorko, já mám na tohle stejný názor jako Frigo, která to napsala přede mnou - takže se nebudu opakovat wink

Upravil(a) Kiara (31. 7. 2011 22:09)

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#1053 31. 7. 2011 22:11

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Dusi ,
veta -jsme takovy jak  myslime ,znamena tohe: nas zivot je odrazem myslenek.

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#1054 31. 7. 2011 22:11

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

ViktorkaM napsal(a):

dusička napsal(a):

...A nemůžeš srovnávat mě a sebe. Já mám tři děti, a živila jsem je, ne manžela.

Neodpovedela jsi mi: Hladoval? Spal na ulici, nebo kde?

Viktorko - je to otec mých dětí, bydlíme ve stejném bytě, nemohla jsem ho vyhodit. Nevyvářela jsem mu.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1055 31. 7. 2011 22:12

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Arcanum napsal(a):

dusička napsal(a):

Nevím,jeslti je to pověrčivost.
Když něco doma hledáme (a to už jsem nakazila i manžela a kluky) opět - po babičce - otočíme skleničku a myslíme na tu věc - a světe div se - najdeme ztracenou věcičku.
Je to hodně o myšlení.Když budu věřit, pozitivně myslet, splní se mi, co chci. To vím.
KDyž budu smutná,říkat si,na tom stojí svět, musím - nezvládnu to.
ALe ted nevím,jak si to mám přeprat - jsme takový jaký si myslíme.
Myslíš, že si mám zodpovědět - co si o sobě myslíš? Jaká si?
Znám se stolt

Znas se ? Pak tedy proc nevis ze si se zenatym uz nezacnes ?   V cem to vezi?

Co když se zamiluju a bude to silnější než mé sliby sama sobě?
Ale na 99procent si s ženatým nezačnu, protože. Vím jaký to je - to trápení.

Není tady

#1056 31. 7. 2011 22:13

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Blossom napsal(a):

...To znamená, že touha obdarovat milovanou ženu je jakási omluva pro krádež?? va 

Tedy, mě je křesťanství ve své teorii v mnohém velmi blízké.
Ale když pak vidím tu praxi - Viktorčiným věřícím kradoucím manželem počínaje, a křesťanem - norským vrahem konče, tak se mi zdvíhá kufr... usch

Proc omluva? Ja ho neomlouvam, jen jsem tobe vysvetlovala, jak muze aj verici clovek spachat hrich. Vi to moc dobre, ze je to hrich, ale "to neco" je silnejsi. Omluva to urcite neni, ale pozdejsi litovani, pokani a snaha vyhnout se tomu, nejlepe uspesna, snad mozna je. Nebo ne?

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#1057 31. 7. 2011 22:14

Johana50
♥♥♥♥♥--

ViktorkaM napsal(a):

Kiara napsal(a):

...Jestlipak měl toto ten horlivý křesťan na paměti, když tenkrát přeštipoval ten řetěz na zboží v supermarketu vissla

Urcite mel. Ale touha obdarovat milovanou zenu byla silnejsi, nez vycitky svedomi... Ty me chces jako rict, ze vsichni verici jsou bez hrichu? Ze nikdo z nich nekrade, nepodvadi, denne nehresi??? va Tak to se zas ja musim zeptat: To nemyslis vazne, ze ne?

Protože vím, že jsi  v církvi, která se přísně drží biblických záznamů, tak mi zkus vysvětlit, jak si vyložit toto:

Apoštol Pavel psal v jednom z dopisů ( myslím Korintským), že :
Ten kdo svévolně hřeší i potom, co přijal pravdu nezaslouží slitování ....

A pak je tam taky něco o tom psu, co se navrátil ke svým zvratkům....dudlik no nic moc povzbudivého, co by se dalo aplikovat na tvé odvážné tvrzení výše...

Není tady

#1058 31. 7. 2011 22:16

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Arcanum napsal(a):

Dusi ,

Odrazem myšlenek. Tak to jo.
Jenže - slovo nikdy - je vlastně zápo*né. A naše podvědomí neumí číst zápo*né to sĺůvko ne. Takže když si řekneš (to se hlídám,při přání a neříkám ne) to nesmím tohle udělat - bác - stane se to.
PRoto jsem nebrala slovo nikdy jako pověru že se říká nikdy neříkej nikdy, ale spíš kvůli tomuhle,že je to negativní myšlenka.
Jinak - já vím,že to funguje - pro mě tedy nový název - život je odrazem myšlenek - a moc se mi líbí.
Protože když mám právě pozitivní myšlenky, tak se cítíš v pohodě a jsem spokojená a vychází to.

Není tady

#1059 31. 7. 2011 22:17

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

Blossom napsal(a):

...To znamená, že touha obdarovat milovanou ženu je jakási omluva pro krádež?? va 

Ale když pak vidím tu praxi - Viktorčiným věřícím kradoucím manželem počínaje, a křesťanem - norským vrahem konče, tak se mi zdvíhá kufr... usch

Proc omluva? Ja ho neomlouvam, jen jsem tobe vysvetlovala, jak muze aj verici clovek spachat hrich. Vi to moc dobre, ze je to hrich, ale "to neco" je silnejsi. Omluva to urcite neni, ale pozdejsi litovani, pokani a snaha vyhnout se tomu, nejlepe uspesna, snad mozna je. Nebo ne?

Nojo Viktorko, ale psala si, že kradl víckrát. Takže hřešil víckrát?

Není tady

#1060 31. 7. 2011 22:17

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

dusička napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

dusička napsal(a):

...A nemůžeš srovnávat mě a sebe. Já mám tři děti, a živila jsem je, ne manžela.

Viktorko - je to otec mých dětí, bydlíme ve stejném bytě, nemohla jsem ho vyhodit. Nevyvářela jsem mu.

dusičko, Tys mu sice nevyvářela, ale pro celou rodinu byla k dispozici plná lednice, ze které si kdokoliv - tedy i on - mohl vzít kdykoliv cokoliv, co hrdlo ráčilo. Navíc jsi ze svého platila i za něj režii bytu, pokud si dobře vzpomínám, tak i nedoplatky za elektřinu a pod. Takže jsi mu sice přímo nedávala peníze = neživila jsi ho, ale dopustila jsi, aby na Tobě docela dost dlouhou dobu participoval hmm

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#1061 31. 7. 2011 22:18

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

...Viktorko - je to otec mých dětí, bydlíme ve stejném bytě, nemohla jsem ho vyhodit. Nevyvářela jsem mu.

Dalas mu najist z toho, co jsi uvarila detem... Ok. To je vporadku. Jeste chci videt, kde je ten rozdil: Je to muj manzel. Miluju ho. Bydlime (teda budeme) spolu. Az se vrati, urcite pracu hned hledat bude, neli mozna ja ju z domova budu hledat za nej pred jeho navratem, aby treba rovnou nastoupil... No ale kdyz se to hned nepovede, je prirozene, ze finance potahnu sama. Neni to cizi chlap, je to MUJ MUZ. Co je na tom v neporadku?

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#1062 31. 7. 2011 22:19

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

Blossom napsal(a):

a nemůže to být jen to, že lituje, že ho chytli, že ho zavřeli ?  Viktorko, omlouvám se..nechci do tebe vůbec rejt, ale nejsem věřící, sice pár údajně věřících znám a jsou to hajzlíci, pro které je desatero jen nějaký cár papíru, který spíš použijí na oblbování nevěřících, tak tomu prostě vůbecne rozumím.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#1063 31. 7. 2011 22:24

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

dusička napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Dusi ,

Odrazem myšlenek. Tak to jo.
Jenže - slovo nikdy - je vlastně zápo*né. A naše podvědomí neumí číst zápo*né to sĺůvko ne. Takže když si řekneš (to se hlídám,při přání a neříkám ne) to nesmím tohle udělat - bác - stane se to.
PRoto jsem nebrala slovo nikdy jako pověru že se říká nikdy neříkej nikdy, ale spíš kvůli tomuhle,že je to negativní myšlenka.
Jinak - já vím,že to funguje - pro mě tedy nový název - život je odrazem myšlenek - a moc se mi líbí.
Protože když mám právě pozitivní myšlenky, tak se cítíš v pohodě a jsem spokojená a vychází to.

Tak dusi,tohle ale neni o zadnem prani,to je jina vec. To je o tom znat sam sebe a vedet co ano,co ne ,co mozna a co nikdy. smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#1064 31. 7. 2011 22:27

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaM napsal(a):

mariposa napsal(a):

...A já bych zase řekla, že Viktorka je boží živočich big_smile je krásně svá a pro mě zcela čistá pussa

Wow, rdim se az za usima. Ale myslim, ze takova opravdu jsem... pussa

big_smilepussa

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#1065 31. 7. 2011 22:29

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Johana50 napsal(a):

...Apoštol Pavel psal v jednom z dopisů ( myslím Korintským), že :
Ten kdo svévolně hřeší i potom, co přijal pravdu nezaslouží slitování ....
A pak je tam taky něco o tom psu, co se navrátil ke svým zvratkům....dudlik no nic moc povzbudivého, co by se dalo aplikovat na tvé odvážné tvrzení výše...

Vytucnene jsi mela na mysli, ze jo? Sice nezaslouzi, ale kdyz cini pokani, a snazi se (a Buh moc dobre vi, jak je to ve skutecnosti - vidi nam totiz do srdci), urcite ho dotane. Aj "nezaslouzene". Neopomin me "cinit pokani + snazit se". To je podstata. Ef 2:8 godlike

Není tady

#1066 31. 7. 2011 22:30

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Kiara napsal(a):

dusička napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

dusičko, Tys mu sice nevyvářela, ale pro celou rodinu byla k dispozici plná lednice, ze které si kdokoliv - tedy i on - mohl vzít kdykoliv cokoliv, co hrdlo ráčilo. Navíc jsi ze svého platila i za něj režii bytu, pokud si dobře vzpomínám, tak i nedoplatky za elektřinu a pod. Takže jsi mu sice přímo nedávala peníze = neživila jsi ho, ale dopustila jsi, aby na Tobě docela dost dlouhou dobu participoval hmm

Ano Kiaro,
byla jsem na dně. Byla jsem neštastná a neuměla řešit jinak. Odchod do podnájmu jsem nedokázala.
Našla jsem si chlapa (nevysvětlovala jsem manželovi nic, ani se na nic neptal) ale nebylo to ono. Myslela jsem si,že třeba bych dokázala odejít s chlapem,ale to je blbost.
Brečela jsem, máma ze mě na nervy. Zatěžovala jsem jí. Na druhou stranu - třeba příklad - mamka mi říkala - nemáte posekanou zahradu - jak to vypadá. říkám, mami, mám doma tři chlapi, já to sekat nebudu. 14dnů neposekaná zahrada - (já vím,jsem měkká) a mamka - pohlídám holku - běž sekat. Je to blbost - ale já prostě poslechla mamku a šla. A tak to bylo se vším. Na jednu stranu jsem na chlapa řvala, vyčítala, na druhou stranu jsem byla tátamáma a brala za něho zodpovědnost.
Ted prostě odpadky nevynesu, neposekám, i kdyby máma nadávala (ale nebude, promluvili jsme si spolu, pochopila mě a já jí), nebudu se snažit zavděčit, dělat všechno, vše zakrývat.
Manžela jsem schazovala - že si stejně žádnou práci nenajde.
Ted - když jsem si řekla,budu mu věřit, práci má. Chováme se k sobě jako milenci - stará se. Cítím to,že mě miluje - ale záleží to na mě. Jak já se budu chovat, bude se chovat on.

Není tady

#1067 31. 7. 2011 22:30

tina
Moderátor(ka)
Web

máte nový chlívek, tento zavírám smile

http://lb4m.lilypie.com/TikiPic.php/gndx.jpghttp://lb4m.lilypie.com/gndxp2.png
http://lbym.lilypie.com/TikiPic.php/JTqs.jpghttp://lbym.lilypie.com/JTqsp2.png

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí