Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1026 31. 7. 2011 21:31

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Re: Chat o čemkoli 2

Vladena napsal(a):

... Přílišná dobrota, kterou nikdo nepotřeboval- je podle mne naivita v myšlení a skutku. Jinak Tě nebudu trápit, ono to dopadne stejně jak chce, teď se cítíš velice zamilovaně a šťastně, a já Ti přeji, aby to co nejdéle vydrželo. Měj se hezky!

Potreboval, ale hloupe zneuzil. Jinak v poho... par reta

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#1027 31. 7. 2011 21:33

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Arcanum napsal(a):

dusička napsal(a):

mariposa napsal(a):

......nikdy a to vím nabeton, že nikdy, by mě nenapadlo si dát někoho do ignoru.

Mariposo - bacha na to vytučněné dumbom

Dusi,
pro nekoho nikdy znamena skutecne -nikdy.
Pro jine je to vsak nepochopitelny.

Kdo nezna sam sebe ,ten o sobe pochybuje a pak sam sobe namlouva -"nikdy nerikej nikdy".
To jak myslime takovy jsme. Chapes? wink  Nekdo to ma takhle jiny jinak.

Nenene Arcanum,nikdy se říká kvůli tomu,že nikdy nemůžeš vědět, jak to bude příště, časy se mění,člověk se mění, ted si můžeme říct, mám to tak, já nikdy, ale je to ted v této přítomnosti

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1028 31. 7. 2011 21:33

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Blossom napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

Vladena napsal(a):

...Protože samota hodně ovlivňuje výbět partnerů zvláště v pozdějším věku.

Nebyla jsem sama. Byla jsem predchozi skoro ctyri roky s "nevhodnym partnerem" Samota muj vyber rozhodne neovlyvnila. Ani ten prvni, po sedmi letech po rozpadu polsedniho manzelstvi, kdy jsem pocitila, ze UZ chlapa vedle sebe potrebuju. "Vybirala" jsem dlouho.

Tedy Viktorko, trochu s úžasem sleduji, cos tu o sobě psala a píšeš....

Nechci být ironická, ale přemýšlím co asi byl v tvých očích nevhodný partner, když muž opakovaně trestaný je pro Tebe ten vhodný, pravý a nejlepší....

Tak zasa - pre každého je vhodný niekto iný... Mňa muži, o ktorých si okolie myslelo, že "by sma sa k sebe hodili" a že by on "bol pre mňa vhodný" väčšinou na smrť nudili. grater kapitulation sova

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1029 31. 7. 2011 21:34

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

Selima napsal(a):

Arcanum napsal(a):

dusička napsal(a):

Dusi,

Kdo nezna sam sebe ,ten o sobe pochybuje a pak sam sobe namlouva -"nikdy nerikej nikdy".

Môžeme sa poznať ale často sa len domnievame. A "nikdy" je podľa mňa magnetom pre Osud (Boha? , karmu?, Vyššiu silu? Vesmír?), aby na nás poslal skúšku, ktorá naše Nikdy prevráti naruby alebo aspoň preverí. wink Pekne to vidno aj tu, na niektorých vláknach. Občas Nikdy môže fakt znamenať Nikdy, ale my Nikdy nemôžeme vopred vedieť. stolt

Ano,tady souhlasim pouze stim ze nase nikdy muze byt provereno.
Tim se ale nase nikdy neprevraci na ruby ,naopak stane se nikdy jednou pro vzdy.

Co se tady tykalo napriklad nastaveni ignoru ,tak at nekdo veri nebo ne ,to je naprosto banalni situace kdy nase nikdy vime vzdy uz davno davno dopredu. smilestolt
Je nnoho takovych veci. (nejen ptakovina s ignor)big_smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#1030 31. 7. 2011 21:34

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

.......třeba si narazila na ametyst!?...lollol...kdepak jsi kopala? Ne, vážně, vím, že tě nikdo nezvyklá v tvém přesvědčení, jenom jsme tě trošku více poznali zde na BB.....stolt

Ne. Ja nasla ZLATICKO. Vlastne ono si naslo me... hjarta

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#1031 31. 7. 2011 21:36

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jo, a tuším, že dusička tu psala něco ve smyslu - že ve 20 si žena říká - ženatého nikdy, a ve třiceti už to začíná přehodnocovat a ve čtyřiceti už k tomu dospěje... (???)
Jo to jsem psala já, ale to nebylo ve smyslu - ženatého.
ALe že ženská ve dvaceti třeba něco odsuzuje, že nikdy v životě, ale ve třiceti,ve čtyřiceti už na to kouká jiným aočima.
Měla jsem třeba na mysli,že ve dvaceti ženská říká, jednou by mi byl muž nevěrnej a už ho nikdy nevezmu zpátky. Ve třiceti je vdaná,má děti, a třeba tu nevěru odpustí.
Takto má slova byli myšleny. Nebylo to přímo o ženatým.
Já jsem si ve dvaceti řekla - že ženatým už začínat nikdy nebudu po mé zkušenosti.

Není tady

#1032 31. 7. 2011 21:38

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Arcanum napsal(a):

dusička napsal(a):

Dusi,

Nenene Arcanum,nikdy se říká kvůli tomu,že nikdy nemůžeš vědět, jak to bude příště, časy se mění,člověk se mění, ted si můžeme říct, mám to tak, já nikdy, ale je to ted v této přítomnosti

Ne ne ne Dusi smile  zda se ti mozna ze nevim o cem mluvis  a mozna se Ti zda teda i to ze Ti nerozumim. Jenze ja Ti rozumim,presto rikam ze jsou veci kdy ja osobne naprosto nabeton reknu slovo -nikdy. Ted v teto jedine pritomnosti volim uz svoji "budoucnost" .

Upravil(a) Arcanum (31. 7. 2011 21:39)

Není tady

#1033 31. 7. 2011 21:38

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

A blbe mu to urcite nebude, pac je to prirozene, ze kdyz muz pracu nema, zabezpecuje rodinu zena.
Viktorko - tohle fakt myslíš vážně? vissla usch

Smrtelne! Tys to nedelala, kdyz tvuj muz pracu nemel? Nechalas ho hladovat? Nebo vykopla na ulicu, kdyz neprispival na najem? va

Není tady

#1034 31. 7. 2011 21:39

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

majkafa napsal(a):

Bylo by hezké, kdyby jim to vyšlo. Ale to se bude vědět, ne-li dříve, tak na smrtelné posteli prvního z nich.
Mám ráda pohádky s dobrými konci. I v reálném životě.

My neumreme. Je taky verici... reta

áá zas další "věřící".. jak je to s tím plněním desatera ? Proč se lidi hlásí k víře a přitom je to jen zástěrka ? .. blbá zástěrka.  Tomu fakt nerozumím.

Motto ženy :  :-)  :-)
Všichni si myslí, že největším snem každé ženy je mít dokonalého muže...
Zbláznili jste se..?!     Největším snem ženy je žrát a nepřibrat!  :-)

Není tady

#1035 31. 7. 2011 21:42

Blossom
Host

dusička napsal(a):

Jo, a tuším, že dusička tu psala něco ve smyslu - že ve 20 si žena říká - ženatého nikdy, a ve třiceti už to začíná přehodnocovat a ve čtyřiceti už k tomu dospěje... (???)
Jo to jsem psala já, ale to nebylo ve smyslu - ženatého.
ALe že ženská ve dvaceti třeba něco odsuzuje, že nikdy v životě, ale ve třiceti,ve čtyřiceti už na to kouká jiným aočima.
Měla jsem třeba na mysli,že ve dvaceti ženská říká, jednou by mi byl muž nevěrnej a už ho nikdy nevezmu zpátky. Ve třiceti je vdaná,má děti, a třeba tu nevěru odpustí.
Takto má slova byli myšleny. Nebylo to přímo o ženatým.
Já jsem si ve dvaceti řekla - že ženatým už začínat nikdy nebudu po mé zkušenosti.

Aha, tak já to z kontextu pochopila ve smyslu, že v tomto příspěvku mluvíš o ženatých.

#1036 31. 7. 2011 21:42

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Arcanum - vlastně jsem ted napsala - že po zkušenosti vím,že už nikdy nezačnu s ženatým.
Ale co já vím,co může být za deset let?
Ignore třeba pokládám za ovlivnitelný,že prostě když se řekne nikdy,tak nebudu používat ignore nikdy .
Jinak si myslím - že když se říká nikdy - že si to přivolám.

Není tady

#1037 31. 7. 2011 21:45

Blossom
Host

Selima napsal(a):

Blossom napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

Nebyla jsem sama. Byla jsem predchozi skoro ctyri roky s "nevhodnym partnerem" Samota muj vyber rozhodne neovlyvnila. Ani ten prvni, po sedmi letech po rozpadu polsedniho manzelstvi, kdy jsem pocitila, ze UZ chlapa vedle sebe potrebuju. "Vybirala" jsem dlouho.

Tedy Viktorko, trochu s úžasem sleduji, cos tu o sobě psala a píšeš....

Nechci být ironická, ale přemýšlím co asi byl v tvých očích nevhodný partner, když muž opakovaně trestaný je pro Tebe ten vhodný, pravý a nejlepší....

Tak zasa - pre každého je vhodný niekto iný... Mňa muži, o ktorých si okolie myslelo, že "by sma sa k sebe hodili" a že by on "bol pre mňa vhodný" väčšinou na smrť nudili. grater kapitulation sova

...obávám se, že tady se to vyplní až příliš, že se s ním Viktorka tedy rozhodně nudit nebude....

A taky přemýšlím o tom faktu, kde Viktorka píše, že on je věřící....

Asi tomu nerozumím, ale pokud vím, věřící mají dodržovat Desatero, kde je mimo jiné přikázání Nepokradeš..... (?)

#1038 31. 7. 2011 21:48

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

...Nechci být ironická, ale přemýšlím co asi byl v tvých očích nevhodný partner, když muž opakovaně trestaný je pro Tebe ten vhodný, pravý a nejlepší....

Alkoholik. Ale ze jsme spolu nebydleli a v me pritomnosti to neprovozoval, prisla jsem na to tak nejak nahodne az asi tak po roce znamosti. Pak jsem chvilu opravdu delala vsecko pro to, aby toho nechal - nechtel. Rikal to otevrene, ze MUSI byt kazdy vecer v hospode s chlapama... Ja jsem se s tim snazila nejak vyrovnat (byvali jsme spolu jenom 2, 3 dny v tydnu, a to nepil. Jezdil totiz za mnou autem). Jenze jsem si porad prala, aby toho nechal a bydleli jsme spolu. Nechtel. Ani zenit se nechtel, prave proto, ze vedel, ze bych ho nutila, aby toho nechal... Ja ho mela opravdu rada, byl moc sikovnej, co by chlap, doma udelat, a tak. Byl aj hezkej, jako Kevin Kostner v tmavem provedeni. Ale piti nechat nechtel a vzit si me taky ne. Citila jsem se posledni dobou opravdu jak "rohozka", nevedela jsem, jak z toho "ven". "Kriminalnik" mi pomohl. Ukazal mi, ze chlap muze byt aj galantni a ochotny udelat (zmenit) cokoliv.

Není tady

#1039 31. 7. 2011 21:49

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Viktorko, když je Tvůj milý věřící, říká mu takhle třeba něco sedmé a desáté přikázání Boží big_smile ?!?
(pro nevěřící: sedmé přikázání = Nepokradeš, desáté přikázání = Nepožádáš statku bližního svého).

Jestlipak měl toto ten horlivý křesťan na paměti, když tenkrát přeštipoval ten řetěz na zboží v supermarketu vissla

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#1040 31. 7. 2011 21:50

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Arcanum - vlastně jsem ted napsala - že po zkušenosti vím,že už nikdy nezačnu s ženatým.

Jsi poverciva? Ja tvrdim ze je to skoda ovlivnovat sama sebe poverama. smile
Po zkusenosti se ma clovek naprosto probudit a ne si rikat -"jeee. ja nevim co bude za deste let"

Dusi ,rozumis slovum ktery jsem Ti uz dnes napsala? =Jsme takovy jak myslime.

Není tady

#1041 31. 7. 2011 21:52

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

Viktorko.. vybíráš si nějak podobné partnery, že ?  A věříš, že je předěláš. rock

Není tady

#1042 31. 7. 2011 21:55

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

...áá zas další "věřící".. jak je to s tím plněním desatera ? Proč se lidi hlásí k víře a přitom je to jen zástěrka ? .. blbá zástěrka.  Tomu fakt nerozumím.

Neni to zasterka. Pokud narazis na to, ze je "zlodej"... vis kolik je vericich zlodeju, vrahu, nasilniku, smilniku a co ja vim koho? Kdyz cinej pokani a sve byvale hrichy nepachaji, Buh k tomu urcite prihledne, nemej peci... gloria

Není tady

#1043 31. 7. 2011 21:55

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

dusička napsal(a):

A blbe mu to urcite nebude, pac je to prirozene, ze kdyz muz pracu nema, zabezpecuje rodinu zena.
Viktorko - tohle fakt myslíš vážně? vissla usch

Smrtelne! Tys to nedelala, kdyz tvuj muz pracu nemel? Nechalas ho hladovat? Nebo vykopla na ulicu, kdyz neprispival na najem? va

Je v nás rozdíl - pro mě to tedy přirozené není,aby žena živila muže.
A nemůžeš srovnávat mě a sebe. Já mám tři děti, a živila jsem je, ne manžela.

Není tady

#1044 31. 7. 2011 21:59

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Arcanum napsal(a):

dusička napsal(a):

Jsi poverciva? Ja tvrdim ze je to skoda ovlivnovat sama sebe poverama. smile
Po zkusenosti se ma clovek naprosto probudit a ne si rikat -"jeee. ja nevim co bude za deste let"

Dusi ,rozumis slovum ktery jsem Ti uz dnes napsala? =Jsme takovy jak myslime.

Arcanum - počkej počkej,přemýšlím
Jeslti jsem pověrčivá?
Jo,asi to mám zakodovaný,když přeběhne přes cestu černá kočka,že třikrát plivnu,abych neměla smůlu.
Když koupím nové boty, nedávám je na stůl,protože by tlačili.
Když jsem přijela z porodnice,všechny děti jsem dala na minutku v zavinovačce na stůl,protože babička povídala - měla osm děti, jen jedno nepoložila v domě na stůl - dcera zemřela ve 23letech.
Nevím,jeslti je to pověrčivost.
Když něco doma hledáme (a to už jsem nakazila i manžela a kluky) opět - po babičce - otočíme skleničku a myslíme na tu věc - a světe div se - najdeme ztracenou věcičku.
Je to hodně o myšlení.Když budu věřit, pozitivně myslet, splní se mi, co chci. To vím.
KDyž budu smutná,říkat si,na tom stojí svět, musím - nezvládnu to.
ALe ted nevím,jak si to mám přeprat - jsme takový jaký si myslíme.
Myslíš, že si mám zodpovědět - co si o sobě myslíš? Jaká si?
Znám se stolt

Není tady

#1045 31. 7. 2011 22:00

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

...Jestlipak měl toto ten horlivý křesťan na paměti, když tenkrát přeštipoval ten řetěz na zboží v supermarketu vissla

Urcite mel. Ale touha obdarovat milovanou zenu byla silnejsi, nez vycitky svedomi... Ty me chces jako rict, ze vsichni verici jsou bez hrichu? Ze nikdo z nich nekrade, nepodvadi, denne nehresi??? va Tak to se zas ja musim zeptat: To nemyslis vazne, ze ne?

Není tady

#1046 31. 7. 2011 22:04

Frigo
♥♥♥♥♥♥♥

ViktorkaM napsal(a):

Frigo napsal(a):

...áá zas další "věřící".. jak je to s tím plněním desatera ? Proč se lidi hlásí k víře a přitom je to jen zástěrka ? .. blbá zástěrka.  Tomu fakt nerozumím.

Neni to zasterka. Pokud narazis na to, ze je "zlodej"... vis kolik je vericich zlodeju, vrahu, nasilniku, smilniku a co ja vim koho? Kdyz cinej pokani a sve byvale hrichy nepachaji, Buh k tomu urcite prihledne, nemej peci... gloria

Viktorko, proto jsem napsala, že hlásání víry v boha vidím jako blbou zástěrku.  Skutečně věřící člověk desatero poruší maximálně nějakým omylem, nedopatřením a pak snad nějaké pokání..no dobře. Ale u většiny rádoby věřících grázlů  nějaká zpověď a pokání to může odčinit, považuji za blbost.  Nemůže být nějaký věřící jen proto, že to jeho partner chce slyšet ?

Není tady

#1047 31. 7. 2011 22:06

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Frigo napsal(a):

Viktorko.. vybíráš si nějak podobné partnery, že ?  A věříš, že je předěláš. rock

Ne. Nevybiram si "vadne partnery", abych je predelavala. Na to poslednim to vazne nebylo nikterak videt, byl v dobre fyzicke kondici a tu potrebu denne sedet v hospode zrejme v me pritomnosti nejak potlacil, proste jsem to velmi dlouho nevedela. A az jsem to odhalila, uz jsem ho mela prilis rada na to, abych ho ze dne na den vykopla... Snazit se o napravu je snad logictejsi, ne?

Není tady

#1048 31. 7. 2011 22:06

Blossom
Host

ViktorkaM napsal(a):

Kiara napsal(a):

...Jestlipak měl toto ten horlivý křesťan na paměti, když tenkrát přeštipoval ten řetěz na zboží v supermarketu vissla

Urcite mel. Ale touha obdarovat milovanou zenu byla silnejsi, nez vycitky svedomi... Ty me chces jako rict, ze vsichni verici jsou bez hrichu? Ze nikdo z nich nekrade, nepodvadi, denne nehresi??? va Tak to se zas ja musim zeptat: To nemyslis vazne, ze ne?

To znamená, že touha obdarovat milovanou ženu je jakási omluva pro krádež?? va 

Tedy, mě je křesťanství ve své teorii v mnohém velmi blízké.
Ale když pak vidím tu praxi - Viktorčiným věřícím kradoucím manželem počínaje, a křesťanem - norským vrahem konče, tak se mi zdvíhá kufr... usch

#1049 31. 7. 2011 22:07

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Nevím,jeslti je to pověrčivost.
Když něco doma hledáme (a to už jsem nakazila i manžela a kluky) opět - po babičce - otočíme skleničku a myslíme na tu věc - a světe div se - najdeme ztracenou věcičku.
Je to hodně o myšlení.Když budu věřit, pozitivně myslet, splní se mi, co chci. To vím.
KDyž budu smutná,říkat si,na tom stojí svět, musím - nezvládnu to.
ALe ted nevím,jak si to mám přeprat - jsme takový jaký si myslíme.
Myslíš, že si mám zodpovědět - co si o sobě myslíš? Jaká si?
Znám se stolt

Znas se ? Pak tedy proc nevis ze si se zenatym uz nezacnes ?   V cem to vezi?

Není tady

#1050 31. 7. 2011 22:07

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

...A nemůžeš srovnávat mě a sebe. Já mám tři děti, a živila jsem je, ne manžela.

Neodpovedela jsi mi: Hladoval? Spal na ulici, nebo kde?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí