Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1001 31. 7. 2011 21:08

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Re: Chat o čemkoli 2

Bohuzel v to pondelni rano, co jsem si ho vedla do vazby,
Viktorko, už Tě začínám chápat, většinou si vedeme prvňáka do školy.... yikes

Není tady

#1002 31. 7. 2011 21:08

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Vladena napsal(a):

...Je hezké být naivní, ale když toho potom někdo využije ve svůj prospěch, naivita se stává blbostí.

No, tak na to jsem velkou cast zivota dost trpela. Ale nebyla to naivita, spise prilisna dobrota. I na mistech, kde namiste zrovna nebyla... grater Nejsem naivni. Ani trochu. To mam jen nektere nazory od vas odlisne, a ze je se mnou nesdilite, muze vam to prijit, jako naivni... Neni. rock

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#1003 31. 7. 2011 21:08

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

ViktorkaM napsal(a):

Nebude bez prace. Kdyz prisel z vysetrovacky, hned sel radne na pracak a myslim po ctyrech dnech si pracu nasel, sice jenom na brigadu, vedle toho pracaku (normalne, legalne, tak jak se to muze, kdyby to nahodou nekomu vrtalo hlavou, ale porad hledal plny uvazek. Nasel. Bohuzel v to pondelni rano, co jsem si ho vedla do vazby, mu volali, ze ve ctvrtek muze nastoupit. No, smula. Jsem si jista, ze si pracu najde hned. A blbe mu to urcite nebude, pac je to prirozene, ze kdyz muz pracu nema, zabezpecuje rodinu zena. Nevidim duvod, proc by mel delat neco, co nechce - vracet se tam, kde mu uz neni dobre...

Přirozené podle mě je, aby si zdravý chlap poté, co přijde o práci fofrem našel jinou ... a nepovažoval za přirozené, že rodinu bude zabezpečovat žena vissla

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#1004 31. 7. 2011 21:10

majkafa
Host

Vladena napsal(a):

Mě to taky praštilo do očí.
Viktorka si prostě ke svým 5 dcerám pořídila syna, no. To je můj pocit z toho celého.

#1005 31. 7. 2011 21:11

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

mariposa napsal(a):

dusička napsal(a):

mariposa napsal(a):

A s tímhle já souhlasím.
I když si o sobě myslím, že slaboch v některých situacích jsem, nikdy a to vím nabeton, že nikdy, by mě nenapadlo si dát někoho do ignoru. Tím se podle mě nic neřeší. Je to to samý jako si nasazovat růžové brýle, když je tma. No prostě jinými slovy k ničemu.

Sel a mě ještě příjde, že Ty tady strašně ráda říkáš svoje názory. Dost často jen pro to "říkání", i když jsou mimo, prostě Tě podle mě baví za každou cenu říct svůj názor smile

Mariposo - bacha na to vytučněné dumbom
A jen tak mmch každá tu říkáme svoje názory ,můžeš s nima souhlasit a nebo nesouhlasit.  Od toho je babinet,aby si se dozvěděla věci i z jiného úhlu pohledu

Záměrně jsem napsala 2x nikdy, protože to vím. Věci jako jsou ignore vím, že nemám zapotřebí. Prostě to vím a proto píšu nikdy, nepochybuju, vím to nabeton.

Nečtu tady všechno, to bych se z toho musela zbláznit, ale jenom to co mě osloví. Když cítím, že je to ztráta času, prostě babinet zavřu, a když někoho nechci číst, někdy nečtu napři. Sel, protože nemám sílu na její slovenštinu, prostě jí přeskočím, ale do ignoru, to fakt nikdy ne smile

Víš dušičko, babinet může být i na jiné věci než aby se člověk dozvěděl jiné úhly pohledu smile Já se tady například nejvíc učím o sobě. Třeba když pozoruju svoje emoce, když Vás čtu. Např. i tak to může někdo mít.

No a ja si práve dám do Ignoru to, čo vo mne nevyvoláva vôbec nič, ale je to napr. na vlákne, kam často chodím... Som lenivá vždy rolovať a preskakovať big_smile . Ale už je tých ingorov nejako menej. vissla Asi starnem alebo čo (a nemám viac času, ako s aponúka)...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1006 31. 7. 2011 21:12

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaM napsal(a):

Vladena napsal(a):

Viktorko máš děti a byla jsi vdaná?Jak dlouho jsi sama?

Proc?

Protože samota hodně ovlivňuje výbět partnerů zvláště v pozdějším věku.

Není tady

#1007 31. 7. 2011 21:13

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

mariposa napsal(a):

Tak se tak zamýšlím proč tu Viktorku tady tak řešíte? Já ten její vztah vnímám tak, že ona s ním nemá žádný problém. Ale všichni kdo to nežijí v něm ten problém vidí. No zajímavé.

Lebo je to tučné sústo... big_smile A Viki rada vykrikuje o druhých (napr. o Majkafe), tak sa jej to proste s gustom vráti... Inak, ja im skôr držím palce, ale... ale ale. Počkám si. Som zvedavá, BI, na pokračovanie.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#1008 31. 7. 2011 21:14

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

Myslim ze nezacinas. To "si" tam bylo jenom proto, ze kdyz jsem ho doprovazela, citila jsem se, jako bych ho vedla na popravu... a sebe taky... Vedela jsem, ze je to nadlouho posledni nase cesta "venku", kdy se muzeme drzet za ruce a libat se na ulici, jo, byla to cesta pod gilotinu... jeste ze v tom unoru vyfasnu zivou vodu... reta

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#1009 31. 7. 2011 21:15

majkafa
Host

Bylo by hezké, kdyby jim to vyšlo. Ale to se bude vědět, ne-li dříve, tak na smrtelné posteli prvního z nich.
Mám ráda pohádky s dobrými konci. I v reálném životě.

#1010 31. 7. 2011 21:16

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

Nebude bez prace. Kdyz prisel z vysetrovacky, hned sel radne na pracak a myslim po ctyrech dnech si pracu nasel, sice jenom na brigadu, vedle toho pracaku (normalne, legalne, tak jak se to muze, kdyby to nahodou nekomu vrtalo hlavou, ale porad hledal plny uvazek. Nasel. Bohuzel v to pondelni rano, co jsem si ho vedla do vazby, mu volali, ze ve ctvrtek muze nastoupit. No, smula. Jsem si jista, ze si pracu najde hned. A blbe mu to urcite nebude, pac je to prirozene, ze kdyz muz pracu nema, zabezpecuje rodinu zena. Nevidim duvod, proc by mel delat neco, co nechce - vracet se tam, kde mu uz neni dobre...

Přirozené podle mě je, aby si zdravý chlap poté, co přijde o práci fofrem našel jinou ... a nepovažoval za přirozené, že rodinu bude zabezpečovat žena vissla

Divna zkomolenina v navaznosti na to, co jsem psala ja, ale budiz va

Není tady

#1011 31. 7. 2011 21:18

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

...Mě to taky praštilo do očí.
Viktorka si prostě ke svým 5 dcerám pořídila syna, no. To je můj pocit z toho celého.

Blby wink

Není tady

#1012 31. 7. 2011 21:19

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

dusička napsal(a):

mariposa napsal(a):

......nikdy a to vím nabeton, že nikdy, by mě nenapadlo si dát někoho do ignoru.

Dusi,
pro nekoho nikdy znamena skutecne -nikdy.
Pro jine je to vsak nepochopitelny.

Kdo nezna sam sebe ,ten o sobe pochybuje a pak sam sobe namlouva -"nikdy nerikej nikdy".
To jak myslime takovy jsme. Chapes? wink  Nekdo to ma takhle jiny jinak.

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#1013 31. 7. 2011 21:20

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaM napsal(a):

Vladena napsal(a):

...Je hezké být naivní, ale když toho potom někdo využije ve svůj prospěch, naivita se stává blbostí.

No, tak na to jsem velkou cast zivota dost trpela. Ale nebyla to naivita, spise prilisna dobrota. I na mistech, kde namiste zrovna nebyla... grater Nejsem naivni. Ani trochu. To mam jen nektere nazory od vas odlisne, a ze je se mnou nesdilite, muze vam to prijit, jako naivni... Neni. rock

Viktorko, jak chceš definovat slovo naivita? Ale nebyla to naivita, spise prilisna dobrota. I na emistech, kde namiste zrovna nebyla... grater Přílišná dobrota, kterou nikdo nepotřeboval- je podle mne naivita v myšlení a skutku. Jinak Tě nebudu trápit, ono to dopadne stejně jak chce, teď se cítíš velice zamilovaně a šťastně, a já Ti přeji, aby to co nejdéle vydrželo. Měj se hezky!

Není tady

#1014 31. 7. 2011 21:22

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Som lenivá vždy rolovať a preskakovať big_smile

Tomu se rika prasteny vymluvy. lol

Ani netusis o co prichazis,co myslis? tongue

Není tady

#1015 31. 7. 2011 21:22

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

...Protože samota hodně ovlivňuje výbět partnerů zvláště v pozdějším věku.

Nebyla jsem sama. Byla jsem predchozi skoro ctyri roky s "nevhodnym partnerem" Samota muj vyber rozhodne neovlyvnila. Ani ten prvni, po sedmi letech po rozpadu polsedniho manzelstvi, kdy jsem pocitila, ze UZ chlapa vedle sebe potrebuju. "Vybirala" jsem dlouho.

Není tady

#1016 31. 7. 2011 21:24

Blossom
Host

Přečetla jsem zběžně těch asi 11 (! va ) stránek, co tu za víkend přibylo.

Zaujala mě ta zmínka (už nevím čí) ve smyslu, že ve středním a starším věku nezadaní muži nejsou, a když jsou, tak se skrytou vadou.
To mi připadá přitažené za vlasy.
Samozřejmě je těch nezadaných mnohem míň, než třeba ve dvaceti, a tudíž se hůře a déle hledají. Avšak jsou. stolt

A ženy - vás je tu momentálně nezadaných ve středním věku taky dost. Myslíte, že tedy proto máte nějakou skrytou vadu? A nebo že toto pravidlo platí jen u mužů a  u žen je to úúúplně jinak??

Víte, mě v časech, kdy jsem byla sama, právě tato myšlenka udržovala při naději:
Tak jako jsem já momentálně ve středním věku nezadaná (a nepřipadám si nějak "vadná"), tak přeci tak musí existovat i fajn nezadaní mužští.
A možná že právě proto, že jsem takto uvažovala, tak jednoho ve středním věku nezadaného (tedy spíš - opět volného) jsem si našla a je nám spolu fajn.

Jo, a tuším, že dusička tu psala něco ve smyslu - že ve 20 si žena říká - ženatého nikdy, a ve třiceti už to začíná přehodnocovat a ve čtyřiceti už k tomu dospěje... (???)

Tak asi jak kdo: Já jsem nechtěla ženaté ve dvaceti, ve třiceti ani ve čtyřiceti, v tomto jsem - díkybohu wink - "nedospěla" a doufám že nikdy ani "nedospěju".
A tím jsem se naštěstí nikdy nedostala do takových dilemat a trápení - svého i cizího - do jakých se podle vašich příspěvků dostáváte mnohé z vás.
Vaše příspěvky mě utvrzují, že toto bych tedy nechtěla - kvůli té podváděné manželce, ale ještě více kvůli sobě.

Upravil(a) Blossom (31. 7. 2011 21:25)

#1017 31. 7. 2011 21:25

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

ViktorkaM napsal(a):

Vladena napsal(a):

Nebyla jsem sama. Byla jsem predchozi skoro ctyri roky s "nevhodnym partnerem" Samota muj vyber rozhodne neovlyvnila. Ani ten prvni, po sedmi letech po rozpadu polsedniho manzelstvi, kdy jsem pocitila, ze UZ chlapa vedle sebe potrebuju. "Vybirala" jsem dlouho.

....třeba si narazila na ametyst!?...lollol...kdepak jsi kopala? Ne, vážně, vím, že tě nikdo nezvyklá v tvém přesvědčení, jenom jsme tě trošku více poznali zde na BB.....stolt

Upravil(a) Vladena (31. 7. 2011 21:32)

Není tady

#1018 31. 7. 2011 21:25

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Revliba napsal(a):

Arcanum,ja jen doufam,že nejsi psycholožka....asi ne,to bys tady nekosila...ale nemyslím,že je to úplně bezpečné...pro některé,v některých životních situacích....ani nechci odpověd...vím,že by to bylo o mých domněnkách a mém nastavení...

Co si nemyslis ze je bezpecne? Neco co se tyka Tveho pohledu na vec?

Není tady

#1019 31. 7. 2011 21:25

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Arcanum napsal(a):

Selima napsal(a):

Keď netuším, tak ma to netrápi. Viem s tým žiť. reta

Brita

Není tady

#1020 31. 7. 2011 21:27

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Bylo by hezké, kdyby jim to vyšlo. Ale to se bude vědět, ne-li dříve, tak na smrtelné posteli prvního z nich.
Mám ráda pohádky s dobrými konci. I v reálném životě.

My neumreme. Je taky verici... reta

Není tady

#1021 31. 7. 2011 21:29

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Arcanum napsal(a):

dusička napsal(a):

mariposa napsal(a):

......nikdy a to vím nabeton, že nikdy, by mě nenapadlo si dát někoho do ignoru.

Dusi,
pro nekoho nikdy znamena skutecne -nikdy.
Pro jine je to vsak nepochopitelny.

Kdo nezna sam sebe ,ten o sobe pochybuje a pak sam sobe namlouva -"nikdy nerikej nikdy".
To jak myslime takovy jsme. Chapes? wink  Nekdo to ma takhle jiny jinak.

Môžeme sa poznať ale často sa len domnievame. A "nikdy" je podľa mňa magnetom pre Osud (Boha? , karmu?, Vyššiu silu? Vesmír?), aby na nás poslal skúšku, ktorá naše Nikdy prevráti naruby alebo aspoň preverí. wink Pekne to vidno aj tu, na niektorých vláknach. Občas Nikdy môže fakt znamenať Nikdy, ale my Nikdy nemôžeme vopred vedieť. stolt

Brita

Není tady

#1022 31. 7. 2011 21:29

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Selima napsal(a):

Keď netuším, tak ma to netrápi. Viem s tým žiť. reta

Ale ja myslim ze uz tusis. dudlik

Není tady

#1023 31. 7. 2011 21:29

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

A blbe mu to urcite nebude, pac je to prirozene, ze kdyz muz pracu nema, zabezpecuje rodinu zena.
Viktorko - tohle fakt myslíš vážně? vissla usch

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1024 31. 7. 2011 21:29

Blossom
Host

ViktorkaM napsal(a):

Vladena napsal(a):

Tedy Viktorko, trochu s úžasem sleduji, cos tu o sobě psala a píšeš....

Nechci být ironická, ale přemýšlím co asi byl v tvých očích nevhodný partner, když muž opakovaně trestaný je pro Tebe ten vhodný, pravý a nejlepší....

#1025 31. 7. 2011 21:30

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

ViktorkaM napsal(a):

Vladena napsal(a):

Viktorko - není to naivita, ale přílišná dobrota. Jak sama píšeš

Každý den je jen jednou za život

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí