29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Já mám svoje nehty takové papírové, takže mě ty umělé nehty vyhovují. To je zvyk. Když jsem je měla poprvé, tak jsem vůbec neměla cit v prstech a hned první den jsem rozbila 2 skleničky. Viděla jsem ale takové tenké, prý to dělají Vietnamky a drží. Asi jiná technologie.
Není tady
Modroočka napsal(a):
No, já bych ty nehty i zkusila, ale ono je to moc silný ta vrstva a je to poznat, navíc nevím, jestli bych to snesla na těch nehtech ten nános. Mě tlačí i dvě vrstvy laku. A taky mi nehty rostou hodně rychle, musela bych často a zdá se mi to docela dost, platit každej měsíc 400,-
I vlasy mi rostou děsně rychle
Záleží kdo ti nehty udělá, někdo skutečně dělá "kopýtka" , ale já má kliku na šikovné nehtařky a jejich nehty se mi líbí a vypadají přirozeně. Doplnění je po 4 týdnech za 270-300 Kč. Během vánoc jsem o nehty při malování přišla a měla jsem pocit, že jsem nahá, chyběly mi a rychle jsem mazala pro nové .
Není tady
No, prý tady u nás je nějaká šikovná nehtařka, tak to u ní zkusím. Uvidím, jak to bude vypadat a jestli to snesu.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
mně se taky líbil, když byl ještě mladej, ale ten film jsem viděla snad jednou a ještě ne celej, přišel mi o ničem.No, on taky podstatě v je o ničem, já mám ráda filmy, u kterých musíš přemýšlet, tohle je jedinej, kterej se mi líbí už 20 let, ač je úplně o ničem. Ale hezká krajina, hezcí chlapi, hezký scény. Nic víc od toho nečekám, je to moje oddechovka, když chci polahodit oku
jo tak na hezký chlapy taky koukám ráda
I já.
Tak když se chci pokochat, pustím si jich rovnou sedm:
Sedm statečných.
No jo, Bloss, tak tam je to jasný. To je přehlídka, jenže já mám nějak raději tu současnou dobu a Rórek se mně líbil v tom filmu moc.
Není tady
Modroočka napsal(a):
No jo, Bloss, tak tam je to jasný. To je přehlídka, jenže já mám nějak raději tu současnou dobu a Rórek se mně líbil v tom filmu moc.
Tam jich je fakt 7 pěkných, ale nejsymatičtější mi stejně byl ten, co měl rád děti, a co ho kvůli dětem nakonec zastřelili...
Přijde mi hrozně sexy, když je chlap milej a hodnej k dětem a navíc když má takovou tu výraznou vrásku od nosu k bradě, jako měl tenhle....
Já mám, Bloss, ráda něžný drsňáky, je to taková kombinace, no nevím, jak to popsat, ale takovýho chlapa bych si tak představovala, jó, sny jsou krásný
Není tady
Bloss, já mám teda o hezkých chlapech kapku jinou představu
Není tady
Modroočka napsal(a):
Frigo, oni naštěstí mají pochopení, že jejich obstarožní matinky se o ně bojí, takže to, že pro ně některá sem tam přijede, nám odpustí, berou to jako projev naší senility a blahosklonně ji s velkorysostí sobě vlastní odpouštějí
mně se hlásej mobilem a když zapomenou a já naháním, tak už se i omluvěj.. tedy hlavně mladej.. A velmi vyjímečně nevím, kde přesně je.
Pavlo, nebyla jsem ani číslo, jen vyjímečně jsem musela kecat, neb jsem neměla na kraviny moc volného času .. a do dneška jsem nesebrala odvahu se táty zeptat, jestli mi opravdu hledali nebo jen zavolal nějakému svému kamarádovi, co měl službu na kopci ... a nebo to jen zkusil, protože mu to došlo..
Není tady
Modroočka napsal(a):
Sedím v chládku v jeskyni, klient měl přijít na čtvrtou, zatím nedorazil, pokud nepřijde do dvaceti minut, jdu domů. To PíCíčko tady je pomalý až běda, mají tady nějakou lemru línou. Jsem zvyklá na jinší fofr. Pustila jsem si na Voyo Kriminálku Anděl a ne a ne se mi to otevřím. Svůj noťas jsem si dnes nevzala a tady na tomhle si nemůžu pustit ani film, protože to nemá nainstalovaný přehrávače a s tím se tady mordit nebudu......
Modroočko, sedíš v jeskyni s naintalovaným noťasem a čekáš na klienta....? No....představuju si pod tím teda doost různý věci
Máš pěknej avatárek fungláček, viď?
Není tady
Jo, Lupi, hledala jsem modrý oko.
No, seděla jsem v recepci solné jeskyně a čekala, jestli dorazí slaného dechu chtiví klienti. Nedorazili, i když byli na dnes objednaní.
Ale jo, taky bych si představila i něco jinýho
Není tady
Bloss - děkuju, že si založila tento chat. Je tu dobře nakecáno a to je dobře.
Co se týče malování, já musím - řasy - lehce - protože je mám světlý a když se nenamaluje, jsem jak vyblitý lečo a každý se mě ptá - ty seš nemocná?
Ale jinak jsem líná - a nepoužívám majkap a stíny (to jen vzácně, když někam jdu) a co mi teda vadí - rtěnka.
říkala jsem si, že musím asi nějakou bezbarvou, protože i lesky mi přijdou nepřirozený a pak mám potřebu se pořád olizovat.
Nehty mám od přírody malinký, lámavý (jsem lempl si je udržovat a zpevnovat) ale taky přemýšlím,že bych šla někam na umělý. Ale nevím,jestli bych si na ně zvykla. Já když se jednou nalakuju, jdu něco dělat a už to leze dolů. Neumím být opatrná.
Není tady
Duši, tak to zkus. Je to paráda. Už snad třetí rok s nimi funguju a nemůžu si stěžovat. Jediný problém je třeba se země sebrat drobné.. Ruce vypadají upravené. Co bych akotát nešla jsou ty čínské velkovýrobny.. jsou levné, ale ty jejich masky na nose mi trochu odrazují. Holka i to někde u někoho takového nechala udělat, bylo to levné, ale odpoledne už bylo opadané.
Zatímco gelové ji drží. A když to musela na školní rok shodit, tak neměla vůbec znižené nehty..
Není tady
Tak vás tady pročítám a musím se zapojit do diskuse ohledně nehtů. Slabší a přirozenější jsou akrylové nehty (oproti gelovým) - o dost slabší a hlavně je nesundáte, neupadnou. Teda taková je má zkušenost.
Jinak je teď novinka Gel-lak. Je to kompromis mezi lakem a umělými nehty. Speciální lak na nehty, nalakujete a dáte zapéct. Ale oproti umělým nehtům se vaše nehty nebrousí, je to slabá vrstva - takže vzhledově jako přírodní, ale s vlastnostmi umělých nehtů. S tímto zkušenost osobní ještě nemám, jen jsem to viděla u kamarádek a chvílily si to.
Tak třeba jsem někomu poradila.... Hezký den!
Není tady
Já mám ráda své nehty, na krátko ostříhané. Ty drápy se mi nelíbí.
Jdu také se svou troškou do mlýna. Znáte děvčata indický kajal? Tady se myslím ten kvalitní vůbec nedostane, já ho mám z Indie, a ten Ind mi říkal, že se to v ajurvédě považuje za léčivé na oči, maluje se to na okraj víček blíž k očím.
Samozřejmě, že každý ho použije tolik, aby to nebylo třeba tak, jako je to na fotce - to už je fakt moc. Stačí jen velmi málo a podle mých zkušeností to nedráždí oči.
http://www.himalayahealthcare.com/newsh … him031.htm
Není tady
Já používám takové černé tužky na oči, ve kterých je v názvu uvedeno "kajal". Ale je pravda, že se téměř nelíčím, jenom sem-tam-občas.
Umělé nehty jsem měla pouze 1x, ještě v 90. letech a manikérka mě dopředu upozornila, že mi moc držet nebudou, protože mám krátké nehtové lůžko (drobné nehty). A měla pravdu - já si nechala udělat dlouhé drápky a byl to takový nezvyk, že nikdy víc a nehty mi začaly brzy stejně upadávat.
Takže jsem se zařekla, že umělé nehty už v životě ne Ale dcera je má a vypadá to moc hezky
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Jdu také se svou troškou do mlýna. Znáte děvčata indický kajal? Tady se myslím ten kvalitní vůbec nedostane, já ho mám z Indie, a ten Ind mi říkal, že se to v ajurvédě považuje za léčivé na oči, maluje se to na okraj víček blíž k očím.
Samozřejmě, že každý ho použije tolik, aby to nebylo třeba tak, jako je to na fotce - to už je fakt moc. Stačí jen velmi málo a podle mých zkušeností to nedráždí oči.
http://www.himalayahealthcare.com/newsh … him031.htm
To zní super! Mě štve, že se mi tužky na oči rozmazávají a nevydrží celý den. Tohle zní super! Dá se objednat někde po netu?
Není tady
Já nesnesu na nehtech ani lak, natož umělou vrstvu. Ale - chci referovat z opačného tábora, já mám nehty strašně tvrdé,, kdybych si je nepilovala na 1-2 mm, tak by mi asi narostly libovolně dlouhé, ale taky to není výhra. Ten tvrdej nehet se jen tak nezlomí, to už musí být fakt hrubá síla a pak se urve někde uprostřed, no hnus, velebnosti Malovala jsem se vždy, jen teď se mi nějak nechce, což má za následek humorné situace
Třeba můj ohleduplný šéf za mnou jednouho dne přišel, že prý nechce být dotěrný, ale jestli náhodou nejsem nemocná, že poslední dobou vypadám mizerně
))
Není tady
Barborka napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
http://www.himalayahealthcare.com/newsh … him031.htmTo zní super! Mě štve, že se mi tužky na oči rozmazávají a nevydrží celý den. Tohle zní super! Dá se objednat někde po netu?
Možná, že to někde je, ale od jiných firem, ty neznám. Vím, že tady prodává i Shannah Husain, to je exluzivní ayur. firma, ale nevím, jestli má kajal (nenašla jsem to na googlu - možná, že nemám trpělivost. Jinak ten kajal je měkký, ale když to dáš k tomu oku a u horního víčka zase pod řasy, tak se vytvoří rovná linka, která drží celý den.
Není tady
Barborko, jde jen o napoprvé, že ti tam nalepí typy a délku zkrátí, jak potřebuješ. Jak ti to pak odroste, máš už svoje nehty, jen přes ně máš ten gel.
Ale každému vyhovuje něco jiného.
Lak je podle mně furt lak a mně tedy nikdy nevydržel déle, jak dva dny. Tohle je taková pohoda.
Není tady
Frigo napsal(a):
Barborko, jde jen o napoprvé, že ti tam nalepí typy a délku zkrátí, jak potřebuješ. Jak ti to pak odroste, máš už svoje nehty, jen přes ně máš ten gel.
Ale každému vyhovuje něco jiného.
Lak je podle mně furt lak a mně tedy nikdy nevydržel déle, jak dva dny. Tohle je taková pohoda.
Frigo, teď přesně nerozumím jak to myslíš? To já vím, že typy jsou jen poprvé, měla jsem kdysi gelové, později akrylové.... píši mou zkušenost, že akrylové jsou nesrovnatelně lepší a na pohled přirozenější než gelové.
No a lak je pořád jen lak. Ale já nemluvila o laku, ale o gel-laku, to není lak, který znáš, takže to není "jen lak".
Upravil(a) Barborka (11. 7. 2011 12:43)
Není tady
Vějířovka napsal(a):
Barborka napsal(a):
Vějířovka napsal(a):
http://www.himalayahealthcare.com/newsh … him031.htmTo zní super! Mě štve, že se mi tužky na oči rozmazávají a nevydrží celý den. Tohle zní super! Dá se objednat někde po netu?
Možná, že to někde je, ale od jiných firem, ty neznám. Vím, že tady prodává i Shannah Husain, to je exluzivní ayur. firma, ale nevím, jestli má kajal (nenašla jsem to na googlu - možná, že nemám trpělivost. Jinak ten kajal je měkký, ale když to dáš k tomu oku a u horního víčka zase pod řasy, tak se vytvoří rovná linka, která drží celý den.
Zní to fakt skvěle! Zkusím se pozeptat, prohledat net....
Není tady
Tak koukám jen tak,
mně se líbí moc tyhle
Není tady
Dneska jsem byla na nehty, mám taky francouzskou manikúru se stříbrným proužkem bez těch kytiček a ještě kratší. A je to akrylgel.
Není tady