29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
já mívám barvený obočí, mám ho světlý a vůbec v létě, to bych byla, jako kdybych žádný neměla
včera ses Oli dušovala, že dneska nevaříš
Není tady
ono je vcelku jedno, jestli jsou nehty krátký, hlavně, že jsou stejný ... já fakt rostu, když vidím, jak má někdo nehet každej jinej. kolegyně co tohle nosí má ještě k tomu vlasy do pasu, ale naprosto neudržovaný, konce protenčený, vypadají jako okusaný od myší, barva ji na to nechytá stejně jako na ty zdravý ... potřebovala by je aspoň o 20 cm zkrátit, její ségra je naprosto to samý ... no hlavně, že maj dlouhý vlasy, ať už to vypadá jakkoliv
Není tady
No jo, dušovala, máš recht, ale co už, když voni chlapečci mají hlad a dali by si něco dobrýho. No tak já se teda obětuju a uvařím jim, abych měla aspoň nějakou činnost. I tak se krásně flákám. A v tom vedru je doma moc příjemně.
Není tady
já bych přes léto nejradši nevařila vůbec :-)
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
já se maluju
... zrovna laškuju s myšlenkou prodložených řas, odpadla by práce s řasenkou
.
Dcera je ma, uz podruhe, je to nadherny (vypada tak nevinne, detsky), ale je to hodne drahy a za tu cenu se mi zda, ze na kratkou dobu...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jo, právě přijel, vysmátej jako chocholouš a prý kamarádovi v půl čtvrté volala maminka, že je tady u nás strašná bouřka a kde jsou, že pro něho pojede. Klukovi je taky 19, jako tomu mýmu. Kluk prý ji ujišťoval, že tam žádná bouřka není. Ve čtyři ráno se prý mezi stromama ozvalo - Pavlíku - a maminka byla tam. Můj synek na to řekl, že prý kdyby nebyl pryč mým autem, jela bych tam taky a měli z toho kluci vrtulu. No jo, oni nechápou, že se matky o ně pořád bojí.
Tam prý ani nepršelo, nic, ale jeli domů proto, že už neměli nic k jídlu, že všechno snědli večer, chtělo se jim na záchod a neměli si kde vyčistit zuby
Tak to sa ani necudujem, ze prisiel vychechtany, ked mali taky zazitok
Není tady
Já se maluju od 17 let, přece jenom dělám s lidmi, nemůžu je děsit Nehty mám umělé, krátké. Ty řasy prodloužené měla kolegyně, chodila na ně někam do rodného města April, ale to doplňování je finančně dost náročné. Mně stačí ty nehty.
Dorazil z grilovačky náš mladý a je bobeček unavený, že si musí jít lehnout.
Není tady
Ten náš, jak po návratu zalomil, tak teď opustil lože
Není tady
zajímalo by mně, co to udělá s vlastníma řasama, jestli je to nezničí.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Nic. Nijak to neskodi, to se nejak pripevni na ty tvoje, a pak ti to, prirozenou cestou s nima vypadne, ale je fakt, ze drtit se ty oci nesmi... a malovat si je taky nemusi...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Nic. Nijak to neskodi, to se nejak pripevni na ty tvoje, a pak ti to, prirozenou cestou s nima vypadne, ale je fakt, ze drtit se ty oci nesmi... a malovat si je taky nemusi...
Já bych to asi vydrtila během půl hodiny po aplikaci
Není tady
Jo a mládě by si prý dalo koblihy, tak leda houby, v tomhle vedru se budu ještě smažit s koblihama. Stejně by se jich snědlo jen pár a já na málo neumím zadělat těsto, přece nebudu zadělávat z 20 deka mouky. Nic, žádný koblihy nebudou.
Není tady
No prave, ja taky porad drtim oci, mozna aj kvuli kratkozrakosti...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
No prave, ja taky porad drtim oci, mozna aj kvuli kratkozrakosti...
Já z toho, jak v práci furt hledím na displej PC, krátkozraká jsem už přes 30 let
Není tady
Mne se za chvilu po tydnu vratej mladosi, a co myslis, ze se vari? Spagety! Jeste stesti, ze ta kuchyn je "tak daleko", kdyby na mne nahodou jeste v tom vedru zavanulo teplo od hrnce...
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
nevím, jsem k tomu kapku nedůvěřivá ...
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jo, právě přijel, vysmátej jako chocholouš
Jj - když byly loni ty bleskový povodně na Liberecku, tak tam odjely obě moje dcery. Taky už jsem se chystala, že tam pojedu, protože jsem každý volala asi desetkrát a nic - jen jsem nevěděla přesně kde jsou. Pak se ozvaly, vyděšený prozměnu ony, co prý se děje, jestli táta není ve špitále, nebo co a já jim na to že povodně a ony že prej KDE??? Já že asi v televizi, nebo já nevím
Upravil(a) lupina montana (10. 7. 2011 15:27)
Není tady
Ale fakt teda je, že kdybych pro ně někam takhle přijela v devatenácti, tak by mi to daly pěkně sežrat
Není tady
A no jo, oni to pochopí, až sami(samy) budou mít ta harantíky, o který se budou třást strachy.
Není tady
Ano, mým oblíbeným mottem je "Moje vnoučata mě pomstějí"
Já teda nemůžu říct, že bych extra trpěla strachy, kdykoliv děti vyjedou na nějakou akci. Bojím se mít strach abych náhodou něco nepřivolala, tak nechávám věci raději volně plynout. Je fakt, že dcera se mi pravidelně hlásí (dojeli jsme v pořádku atd.) a nějaké katastrofické scénáře neřeším.
MMCH v noci jsem myslela, že bude po mně: bouřka řádila kousek od místa, kde bydlím, takže mě vzbudily hromy-blesky-ukrutný liják. Dcera spala jak pařez, ta ráno vůbec nevěděla, že nějaká bouřka v noci byla My postarší osoby holt už máme lehké spaní, na rozdíl od mláďat, vedle nich může člověk střílet z kanónu a oni se nevzbudí
Není tady
Sedím v chládku v jeskyni, klient měl přijít na čtvrtou, zatím nedorazil, pokud nepřijde do dvaceti minut, jdu domů. To PíCíčko tady je pomalý až běda, mají tady nějakou lemru línou. Jsem zvyklá na jinší fofr. Pustila jsem si na Voyo Kriminálku Anděl a ne a ne se mi to otevřím. Svůj noťas jsem si dnes nevzala a tady na tomhle si nemůžu pustit ani film, protože to nemá nainstalovaný přehrávače a s tím se tady mordit nebudu, byla bych tady s touhle rychlostí snad až do rána.
Takže asi budu luštit sudoku nebo nevím co. Tady na babi je taky nějak mrtvo
Není tady
lea64 napsal(a):
Já se maluju od 17 let, přece jenom dělám s lidmi, nemůžu je děsit
Nehty mám umělé, krátké. Ty řasy prodloužené měla kolegyně, chodila na ně někam do rodného města April, ale to doplňování je finančně dost náročné. Mně stačí ty nehty.
Dorazil z grilovačky náš mladý a je bobeček unavený, že si musí jít lehnout.
Tak to asi chodila do našeho vyhlášeného salonu a to pak platila fakt hodně, jinak doplnění je cca 300 Kč za 4-6 týdnů.
Není tady
Měla jsem kdysi trvalou na řasy, ty řasy jsou potom krásně natočené, ale efekt poměrně krátkodobý, jak ty řasy vypadávají. Asi zůstanu u řasenky.
Není tady
No, já bych ty nehty i zkusila, ale ono je to moc silný ta vrstva a je to poznat, navíc nevím, jestli bych to snesla na těch nehtech ten nános. Mě tlačí i dvě vrstvy laku. A taky mi nehty rostou hodně rychle, musela bych často a zdá se mi to docela dost, platit každej měsíc 400,-
I vlasy mi rostou děsně rychle
Není tady
lea64 napsal(a):
Měla jsem kdysi trvalou na řasy, ty řasy jsou potom krásně natočené, ale efekt poměrně krátkodobý, jak ty řasy vypadávají. Asi zůstanu u řasenky.
Mí kluci mají řasy hustý a krásně dlouhý, já je mám kratší a ne tak hustý, ale nemaluju si je, jak jsem psala, protřu oči, řasenka je pod očima a já jsem jako horník.
A navíc mě řasenka pálí do očí, už jsem vyzkoušela spoustu a všechny mi nedělají dobře
Upravil(a) Modroočka (10. 7. 2011 17:10)
Není tady