29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
15 aprill
Není tady
Uvařila jsem si kafe a pustila jsem si Smyslnou orchidej, ten film je starej přes 20 let, viděla jsem ho někdy v 91. roce poprvé. Děj nic moc inteligentního, ale Brazílie, hudba a samože ty erotický scény, nic perverzního, nic sprostýho, prostě decentní. Rourek byl tehdy ještě hezkej kluk.
A mladej šel chrnět do čistě povlečené postele, napapkanej, umytej.
Není tady
lea64 napsal(a):
To se u nás nepěstuje. Přijdou horolezecké stěny, sjíždění řek, přechody nějakých hor, stanování bůhví kde, ježdění autem po nocích a další chuťovky
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
a nebude to ani tak dlouho trvat
čekala jsem, jestli na mě vybalí nějákou disku, zábavu a zatím nic
ani neví, jakou mám radost
no toto ho doufám nenapadne, měla bych infarkt já bych musela jet s ním, abych dohlídla, aby se mu nic nestalo, to by měl určitě radost
Není tady
Modroočka napsal(a):
Uvařila jsem si kafe a pustila jsem si Smyslnou orchidej, ten film je starej přes 20 let, viděla jsem ho někdy v 91. roce poprvé. Děj nic moc inteligentního, ale Brazílie, hudba a samože ty erotický scény, nic perverzního, nic sprostýho, prostě decentní. Rourek byl tehdy ještě hezkej kluk.
A mladej šel chrnět do čistě povlečené postele, napapkanej, umytej.
mně se taky líbil, když byl ještě mladej, ale ten film jsem viděla snad jednou a ještě ne celej, přišel mi o ničem.
Není tady
Zábavy a diskotéky u nás taky moc nevalí. Mladej tak na výlety a teď grilovačky, koupání v lomu, nebo jezdí na rybník. Starší je buď v práci nebo sedí u PC, ten nechodí nikam. Mladší je víc do větru, ale s partičkou kámošů mají spíš malý soukromý akce.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
15 aprill
naše puboše zábavy nikdy nelákaly. to spíš různé výšlapy a jiné podobné akce.
Není tady
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
15 aprill
buď ráda
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
A mladej šel chrnět do čistě povlečené postele, napapkanej, umytej.mně se taky líbil, když byl ještě mladej, ale ten film jsem viděla snad jednou a ještě ne celej, přišel mi o ničem.
No, on taky podstatě v je o ničem, já mám ráda filmy, u kterých musíš přemýšlet, tohle je jedinej, kterej se mi líbí už 20 let, ač je úplně o ničem. Ale hezká krajina, hezcí chlapi, hezký scény. Nic víc od toho nečekám, je to moje oddechovka, když chci polahodit oku
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
15 aprill
buď ráda
jsem
Není tady
Modroočka napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Modroočka napsal(a):
A mladej šel chrnět do čistě povlečené postele, napapkanej, umytej.mně se taky líbil, když byl ještě mladej, ale ten film jsem viděla snad jednou a ještě ne celej, přišel mi o ničem.
No, on taky podstatě v je o ničem, já mám ráda filmy, u kterých musíš přemýšlet, tohle je jedinej, kterej se mi líbí už 20 let, ač je úplně o ničem. Ale hezká krajina, hezcí chlapi, hezký scény. Nic víc od toho nečekám, je to moje oddechovka, když chci polahodit oku
jo tak na hezký chlapy taky koukám ráda
Není tady
PPavlaa napsal(a):
aprill napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
15 aprill
buď ráda
No, staršího to nebralo nikdy, byl snad všehovšudy třikrát.
Mladší jde výjimečně a brzo je doma, protože říká, že ho nebaví dívat se na třináctiletý svrbínky, kteří si hrají na dospělý a holčičky, který se chovají ve třinácti jako protřelý sexuální symboly.
A říkal, že nechápe, že je tam ty rodiče v tomhle věku pustí.
Upravil(a) Modroočka (10. 7. 2011 9:52)
Není tady
Modroočka napsal(a):
Jo, právě přijel, vysmátej jako chocholouš a prý kamarádovi v půl čtvrté volala maminka, že je tady u nás strašná bouřka a kde jsou, že pro něho pojede. Klukovi je taky 19, jako tomu mýmu. Kluk prý ji ujišťoval, že tam žádná bouřka není. Ve čtyři ráno se prý mezi stromama ozvalo - Pavlíku - a maminka byla tam. Můj synek na to řekl, že prý kdyby nebyl pryč mým autem, jela bych tam taky a měli z toho kluci vrtulu. No jo, oni nechápou, že se matky o ně pořád bojí.
Tam prý ani nepršelo, nic, ale jeli domů proto, že už neměli nic k jídlu, že všechno snědli večer, chtělo se jim na záchod a neměli si kde vyčistit zuby
No teda , to je strašidelná představa! Udělat mi tohle rodiče v tomhle věku, tak už na ně snad do smrti smrťocí nepromluvím
. To je šílený!
Není tady
já se spíš divím, že je rodiče ve 13 pustí. vždyť jim nic neuteče.
Není tady
Pavli, taky to nechápu, naši kluci mohli takhle ven až od patnácti a to museli být nejpozději v jedenáct večer doma. Až od osmnácti si chodí neomezeně. Mladší mi říká kam jde a kdy se tak nějak zhruba vrátí, starší řekne, že je dospělej a že nemusím vědět všechno. Jenže on jde tak nanejvýš ke kámošovi o tři ulice dál, občas jede do Brna do baru, ale to mi řekne.
Není tady
mně přijde, že tady kluci ani takhle nelítají, to spíš holky. u těch bych asi měla vůbec strach.
celkově to nechápu, mladýho spolužačky chodily zmalovaný a nabarvený už snad v 6 třídě, dneska v těch 15 už mají některý vyloženě hnusný vlasy od všeho toho barvení.
Není tady
Jo, když jim to rodiče dovolí, naši nechtěli, abych se malovala, ani od patnácti let, malovala jsem se tajně, teď se maluju minimálně, skoro vůbec. Aspoń vypadám pořád stejně, ne jako moje kámoška, která se maluje hned, jak ráno vstane, vrstvu makeupu, stíny, rty, to by mi mohlo ohrát. Ji když uvidíš nenamalovanou, lekneš se, je to nezvyk. Mně to nebaví, kydat si na obličej vrstvu něčeho barevnýho, co mi pak spolehlivě zasviní oblečení. Řasy si nemaluju vůbec, párkrát si protřu oči a pak vypadám jako horník. Když se maluju, tak jen zlehka, decentně.
Jinak teda lenoším už druhej den, je to nádhera.
Není tady
já se maluju
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já se maluju
já taky, nerada bych strašila nevinné . zrovna laškuju s myšlenkou prodložených řas, odpadla by práce s řasenkou
.
Upravil(a) aprill (10. 7. 2011 11:40)
Není tady
tak to zkus a dej vědět ..
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já se maluju
Jo, já si ráno šmrncnu rty a modrou tužkou si namaluju na horní víčko linku. Než dojdu do práce, rtěnku mám slízanou, pak si u PC protřu oči a modrá linka je v háji tak to zopakuju, než jdu ven na pauzu, zase to zmizí, tak pak ještě než jdu domů
ale je to zbytečná práce
mám docela malou spotřebu šminek. O víkendu se nemaluju vůbec. Jediný, co dělám pravidelně, že si lakuju nehty na nohách, i v zimě, na rukách jen někdy, jak něco dělám, lak se sloupe. Umělý nechty nechci, jednak je to moc poznat a za další, zkoušela jsem to, ale měla jsem pocit, že mě něco tíží.
a furt nic nedělám a furt nic nedělám. To je krásnej víkend, konečně po dlouhé době mám totálně proflákanej víkend. Teda uvařím oběd, udělám šnycle a smažený kuře, brambory a okurkovej salát. Na čtvrtou skáknu do jeskyně a pak se budu psychicky připravovat na zítřejší brzoranní vstávání do práce.
Není tady
já si přes léto dávám lesk na rty, ne rtěnku. a tu i tak zas až tak nepoužívám, to za mladých blbých let bych bez ní na rtech nevylezla z baráku
ty si ty oči mneš, protože nejsi zvyklá se malovat, kdyby jo, tohle neuděláš
taky nenosím umělý nehty, mám hezký, dlouhý, pevný svoje. ale jak se stane, že si nějákej zlomím, musím ostříhat všechny. nelíbí se mi, když má někdo jeden nehet dlouhej, že by na něj měl mít zbrojní pas, pak krátkej až u kůže, další tak něco mezi, pak zas upižlanej. je to hnus. takhle to nosí kolegyně, když to vidím, držím se, abych se na ni nevrhla s nůžami a ty nehty je neostříhala, aby je měla všechny stejný :-)))
Není tady
PPavlaa napsal(a):
tak to zkus a dej vědět ..
prý je to super, říkají ty co to už mají. trošku mě odrazuje pravidelné doplňování , to by bylo řasy, nehty,.... . ale až to budu mít, dám ti vědět.
Není tady
Pavli, já mám nehty delší málokdy, většinou se mi zalamují, takže je nosím na krátko, když je jeden dlouhej, další krátkej, taky se mi to nelíbí. Moje maminka má taky krásněj tvar nehtů, pevný, já to po ní nemám, nemám hezkej tvar, lámou se mi, ale na umělý nepůjdu, nesnesla bych to. Řasy jsem si kdysi nechávala barvit, už ne.
Byla jsem dát vyčůrat psa, tak je tak po*ný vedro, že bych šla někam k vodě, ale mám vyvěšenej rudej prapor, takže nic nebude, až příští víkend, řeknu synkovi, že může vzít sebou k lomu vyvenčit svou starou matku.
Není tady
Jo a vyloženě se těším na to stání u sporáku, když bude zapnutá trouba na smažení toho kuřete a šnyclů, to bude masakr. Se těším, jak se ochladím v jeskyni, asi tam zůstanu "přesčas".
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já si přes léto dávám lesk na rty, ne rtěnku. a tu i tak zas až tak nepoužívám, to za mladých blbých let bych bez ní na rtech nevylezla z baráku
ty si ty oči mneš, protože nejsi zvyklá se malovat, kdyby jo, tohle neuděláš
taky nenosím umělý nehty, mám hezký, dlouhý, pevný svoje. ale jak se stane, že si nějákej zlomím, musím ostříhat všechny. nelíbí se mi, když má někdo jeden nehet dlouhej, že by na něj měl mít zbrojní pas, pak krátkej až u kůže, další tak něco mezi, pak zas upižlanej. je to hnus. takhle to nosí kolegyně, když to vidím, držím se, abych se na ni nevrhla s nůžami a ty nehty je neostříhala, aby je měla všechny stejný :-)))
jj,to je děs běs,ale u svých kolegyň to nevidím, spíš tak po různu v okolí. já osobně mám krátké i umělé.
Není tady