Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#176 17. 7. 2011 16:08

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Re: Radio Klubu Střídáček, Téma I.: Co trápí matky a otce u/po rozvodu

... taky mi to nejde, ale ja myslela, ze to dcerunka, ptz. mi tady V MEM PC vymazala skoro vsecko...

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#177 18. 7. 2011 11:13

Juraj
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Zklamaná napsal(a):

Juraj napsal(a):

A pro ty z vas, kteri nebyli online na vysilani Radia Stradiacek, mate cely prvni porad ke stazeni uz ZDE:
Kdyby jste meli problemy nahodou z poslechem, dejte vedet... Pripadne muzete poslouchat i na www.stridacek.cz

takže prd si poslechneme, neboť pořad ke stažení je bez přístupu a stránky střídáček nejedou....error

Tak pro jistotu najdete cele vysilani uz i primo na Babinet.cz, ZDE:

http://www.babinet.cz/img/audio/rs110711.wma

Diky za info, Zklamana...
juraj

"Hate Cannot Drive Out Hate; Only Love Can Do That." M.L.King Jr.
"Jsa u moci, jsem si permanentně podezřelý." Václav Havel

Není tady

#178 19. 7. 2011 10:19

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Ja zažívam dve striedavé opatery a pripadjaú mi obe tummenupp . Ale je to dosť náročné na vyspelosť oboch rodičov, prípadne aj nových partnerov, takže super-náročný projekt. Lenže zas akeď vyjde, tak je to vlastne výhra pre deti - a možno aj pre ostatných... Taký pozitívny ostrovček v bahne nechutných porozvodových ťahaníc. Ani jeden z tých "mojich" prípadov nie je úplne bez mráčkov, väčšinou ten partner, ktorý sa rozhcádzať nechcel, občas zaprudí alebo s apokúsi manipulovať... dumbom ale keď s aveci zrovnajú, je to nádhera a pekný vzor...
Chce to ale mať trochu aj podmienky, keď nič iné. A hlavne vnútorné podmienky - potlačiť vlastné urazené ego, závisť voči expartnerovi, "ktorému sa etraz darí lepšie". apod.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#179 20. 7. 2011 16:18

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#180 22. 7. 2011 14:13

pecule
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

pecule napsal(a):

Ano, presne, nemas o tom paru. Ne netrvalo to 10, 12 let. Kde jsem to psala?? Mne bylo 12 let. Aspon cti. Jak dlouho to trvalo jsem nikde nepsala. To fakt nema cenu, ocividne jen ty vis co a jak.

nevíš, o čem mám páru wink
no jednoduché počty - odešly jste od tyrana, když ti bylo 12 let - ale můžu se také šeredně přepočítat...třeba tví rodiče byli sezdaní jen krátce a předtím spolu vůbec nežili...a ty ses tam jen zničehonic náhodně vyskytla wink

no a nelze než říct, že očividně jen ty víš co a jak.... godlike

nez me pocali, tak spolu byly 13 let a mam starsi sestru. A jak jsi dospela k tomu, ze otec delal peklo hned nebo kratce po mem narozeni?? No, v pripade nasi rodiny opravdu vim co a jak ja a ne ty wink

Není tady

#181 5. 8. 2011 16:41

Jedendomov
♥♥-----

ViktorkaM napsal(a):

Jedendomov napsal(a):

...Také máme stejné zkušenosti s lidmi kolem stridavky.cz, jiné názory blokují, blokují dokonce i odesílání reakcí podle IP adresy PC, dokonce nás za jiné názory napadají a vyhrožují soudy. Založili jsme stránky pro odpůrce soudně nařízené střídavé výchovy bez dohody rodičů. Více na www.jedendomov.cz
Pavel Pešan

Vubec se nedivim, ze vas zablokovali a pohrozili soudy, po shlednuti toho, co jste predvadeli pred deckem... usch

Já tam nic nepředváděl, protože jsem tam nebyl:-) . Pokud vím tak na videu je otec holčičky, který jim vyhrožuje zmlácením a vyhrožuje matce před dítětem smrtí.  Takové peklo jim dělá už několik let, byl to důvod rozvodu. Matka se na to, že je takto dlouhodobě tyranizuje chová dobře, myslím, že dotyčný by si za to co jim dělá zasloužil úplně jiné zacházení.

Není tady

#182 12. 8. 2011 10:41

Juraj
♥♥♥♥♥♥-
Web

A Rádio Klubu Střídáček téma II. Měníme rodinné právo? pokracuje. Uz v utery, 16. srpna od 18.00 hod..... A dopoledne  Tiskova konference na stejne tema.

Není tady

#183 21. 9. 2011 9:47

Juraj
♥♥♥♥♥♥-
Web

Rádio Klubu Střídáček připravuje na 29.9. (čtvrtek) další vysílání. Téma III.: Mám děti ve střídavé péči a jako krkavčí matka se necítím... VÍCE ZDE.

Rezervujte si čas, opět se na vysílání můžete aktivně podílet ať již osobne, nebo prostřednictvím online diskusí ZDE.

Není tady

#184 23. 9. 2011 22:12

Jedendomov
♥♥-----

ViktorkaM napsal(a):

Jedendomov napsal(a):

...Matka se chová dobře v dané zoufalé situaci. Představte si, že máte 10kg výhrůžek od bývalého manžela a každý týden nějaké smyšlené udání na policii. Dítě je vám odváženo, je mu okamžitě vypnut telefon a je v daném úseku zcela izolováno od vás i staršího sourozence. Jak by se vám to líbilo?

Takhle jak jste to popsal, je to namet na horor... Jenze ty "smyslena udani" a "vypnuty tel." maji urcite nejaka pozadi... Pokud napr. "smyslenym udanim" je oznameni, ze soudne urcena navsteva druheho rodice opet neprobehla... napr.,  - a vypnuty tel. bych taky pochopila, domnivaje se napr., ze ihned po odchodu ditete na nej zacnou chodit nejake netaktni sms, ev. nepretrzite zvoni...

Žádné netaktní sms nechodí ani telefon nepřetržitě nezvoní. Jen by ráda maminka jednou navečer krátce své holčičce aspoń po telefonu popřála dobrou noc a poslala jí pusu. Nic víc. Za celé dva roky toto nebylo možné, dá se to vůbec pochopit? Kdo nezažil nepochopí... a smyšlená udání? Neustále nějaká, momentálně otec podával pro sexuální zneužívání holčičky na mne, aby mne co nejvíce poškodil, policie to již vyřešila a budu se tomu bránit soudně pro křivé obvinění. ATD... Jak říkám, kdo nezažil setkání s psychopatem, nepochopí...

Není tady

#185 24. 9. 2011 0:22

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-

pecule napsal(a):

Docela by me zajimalo, co by sem napsal otec ditete, kdyby mel moznost se vyjadrit. Fakt jo. Ono je strasne jednoduchy z nekoho udelat hajzla, kdyz se nema sanci branit. Ne ze by hajzl byt nemohl, to beru. Ale to je problem vsech diskuzi tady na BBN, ze se vyjadri jen jedna strana. To neni mysleno proti Vam pane Pesane, spis jen takovy zamysleni. Protoze ono na vsechno muze byt i nejake vysvetleni. Veci si musi sundat, protoze treba jsou spinavy (to jsem taktez zazila, ze dite prichazelo na vikend k rodici zasadne v docela hodne spinavych vecech a pravidelne, takze asi nahoda, ze se zrovna polilo to nebyla), morce tam byt nemuze, protoze ma otec alergii - jen tak spekuluju. Dovolene.. No - na zaklade vasich vztahu se asi zadna vstricnost cekat neda, tak to berte jako fakt. Dokud nekdo z vas ten prvni krok neudela (nebo nekolik kroku), tak to bude porad. A jak psala Kuratko, tak si klidne za zruseni SP bojujte, ale mezitim se snazte byt rodici a ne bojovniky. Jenze to je zase riziko, ze by to mohlo zacit fungovat a SP by vam nezrusili, co?

godlikegodlikegodlike

Není tady

#186 29. 9. 2011 17:03

Juraj
♥♥♥♥♥♥-
Web

Není tady

#187 18. 11. 2011 13:55

Juraj
♥♥♥♥♥♥-
Web

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí