Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 7. 7. 2011 16:12

Willi
♥------

...a zase ta nevěra!

Je to přesně rok, kdy jsem odhalila manželovu nevěru. Tehdy jsem si myslela, že všechno během cca 3 měsíců vyřešíme. Jenomže je to už 12 měsíců a náš problém se nepohnul z místa, je stále tam, kde byl - v mrtvém bodě. Nevím, co dělat.
Jsme spolu 12 let (10let manž.), máme dvě děti 9 a 4 r. ON se zakoukal do své o 6 let starší kolegyně. Je také vdaná, dvě děti 20 a 13l, manžel o ničem neví. Není atraktivní ani nijak aktivní, co se týká volného času. V mých očích taková domácí puťka. Určitě je hodná.
Když jsme celou situaci loni probírali, řekl, že je se mnou, protože jsem jeho manželka, vychováváme společně naše děti. Má mě rád, ale srdce má jinde....nejraději by nás chtěl mít obě, ale ví, že dvouženství není úplně to pravé ořechové.
Navštívila jsem poradnu. Situaci jsme probrali, ale chybělo mi nasměrování, nějaká rada, jakou zvolit strategii. Jen - mějte trpělivost a dejte tomu čas. Mezitím jsem oslovila ještě další dva psychology. Rady byly hodně podobné.
Tak tedy jsem dala všemu čas a zaměřila jsem se na sebe a na děti. Doma podle mne vládne pohodová atmosféra. O problému nemluvím, neironizuju, nementoruju. Užíváme si dětí, i jen ve dvou se snažíme trávit čas (kolo, kultura). Tedy já se snažím, ON neodmítá. Je s námi kromě pracovních povinností a svých koníčků více méně doma. Stýká se s ní tedy v práci a doma jí pak mailuje a píše SMS. Bohužel i přede mnou. Někdy mám pocit, že bydlí u nás na gauči a ona jen v protějším domě. To je taky velmi nepříjemné, protože ji denně potkávám(-e).

Poraďte, ke brát další energii pro dny příští? Rozvod ani jeden z nás nechce, ale mám pocit, že to ponižování někdy už neustojím. Chybí mi jeho láska, něžnosti, pohlazení....naštěstí sex funguje.
Jak dlouho trvá chlapovi než se mu v hlavě "rozsvítí"??? Proč chlap někdy neví, co v životě chce?

Není tady

#2 7. 7. 2011 18:06

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Re: ...a zase ta nevěra!

A co bys chtěla ty?

Není tady

#3 7. 7. 2011 18:41

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Willi, ocitla ses bohužel v situaci, kterou budeš muset řešit Ty a jedině Ty sad

Situace u vás doma trvá už rok. To je podle mě dostatečná doba na to, aby si manžel ujasnil, co vlastně chce: buď zůstat s manželkou, nebo být s milenkou. Bohužel se situace zakonzervovala do stadia, kdy je mu milenka mlčky tolerována, manžel se s ní vídá v práci a doma se ještě ke všemu nerozpakuje před manželkou vést s dámou čilou korespondenci dumbom

Opravdu nevím, proč by se chlapovi mělo v hlavě "rozsvěcet", ten v ní už má jasno - tak, jak to je, tak mu to dokonale vyhovuje. V práci má milenku, doma má manželku, obě dvě o sobě vědí, ani jedna nechce, aby se rozvedl. Takže ne, že neví, co v životě chce - on to ví, poněvadž manželkou a milenkou dosáhl kýženého stavu blaženosti a momentálně mu ke štěstí nic nechybí.

Neřeš manžela, Willi, řeš sebe: co v životě chceš TY a co dělat, aby se v hlavě rozsvítilo TOBĚ (samozřejmě v dobrém smile)

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#4 7. 7. 2011 20:04

AHabibi
♥♥-----

Willi,
co tě potkalo, je drsná zkušenost, která s každým "notně" zalomcuje. Do tvého života přichází změna, protože už nic nebude jako dosud. Je na tobě jak si dál život uspořádáš - s manželem, či bez něj. Spíš bych počítala bez něj.

Další čekání je "úhybný manévr", který vyhovuje jemu a tobě působí bolest.
Možná vnitřně budeš muset přijmout co teď nechceš.
Přeju sílu a odvahu vydat se správným směrem.

Není tady

#5 7. 7. 2011 22:24

ready
♥♥♥♥♥--

Willi,
to je blbá situace, cítím s tebou. Vytřískej z toho, co půjde. Třeba nechej děti manželovi, vyber něco úspor a odjeď  sama nebo s kamarádkou na dovolenou. Máš taky nárok udělat něco nesprávnýho.
Snad to nebude negentlmanské, když se zeptám, kolik je ti let?

Není tady

#6 8. 7. 2011 8:26

green
♥♥-----

ready,na tom nevidím nic nesprávnýho nechat děti manželovi a vyjet si s kamarádkou na dovolenou.Možná kdyby si si Willi pořídila milence,asi by to začalo mít doma grády,ale to nebudu radit .
Mám doma něco podobnýho,ale u nás jsou i jiné problémy,takže já už v tom mám docela jasno do budoucna.Ale taky jsem si nechala dost věcí docela dlouho líbit,protože mám strach ze změn.
A jak už tu bylo řečeno,důležitý je ,jak to chceš v životě ty.

Není tady

#7 8. 7. 2011 11:26

Willi
♥------

Děkuji všem za názory!
Pro ready: Je mi čerstvých 42.
pro Revliba: Co bych chtěla já? Hlavně klid, žít bez napětí, stresu.
A teď obecněji - celá ta situace se tady nedá popsat, nejde vyjmenovat všechny podrobnosti...Každý, kdo něco takového zažil, to zažil po svém. Tudíž neexistuje jeden návod, jak to zvládnout.
Odejít nechci. Mám pro to několik důvodů, ale ten hlavní je, že já problém nemám, měl by ho řešit ten, kdo ho způsobil. Navíc psychologové jsou v tomhle ohledu zajedno - je to na dlouho a může to trvat i několik let....a to je o té vnitřní energii, kterou už nevím, kde brát....

Není tady

#8 8. 7. 2011 11:34

green
♥♥-----

Jen bych Tě poporosila o vysvětlení.Říkáš ,že nemáš problém,ale kdybys ho neměla ,tak to prostě nebudeš řešit .

Není tady

#9 8. 7. 2011 11:41

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

Willi napsal(a):

Děkuji všem za názory!
Pro ready: Je mi čerstvých 42.
pro Revliba: Co bych chtěla já? Hlavně klid, žít bez napětí, stresu.
A teď obecněji - celá ta situace se tady nedá popsat, nejde vyjmenovat všechny podrobnosti...Každý, kdo něco takového zažil, to zažil po svém. Tudíž neexistuje jeden návod, jak to zvládnout.
Odejít nechci. Mám pro to několik důvodů, ale ten hlavní je, že já problém nemám, měl by ho řešit ten, kdo ho způsobil. Navíc psychologové jsou v tomhle ohledu zajedno - je to na dlouho a může to trvat i několik let....a to je o té vnitřní energii, kterou už nevím, kde brát....

ale ty máš problém a vypadá to, že jsi jediná kdo ten problém má kapitulation .

Není tady

#10 8. 7. 2011 11:45

majkafa
Host

Wili, zakrýváš si to sama před sebou.
Problém máš TY.
Přinejmenším s tou chybějící energií.
Kdybys problém opravdu neměla, ani bys tady nepsala.

#11 8. 7. 2011 11:48

majkafa
Host

Willi napsal(a):

JPoraďte, ke brát další energii pro dny příští? Rozvod ani jeden z nás nechce, ale mám pocit, že to ponižování někdy už neustojím. Chybí mi jeho láska, něžnosti, pohlazení....naštěstí sex funguje.
Jak dlouho trvá chlapovi než se mu v hlavě "rozsvítí"??? Proč chlap někdy neví, co v životě chce?

Tomuhle říkáš, že nemáš problém?

#12 8. 7. 2011 12:04

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Willi, strašně nerada Ti to říkám, ale Ty máš problém. Stav, ve kterém se plácáš už rok Ti za prvé ubírá energii, za druhé Ti sráží sebevědomí jako manželce a ženě a za třetí Ti odebírá lidskou důstojnost, čili v tomhle vztahu zcela evidentně velmi strádáš stolt

Když celou situaci "necháš být", zakonzervuje se tak, že v tomto trojúhelníku budete žít třeba ještě 5-10-20 let. Dovedeš si představit, že se během této doby propracuješ až do stavu, kdy Ti manželova milenka přestane vadit a celou situaci pojmeš tak, že je to u vás doma sice blbý, ale koneckonců všude něco je?!? Že se smíříš s tím, že manželův nezájem se začne stupňovat, přestane se Ti dostávat něžností, pohlazení, lásky a nakonec třeba vymizí i ten sex?!? Že pro svého manžela už nebudeš manželka, ale něco, jako skříň, která stojí v koutě a tak s Tebou bude i zacházeno?!?

Není tady

#13 8. 7. 2011 16:11

ready
♥♥♥♥♥--

Ženský, hele když ji napíšete - TY máš problém, tak si to Willi může brát tak, že ona si za to vlastně může.
Majko, tvůj argument je stejný jako kdybych napsal, že ty máš taky problém, jinak bys tady nečíhala na každý příspěvek. Mám dojem, že nějakej problém máme tady všichni, to je zbytečný to pitvat.

Takže Willi, jsi prostě v obtížné, nezáviděníhodné situaci, je jasné, že je to vyčerpávající.
Máš pravdu, měl by ho řešit ten, kdo ho způsobil - on ho ale zjevně neřeší, nehodlá řešit a nedonutíš ho.

Pojďme na to racionálně.

Tvé možnosti:

1. Můžeš se pořád snažit vstřícně setrvávat dál, ale je to vyčerpávající, ponižující, ubíjející. Výhoda - máš (zatím) sex a finanční zázemí. City asi nic moc.
a. Stále ale trochu hrozí, že nakonec stejně odejde, i když ona je o 6 let starší, takže tady hraje čas trochu pro tebe (pokud není o třídu atraktivnější). 
b. Zůstane, protože o něj pečuješ. Nebudeš si ke stáru nadávat, že když to bude dědek, že jsi mu pak dobrá?

2. Odejdeš sama a nějakou dobu budeš sama. Co by ti vadilo nejvíc? samota, nedostatek sexu, finanční trable?
Šance na nový doživotní vztah s dvěma dětmi asi nižší, ale otázka je jestli by třeba i krátkodobý, uspokojivý vztah nestál za to.

3. Pauza. Prostě se na měsíc zdejchneš, děti mu necháš. Týden strávíš na dovolené, zbytek u kamarádky, nebo kdekoliv. Na tohle ho připravíš předem, třeba jen dopisem, že si potřebuješ odpočinout, na jak dlouho nevíš. Pak už nesmíš ustoupit. Žádný vysvětlování proč a tak. Dětem řekneš, že jedeš na dovču a budeš jim volat. Ať se kriplík postará o všechno sám. Bude se rozhořčovat, jak jsi to mohla dětem udělat, jak to má asi zvládnout, když chodí do práce a tak. Ale bude se muset postarat, koneckonců, kdyby se ti něco stalo, taky to bude muset nějak zvládnout. Výhoda: odpočineš si, on leccos pozná a kamarádky tě budou ještě obdivovat, jaká jsi frajerka. Po uplynutí pauzy zůstávají ve hře i ostatní varianty, ale oba budete mít lepší poznání. Doporučuju.

4. Začít ho využívat taky, splnit si doma svoje, ale nepředřít se. Začít si hledat milence - a trochu tomu pomoct, třeba cvičit, nebo víc o sebe pečovat. Hrozí, že milencem mu tím dáš záminku, ale tu si vyrobí tak i tak.

Uvědomit si, že cokoliv může být tvoje volba a máš své důvody, proč ses pro ni rozhodla.

PS: A když si bude s ní psát před tebou, přijď a beze slova mu vypni počítač, že to se nedělá a že má nachystanou večeři. Důležité je to udělat absolutně v klidu a nenechat se vytočit.

Není tady

#14 8. 7. 2011 17:13

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

ready, Willi má skutečně problém. Tím nechci říct, že si něco zavinila sama nebo za celou situaci může, chraň Bůh. Tady je to ale o tom, že ač Willi přišla k celý situaci jako slepý kuře k zrnu, jednání jeho manžela se jí bytostně dotýká a celá situace jí VADÍ, na rozdíl od manžela a milenky, kterým tato situace VYHOVUJE.

Variantu č. 3 také doporučuji - ono Willinu manželovi nezaškodí poznání, že jeho žena není žádná oddaná poddaná, co čeká někde v koutě, až jak všechno dopadne - ale že je svobodná bytost, schopna si zařídit volný čas odděleně od manžela a celkem příjemně si ho užít. I kdyby to bylo 14 dnů, co bude z domova pryč, manžel si s dětičkami a s domácností užije až-až a bude tak zaneprázdněn, že si po večerech rozhodně nebude mít čas klofat s milenkou zamilované maily nebo psát rozněžnělé SMSky. Milenka má svoji domácnost, svého manžela a svoje děti, ta mu chodit vypomáhat domů rozhodně nebude big_smile

Není tady

#15 8. 7. 2011 17:17

ready
♥♥♥♥♥--

Kiara napsal(a):

ready, Willi má skutečně problém. Tím nechci říct, že si něco zavinila sama nebo za celou situaci může, chraň Bůh. Tady je to ale o tom, že ač Willi přišla k celý situaci jako slepý kuře k zrnu, jednání jeho manžela se jí bytostně dotýká a celá situace jí VADÍ, na rozdíl od manžela a milenky, kterým tato situace VYHOVUJE.

Variantu č. 3 také doporučuji - ono Willinu manželovi nezaškodí poznání, že jeho žena není žádná oddaná poddaná, co čeká někde v koutě, až jak všechno dopadne - ale že je svobodná bytost, schopna si zařídit volný čas odděleně od manžela a celkem příjemně si ho užít. I kdyby to bylo 14 dnů, co bude z domova pryč, manžel si s dětičkami a s domácností užije až-až a bude tak zaneprázdněn, že si po večerech rozhodně nebude mít čas klofat s milenkou zamilované maily nebo psát rozněžnělé SMSky. Milenka má svoji domácnost, svého manžela a svoje děti, ta mu chodit vypomáhat domů rozhodně nebude big_smile

Já se normálně při té představě úplně tetelím big_smile A Willy, ať tě ani nenapadne se pak za něco omlouvat! Musíš dělat jakoby se nechumelilo. Vyčítat se ti sice může pokusit kdokoliv co koliv, ale stačí opáčit otázkou - myslíš, že jsem neměla podstatný důvod a neveděla co dělám?

Není tady

#16 8. 7. 2011 18:04

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Willi v podstatě nemá, co ztratit.

Když seděla doma, starala se o domácnost, o děti a o manžela, bylo to "špatně" v tom smyslu, že si manžel začal myslet, že si k ní může všechno dovolit. Ať se na mě nikdo nezlobí, ale bezostyšná komunikace s milenkou -  ve chvíli, kdy na mě kouká stále ještě moje zákonitá manželka -  svědčí o naprosté neúctě k oné manželce a o tom, že mi je naprosto šumák, co manželka v oné chvíli cítí, co si myslí a co asi prožívá.

Ano, může se stát, že partner se bezhlavě zamiluje a škvaří se mezi dvěma ohni, ale pokud mu na manželce stále záleží, má se chovat tak, aby ji svým jednáním nezraňoval a neubližoval. A mě by na místě Willi neuráželo ani tak to, že se manžel jaksi zamiloval mimo, ale že se mi v tom ještě patlá doma a tím mě pasoval do role závislého otroka, který je z nějakých záhadných důvodů povinen takové jednání dlouhodobě trpět usch

Není tady

#17 8. 7. 2011 18:17

Willi
♥------

Milý ready,
díky za příspěvek!!!! Problémy máme fakt všichni, ale já psala o problému nevěry a to nebylo pochopeno. Mám opravdu nejeden problém, ale ten hlavní je nevěra mého manžela, kterou musí řešit on. Všechno, co píšeš je fajn. Já sice nejsem nijak atraktivní ale věř, že moje soupeřka je o třídu níž (asi to zní ode mne nafoukaně, ale je to tak). Nejspíš má ale jiné kvality.
Čas pro sebe si vždycky najdu. Není problém tři čtyři hoďky, nebo nějaká akce. Nemám sice žádné kamarádky, jen dobré známé, ale je s nimi fajn, takže v tomhle ohledu se nezanedbávám.
Na své okolí působím prý vyrovnaně a mile. Umím se smát a projevovat radost....nejsem schlíplé kuřátko někdo v koutě....
Jenom pro zajímavost - pracuju v kolektivu žen a mužů. Jen nás celkem 21 (věkový průměr 50let). Jsem desátá, která má zkušenost s partnerskou nevěrou. Ne, že bychom si o tom nějak vyprávěli, ale za těch 20 let, která tam dělám, se čas od času o někom šušká.
Všichni to ustáli a jsou se svými partnery dál. Je to ale o velikém odříkání, toleranci a přímo svaté trpělivosti!
Dneska jsem měla těžkou noc a tak jsem psala. Nic jiného už mi nezbývá. Chtěla jsem po mailu jeho vyjádření zda odejde, nebo zůstane. Co myslíte, že odpověděl........zůstávám - ale moc tomu slovu nerozumím....

Upravil(a) Willi (8. 7. 2011 18:17)

Není tady

#18 11. 7. 2011 10:04

ready
♥♥♥♥♥--

Willy,
pokud je tvá soupeřka o třídu níž, tím líp pro tebe. Znamená to, že nemusíš mít strach. A když nemusíš mít strach, můžeš volit myslím méně tolerantní, razantnější postup.
Jinak osobně si myslím, že slovem (a po mailu zvlášť) může slíbit cokoliv, je otázka, jestli něco opravdu změní. Můj dojem je, že dokud si opravdu nezačne připouštět, že by o tebe mohl přijít, nic moc se nezmění, ale nechci předbíhat. Uvidíš třeba to vyjde a bude to ok.

drž se

Upravil(a) ready (11. 7. 2011 10:04)

Není tady

#19 11. 7. 2011 10:19

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

ready, tím bych si nebyla tak jistá.

Co je to platné, že soupeřka připadá Willi "o třídu níž", když její manžel tuto paní velmi pravděpodobně vnímá jakou nejúžasnější bytost na světě s třeskutým sex-appealem a vnitřním kouzlem osobnosti zároveň butter

S Tvojí poslední větou, viz: "Můj dojem je, že dokud si opravdu nezačne připouštět, že by o tebe mohl přijít, nic moc se nezmění, ale nechci předbíhat" ale samozřejmě souhlasím stolt

Není tady

#20 11. 7. 2011 11:38

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Já sice nejsem nijak atraktivní ale věř, že moje soupeřka je o třídu níž (asi to zní ode mne nafoukaně, ale je to tak). Nejspíš má ale jiné kvality.

Willi mohu te ujistit,ze ve vsech pripadech o kterych vim,ze muz si vzdycky nasel milenku o tridu niz.A v nekolika pripadech s ni zustal.
Muj byvaly manzel si nasel o 10 let starsi zenu,strzenou v obliceji kvuli koureni a alkoholu,zil s ni 6 let.
Ja byla milenka take o tridu niz,protoze muj byvaly zenacek mel velice atraktivni zenu a presto mel potrebu hledat jinde.stolt

Upravil(a) eremuruss (11. 7. 2011 11:41)

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#21 11. 7. 2011 11:49

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Je to pravda. Manželka a okolí ty milenky vždycky vidí, jako něco hluboko pod manželčinu úroveň a nezřídka mívají i pravdu. Což je to však platné, když se chlap na svoji milenku dívá úplně jinýma očima a přitahuje ho právě to, co není na ní, ale co je v ní: neokoukanost, neotřelost, vnitřní náboj, jinakost butter

Není tady

#22 11. 7. 2011 12:03

helena
♥♥♥♥♥♥♥

pokud je tvá soupeřka o třídu níž, tím líp pro tebe. Znamená to, že nemusíš mít strach.
Milý ready, ono podceňovat soupeře se nevyplácí... Krom toho ti unikla taková maličkost - ta paní je "o třídu níž" z pohledu Willi - její manžel to pravděpodobně vidí jinak http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png

odpověděl........zůstávám - ale moc tomu slovu nerozumím....
Tak požádej o vysvětlení, jak si ono zůstávání představuje přesně a do detailů. Ne, že "Nic jiného už mi nezbývá.", ale trvat na tom, aby se vyjádřil - ať už tak nebo jinak. Teprve s konkrétní informací můžeš pracovat dál.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#23 11. 7. 2011 12:53

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

No páni, já když to čtu... Mám se vůbec vdávat? Bejt naivní a myslet si, že MNĚ se tohle nestane? Willi, držím palce, ať to dopadne dobře především pro tebe a děti. Manžel se k tobě nechová s úctou.

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#24 11. 7. 2011 15:07

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Willi napsal(a):

Milý ready,
díky za příspěvek!!!! Problémy máme fakt všichni, ale já psala o problému nevěry a to nebylo pochopeno. Mám opravdu nejeden problém, ale ten hlavní je nevěra mého manžela, kterou musí řešit on. Všechno, co píšeš je fajn. Já sice nejsem nijak atraktivní ale věř, že moje soupeřka je o třídu níž (asi to zní ode mne nafoukaně, ale je to tak). Nejspíš má ale jiné kvality.
Čas pro sebe si vždycky najdu. Není problém tři čtyři hoďky, nebo nějaká akce. Nemám sice žádné kamarádky, jen dobré známé, ale je s nimi fajn, takže v tomhle ohledu se nezanedbávám.
Na své okolí působím prý vyrovnaně a mile. Umím se smát a projevovat radost....nejsem schlíplé kuřátko někdo v koutě....
Jenom pro zajímavost - pracuju v kolektivu žen a mužů. Jen nás celkem 21 (věkový průměr 50let). Jsem desátá, která má zkušenost s partnerskou nevěrou. Ne, že bychom si o tom nějak vyprávěli, ale za těch 20 let, která tam dělám, se čas od času o někom šušká.
Všichni to ustáli a jsou se svými partnery dál. Je to ale o velikém odříkání, toleranci a přímo svaté trpělivosti!
Dneska jsem měla těžkou noc a tak jsem psala. Nic jiného už mi nezbývá. Chtěla jsem po mailu jeho vyjádření zda odejde, nebo zůstane. Co myslíte, že odpověděl........zůstávám - ale moc tomu slovu nerozumím....

Jo, jo..
Musím ale říct, že se velmi dobře držíš, že sis to vyhodnotila střízlivě a věcně. Taky rozumně.  big_smile Chápu ale jak moc ti musí být nepříjemně. Toto bych tomu pánovi otloukla o hlavu. Ne samotnou nevěru -ale  TO , že dostal svou ženu do této situcae. To, že tuto situaci umožnil (aby v TOM byli tři) a neřešil si "své" v závětří rodiny.
Pokud není schopen svoje záležitosti řešit sám a musí do nich vstupovat manželka, tak pak příště, než něco "rozjede", a´t se teda nejdřív zeptá manželky, zda-li se jí do toho chce...zdali bude ochotná..
Tohle bylo samozřejmě trochu nadsazeno, trochu mě pán (představuji si ho tiše sedícího, šmudlícího smsky, nicneřešícího)popudil...big_smile

Wili - tím "problém máš ty" - ti chtěly  říct, že to bolí TEBE. Tudíž TY máš problém. On je třeba v pohodě.. On třeba nic řešit nechce, a vlastně ani ho nikdo nedonutí...
Když nad tím v klidu popřemýšlíš, tak ti to dojde, co to vlastně znamená. Ale dobrá zpráva  je (až to člověku dojde), že pokud je to tak a problém mám tedy JÁ, tak se pak taky JÁ můžu postarat, abych problém neměla. smile
Rozumíš? ...  je to osvobozující, ne? smile

Dneska mám bojovou náladu a chce se mi napsat, že bych mu přála, aby musel bojovat on o tebe, že by se mi moc líbilo, kdyby se najednou pán probral a uvědomil si, že také může o tu svoji krásnou a vyrovnanou paní přijít. cool

Není tady

#25 11. 7. 2011 18:10

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

ready napsal(a):

Willy,
pokud je tvá soupeřka o třídu níž, tím líp pro tebe. Znamená to, že nemusíš mít strach. A když nemusíš mít strach, můžeš volit myslím méně tolerantní, razantnější postup.
Jinak osobně si myslím, že slovem (a po mailu zvlášť) může slíbit cokoliv, je otázka, jestli něco opravdu změní. Můj dojem je, že dokud si opravdu nezačne připouštět, že by o tebe mohl přijít, nic moc se nezmění, ale nechci předbíhat. Uvidíš třeba to vyjde a bude to ok.

drž se

docela by mě zajímalo podle čeho se hodnotí, jestli je milenka o třídu výš nebo níž, jaká jsou měřítka, co se posuzuje. já si myslím, že milenka je vždycky nejméně o třídu výš, protože kdyby nebyla, tak by se do ní partner nezakoukal. přeci nebude toužit po něčem naprosto stejném nebo horším než má doma.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí