29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Lidé, kteří se stanou součástí našeho života, nám chtějí do života také mluvit. Pokud se nechováme podle jejich představ, tak se zlobí. Všichni totiž vědí naprosto přesně, jak mají žít druzí. Zato nikdy nevědí, jak mají žít oni sami...
To není z mojí hlavy, to je z Alchymisty od Paula Coelho. Toho autora moc nemusím a za přesné znění textu neručím.
Upravil(a) giorgino (17. 7. 2011 20:23)
Není tady
Svatý grál? Číše? Kdoví.... Klín ženy.... Máří Magdaleny... skrze klín ženy se mohou žena a muž dotknout hvězd...
giorgino napsal(a):
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
Pátrání po svatém grálu to je hledání božského principu v nás, brachu.Diky.
Zajimal me Tvuj nazor.
Protoze lide si to vysvetlovali vzdy ruzne a po svem.
At se Ti dari.Děkuji. Jo mimochodem co "svatý grál" znamená pro Tebe?
Totez co pro Tebe.
Není tady
majkafa napsal(a):
Svatý grál? Číše? Kdoví.... Klín ženy.... Máří Magdaleny... skrze klín ženy se mohou žena a muž dotknout hvězd...
Máří Magdalena. Šifra mistra Leonarda?
Není tady
giorgino napsal(a):
Lidé, kteří se stanou součástí našeho života, nám chtějí do života také mluvit. Pokud se nechováme podle jejich představ, tak se zlobí. Všichni totiž vědí naprosto přesně, jak mají žít druzí. Zato nikdy nevědí, jak mají žít oni sami...
Pekny.
Souhlasim. Lide kteri jsou uz soucasti naseho zivota i lide co se stanou maji tendence ocekavat ze jejich predstavy naplnime. Lpi na nich,touzi a zadaji po naplneni svych predstav a jakmile neni po jejich,trpi tim predevsim oni sami a zlobi se na druhe jakoby za to mohli oni.
Neuvedomuji si ze tudy nevede cesta ke svobode.
Není tady
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
Arcanum napsal(a):
Diky.
Zajimal me Tvuj nazor.
Protoze lide si to vysvetlovali vzdy ruzne a po svem.
At se Ti dari.Děkuji. Jo mimochodem co "svatý grál" znamená pro Tebe?
Totez co pro Tebe.
Není tady
Je slovy nepopsatelné, když se potkají muž a žena, kteří k sobě patří. Takovým je "dovoleno", umožněno dotýkat se nebe.
Protože s kýmkoliv a kdykoliv to nefunguje.
Pro mě je to ten nejkrásnější význam Svatého Grálu.
Btw byla jsem v místnosti v Jeruzalemě, kde se měla odehrát poslední večeře Páně.
Upravil(a) majkafa (17. 7. 2011 21:29)
majkafa napsal(a):
Je slovy nepopsatelné, když se potkají muž a žena, kteří k sobě patří. Takovým je "dovoleno", umožněno dotýkat se nebe.
Protože s kýmkoliv a kdykoliv to nefunguje.
Pro mě je to ten nejkrásnější význam Svatého Grálu.
Btw byla jsem v místnosti v Jeruzalemě, kde se měla odehrát poslední večeře Páně.
Tak teď nevím, jestli jsem to pochopil správně. Ty myslíš muž-žena tuli tuli, sex, aniž by jejich vzájemné hrátky byly překážkou k dosažení království nebeského?
Upravil(a) giorgino (17. 7. 2011 22:00)
Není tady
já měla pocit, že odsud giorgino mizí, blbě chápu, nebo si to rozmyslel ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já měla pocit, že odsud giorgino mizí, blbě chápu, nebo si to rozmyslel ?
Ahoj,
jj, moje přítomnost zde končí dnes o půlnoci. Zejtra si už můžu říci: The big day has finally come.
Není tady
proč ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
proč ?
Protože musím volit priority. Někdy se tu zase stavím, avšak do příštího jara bude hodně práce. Navíc k internetu budu mít přístup jen vzácně.
Upravil(a) giorgino (17. 7. 2011 22:21)
Není tady
život není jenom práce
jo aha ...
Upravil(a) PPavlaa (17. 7. 2011 22:22)
Není tady
No tak ja mam takovy kamarady (zenu a muze) bezdomovce, kteri jsou bohuzel soucasti meho zivota, mam je rada a straaaasne mi zalezi na tom, aby sli pracovat, a oni ne a ne, a precis tim netrpim ja, ale oni, pac furt chodej ke mne zebrat cukr do kavy. Aha, takze vlastne trpim, ou-ou...
Není tady
giorgino napsal(a):
Tak teď nevím, jestli jsem to pochopil správně. Ty myslíš muž-žena tuli tuli, sex, aniž by jejich vzájemné hrátky byly překážkou k dosažení království nebeského?
Nemá to nic společného s dosažením království nebeskkého dle jakékoliv církve.
Zřejmě jsi nepochopil. Možná jestli to poznáš ve svém životě, pak pochopíš.
Neumím to srozumitelněji popsat.
Giorgio :-) jsi odvážný
Není tady
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
Pekny.
![]()
Souhlasim. Lide kteri jsou uz soucasti naseho zivota i lide co se stanou maji tendence ocekavat ze jejich predstavy naplnime. Lpi na nich,touzi a zadaji po naplneni svych predstav a jakmile neni po jejich,trpi tim predevsim oni sami a zlobi se na druhe jakoby za to mohli oni.
Neuvedomuji si ze tudy nevede cesta ke svobode.
Ano, to jsme my, nepokorní lidé..
Není tady
Wiki napsal(a):
Arcanum napsal(a):
giorgino napsal(a):
Pekny.
![]()
Neuvedomuji si ze tudy nevede cesta ke svobode.Ano, to jsme my, nepokorní lidé..
Pokora, přichází s uvědoměním
Není tady
mariposa napsal(a):
Nejsem odvážný. To co jsem zde psal v posledních dnech o své osobě, nebyla až taková pravda. Doufám, že mi odpustíš /odpustíte/. Už nechci lhát a psát o svých snech, jako by to byla realita. Pak napíšu pravdu. A internet mám.
Prostě pohádky mi neseděj jako Morphovi.
Není tady
Není tady
giorgino napsal(a):
mariposa napsal(a):
Nejsem odvážný. To co jsem zde psal v posledních dnech o své osobě, nebyla až taková pravda. Doufám, že mi odpustíš /odpustíte/. Už nechci lhát a psát o svých snech, jako by to byla realita. Pak napíšu pravdu. A internet mám.
Prostě pohádky mi neseděj jako Morphovi.
Giorgino, pohádkáři beru Tě jakej jsi
Není tady
smazáno
Upravil(a) giorgino (18. 7. 2011 18:42)
Není tady
Z hodně lidí nakonec vyleze, že je to jinak.
Namátkově mariposa a giorgino. Že ty duchovní vědomosti jsou jenom teorie, nic odžitého. Stejně jako praktické vědomosti.
Cítím, že i s hirondel - Arcanum je to jinak.
Ostatně, všechno je jinak, praví klasik.
Ale je zajímavé to sledovat.
Možná v každém z nás je spousta věcí jinak, jen je rozumem nevidíme.
Co je důležité, lze vidět jenom srdcem. Taky praví klasik.
Otázka je, jak poznám, kdy "vidím" rozumem a kdy srdcem?
Musím se úplně ztišit a pak "vidím". Někdy je příliš hlučno, nebo prostě jenom není ten správný čas.
giorgino a mariposa.......pardon:offtopic:
Není tady
majkafa napsal(a):
Otázka je, jak poznám, kdy "vidím" rozumem a kdy srdcem?
Vyborne ,neprekvapuje me ze prave Ty pokladas tuhle otazku.
Není tady