29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
giorgino napsal(a):
mariposa napsal(a):
Giorgio, proč jsi to všechno smazal? Proč?
Mě ničím neotravuješ, proč máš ten dojem?Ale to nemělo nic společného s Tebou.
Já vím, že ne, ale Tvůj poslední příspěvek byl, že se omlouváš a že už tady nebudeš otravovat. Proto jsem Ti napsala, že mě neotravuješ.
Není tady
mariposa napsal(a):
giorgino napsal(a):
mariposa napsal(a):
Giorgio, proč jsi to všechno smazal? Proč?
Mě ničím neotravuješ, proč máš ten dojem?Ale to nemělo nic společného s Tebou.
Já vím, že ne, ale Tvůj poslední příspěvek byl, že se omlouváš a že už tady nebudeš otravovat. Proto jsem Ti napsala, že mě neotravuješ.
Jo ták, to jsem psal ostatním, kteří četli ten můj vztek, zlost, nadávky a tak.
Není tady
giorgino napsal(a):
Panelák - nežije se tady špatně, ale energie tady není (energii mám), ale v paneláku je nulová energie v porovnání s barákem, který je z cihel, nikoli z železobetonu. Někteří mí znýmý mi to potvrdili, nejedná se o mou iluzi. Ono když žiješ v paneláku, tak ti to nepřijde, ale když se pohybuješ panelák-dům/chata, tak zaznamenáváš velké rozdíly. Panelák je opravdu faradayova klec, jak se o něm říká. Podobné rozdíly zaznamenávám když se pohybuji třeba Praha-Liberec. Když jedu na den do Prahy, tak na takovej příšernej vzduch nejsem zvyklej. Tady naokraji města v Liberci, jak panelák v klidném prostředí, tak chata v přírodě, je vzduch v porovnání s Prahou neskutečně jinej... Naštěstí i v tomto 21. století si člověk může vybrat, kde chce žít a jak chce žít. Vždyť ani tu televizi si nemusíte kupovat.
Ale houby. Svůj domov si nosíme v sobě. Bydlela jsem všude možně, většinu života zatím v domě. Tak si vyber, kde chceš bydlet, bydli tam a nefňukej.
A neschovávej se stále za nějakého anonymního člověka.
Giorgino, ani nevíš jak moc Ti rozumím. Já Ti vážně držím palce!
Víš, že mám přítele s kterým jdu životem, ale znovu Ti musím říct, že jsi mi blízkej, mám Tě ráda, zlom vaz, brácho
Není tady
mariposa napsal(a):
Giorgino, ani nevíš jak moc Ti rozumím. Já Ti vážně držím palce!
Víš, že mám přítele s kterým jdu životem, ale znovu Ti musím říct, že jsi mi blízkej, mám Tě ráda, zlom vaz, brácho
Počkej, ale já sem nechodím kvůli Tobě. Vždyť jsem jsem chodíval i na jaře, když si tu měsíce nebývala, někteří si možná pamatují tu pohádku, jak jsem si vymyslel manželku Marcelu, která má pejska a místo klacku ho aportuje dynamitem. Neboť tou dobou mi chybělo obejmutí a vždycky jsem chtěl mít pejska a tak jsem si vymyslel pejska i s dvounohou kočkou. Dvě mouchy jednou ranou, proč ne!
Co se týče Tebe - no jo, to jsem předtím něco psal. Ale já tyhle věci už nechávám na vesmíru. Každopádně jsi první živočich, který mi je sympatický jiným způsobem, to je pravda. Ale s tím už jsem se dávno vypořádal, že máš přítele a přeji Ti to.
Kua, ale je fakt, že každej motýl mi Tě připomene. Žít v Africe nebo Asii, giorgino by asi umřel láskou. Tam totiž existují stromy, na nichž je plno motýlů, a když do stromu hodíš kamenem, tak se kolem tebe rozletí motýli do všech světových stran. To je taková neskutečná krása, úplnej paradise, div světa.
Upravil(a) giorgino (19. 7. 2011 18:38)
Není tady
Neznám tu jarní pohádku
Napsala jsem Ti, že Tě mám ráda jako člověka (tvou energii). Ale máš pravdu, jako živočicha ještě víc
Ty motýli v Africe, to musí být skutečně velká krása, div světa, kdy se zastaví veškerý čas
Není tady
mariposa napsal(a):
Neznám tu jarní pohádku
Napsala jsem Ti, že Tě mám ráda jako člověka (tvou energii). Ale máš pravdu, jako živočicha ještě víc
Ty motýli v Africe, to musí být skutečně velká krása, div světa, kdy se zastaví veškerý čas
Není tady
Není tady
mariposa napsal(a):
Mari,a už teda pracuješ?
Není tady
giorgino napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
giorgino, proč jsi to po sobě mazal ? tohle teda fakt miluju ... jak malej
Smazal jsem to, protože jsem zde psal věci vážně jako malej kluk. Nešetřil jsem nevhodným slovníkem a nadával jsem i Vám. Smazal jsem to, protože si něco takového nezasloužíte. Je pravda, že mě včera hodně věcí sralo a pěkně jsem z toho z kameněl, že příčina má následky ještě nyní.
Na včerejšek jsem nespal a to se na všem taky hodně podepsalo. Zmiňoval jsem se také o rodičích a pěkně mě to sralo. Oni totiž jsou na dovolené a já jsem si zrovna včera říkal, že než přijedou, pořádně doma uklidím, vymeju ledničku a všechno možný, jenže pak tady zase bude bordel, protože moje máma je taková a nejhorší je, že ji to je úplně jedno. Pak jsem si řekl, že chci vypadnout z domu, protože už tady nechci žít (moje sestra chce taky vypadnout a můj bratr asi taky - sestra asi půjde pracovat do Anglie a bratr jde do Prahy na vysokou)... A já chci jít na chatu. Jenže rodiče mě nechali do 25ti hrát počítakové hry, nikdy jsem nemusel nic dělat. Pravda je, že střední jsem nedodělal ze zdravotních důvodů, a pak vypomáhal otci. Ale jinak jak malej. No a včera jsem se trochu zlobil, že mě špatně vychovali, a když chci jít bydlet jinam, neuživím se. Já jsem je přijal, jaké jsou, bohužel se mě včera dotkl nepořádek doma... To co jsem psal o jeskyni, vločkové kaši a tak, to se snažím a budu realizovat, bohužel ale odejít z domu mohu až začátkem příštího jara, neboť na chatě to ještě není přizpůsobené na přezimování a jako vlašťovka bych se na zimu nechtěl vracet k rodičům. Taky mě včera sralo, že nemám nejlepší zdraví a že život není fér a žít v týhle technologický době je hrůza. Ale bohužel v tomto 21. století musím žít, avšak chci si žít po svým a ne v paneláku, kde člověk nemá žádnou energii a ne už s mlíkem, po kterým je člověku špatně a má na něj alergii, s cukrem, po kterým má hypo-hyper stavy a milióny dalších věcí. Na zahrádce si budu pěstovat zeleninu, obiloviny, luštěniny a ryby si koupím.
Ještě jsem se včera zmínil o programování, že mi z toho hrabe, ale hráblo mi spíš z toho, že jsem to přepálil a nespal. Otci jsem řekl, že 160 hodin a víc ne. Doufám, že na jaře už budu mít příjem na to, abych se uživil, protože dosavadních 65 Kč/hod. není na uživení. Jak jsem psal, že sem nebudu chodit, tak to je pravda, protože zde člověk ztratí hodně času a hodně jej to rozptyluje. Do budoucna hodně času mi zabere vaření, musím spát 8-9 hod., pracovat 8 hodin a tak... Jak se tady psalo o duchovních věcech, tak duchovní záležitosti nejsou jen duchovno, hledání smyslu života a tak, z mého pohledu pokud člověk nezvládá základní povinnosti jako životospráva, práce, uklízení a tak, tak hledání smyslu života není plnohodnotné a nemůže být - u své matky vidím plno základních a běžně lidských povinností, které nezvládá... Dosud jsem také některé věci z běžného života nezvládl a snažím se nyní na tom pracovat. Když mi bylo 16, bydlel jsem u starší holky a snad jen tehdy jsem si připadal jaksi dospěle, pak navrát k mamince do do svých nynějších bezmála sedmadvaceti se chovám jak malej kluk. Ještě že ty hry už nehraju.
Jo ještě jak tady padlo, že někdo je duchovní, někdo není, někdo píše teorii a nemá praxi odžitou a tak. V tu chvíli jsem si vzpomněl na slova bývalého kamaráda mého otce, Eduarda Tomáše, který mu říkal: Neuč, ale ty stejně budeš učit. Z otce někdy padají teorie, ale dobře se o tom povídá a píše, horší je to žít či se vzdát se ega. Mně, maripose, hirondel a možná některým dalším - se to dobře povídalo - ale opravdu předávejme moudra jiných a klidně učme, ale až opravdu zažijeme to pravé poznání v daném životě a opravdu pochopíme, do té doby pracujme na sobě.
Včera jsem smazal nadávky a tak, protože jsem si vzpomněl na teorii: Konat pro druhé pouze je-li to možné, ale hlavně jim neškodit a neubližovat.
Není tady
Giorgino - přeji Ti v dospěláckém světě hodně štěstí a posílám
Není tady
Selima napsal(a):
giorgino napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
giorgino, proč jsi to po sobě mazal ? tohle teda fakt miluju ... jak malej
Smazal jsem to, protože jsem zde psal věci vážně jako malej kluk. Nešetřil jsem nevhodným slovníkem a nadával jsem i Vám. Smazal jsem to, protože si něco takového nezasloužíte. Je pravda, že mě včera hodně věcí sralo a pěkně jsem z toho z kameněl, že příčina má následky ještě nyní.
Na včerejšek jsem nespal a to se na všem taky hodně podepsalo. Zmiňoval jsem se také o rodičích a pěkně mě to sralo. Oni totiž jsou na dovolené a já jsem si zrovna včera říkal, že než přijedou, pořádně doma uklidím, vymeju ledničku a všechno možný, jenže pak tady zase bude bordel, protože moje máma je taková a nejhorší je, že ji to je úplně jedno. Pak jsem si řekl, že chci vypadnout z domu, protože už tady nechci žít (moje sestra chce taky vypadnout a můj bratr asi taky - sestra asi půjde pracovat do Anglie a bratr jde do Prahy na vysokou)... A já chci jít na chatu. Jenže rodiče mě nechali do 25ti hrát počítakové hry, nikdy jsem nemusel nic dělat. Pravda je, že střední jsem nedodělal ze zdravotních důvodů, a pak vypomáhal otci. Ale jinak jak malej. No a včera jsem se trochu zlobil, že mě špatně vychovali, a když chci jít bydlet jinam, neuživím se. Já jsem je přijal, jaké jsou, bohužel se mě včera dotkl nepořádek doma... To co jsem psal o jeskyni, vločkové kaši a tak, to se snažím a budu realizovat, bohužel ale odejít z domu mohu až začátkem příštího jara, neboť na chatě to ještě není přizpůsobené na přezimování a jako vlašťovka bych se na zimu nechtěl vracet k rodičům. Taky mě včera sralo, že nemám nejlepší zdraví a že život není fér a žít v týhle technologický době je hrůza. Ale bohužel v tomto 21. století musím žít, avšak chci si žít po svým a ne v paneláku, kde člověk nemá žádnou energii a ne už s mlíkem, po kterým je člověku špatně a má na něj alergii, s cukrem, po kterým má hypo-hyper stavy a milióny dalších věcí. Na zahrádce si budu pěstovat zeleninu, obiloviny, luštěniny a ryby si koupím.
Ještě jsem se včera zmínil o programování, že mi z toho hrabe, ale hráblo mi spíš z toho, že jsem to přepálil a nespal. Otci jsem řekl, že 160 hodin a víc ne. Doufám, že na jaře už budu mít příjem na to, abych se uživil, protože dosavadních 65 Kč/hod. není na uživení. Jak jsem psal, že sem nebudu chodit, tak to je pravda, protože zde člověk ztratí hodně času a hodně jej to rozptyluje. Do budoucna hodně času mi zabere vaření, musím spát 8-9 hod., pracovat 8 hodin a tak... Jak se tady psalo o duchovních věcech, tak duchovní záležitosti nejsou jen duchovno, hledání smyslu života a tak, z mého pohledu pokud člověk nezvládá základní povinnosti jako životospráva, práce, uklízení a tak, tak hledání smyslu života není plnohodnotné a nemůže být - u své matky vidím plno základních a běžně lidských povinností, které nezvládá... Dosud jsem také některé věci z běžného života nezvládl a snažím se nyní na tom pracovat. Když mi bylo 16, bydlel jsem u starší holky a snad jen tehdy jsem si připadal jaksi dospěle, pak navrát k mamince do do svých nynějších bezmála sedmadvaceti se chovám jak malej kluk. Ještě že ty hry už nehraju.
Jo ještě jak tady padlo, že někdo je duchovní, někdo není, někdo píše teorii a nemá praxi odžitou a tak. V tu chvíli jsem si vzpomněl na slova bývalého kamaráda mého otce, Eduarda Tomáše, který mu říkal: Neuč, ale ty stejně budeš učit. Z otce někdy padají teorie, ale dobře se o tom povídá a píše, horší je to žít či se vzdát se ega. Mně, maripose, hirondel a možná některým dalším - se to dobře povídalo - ale opravdu předávejme moudra jiných a klidně učme, ale až opravdu zažijeme to pravé poznání v daném životě a opravdu pochopíme, do té doby pracujme na sobě.
Včera jsem smazal nadávky a tak, protože jsem si vzpomněl na teorii: Konat pro druhé pouze je-li to možné, ale hlavně jim neškodit a neubližovat.
Stejně si jak malej, od 18 let do 27 let jsi se mohl stihnout už vychovat sám! Výmluva na rodiče je jen tvoje divadélko.
Není tady
mariposa napsal(a):
Neznám tu jarní pohádku
Kamarádství je taky dobrý, hele.... Komenskej psal v Labyrintu světa a ráje srdce o manželství, vztazích a tak toto: I když se nejlép zdaří, sladké s hořkým se mísí.
Ti motýli - spletl jsem si kontinenty, v Africe a Asii nežijí (pravděpodobně), spíše v Americe.
Upravil(a) giorgino (20. 7. 2011 16:49)
Není tady
dusička napsal(a):
Giorgino - přeji Ti v dospěláckém světě hodně štěstí a posílám
děkuji
Není tady
giorgino napsal(a):
Panelák - nežije se tady špatně, ale energie tady není (energii mám), ale v paneláku je nulová energie v porovnání s barákem, který je z cihel, nikoli z železobetonu. Někteří mí znýmý mi to potvrdili, nejedná se o mou iluzi. Ono když žiješ v paneláku, tak ti to nepřijde, ale když se pohybuješ panelák-dům/chata, tak zaznamenáváš velké rozdíly. Panelák je opravdu faradayova klec, jak se o něm říká.
Naprosto souhlasím. Prvně jsem si to uvědomila na plný pecky u sestřenky; bydlívali v paneláku a já odsud odjížděla úplně vycuclá. Připisovala jsem to tomu, že měli sice velký byt, ale jich je sedm a nejmladší děcka byla v tý době mimina, takže hukot.
Jenže pak koupili domek a rozdíl byl naprosto markantní už v době, než ho začli přestavovat, a kdy byl vposledku menší, než ten panelákovej byt.
Tak jsem si toho začla všímat a skutečně to působí jako faradayova klec - všechny energie se zhustí uvnitř a tam kolujou v jakési polívce, málo stravitelné pro někoho, kdo není zvyklý, nebo je na to citlivý. Myslím si, že to permanentní otvítání oken v panelácích má m.j. i ten důvod, aby se ty energie trošku povyměňovaly, ačkoliv lidi o tom samosebou takhle neuvažujou.
Mmch, za motýlema nemusíš do Afriky pořiď si na zahrádku k chatě komuli a budeš vidět.
Jo a mně je tvoje energie taky sympatická, ačkoliv jsem už několikrát zvažovala proč vlastně, když jsi takovej xindlik vymejšlivá
Což sice nelze vědět tady na síti, dokavad se nepřiznáš - ale něco malounko přece prosákne i sklem....
Není tady
Já se v paneláku v mém milovaném bytečku cítím skvěle. Bezpečná. Že jsou blízko lidé, kdybych potřebovala... Nemám strach. Jako jsem měla v domě. Cítím se skvěle v betonových zdech. Mnohem lépe, než ve zděném domě nebo okálu, kde jsme také bydleli.
Díkybohu za můj panelákový byteček. Z domu jsem naprosto vyléčená.
Ale to možná proto, že mám velký byt. V domě, kde jsem bydlela s rodiči, 2+1 do mých 16 bez koupelny, nás bylo 6 a bylo to moc stísněné.
A v našem velkém domě jsem se bála. A v bytech ve zděných domech s vysokými stropy - necítila jsem se dobře.
Myslím, že apriori nelze nic odsuzovat ani vynášet. Pro každého je dobré něco jiného.
Má kolegyně bydlí 9 let v krásném novém domě s bazénem a ještě stále se jí po paneláku moc stýská.
majkafa napsal(a):
Myslím, že apriori nelze nic odsuzovat ani vynášet. Pro každého je dobré něco jiného.
No, tak to jsem ráda, žes k tomu došla, Majko Sice trošku obloučkem, ale aspoň že tak
Není tady
lupina montana napsal(a):
majkafa napsal(a):
No, tak to jsem ráda, žes k tomu došla, Majko
Sice trošku obloučkem, ale aspoň že tak
Lupi, já to vím už dávno. Nedošla jsem k tomu teď. Že se mi bydlí hezky v paneláčku. Že všude může být doma, kam si pověsíme svůj klobouk. A že je to i o naší energii, kterou vnášíme do svého bydlení.
Mně se bydlí v paneláku dobře i proto, že tady není tolik práce, u domu je člověk uvázaný jak pes u boudy, když chce, aby to nějak vypadalo a nespadlo mu to na hlavu. V paneláku přijdu domů a mám zatopeno a můžu si mnohem více užívat jiných radostí než starosti o to, kde padá omítka a že se zase rozbil bojler nebo kotel.
mariposa napsal(a):
Neznám tu jarní pohádku
Sorry, že vám tu ruším hrkútanie, ale neičo podobné som zažila na gréckom ostrove Rhodos (nech je Grécku zem ľahká) - bola som tam v čase, keď sa tam rojili motýle z kukiel...
bolo to úžasné...
Není tady
Naprosto souhlasím. Prvně jsem si to uvědomila na plný pecky u sestřenky; bydlívali v paneláku a já odsud odjížděla úplně vycuclá. Připisovala jsem to tomu, že měli sice velký byt, ale jich je sedm a nejmladší děcka byla v tý době mimina, takže hukot.
Jenže pak koupili domek a rozdíl byl naprosto markantní už v době, než ho začli přestavovat, a kdy byl vposledku menší, než ten panelákovej byt.
Tak jsem si toho začla všímat a skutečně to působí jako faradayova klec - všechny energie se zhustí uvnitř a tam kolujou v jakési polívce, málo stravitelné pro někoho, kdo není zvyklý, nebo je na to citlivý. Myslím si, že to permanentní otvítání oken v panelácích má m.j. i ten důvod, aby se ty energie trošku povyměňovaly, ačkoliv lidi o tom samosebou takhle neuvažujou.
Mmch, za motýlema nemusíš do Afrikypořiď si na zahrádku k chatě komuli a budeš vidět.
Jo a mně je tvoje energie taky sympatická, ačkoliv jsem už několikrát zvažovala proč vlastně, když jsi takovej xindlik vymejšlivá
Což sice nelze vědět tady na síti, dokavad se nepřiznáš - ale něco malounko přece prosákne i sklem....
Lupi, ja mám panelákový bytík (teda, on je tehlový, ale VIACBYTOVÝ, a o to asi ide... ) a je tam podľa mňa skvele... Lenže ja som ho kúpila ako nový a zabývala SVOJOU energiou, to je možno ten rozdiel... a on ešte vonia novotou, chodím si ho čuchať. Tomu sa fakt asi vyrovná len úplne novučičký dom niekde v lone prírody... skôr ako stará chalupa, plná rôznych miešajúcich sa energií.
Podľa možností s duchmi a starými nešťastiami...
Upravil(a) Selima (22. 7. 2011 18:06)
Není tady
Nie, nie - ide práve o tie panely, Seli. Tehly nevadia...brat býval v tehlovom starom činžiaku a nevadilo ani trocha. Ibaže panely sú jednak vápenec (absolútne vysúšavý) a druhak pretkané armatúrou. Čo sme práve s Giorginom mysleli, akože je to faradayova klietka. Lebo z takej nemožu energie uniknúť a ani sa do nej dostať - všetko to pobehuje po tých "drotoch" zvonka, ako aj zdnuká.
Majko, no, já neměla na mysli tak úplně přímo panelák, či nepanelák....proto jsem citovala, co jsem citovala
Není tady
Ináč chalupa s duchom - no to mi rozprávaj. Blízka moja priateľka takú mala....ale si myslím, že aj to sa dá vyčistiť, ibaže u nej už to bolo pomaly na exorcistu.
Ja mám starý dom, ale želala som si od začiatku "dobrý" dom a tak aj je....keď odmyslíme mužove cholerické správanie sa, ktoré veľmi zasiera. Šak stále pálim soľné lampy a pomaranče a periem náš dvorný turmalín
Není tady
Selima napsal(a):
...Lupi, ja mám panelákový bytík (teda, on je tehlový, ale VIACBYTOVÝ, a o to asi ide... ) a je tam podľa mňa skvele... Lenže ja som ho kúpila ako nový a zabývala SVOJOU energiou, to je možno ten rozdiel... a on ešte vonia novotou, chodím si ho čuchať.
Tomu sa fakt asi vyrovná len úplne novučičký dom niekde v lone prírody... skôr ako stará chalupa, plná rôznych miešajúcich sa energií.
Podľa možností s duchmi a starými nešťastiami...
![]()
Sel, nemozes mat "panelakovy bytik", ked je tehlovy... panelak je z panelov... to su take tie betonove kocky, co pred jeho stavbou stoja v stokloch... tehly su nieco CELKOM INE
... "Lenže ja som ho kúpila ako nový a zabývala SVOJOU energiou, to je možno ten rozdiel... a on ešte vonia novotou, chodím si ho čuchať.
Ano, to vytucnene je podstata veci, a nie panel ci tehla...
Ja som "nekupila", ale dostala novy bytik a "zabyvala" svojou energiou - a bolo tam nadherne prijemne, aj ked to bol "novovybudovany" panelak...
Pozdejsie som dostala "kamenny byt" Fakt!. Dom bol postaveny z kamena, v pradavnej dobe, ako "byvanie" pre zamestnancov cukrovaru, boli tam aj miestnosti "pre sluzku"... velky dom, dve ci tri poschodia, s dvorom a zahradkami... s dvoma (i viac) "kridlami", pre cca 4 - 8 rodin...
Do "ucka" (podorysom), alebo "rovny" (=rozľahlejší) s väčším dvorom...
Vsetko z toho "malo svoje KUZLO"...
Ale o "panelaku", ci "tehle" to asi nie je...
I KED: V ziadnom panelaku z mojich cca 15-ti stahovani sa, som sa necitila NIKDY tak nejako "dobre", lepsie, inak (? )..., ako v tej "inej", nez PANELOVEJ, stavbe...
Není tady
Ináč chalupa s duchom - no to mi rozprávaj. Blízka moja priateľka takú mala....ale si myslím, že aj to sa dá vyčistiť, ibaže u nej už to bolo pomaly na exorcistu.
Ja mám starý dom, ale želala som si od začiatku "dobrý" dom a tak aj je....keď odmyslíme mužove cholerické správanie sa, ktoré veľmi zasiera. Šak stále pálim soľné lampy a pomaranče a periem náš dvorný turmalín
Ja som si práve hovoril,až ekeby som kúpila starší byt alebo dom, určite zavolám "čističa energií" kao prvé... U bývalého v dome, v byte rovno pod nami, zomrel bezdomovec, Ten byt bol vybývaný už dlhšie, býval tam duševne chorý človek, chodili za ním kumpáni z krčmy a keď ho odviezli do blázinca, oblo to niečo ako squat, hovná v chodbe, smrad neúnosný... A raz tam našli mŕtveho bezdomovca, byt otvorený... Potom ho mestský úrad - bol to ešte mestský byt, pred odkúpením do OV - vyrdažil a prisťahovala sa tam mladá rodinky... Som ich dosť ľutovala a hovorila si "keby ste vy len vedeli"... samozrejme, že im nikto nepovedal, čím ten byt prešiel.
Ani ja, radšej... Takže - ja za seba: čistiť, vyháňať, exorcovať.
Není tady
Tak ja asi nebývam nai v paneláku, ani v tehlovom, my máme tkaé nejaké moderné "tehly", také väčšie stavebné kusy či čo... Ale panelák to určite nie je. Je to novučký dom, byt pomerne dobre vymyslený, bývam na nižšom poschodí (naschvál, vyššie vraj nie sú dobré podľa feng-šuej)), energia myslím dobrá, výhľad poad Lidl na rodinné domčeky (mňo, a pár panelákov vzadu). Prísne vzaté som v paneláku nikdy nebývala, okrem pobytov ustarých rodičov. Naši majú bytovku, ale tehlák, bývalý mal "chudinský" dom z orku 1929, poctivé múry30 cm hrubé, plyn, gamatky, nad nami pôjd... atď.
Babička s deduškom tiež ale dostali fungl nový byt v paneláku, ktorý "zabývali" vlastnou energiou... Akurát mi tam vadilo jadro, to, že bolo všetko počuť , a fakt, že malé izbietky boli prepchaté ich nábytkom z oveľa väčšieho domu. Inak pohoda, klídek, tabáček...
Není tady