Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 6. 7. 2011 17:51

majkl37
♥------

sexuální blok

Zdravím, je mi 23 a mé přítelkyni 18 let. Známe se a chodíme spolu 5 měsíců, ale ještě jsme spolu nespali. Já jsem ještě panic, ona už nějaké sexuální zkušenosti má. Bohužel patřím k těm nesmělým a stydlivým lidem. Jeden pokus o sex s ní byl, ale kvůli mé nervozitě jsem nedosáhl ani pořádné erekce. Takže nakonec jsme toho nechali. Vím, že by to moc chtěla a já také, ale zatím mi k tomu nedala ani moc příležitostí. A když už taková situace nastane, kdy by něco mohlo být, tak znejistím a nakonec z toho sejde. Bojím se totiž, že to dopadne zase jako při tom prvním a zatím posledním pokusu. Mám ji moc rád a nechci ji ztratit, ikdyž se mi poslední dobou zdá, jakoby ji to už přestávalo bavit, že nejsem schopný, aby k něčemu došlo. Mám pocity, jakoby byla ke mně čím dál víc chladnější. Mohli byste mi prosím aspoň trochu poradit, jak se toho bloku zbavit?

Není tady

#2 6. 7. 2011 19:08

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: sexuální blok

to máš prostě z toho stresu, dopředu se bojíš, že to zase nepůjde a ono to pak nejde. já nevím, co ti poradit, asi by to chtělo, nezkoušet to s tím, že má jít o sex. a taky její pochopení, měla by tě spíš uklidnit, nedělat z toho vědu. že je chladnější může být jen tvůj pocit, nebo se prostě bojí, aby tě tím nestresovala. nejsi první ani poslední, v klidu :-) ono to půjde :-)

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#3 6. 7. 2011 19:27

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Nemôžete si niekam vyjsť - bez vekľých očakávaní . toršku s apirpiť a proste to skúsiť? Čím väčší strach, tým horšie to asi dopadne, bohužiaľ.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#4 6. 7. 2011 19:43

majkl37
♥------

Selima napsal(a):

Nemôžete si niekam vyjsť - bez vekľých očakávaní . toršku s apirpiť a proste to skúsiť? Čím väčší strach, tým horšie to asi dopadne, bohužiaľ.

Ale jo, to my vyrážíme docela často. Než začaly prázdniny, tak jsme se scházeli ve městě, do kterého oba dojíždíme. Já za prací, ona do školy. Pokaždé jsme se šli někam podívat, nebo posedět. Většinou na pivo. Jenže nezdá se mi vhodné na to vlítnout někde v hospodě na WC... big_smile

Není tady

#5 6. 7. 2011 20:04

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

To nie, myslela som ksôr nejakú chatu blízko hospúdky alebo tak... alebo víkend vo dovjici na chatičke, vínko, gitara, spev... a ono to príde samo. stolt Aspoň teda ja mám také spomienky na mladosť... gloria (No, už takú pokročilejšiu mladosť...).

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#6 7. 7. 2011 1:02

majkl37
♥------

Děkuju za rady, ale vlastně ten vztah má ještě jeden háček. Jak jsem se zmiňoval o tom, že mám pocit, že je ke mě chladnější, tak to právě souvisí i s tím, že se vyhýbá společným víkendům. Nevím co v tom přesně vězí. Ale když jsem si jí ptal, tak prý má velkou rodinu. Tudíž dává přednost rodině přede mnou. Vždycky má nějakou "výmluvu" na víkend, když se jí zeptám, co podniknem. Jsem z toho zoufalý a napadají mě myšlenky, jestli vůbec má cenu v takovém vztahu pokračovat... Možná, že ne, ale já se jí vzdávat nechci.

Není tady

#7 8. 7. 2011 10:31

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

No, tak to si musíte predebatovať vy dvaja... V tom vám nikto iný asi na diaľku nepomôže.

Brita

Není tady

#8 7. 9. 2011 14:35

Miroslav Doležal
♥♥-----
Místo: Praha

Doporučoval bych ti spíš si o tom společně promluvit stejně na to jednou dojde .-)

Není tady

#9 7. 9. 2011 18:15

majkl37
♥------

Tak jsem se tu zase ukázal, když takhle brouzdám po netu. Jo nakonec k tomu došlo, ale už jsme se i rozešli :-( takže budu lovit zase v jiných vodách. Děkuju Vám za podané rady.

Není tady

#10 7. 9. 2011 20:21

Vachu
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Tak jsem se pročetl vláknem až k informaci o tom, že se holka vyhýbá společným víkendům.
Sotva mě napadlo, že je to hódně podezřelé, už vidím, že tušení bylo správné...
Takže:
Ponaučení pro příště - když partner(-ka) nepodává uspokojivé vysvětlení, tak něco skrývá.
Držím palce do budoucna, až najdeš tu pravou, bude to dobrý. Neboj! tummenupp

Není tady

#11 7. 9. 2011 21:21

majkl37
♥------

Vlastně TO k čemu došlo jsem měl na mysli že jsme spolu spali. Tudíž počáteční problém vyřešen :-) Jenže dál už to bohužel neklapalo. Díky Vachu, snad potkám holku, která mě bude mít opravdu ráda a ne se na něco stále vymlouvat.

Není tady

#12 9. 9. 2011 13:49

Miroslav Doležal
♥♥-----
Místo: Praha

Neboj ta pravá princezna na tebe někde čeká...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí