29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zdravím, je mi 23 a mé přítelkyni 18 let. Známe se a chodíme spolu 5 měsíců, ale ještě jsme spolu nespali. Já jsem ještě panic, ona už nějaké sexuální zkušenosti má. Bohužel patřím k těm nesmělým a stydlivým lidem. Jeden pokus o sex s ní byl, ale kvůli mé nervozitě jsem nedosáhl ani pořádné erekce. Takže nakonec jsme toho nechali. Vím, že by to moc chtěla a já také, ale zatím mi k tomu nedala ani moc příležitostí. A když už taková situace nastane, kdy by něco mohlo být, tak znejistím a nakonec z toho sejde. Bojím se totiž, že to dopadne zase jako při tom prvním a zatím posledním pokusu. Mám ji moc rád a nechci ji ztratit, ikdyž se mi poslední dobou zdá, jakoby ji to už přestávalo bavit, že nejsem schopný, aby k něčemu došlo. Mám pocity, jakoby byla ke mně čím dál víc chladnější. Mohli byste mi prosím aspoň trochu poradit, jak se toho bloku zbavit?
Není tady
to máš prostě z toho stresu, dopředu se bojíš, že to zase nepůjde a ono to pak nejde. já nevím, co ti poradit, asi by to chtělo, nezkoušet to s tím, že má jít o sex. a taky její pochopení, měla by tě spíš uklidnit, nedělat z toho vědu. že je chladnější může být jen tvůj pocit, nebo se prostě bojí, aby tě tím nestresovala. nejsi první ani poslední, v klidu :-) ono to půjde :-)
Není tady
Nemôžete si niekam vyjsť - bez vekľých očakávaní . toršku s apirpiť a proste to skúsiť? Čím väčší strach, tým horšie to asi dopadne, bohužiaľ.
Není tady
Selima napsal(a):
Nemôžete si niekam vyjsť - bez vekľých očakávaní . toršku s apirpiť a proste to skúsiť? Čím väčší strach, tým horšie to asi dopadne, bohužiaľ.
Ale jo, to my vyrážíme docela často. Než začaly prázdniny, tak jsme se scházeli ve městě, do kterého oba dojíždíme. Já za prací, ona do školy. Pokaždé jsme se šli někam podívat, nebo posedět. Většinou na pivo. Jenže nezdá se mi vhodné na to vlítnout někde v hospodě na WC...
Není tady
To nie, myslela som ksôr nejakú chatu blízko hospúdky alebo tak... alebo víkend vo dovjici na chatičke, vínko, gitara, spev... a ono to príde samo. Aspoň teda ja mám také spomienky na mladosť...
(No, už takú pokročilejšiu mladosť...).
Není tady
Děkuju za rady, ale vlastně ten vztah má ještě jeden háček. Jak jsem se zmiňoval o tom, že mám pocit, že je ke mě chladnější, tak to právě souvisí i s tím, že se vyhýbá společným víkendům. Nevím co v tom přesně vězí. Ale když jsem si jí ptal, tak prý má velkou rodinu. Tudíž dává přednost rodině přede mnou. Vždycky má nějakou "výmluvu" na víkend, když se jí zeptám, co podniknem. Jsem z toho zoufalý a napadají mě myšlenky, jestli vůbec má cenu v takovém vztahu pokračovat... Možná, že ne, ale já se jí vzdávat nechci.
Není tady
No, tak to si musíte predebatovať vy dvaja... V tom vám nikto iný asi na diaľku nepomôže.
Není tady
Doporučoval bych ti spíš si o tom společně promluvit stejně na to jednou dojde .-)
Není tady
Tak jsem se tu zase ukázal, když takhle brouzdám po netu. Jo nakonec k tomu došlo, ale už jsme se i rozešli :-( takže budu lovit zase v jiných vodách. Děkuju Vám za podané rady.
Není tady
Tak jsem se pročetl vláknem až k informaci o tom, že se holka vyhýbá společným víkendům.
Sotva mě napadlo, že je to hódně podezřelé, už vidím, že tušení bylo správné...
Takže:
Ponaučení pro příště - když partner(-ka) nepodává uspokojivé vysvětlení, tak něco skrývá.
Držím palce do budoucna, až najdeš tu pravou, bude to dobrý. Neboj!
Není tady
Vlastně TO k čemu došlo jsem měl na mysli že jsme spolu spali. Tudíž počáteční problém vyřešen :-) Jenže dál už to bohužel neklapalo. Díky Vachu, snad potkám holku, která mě bude mít opravdu ráda a ne se na něco stále vymlouvat.
Není tady
Neboj ta pravá princezna na tebe někde čeká...
Není tady