29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To ani moc ne-e, akorat se usmivam ja sama na sebe, a jeste nekdo (muj muz) a to mi staci. Netouzim po obdivu sveta...
Není tady
Já myslel Prostor, ne jenom lidi. A skrze Prostor hledí kdo?.. Nu ano, právě Jeho jsem myslel.
Není tady
Hm, naseho Boha?
Tak s tim mam jeste tuuuze veliky problem... Zatim od nej zaslouzim akorat tak poradne "na perdel", cili "prut kazne"... A ver, ze ho na mne pouziva... Z cehoz usuzuju, ze me asik ma docela rad...
Není tady
Člověk roste přijatým utrpením. A čím blíže srdci ho přijímá (myšleno chápe a souzní), tím blahodárnější vliv na něj má. Potom se celý Vesmír na takového člověka usmívá.
Není tady
No jo - tak jo, ty... Vesmire
Není tady
Crabat napsal(a):
Člověk roste přijatým utrpením. A čím blíže srdci ho přijímá (myšleno chápe a souzní), tím blahodárnější vliv na něj má. Potom se celý Vesmír na takového člověka usmívá.
Krásné to téma a k tomu rozprava! Ten kdo se lehce dostává v dobrém úmyslu do Vaší mysli, o to nijak sám neusiluje, jde to prostě samo.
Crabate děkuji.
Není tady
Není tady
Ahojky Tulipku!
Přišel jsem vás všechny obejmout.
Není tady
Ti smajlící. Tady to je samé pusi pusi, tuli tuli.
Není tady
No to víš, pro Tuli jedině tuli.
Nebo snad chceš taky?..
Děvčata.., tady Giorgino trpí smajlíkovou deprivací.., tak co s tím uděláte?..
Není tady
Tulipku, to je dobré motto, co máš pod čarou.
A také to znamená, že vám byla dána možnost přerůst sama sebe.
Dar, nad nímž se nepolemizuje, ale žije.
Není tady
A ja mam vsecko co chcu, a na ceste jsu taky. Za lepsimi zitrky (to precis dneska mit nemozu...
)
Není tady
Crabat napsal(a):
No to víš, pro Tuli jedině tuli.
Nebo snad chceš taky?..
Děvčata.., tady Giorgino trpí smajlíkovou deprivací.., tak co s tím uděláte?..
Ó děkuji. Mně bude stačit smajlík na obloze, a sice když bude svítit sluníčko, rád bych vyrazil na louku.
Není tady
Tak já Ti ho tam pro zítra přičaruju.., jo? Aspoň se tedy pokusím. A bude na Tebe takhle mrkat.
Napiš, jestli se zadařilo.
Není tady
Tulipánka napsal(a):
Crabat napsal(a):
Ahojky Tulipku!
Přišel jsem vás všechny obejmout.Děkujeme, já posílám to samé i pro tebe
Já chci taky obejmout.
Zdravím všechny a posílám alespon virtuálně pusu
Giorgino - kterýho smajlíka pro tebe?
Upravil(a) dusička (22. 8. 2011 6:58)
Není tady
Nejspis tohodle, kdyz se mu zadnej nelibi:
Jo Zorzi, az budes na te louce, ne aby ses tam zas tocil, jako minule... hapkal a rozbil si tu tvoju chytru hlavku...
Pak by se ti tam treba nekdo MOHL DOSTAT (at nejsem ...)
Upravil(a) ViktorkaM (22. 8. 2011 9:11)
Není tady
Ty jsi Georgi cvičil pět Tibeťanů v přírodě? Aspoň jak zmiňuje tady Viktorka. Anebo ses jen tak rozeběhnul za sluníčkem, které se Ti pořád schovávalo?..To víš, na louce to někdy může být skoro tak nebezpečné jako na těhle stránkách.
Není tady
Nevim, Crabe, jestli cvicil Tibetany (ja u toho toceni se taky nekdy nevim, jestli jeste stojim rovne, nebo uz padam, to vis, nizkej tlak... ), ale Zorz tuhle spominal, ze se v noci koukal na hvjezdicky, tocil se a tocil, az upadnul do travy...
Ale ja jsem prisla na neco uzasneho... Nasla jsem si na netu kanalek, kterej pousti jakesi "zvuky prirody" - ptacky, zvireci zvuky, more, dest, bourku... a tak. Do toho obcas uklidnujici (meditacni?) hudba...
Poustim si to skoro cely den...
Je to tuuuze prijemne... a to ja se zrovna (svoji mysli) dostavam prave tam, mezi ty nadherne zvuky... A nemusim se ani nijak extra soustredit... proste mne to jenom "tak nejak vcucne samo"...
Tady: http://www.sky.fm/play/nature
Upravil(a) ViktorkaM (22. 8. 2011 10:47)
Není tady
Crabat napsal(a):
Tak já Ti ho tam pro zítra přičaruju.., jo? Aspoň se tedy pokusím. A bude na Tebe takhle mrkat.
Napiš, jestli se zadařilo.
Vypadá to, že dneska bude hezky. Víš jak se na duchovní cestě přirovnává využívání schopností a tak - stoupáš po stromě nahoru, a když tě zvábí nějaké jablko, plazíš se za ním po větvi, jenže větev tě neudrží a spadneš dolů... Avšak předevčírem hlásili v televizi, že má být teplo, takže pohoda.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Nejspis tohodle, kdyz se mu zadnej nelibi:
![]()
Jo Zorzi, az budes na te louce, ne aby ses tam zas tocil, jako minule... hapkal a rozbil si tu tvoju chytru hlavku...
Pak by se ti tam treba nekdo MOHL DOSTAT (at nejsem...)
Teda, Viktorko, ty máš paměť, když si pamatuješ tu zmínku, jak jsem se tehdy přetočil jak budík. Klobouk dolu.
Není tady
U nás nesvítí, tak asi jablko.
Ale pozor, pozor, to nebylo jablíčko pro mě.., ani náhodou.
Musíme rozlišovat. Větev nevětev, někdy je nutné se postavit jen tak do prostoru, bez opory větvoví vznešených stromů. Tak jen ať mrká.
Není tady
giorgino napsal(a):
...Teda, Viktorko, ty máš paměť, když si pamatuješ tu zmínku, jak jsem se tehdy přetočil jak budík. Klobouk dolu.
Ale vubec ne-e. S mym nemeckym pritelem, co odlehcuje me hlave a schovava veci, ktere potrebuju, mam kamaradsky vztah. Akorat TY jses muj milacek, takze co napises, to "schlamstnu i s navijakem" (vetsinou - pokud neco nezmeskam, ci neprehlednu...)
Není tady
Dobře.., Viktorko, to bylo moc hezké.
Nepenthes Tentaculata?.. Nebo rovnou Hamata?..
Není tady