29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky, nedávno jsem se potkala se zajímavým člověkem...Moc jsme se nemuseli bavit, ale častokrát mi odpověděl i na něco, co jsem nahlas neřekla..Zeptala jsem se ho "ty mi snad vydíš do hlavy?!" Jen se usmál ale neodpověděl. Co si myslíte? Může člověk vědět, co se někomu jinému honí v hlavě? Jak funguje telepatie? Jak se dá "naučit"?
Není tady
nechodila jsi tu pod nickem jana matějková nebo tak ? já mám pocit, že tohle tu už kdosi řešil, ale asi se pletu.
Není tady
slunečná napsal(a):
Může člověk vědět, co se někomu jinému honí v hlavě? Jak funguje telepatie? Jak se dá "naučit"?
Ano muze.
Meditace,cesta k sobe ke sve skutecne podstate otevira dvere.
Není tady
Může a někdo k tomu nepřijde ani meditací ani ničím podobným...prostě to tak má. Ale zaručený tip, jak se to naučit, nemám
Není tady
Lúthien napsal(a):
Může a někdo k tomu nepřijde ani meditací ani ničím podobným...prostě to tak má. Ale zaručený tip, jak se to naučit, nemám
A nema to tak uz jen tak pro nic za nic.
Není tady
slunečná napsal(a):
Ahojky, nedávno jsem se potkala se zajímavým člověkem...Moc jsme se nemuseli bavit, ale častokrát mi odpověděl i na něco, co jsem nahlas neřekla..Zeptala jsem se ho "ty mi snad vydíš do hlavy?!" Jen se usmál ale neodpověděl. Co si myslíte? Může člověk vědět, co se někomu jinému honí v hlavě? Jak funguje telepatie? Jak se dá "naučit"?
... no záleží na tom jakou bere drogu nedej bůh, aby mi někdo vYděl do hlavy
Není tady
Já myslím, že je to dokonce přirozený a žádoucí směr vývoje - vidět si do hlav - a že internet je předstupeň tohoto spojení.
Jenže k tomu bude ještě nějaká cesta a nepůjde to všechno najednou a rozhodně se to nenaučí všichni najednou - to by to dopadlo!
Já bych některý lidi do hlavy brala - ale je jich spousta, které bych tam nepustila z čistě praktických důvodů....
A jestli to někdo umí už teď, to nevím-možná ano, ale spousta toho bude "jen" dobré a brilantní pozorování....zkus to na dálku a uvidíš.
Fakt je, že jako pubescenti jsme hráli hru na přenášení myšlenek (ale velice jednoduchých) a já v tom byla dost dobrá. Ale v příjmu, ve vysílání ne a puberťáci jsou holt citliví.
Není tady
Iksíšu neboj, jsi tu dobře - tady asi ti do hlavy nikdo toužit nebude
Není tady
Vědět, co se druhému honí v hlavě není zas až takové umění. Stačí trocha empatie, soustředění a pozornosti, vcítění.
Věř ale slunečná, že v některých, naštěstí opravdu jen v některých, případech je to vyplýtvaná energie, protože sajrajt je všude kolem tebe, nemusíš kvůli tomu lézt do některých cizích hlav
Zas je to ale dobrý trénink, to zase jo, protože tam většinou jak nahoře, tak dole, takže máš zpětnou vazbu
Velmi dobré vzájemné napojení mají také lidé, kteří jsou si blízcí
Naučit se to můžeš, ale pečlivě zvaž, k čemu ti to bude.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Vědět, co se druhému honí v hlavě není zas až takové umění. Stačí trocha empatie, soustředění a pozornosti, vcítění.
Věř ale slunečná, že v některých, naštěstí opravdu jen v některých, případech je to vyplýtvaná energie, protože sajrajt je všude kolem tebe, nemusíš kvůli tomu lézt do některých cizích hlav
Zas je to ale dobrý trénink, to zase jo, protože tam většinou jak nahoře, tak dole, takže máš zpětnou vazbu
Naučit se to můžeš, ale pečlivě zvaž, k čemu ti to bude.
Zcela souhlasím Pam. Ale....ten, kdo je znalý, tě může zmást! Jen velmi citlivé vnímání ti to umožní, ale také budeš vědět, kdy bys to neměla vědět! Slušný člověk nanarušuje soukromí jiného člověka.
Není tady
Mně se to stává dost často. Ale jen u nejbližších lidí (rodina)
Ale je fakt, že já se trénuju - snažím se vcítit a napojit - na své děti, abych je chápala líp.
Lupi - to samé já, já neumím vysílat.
Není tady
já nevím, ale není rozdíl mezi tím vidět někomu do hlavy a vcítit se, abych ho, jeho chování atd víc chápala ?
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já nevím, ale není rozdíl mezi tím vidět někomu do hlavy a vcítit se, abych ho, jeho chování atd víc chápala ?
Jeho myšlenky, myšlenkové pochody, na co ted myslí, proč to tak myslí, co řekne.
a proto Ti nesmyslná odpověd nepřijde,protože ty to ve svojí hlavě máš
Upravil(a) dusička (5. 7. 2011 21:59)
Není tady
Daniela M napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Naučit se to můžeš, ale pečlivě zvaž, k čemu ti to bude.Zcela souhlasím Pam. Ale....ten, kdo je znalý, tě může zmást! Jen velmi citlivé vnímání ti to umožní, ale také budeš vědět, kdy bys to neměla vědět!
Slušný člověk nanarušuje soukromí jiného člověka.
Ano, každá "schopnost" má dvě stránky, a proto je vždy dobré vědět, do čeho a hlavně proč se pouštím.
Proč a k čemu mi to bude, když vlezu někomu do hlavy. A že za to taky vždycky ponesu zodpovědnost.
Není tady
dusička napsal(a):
Lupi -
to samé já, já neumím vysílat.
Blbost. Umíš. A to i na dálku a přes písmenka
Není tady
PPavlaa napsal(a):
Toto považuji za podstatný rozdíl. Vcítění se a pochopit to, co druhý potřebuje je zcela něco jiného, než narušit jeho myšlení tím, že mu způsobíme v jeho hlavě zmatek, což lze u velmi citlivých lidí, kteří nespojí pevně na zemi. Silní lidé tě do sebe ani nepustí. Experiment se vždy vrátí k tobě zpět, pozor!
Není tady
Pandorraa napsal(a):
dusička napsal(a):
Lupi -
to samé já, já neumím vysílat.
Blbost. Umíš. A to i na dálku a přes písmenka
Vysílat bych řekla že jo - i když nevím, jestli přímo myšlenky...ale doby, kdy jsem uměla přečíst člověku z očí, že "si myslí oranžovou jedenáctku" jsou už pryč, to je pravda takže já možná nedokážu přijímat.
Upravil(a) lupina montana (5. 7. 2011 22:51)
Není tady
dusička napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Jeho myšlenky, myšlenkové pochody, na co ted myslí, proč to tak myslí, co řekne.
a proto Ti nesmyslná odpověd nepřijde,protože ty to ve svojí hlavě máš
duši, ale na to přece nemusím nikomu vidět do hlavy, stačí, když toho člověka dobře znám ...
Není tady
AnB napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
Toto považuji za podstatný rozdíl. Vcítění se a pochopit to, co druhý potřebuje je zcela něco jiného, než narušit jeho myšlení tím, že mu způsobíme v jeho hlavě zmatek, což lze u velmi citlivých lidí, kteří nespojí pevně na zemi. Silní lidé tě do sebe ani nepustí.
Experiment se vždy vrátí k tobě zpět, pozor!
jak to víš ?
Není tady
lupina montana napsal(a):
..A jestli to někdo umí už teď, to nevím-možná ano, ale spousta toho bude "jen" dobré a brilantní pozorování....zkus to na dálku a uvidíš.
Fakt je, že jako pubescenti jsme hráli hru na přenášení myšlenek (ale velice jednoduchých) a já v tom byla dost dobrá. Ale v příjmu, ve vysílání nea puberťáci jsou holt citliví.
Telepatie? Ok. Je to divne, pro nektere z nas zatim mozna nepochopitelne... ale, musim uznat, zrejme mozne...
Dost jsem o tom cetla, uz davno, takze detaily si nepamatuju. Zkoumali to naky vedatori... vysilali do cilenych skupin lidi urcity obrazec (treba trojuhelnik), a nejake procento - dost velke, myslim - z nich, to zachytilo. Nahoda to nemohla byt, (nektere z uvedenych telepaticky odesilanych podnetu byly tak specificke, ze se "opravdu nedaly vymyslet"), takze je o cem premyslet. V kazdem pripade... je znamo, ze ze schopnosti naseho mozku vyuzivame minimum, nevim presne jak se to prezentuje dnes, hrubym odhadem "strelim", ze cca 15% - tak k cemupak asik mame ten zbytek?
V "Star Trek: Enterprise" se vyskytuje mnohe, tehda (u vzniku serialu) nerealne, nyni samozrejme... stejne jak v napr. Kapitanovi Nemo, RUR, Planete opic ci Vesmirne Odysei...
Bez ohledu na vyse uvedene si myslim, ze NEJENOM blizci (znami si sobe - jeden druhemu) jsou schopni "si rozumet" a tim padem jakoby videt do hlavy...
Dokazou to i lidi obdareni hlubokou empatii (to jsou ti pozitivni), ale take nadmernou inteligenci (to jsou ti s.p.o.r.n.i, pac u nich neni jednoznacne jiste, jestli sve schopnosti vyuziji, ci zneuziji)
Upravil(a) ViktorkaM (6. 7. 2011 2:00)
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Dokazou to i lidi obdareni hlubokou empatii (to jsou ti pozitivni), ale take nadmernou inteligenci (to jsou ti s.p.o.r.n.i, pac u nich neni jednoznacne jiste, jestli sve schopnosti vyuziji, ci zneuziji)
At je to jak je to ,dusledky svych cinu si kazdy tak jako tak odnese.
Není tady
No to je sice pravda, ovsem jak k tomu prijde "ten poskozeny"? (viz treba Lennon...)
Není tady
nemyslím si, že to má co dělat s vysokou inteligencí, jak píše viktorka. podle mně je to blbost.
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
No to je sice pravda, ovsem jak k tomu prijde "ten poskozeny"? (viz treba Lennon...)
I poskozeny prispel do mlynku (ale vetsinou mu unikaji cele souvislosti ,jak)
Protoze i kazdy jeho vlastni krok ma dusledky.
Není tady
... a jo, karma, jo, ja zapomela...
Není tady