Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 4. 7. 2011 4:36

jeny39
♥♥-----

Přetrvávající bolesti kolene po operaci menisku

Hezké ráno.Potřebovala bych poradit ohledně bolesti kolene.V lednu jsem podstoupila operaci menisku a tam mi bylo zjištěno,že mám poškození chrupavky IV stupňě.Chodila jsem na rehabilitace-opakovaně.Pak mi lékař aplikoval 5 injekcí Hyalganu.Minulý týden jsem byla na kontrole u ortopeda s RTG snímkem,ten mi píchnul  injekci do kolene,že mi bolesti ustanou a předepsal léky-DONA.Koleno mne ovšem bolí stále stejně,jen mám pocit,jakoby bylo při chůzi ztuhlé.V lednu mám další kontrolu .Prý mám tu nohu v takovém stavu,že to je na výměnu celého kloubu.Podle doktora ovšem mohu do práce,jen mám několik omezení.Už si připadám jako simulant a nevím,kam a na koho se obrátit aby mi pomohl.Miluji hory a teď mám pomalu strach jít jen do obchodu.Moc děkuji za radu.

Není tady

#2 4. 7. 2011 15:07

Petr3
♥♥-----

Re: Přetrvávající bolesti kolene po operaci menisku

Dobrý den,
nemám vlastní zkušenosti, ale simulantka nejste určitě. Můj kamarád, kterému je 25 let má artrózu 3 až 4. stupeň v koleni a ta je bolestivá při jakémkoliv pohybu kloubem. Máte již zřejmě kompletně pryč chrupavku. Takže plošky dřou na sucho mezi sebou a to velmi bolí. Bohužel chrupavka v koleni regenerovat nemůže a můžu vás ujistit, že vám nepomůže ani žádná strava a doplňky s kolagenem. Abyste zbytečně netrácela tisíce korun. V tomhle stádiu je jediným trvalým a léčebným řešením kloubní náhrada. Chrupavka už se vám nespraví ani po injekcích či lécích. Můj dědeček měl dlouhá léta těžkou artrozu kolenou obou a radím vám běžte si to koleno nechat spravit co nejdříve. Pokud s tím nic neudělaáte bude to cím dál vice bolet a postupne i kdyz nebduete s kloubem hybat. Tohle vim o tehle problematice ja, taky sme kupovali geladrinky a ruzne blbosti s kolagenem ale pak sem zjistil, ze churpavky proste jaksi neregeneruji a kdyz ji jednou ztratite uz vam nikdy nedoroste. Pokud nechcete na operaci tak jedine co je brat leky od bolesti a odsavat zanetlivou vodu z kolene. Operac i se bohuzel ale asi stejne nevyhnete.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí