29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1
Včera jsem zhlédla film Katka-nejde mi do hlavy jak dostanou narozené miminko ze závislosti na droze jaky je postup a jak dlouho to trvá.
Není tady
taky sem se koukala...četal jsem rozhovor někdy v roce 2010, Katka tam říkala, že si píchla pervitin před porodem - tam to bylo vidět...chudák holčička...byla krásná...taky tam psala, že jí říká Káča a její mámě mami...
Není tady
Taky jsme se s manzelem vcera divali a ja na to porad dneska musim myslet... Sama cekam miminko a kdyz jsem to cele videla a jak si jeste pred porodem pichla, tak mi doslova stekal studeny pot po zadech. Nam umrel chlapecek na vyvojove vady srdce a takova nezodpovedna fetka porodi zdravy dite a ani to ji nedokazalo nakopnout aby s tim prestala... co dodat, je mi ty Katky lito a jeji holcicky o to vic
Upravil(a) Isabel (1. 7. 2011 17:50)
Není tady
Isabel, taky jsem koukala a okomentovali jsme to se synem, že někdo nemůže mít dítě nebo má dítě nemocné a tahle holka má krásnou a relativně zdravou holčičku. Ze závislosti se novorozenec dostane, mám pocit, že mu snižují dávky něčím méně škodlivým, aspoň myslím, protože okamžitý absťák by byl pro to miminko dost těžký stav.
Jen jsem zkraje nechápala, jak a kde se chtěla tu holčičku starat. Bylo to dost drsný, jak a v čem ta Katka žila a žije a dítě v tomhle asociálním prostředí by jí sociálka stejně nenechala. Na konci říkala, že ji zbavili soudně rodičovských práv, tak snad tím dostala ta holčička šanci na normální život ve slušné rodině.
Není tady
ta holcicka nema narok na nahradni rodinu, protoze Katka za ni porad dochazi, tudis o ni jevi zajem, je v decaku. nekde sem to cetla.
Není tady
Suz, tak to je síla. Myslím, že v tomhle by měli naši zákonodárci něco razantního udělat, protože co je to zájem o dítě, když mu tím svým "zájmem" jen škodí a ubližuje. Tohle bych zakázala, tenhle druh zájmu. To je zákon proti dětem, ne pro ně. Když už se o dítě nedokážu a nemůžu postarat a mám ho přesto ráda, tak z lásky k tomu dítěti se ho vzdám, právě proto, aby mělo hezký život,který mu, ani při sebevětší vůli, nemůžu dát. A ona o to dítě moc zájem nemá, když jí nestojí za to kvůli dceři změnit život a být dobrá matka.
Není tady
to je pravda, hlavne nechapu jak ji mohl osud dat zdrave dite kyz to tak vemu. a ty co by dite milovaly o nej prijdou nebo nemaj to stesti. ono by se melo zmenit pomalu vsechny zakony ČR
Není tady
te uz je ty holcicce defakto 3,5 roku, a prej se o nej staraji prarodice.
Není tady
Suzanne napsal(a):
ta holcicka nema narok na nahradni rodinu, protoze Katka za ni porad dochazi, tudis o ni jevi zajem, je v decaku. nekde sem to cetla.
To není pravda, Katka byla zbavena rodičovských práv a malá je u její matky (bylo to na její přání), dochází za ní, to ano, ale nemá na ní žádný nárok. Uvádí to jak ve filmu, tak je to tady v rozhovoru
http://instinkt.tyden.cz/rubriky/rozhov … 24941.html
I když líp by jí bylo asi, kdyby byla úplně vytržena z tohoto prostředí.
Není tady
mag napsal(a):
Suzanne napsal(a):
To není pravda, Katka byla zbavena rodičovských práv a malá je u její matky (bylo to na její přání), dochází za ní, to ano, ale nemá na ní žádný nárok. Uvádí to jak ve filmu, tak je to tady v rozhovoru
http://instinkt.tyden.cz/rubriky/rozhov … 24941.html
I když líp by jí bylo asi, kdyby byla úplně vytržena z tohoto prostředí.
ten rozhovor je docela starej, tak nevim co je na tom pravdy jen rikam co jsem cetla a slysela.
Není tady
omlouvám se error
Upravil(a) mishasha (1. 7. 2011 20:13)
Vše záleží na stavu novorozence... jsou případy, kdy stačí "pouze" chování, šero a klid (děti s abst. příznaky jsou neklidné, špatně spí, křičí, problémy se sáním atd...)
v těžších případech se přistupuje k lékům...
abst. příznaky se projeví nejčastěji (pokud se nepletu) do dvou dní po porodu... obecně je lhůta 2-14 dní...
Není tady
Stránky: 1