Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#126 2. 7. 2011 22:53

majkafa
Host

Re: Když člověk cítí křivdu

mio v pohodě, není to tak strašné, jak se to přes písmenka může jevit.
Pořád se to zlepšuje. Btw dnes večer cestou domů z výletu jsem přemýšlela, že je zajímavé, že teď začínám konečně potkávat muže, kterým věřím.

#127 2. 7. 2011 23:14

mia
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Pořád se to zlepšuje. Btw dnes večer cestou domů z výletu jsem přemýšlela, že je zajímavé, že teď začínám konečně potkávat muže, kterým věřím.

dobře děláš tummenupp... parchanta, co se vymlouvá na 15ti...(20ti...30ti...lol) letého synáčka nebrat yikes...využít pro své účely a poslat dom k mamě...lollollol

Není tady

#128 2. 7. 2011 23:18

majkafa
Host

mia napsal(a):

dobře děláš tummenupp... parchanta, co se vymlouvá na 15ti...(20ti...30ti...lol) letého synáčka nebrat yikes...využít pro své účely a poslat dom k mamě...lollollol

No, víš, i on je mezi těmi, kterým věřím. Věřím mu, že to tak má. Parchant to pro mě není. Dali jsme si vzájemně hodně krásného. A nejen tak, jak by se mohlo zdát ve vztahu milenky ženatého muže.
Ale tak všeobecně setkávání se lháři ubývají. A přibývají ta hezká.

#129 2. 7. 2011 23:27

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

majkafa napsal(a):

kvietok medovy napsal(a):

viem, kto je hirondel! Je to Majkafa! Obvinuje druhych, aby zamietla stopy k sebe......

Jasnačka, Morphe. Vidím tě. lol
Potrefená husa s více nicky se ozvala. big_smile

tummenupp Víš co je krásné ? Že ty už ani sama nevíš kdo je kým na Babinetu a možná už dokonce nevíš, jestli jsi i ty sama majkafou, nebo nejsi někým jiným a jednou ti z toho docela dobře hrábne... smile

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#130 2. 7. 2011 23:30

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

majkafa napsal(a):

mia napsal(a):

No, víš, i on je mezi těmi, kterým věřím. Věřím mu, že to tak má. Parchant to pro mě není. Dali jsme si vzájemně hodně krásného. A nejen tak, jak by se mohlo zdát ve vztahu milenky ženatého muže.
Ale tak všeobecně setkávání se lháři ubývají. A přibývají ta hezká.

Ty spíš se ženatým mužem ? va Zadarmo, nebo to máš jako živnost ? Bez urážky, jen mě to zajímá, protože pokud se nejedná o živnost, jde o lež a to takovou, že bys tu o pravdě snad ani psát neměla. Klamete a podvádíte společně manželku onoho muže, je toto podle tebe správné a konáte v pravdě ?

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#131 2. 7. 2011 23:33

mia
♥♥♥♥♥♥-

já se z Tebe poto.....lollol

Není tady

#132 2. 7. 2011 23:35

mia
♥♥♥♥♥♥-

kurnik to je hodin, dime spat...sovatongue

Není tady

#133 2. 7. 2011 23:37

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

majkafa napsal(a):

viem, kto je hirondel! Je to Majkafa! Obvinuje druhych, aby zamietla stopy k sebe......

Jasnačka, Morphe. Vidím tě. lol
Potrefená husa s více nicky se ozvala. big_smile

Si vedla, hladaj dalej, ak uhadnes, alebo dedukciou prides na moj pravy nick, okamzite sa priznam. To slubujem.

Upravil(a) kvietok medovy (2. 7. 2011 23:38)

Není tady

#134 3. 7. 2011 7:00

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Blossom napsal(a):

...Ctihodné sestry, vysvětlím to tak, že vy zde působíte, protože jste poměrně dost hravé.... wink  big_smile

wink stolt reta

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#135 3. 7. 2011 7:13

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

tummenupp lol

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#136 3. 7. 2011 7:19

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

...Majkafa= dobra nalada, hirondel= zla nalada, historia to pozna; nieco ako dr. Jekyll a mr. Hyde?

Ale fuj! Ony maj dobrou naladu obe...

Není tady

#137 3. 7. 2011 7:21

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

... co znamená mariposa ?

Precis "Póza Mari"... reta

Není tady

#138 3. 7. 2011 7:27

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

K tomu, že někdo se zaobírá tím, co si o něm myslí druzí, moje milovaná babička vždycky říkávala - co tomu řeknou lidi? No, chápu, asi to tak bylo. Ale sama jsem si pak řekla, že je to jedno, protože všem se stejně nikdy nemůžu zavděčit, tak ať si každej říká, co chce, že podstatný je, co vím a co si říkám já. Bydleli jsem na vesnici a už nevím, o co šlo, ale babička mi řekla, že jsme to neměli takhle dělat, že co tomu řeknou lidi. Tak jsem se zasmála a řekla jsem, že jsem zodpovědná sama za sebe a že když budu stát celej den před barákem nahá, je to moje věc, ať si říká kdo chce, co chce. Jasně, tohle konkrétně neplatí do důsledky, asi by mě zabásli za veřejný pohoršení, ale tím jsem chtěla babičce říct, že mi každej může vlézt na záda. Že když nikomu neškodím, můžu si dělat to, co uznám za vhodný. A tak je mi fuk, co si o mně myslí ostatní. Stejně se jim všem nezavděčím. No a že mě někdo bude za zádama pomlouvat? Tak ať, na druhou stranu je lepší, když mi někdo řekne do očí, že jsem kráva, než když mi bude do očí pochlebovat a že jsem kráva bude vykládat za mýma zádama. To víc ocením toho prvního, že je aspoň na férovku a ne křivák, co se bojí mi to říct do očí.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#139 3. 7. 2011 7:36

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

... Já vím, odkud tento problém. Z toho, že se mi můj BM díval do očí a říkal, že nemá milenku. Že ty sms si vymyslel s kamarádem, že mu je posílal kamarád podle jeho pokynů, aby mě vyzkoušel, jestli se mu podívám do mobilu... A já měla pocit, že zešílím. Že už nevím, co je pravda a co lež. Že vím, že ta žena existuje, viděla jsem ji, ale chci věřit, že není, že je to jen nějaká podivná hra. Chtěla jsem to, co se mi líp hodilo. Já vlastně ani pravdu nechtěla. Chtěla jsem věřit lži, protože je pro mě lepší (jak se mi zdálo)

kapitulation  Predem se omlouvam za offtopic ...
Majko, a nerikala jsi tady nedavno, ze jsi sveho muze nemilovala... ze byl "jen prevoznikem"..., ze jsi celou dobu milovala nekoho jineho, koho jsi nemohla mit, ci tak neco? To neni lez, a podvod?
Treba to tvuj muz (=prevoznik manzel) vedel, vycitil... a podle toho se zaridil, pristoupil na to, ze "pravda nechce byt poznana, ptz. by byla bolava"..., a tak se ti ve tve hre na pravdu a lez stal spoluhracem...? kapitulation

Není tady

#140 3. 7. 2011 9:29

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Nemám, pokud člověk nelže, že víc  nicků nemá. Pokud si "nehraje". Já vím, odkud tento problém. Z toho, že se mi můj BM díval do očí a říkal, že nemá milenku. Že ty sms si vymyslel s kamarádem, že mu je posílal kamarád podle jeho pokynů, aby mě vyzkoušel, jestli se mu podívám do mobilu... A já měla pocit, že zešílím. Že už nevím, co je pravda a co lež. Že vím, že ta žena existuje, viděla jsem ji, ale chci věřit, že není, že je to jen nějaká podivná hra. Chtěla jsem to, co se mi líp hodilo. Já vlastně ani pravdu nechtěla. Chtěla jsem věřit lži, protože je pro mě lepší (jak se mi zdálo)

Majko, když se snažím zavzpomínat, u nás to bylo taky tak, BM se mi taky koukal do očí a říkal, že nikoho nemá a že to, že nám to momentálně neklape, je moje chyba. To je na tom to nejhorší, že z tebe partner vědomě dělá blbce a vůbec mu není hanba, jen aby zakryl to, že dělá něco, co ví, že by dělat neměl. To je hnusný. Bývala bych uvítala, kdyby se přiznal rovnou, to mě zranilo daleko víc, než samotná nevěra, že ze mě dělá idiota. No a pak se mi stávalo to, že jsem automaticky podezřívala každého, že mi lže. Než mi došlo, že za to, že mi lže manžel, nemůže nikdo jiný než on a že to nemusí nutně znamenat, že mi lže každý. Pravda je, že i když mi BM lhal do očí, nevěřila jsem mu. Prost intuitivně jsem věděla, že lže.
Je to prostě tak, že lhaní manžela se promítlo do ztráty důvěry a podezřívavost téměř každého.
Ale to je náš niterní problém a ne těch ostatních. Dnes už to tak nemám, ale jsem ostražitější. K partnerovi, ne ke všem.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#141 3. 7. 2011 9:42

majkafa
Host

Viktorko, ano, i tak se na to dá pohlížet. Btw nepsala jsem, že celou dobu, ale asi 7 let nebo tak nějak. Manželé jsme byli 22 let.
Neříkala jsem svému muži - miluji tě. Měla jsem ho ráda. On mi taky nikdy neřekl - miluji tě. Říkal - mám tě rád.

Modroočko, jo, souhlasím. Taky se s tím jednou takhle vyrovnám, že začnu jiným důvěřovat. Doufám. Jen budu ostražitější.

#142 3. 7. 2011 10:39

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

mia napsal(a):

majkafa napsal(a):

mariposa napsal(a):

Můžu se teď taky zeptat Majkafy jestli ona má problém s tím, že bych měla mít víc nicků? Kdybych měla, máš s tím problém, Majkafo?

Nemám, pokud člověk nelže, že víc  nicků nemá. Pokud si "nehraje". Já vím, odkud tento problém. Z toho, že se mi můj BM díval do očí a říkal, že nemá milenku. Že ty sms si vymyslel s kamarádem, že mu je posílal kamarád podle jeho pokynů, aby mě vyzkoušel, jestli se mu podívám do mobilu... A já měla pocit, že zešílím. Že už nevím, co je pravda a co lež. Že vím, že ta žena existuje, viděla jsem ji, ale chci věřit, že není, že je to jen nějaká podivná hra. Chtěla jsem to, co se mi líp hodilo. Já vlastně ani pravdu nechtěla. Chtěla jsem věřit lži, protože je pro mě lepší (jak se mi zdálo)

Panebože Majko, takhle přece nemůžeš uvažovat, za vším hledat lež a podvod.... protože Tě podváděl chlap, tak Ti teď budou lhát všichni celý život.... to musí být peklo, s tímto žít....va...to teda musí být fakt na palici...
Ale už radši mlčím, aby to zas nebylo bráno jako "hon na majkafu"...

já teda téhle její verzi vůbec nevěřím. a nechápu, o jakém honu na majkafu tu proboha mluvíte roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#143 3. 7. 2011 10:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

no jestli ono to nebude tím tvým výběrem partnerů, že jo ...ženáč ten ti toho na férovku asi moc neřekne.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#144 3. 7. 2011 10:46

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

no jestli ono to nebude tím tvým výběrem partnerů, že jo ...ženáč ten ti toho na férovku asi moc neřekne.

Pavlo, blbost. To není stavem, ale charakterem.

Není tady

#145 3. 7. 2011 10:46

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Modroočka napsal(a):

majkafa napsal(a):

Majko, když se snažím zavzpomínat, u nás to bylo taky tak, BM se mi taky koukal do očí a říkal, že nikoho nemá a že to, že nám to momentálně neklape, je moje chyba. To je na tom to nejhorší, že z tebe partner vědomě dělá blbce a vůbec mu není hanba, jen aby zakryl to, že dělá něco, co ví, že by dělat neměl. To je hnusný. Bývala bych uvítala, kdyby se přiznal rovnou, to mě zranilo daleko víc, než samotná nevěra, že ze mě dělá idiota. No a pak se mi stávalo to, že jsem automaticky podezřívala každého, že mi lže. Než mi došlo, že za to, že mi lže manžel, nemůže nikdo jiný než on a že to nemusí nutně znamenat, že mi lže každý. Pravda je, že i když mi BM lhal do očí, nevěřila jsem mu. Prost intuitivně jsem věděla, že lže.
Je to prostě tak, že lhaní manžela se promítlo do ztráty důvěry a podezřívavost téměř každého.
Ale to je náš niterní problém a ne těch ostatních. Dnes už to tak nemám, ale jsem ostražitější. K partnerovi, ne ke všem.

tohle cítím stejně.
ale já neměla pocit, že mi všichni lžou jen proto, že mi lhal ex. prostě to tak je, že potkávám jak báječný lidi, tak i ty lháře. lidi jsoui prostě různí, ale něják nepředpokládám, že když potkám jednoho lháře, musí jím být zákonitě všichni ...

Není tady

#146 3. 7. 2011 10:51

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vladena napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

majkafa napsal(a):

vidím to jinak. neznám totiž moc ženáčů, kteří na férovku řeknou, jak to je. ale třeba ty ano.

Není tady

#147 3. 7. 2011 12:47

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

PPavlaa napsal(a):

Vladena napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

vidím to jinak. neznám totiž moc ženáčů, kteří na férovku řeknou, jak to je. ale třeba ty ano.

Jenže ty bereš rovnici ženáč=milenka=%lhář, já mluvím všeobecně o mužích i ženách, ženatý ke své ženě není vždy fér nebo naopak je. (Nemám před očima model Majkafa + milenec).

Není tady

#148 3. 7. 2011 12:59

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Vlaďko, jenomže za konstelace ženáč x milenka x manželka je v drtivé většině případů alespoň jeden z tohoto trojúhelníku obelháván a oblbován stolt Skutečně neznám moc případů, kdy by všichni tři na férovku věděli, jak to doopravdy je a pochvalovali si, jak je takové uspořádání fajn stolt

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#149 3. 7. 2011 13:58

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Vladena napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

Vladena napsal(a):

Jenže ty bereš rovnici ženáč=milenka=%lhář, já mluvím všeobecně o mužích i ženách, ženatý ke své ženě není vždy fér nebo naopak je. (Nemám před očima model Majkafa + milenec).

no právě ty mluvíš všeobecně, já mluvím k majkafě o jejích vztazích se ženáči, o tom, že se diví, že potkává chlapy lháře. tys tu začala o něčem úplně jiným.

Kiaro, souhlasím, jen bych dodala, že kolikrát jsou to dva lidi, kteří jsou tím jedním obelháváni.

Není tady

#150 3. 7. 2011 14:37

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Majkafo, já se vůbec divím, že sis po rozvodu nenašla partnera nezadaného, protože tohle je už druhej ženáč, pokud se nemýlím.

Ty tady máš plnou pusu řečí o tom, jak Tě mrzelo, že jsi byla v manželství obelhávána a sotva ses rozvedla, jdeš do podobné konstelace opakovaně, akorát stojíš na jiné straně trojúhelníku roll
Buď máš snížený pud sebezáchovy v tom, že vyhledáváš vztahy ve kterých je vysoká pravděpodobnost, že budeš zas a znovu trpět - nebo je tady záštiplná snaha oplatit naprosto nevinné cizí ženě-manželce to, jak bylo kdysi Tobě samotné v manželství ublíženo roll

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí