Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 2. 7. 2011 15:26

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Když člověk cítí křivdu

protože přeháníš. nezneužívej situace. nakonec bys to mohla být ty, kdo to odnese banem.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#102 2. 7. 2011 16:38

Johana50
♥♥♥♥♥--

Tak jsem si dočetla, kam se rozvětvilo celé vlákno. Nestává se mi to často, ale musím chcá nechcá  přehodnotit celý svůj prvotní dojem. Myšlenky mi krouží okolo pocitů , že je s někým manipulováno, jako můry okolo lampy.  vissla
Mariposo, ty jsi bytost duchovně vzdělaná, která neměla nikdy problém obšírně zpracovávat hlavonautická témata, tu se dotkla budhismu.... tu zase něco z  filozofie pro pokročilé.
Proč najednou nezvládáš tak primární záležitosti okolo zpracování vlastních emocí, když už  jsi podle mého názoru duchovně zralejší  než na obecnou školu ?
hmmm??

Taky  jsem v dětství  zažila dost šílených, emotivně vypjatých situací, které mi nechaly šlápotu na duši, ale dnes se cítím dospělá, pokročilá  a moc věcí  mám v sobě, díky hlavonoutice  zpracovaných tak, že mi minulost nešlape na paty a na krk. Myslela jsem si , že jsi dál než já.  roll

Není tady

#103 2. 7. 2011 16:54

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

viem, kto je hirondel! Je to Majkafa! Obvinuje druhych, aby zamietla stopy k sebe......

Není tady

#104 2. 7. 2011 16:55

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

A kvietok medovy je DA gloria lol

Upravil(a) dusička (2. 7. 2011 16:55)

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#105 2. 7. 2011 16:58

Johana50
♥♥♥♥♥--

hmm, hovadiny ani nestoji za komentář dudlik

Není tady

#106 2. 7. 2011 16:59

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

kvietok medovy napsal(a):

viem, kto je hirondel! Je to Majkafa! Obvinuje druhych, aby zamietla stopy k sebe......

neříká se zamést stopy od sebe ? Opačně je to blbost, že DA ?

Není tady

#107 2. 7. 2011 17:00

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

dusička napsal(a):

A kvietok medovy je DA gloria lol

:gloria:nekomentujem, nemalo by to vyznam, ako som sa docitala na predoslych 5 strankach:grater:

Není tady

#108 2. 7. 2011 17:00

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

mariposa napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Vladena napsal(a):

Samozřejmě, když budeš mít potřebu, tak si piš třeba pod nickem Dement. Nikdo Ti v tom nezabrání, jde o to, zda to bude pro čtenáře akceptovatelný a zda Tebe to vlastně uspokojí. Není to o technice, ale o důvěře k ostatním a přijetí svého JÁ. Zase nemůžeš mít druhému za zlé, že mu to vadí. Příkazy nefungují ani na jednu stranu.

Ano - jde o důvěru k ostatním a ke přijetí svého JÁ. Proto například majkafa píše, že NEMÁ potřebu vystupovat pod jinými nicky. Otevřeně píše o sobě pod nickem majkafa, otevřeně píše své názory pod nickem majkafa, otevřeně, když má potřebu kousnout, kousne pod nickem majkafa. To samé já a plno a plno jiných lidí nemají potřebu na pohlazení, nebo kousnutí psát pod různými nicky. Kdežto se tu vyskytují lidé, kteří ZÁMĚRNĚ za účelem kousnutí, ponížení a zasahování na citlivém místě jdou a udělají si jiný nick, aby si nepodkopali svůj pracně vybudovaný image, s kterým vystupují před ostatními - potřebují zasáhnout "nepřítele" tak aby si neušpinili ruce, volí záměrně lživou praktiku.
Že to někomu vadí naprosto chápu, protože to pak je celá důvěra v haj*zlu. A v haj*zlu je i kvákání o přijetí svého já...když vlastně pro potřebu ublížení, ponížení a zásáhů na citlivých místech volíš jiný nick.

No vidíš Zklamčo, a já to samý a přesto mi Majkafa tvrdí stále něco jiného smile

No ale to řeš s majkafou a ne se mnou. Mě také už několikrát podezírali/y, že tu jsem s více nicky - no a? Když si to myslí, je to jejich myšlení. Jen já vím, jak to je. A abych to teda vehementně vyvracela? Proč?
A ohledně o tom, jak vnímáš jiné, nebo jak druzí vnímají tebe. To je kus od kusu různé - přesně o domněnkách - domnívám se, že jsi taková a maková - protože mě tak naskakuješ, když tě čtu. Druhý, co čte stejný poříspěvek od tebe - tak mu zase naskakuje uplně něco jiného - vidí tě jinak. Ono to je taky hodně o ne/sympatii toho kterého člověka. A většinou první dojem je ten správný - i když lze postupem času ten dojem upravit. Vždy jde o to, jak se ten který "poprvé" zaprezentuje před dotyčným. I když také se můžeš naprosto mýlit.

A jinak, jak si ke mě psala v předchozích příspěvcích - zda-li něco ne/souvisí s vláknem - tak ti já za sebe píšu, že souvisí, kdyby nesouvisolo, tak k tomu postupně nedojdeme o tom psát.
A přes písmenka a diskuze v internetovém světě se žije jen z domněnek a představ. I ty tak žiješ - protože se toho účastníš wink Takže nemůžeš "tvrdit", že ty tak nežiješ...možná tak v reálném světě..ale tady fakt ne....

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#109 2. 7. 2011 17:02

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

Vladena napsal(a):

No vidite? Pravopis je dolezitejsi ako pravda? smutne, velmi smutneee

Není tady

#110 2. 7. 2011 17:06

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

mariposa napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

majkafa napsal(a):

Já k tomu jen povím hirondel - že tam, kam jsem se dostala, jsem moc ráda. big_smile
Já bych zase nechtěla být tam, kde je hirondel. A je to OK, když jsme každý spokojený tam, kde jsme. stolt

no mě jde spíše o to upřesnění místa...kam že se majkafa dostala, že tam by hirondel být nechtěla.
No a jelikož to píše takovým (já to tam slyším cool) tónem.... (...no fůůůůj, ženskááá = to je z jednoho Belmondova filmu, kde hrál gaye)...tak si osobně představuji, že hirondel vidí, že majkafa je někde v... (_!_)....tak proto bych prosila o upřesnění, možná, že se šeredně mýlím.

No přeci TAM, do míst, kdy si něco vymyslela, vsugerovala a uvěřila tomu natolik, že od toho nedokáže upustit. Arcanum to napsala jasně: lhář, který uvěřil svým vlastním lžím. To je to MÍSTO, kam se Majkafa dostala.

Opravdu to tak je? Tak se tě tedy zeptám - JAK TY TO VÍŠ? jsi snad Arcanum/hirondel?
No vidíš - a jsem tam, kde ty jsi podotkla, že to nemá s tématem nic společného smile přesně o tom to toiž všechno je - JAK ONA/ ON / ONO VÍ? Protože vědět něco určitého o své osobě může jen jedinec sám. Ostatní jsou jen představy a domněnky...ty taky teď tady domněnkuješ s tím, že majkafa se dostala do míst, kde si něco vsugerovala, vymyslela, uvěřila...a korunuješ to přímo ROZSUDKEM, že je to lhář, který uvěřil vlastním lžím....ptám se - jak TY to víš?

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#111 2. 7. 2011 17:53

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

Ne. Majkafa a Hirondel jsou dvě rozdílné bytosti. Majkafa nesahá Hirondel ani po kotníčky, co do slušnosti a dalších drobných povahových rysů, které jsou však velmi důležité wink

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#112 2. 7. 2011 17:57

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

Nevím Vladeno, ale vím jednu důležitou věc - trpíš jakousi utkvělou představou, že DA, jak mě hanlivě zovete, je každý druhý, který sem píše sad Zřejmě jsem i Pandorou, Haiel, možná i Lupinou montanou ...kdo ví, má milá...kdo ví ... wink

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#113 2. 7. 2011 18:02

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

Asyk vas rozsadim, kdyz se budete tady handrkovat ! lol To jako kuwa nemate nic jineho na praci, nez popsat tri ( slovy 3 ) strany hadanim se mezi sebou kdo je kdo ? tongue Co myslite ? Kdo je Morpheus ? Chcete me videt ? Chcete me skutecne POZNAT ??? Podivejte se v pondeli 4.7. presne ve 20:00 na TV Prima, ucinkuju tam kuwa v hlavni roli ( to neni Morpheuf ftip ) tongue a preju peknou podivanou ...wink

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#114 2. 7. 2011 18:05

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

pane bože, je toto možný roll

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#115 2. 7. 2011 18:07

kvietok medovy
♥♥♥♥♥--

DarkAngel napsal(a):

Ne. Majkafa a Hirondel jsou dvě rozdílné bytosti. Majkafa nesahá Hirondel ani po kotníčky, co do slušnosti a dalších drobných povahových rysů, které jsou však velmi důležité wink

Majkafa= dobra nalada, hirondel= zla nalada, historia to pozna; nieco ako dr. Jekyll a mr. Hyde?

Není tady

#116 2. 7. 2011 18:17

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

mariposa napsal(a):

DarkAngel napsal(a):

"Když člověk cítí křivdu" ještě nedozrál...smile

smile

Mariposo to má znamenat souhlas, nebo nesouhlas, nebo ještě jsem se nerozhodla ? smile Možná si to nechám patentovat, jako Darkin výrok smile My ostravaci máme rádi všechno kratke a vystžne smile
Minule jsi mi neodpověděla ... co znamená mariposa ?

Není tady

#117 2. 7. 2011 19:20

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Vladena napsal(a):

Blossom napsal(a):

Modroočka napsal(a):

Mně osobně je šumák, kdo má kolik nicků, akorát jsem teda včera zjistila, že se tu objevila ještě jedna modroočka, sice si říká modroocka.cb, ale i tak je to matoucí a nadšená nejsem, protože se to bude plést. No co už.
Jinak jestli je DA Morf, Somaia je Johanna a ještě je tady další se dvěma nickama, tak asi mají důvod. Já jsem tady pořád jako Modroočka a jestli mě někdo podezřívá, že jsem tady za víc lidí, jeho problém, jen já vím, jak to je opravdu. Pokud má někdo potřebu někoho z něčeho pořád podezírat, tak mu to má říct soukromě a ne ho tady veřejně téměř pranýřovat. To mají potřebu dělat lidi, kteří si potřebují nějakým způsobem hýčkat svoje ego, jinak to nechápu.
Tady je to vůbec s některýma lidma na pováženou. Někdo sem napíše,co má za problém a najednou se sesypou některé přispěvatelky jako vosy a bodají a bodají a bodají. Pakliže k tomu nemám co říct, tak se nevyjadřuju. Je zajímavý, že některé si osobují právo všem říct cokoliv, ale chraň Bůh, jak si to samý dovolí někdo k nim samým, to je pak zle. A pokud někdo, kdo sem běžně chodí, má nějaký problém, chce poradit a zná to tady, tak sem raději napíše pod jiným nickem, protože by to pak na něj některé dámy vytahovaly ještě za deset let, daly by si tu práci a vyhledávaly, co kde ten dotyčný psal a použily to proti němu. Sama bych sem už žádný svůj problém neventilovala, protože nemám zapotřebí se tady od některých chytrolín nechat pranýřovat. Protože ony umí jen tesat do druhých, ale žádnou konstruktivní radu neposkytnou. To neumí, jen být kousavé. Proč? Protože samy mají problém, který si neumí vyřešit.
A ještě jeden postřeh, někteří tady psali, že psychologie je jejich koníčkem a tak rádi psychologicky rozebírají druhé. Jak říká naše bývalá sousedka, doktorka v psychiatrické léčebně, nejhorší jsou psychologové amatéři-koníčkáři, většinou pocházejí z řad léčených (ne vyléčených) psychiatrických a psychologických pacientů. Je to jejich samoterapie, akorát že si tím škodí a otravují tím svoje okolí.
Co si o mně myslí druzí, to je jejich problém, ne můj. Tak jako já si myslím o někom něco, je to moje věc.

Modroočko, nějak jsi se rozvášnila...až tak, že to, co kritizuješ ve svých 2 příspěvcích, tak v obou děláš Ty sama...možná sis to ani v té ráži neuvědomila:

Píšeš, že je zlé, vytahovat na lidi věci z jejich minulosti. Že někteří tomu, co sem na babinet napíše svůj problém, tak se na něj ostatní sesypou a bodají a bodají...a jedním dechem pak dodáváš, že nejhorší jsou psychologové amatéři-koníčkáři, a že většinou pocházejí z řad léčených (ne vyléčených ) psychiatrických pacientů.

K tomu bych chtěla říct toto: Myslím, že všichni přispěvatelé (a asi i čtenáři) diskusí na psychologickém fóru jsou svým způsobem psychologové amatéři-koníčkářistolt
Já se k tomuto třeba veřejně hlásím, - psychologie mě baví, teorii si čtu  v knížkách a praxi pak sleduju v reálu a hojně i tady  na Babinetu. wink smile
Vždyť - koho by nezajímala psychologie, nebude do tohoto vlákna přeci vůbec ani nakukovat.
Já taky nenakukuju např. do vláken o vaření, to mě nezajímá, to mým koníčkem není.

Ale Modroočko, dochází Ti, kolik je tady na Babinetu bývalých psychiatrických pacientů? Já vím minimálně o 6, a jedním z nich jsem právě já. (Měla jsem depresi letos na jaře.) A je tu dost i těch, kteří psychické problémy aktuálně prožívají a řeší, třeba na vlákně Deprese a její zvládání.

Já osobně jsem ohledně toho, cos napsala, imunníí. Já to jen registruju, avšak nedotklo se mě to. Jak to pojmou ti ostatní, nevím.
Modroočko, dochází Ti vůbec, jak to vyznívá? Jak se o těch, kdo se léčili s psychickými problémy netaktně vyjadřuješ?

Modroočko, já už Tě z Babinetu znám déle. A vlastně i díky tomu, že od počátku vystupuješ jako Modroočka a nicky neměníš, Tě z Tvých příspěvků myslím znám už natolik, že mám pocit, že nejsi útočná a zlá. Domnívám se, že Ti to spíš jen nedošlo, jak divně to, cos psala, vyznívá...

A tím se vlastně vracíme k jádru tohoto vlákna:
Modroočko, možná, že někteří by mohli  chápat i Tvá slova o psychiatrických pacientech jako křivdu.

Já znám Modroočko též delší dobu, protože nemění nicky a ráda ji čtu. Rozhodně vždy píše přímo k věci. Ale teď si asi stojím na vedení.......koho si vlastně kritizovala?

No, Bloss se to netýká a není to myšleno ve zlém, možná jsem to napsala tak, že já vím, co jsem tím chtěla říct a někdo další to nepochopil. Nemám nic proti psychiatrickým ani psychologickým pacientům, protože nikde není psáno, že jím nemůžu sama v budoucnosti stát. Ale postřehla jsem to tady na Babi a nejen tady. A není to tak, že by tohle měl každý takový pacient, ale jsou takoví, kteří po prodělané nebo při prodělávané léčbě nabyli pocit, že o tom ví všechno a mají to jako koníčka a tím pádem můžou takhle posoudit každého. A jak říkám, zažila jsem to právě tady na Babinetu. Někdo sem ve své naivitě napíše, že ho něco sejří a dotyčný koníčkář ho sepere a mám, opět jen můj subjektivní, pocit, že u někoho to, jak druhé stírá a teše do nich, vyvolává pocit uspokojení, což asi je jádrem jeho vlastního problému, ač se prezentuje, že problém nemá.
Je mi fuk, jak můj příspěvek na koho působí. Ale Dokonalost sama je někdy absolutně nedokonalá, jen to nevidí. Ani já nejsem dokonalá, takže pro někoho možná píšu nepochopitelně.
Já jsem popsala to, jak to vidím, jasně, že jen subjektivně, z mého pohledu.
A to souvisí i s tímto tématem, ať si z toho každý vezme, co chce. Pro je Mariposa Mariposa, Blossom Blossom, Morf je Morf, Majkafa je Majkafa a jestli je Somaia i někdo jinej, nebo Hirondel je někdo jinej, to je tak nepodstatný...... Ať má kdo chce kolik chce nicků.
Já píšu jen pod jedním, protože nemám důvod se schovávat za něco jinýho. Kdo má tu potřebu, chápu, právě z výše popsaných důvodů. A už to víc vysvětlovat nebudu.
Pokud se to někoho dotklo, tak se omlouvám, ono totiž to se stává i u v jiných "oborech", než je psychologie. Taky mi jeden "odborník" radil, co mám  s autem, protože ho měj už párkrát v servisu a přesně věděl, co mému autu je. Věděl prdlajs wink prý mám špatně seřízený řízení, proto mi "ujíždí" kolo. Byl to prasklej disk, no odborník, no. Ten disk mě vyšel levněji, než oprava řízení.
Taktéž jsem zažila, že jeden člověk, u doktorů imrvere, tvrdil, že určitě mám žaludeční vředy, že to je nabeton, že o tom ví svý, že mu jé léčili. A žádný vředy nemám, absolvovala jsem dobrovolně vyšetřením žaludku tou příjemnou hadicí. Už nikdy víc. A o tom to prostě je. Nebo když mi operovali prso, můžu být chirurg amatér? To sotva wink

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#118 2. 7. 2011 19:26

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

DarkAngel napsal(a):

... co znamená mariposa ?

Třeba Marie Posadilová wink
Vždyť je to jedno  tummenupp nebo ne
Je asi fakt, že výběr nicku může o někom něco vypovídat a někdo třeba volí jen zkratku svéhojména, protože je to nejjednodušší. Mně taky nic inteligentního nenapadlo, ale mám modrý oči, tak jsem Modroočka lol někdo mě zná i křestním jménem a oslovuje mě jím tady, ale to mi nevadí, je to moje jméno a i když se mi moc nelíbí, nestydím se za něho.

Není tady

#119 2. 7. 2011 19:33

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Modroočka napsal(a):

Vladena napsal(a):

Blossom napsal(a):

Modroočko, nějak jsi se rozvášnila...až tak, že to, co kritizuješ ve svých 2 příspěvcích, tak v obou děláš Ty sama...možná sis to ani v té ráži neuvědomila:

Píšeš, že je zlé, vytahovat na lidi věci z jejich minulosti. Že někteří tomu, co sem na babinet napíše svůj problém, tak se na něj ostatní sesypou a bodají a bodají...a jedním dechem pak dodáváš, že nejhorší jsou psychologové amatéři-koníčkáři, a že většinou pocházejí z řad léčených (ne vyléčených ) psychiatrických pacientů.

K tomu bych chtěla říct toto: Myslím, že všichni přispěvatelé (a asi i čtenáři) diskusí na psychologickém fóru jsou svým způsobem psychologové amatéři-koníčkářistolt
Já se k tomuto třeba veřejně hlásím, - psychologie mě baví, teorii si čtu  v knížkách a praxi pak sleduju v reálu a hojně i tady  na Babinetu. wink smile
Vždyť - koho by nezajímala psychologie, nebude do tohoto vlákna přeci vůbec ani nakukovat.
Já taky nenakukuju např. do vláken o vaření, to mě nezajímá, to mým koníčkem není.

Ale Modroočko, dochází Ti, kolik je tady na Babinetu bývalých psychiatrických pacientů? Já vím minimálně o 6, a jedním z nich jsem právě já. (Měla jsem depresi letos na jaře.) A je tu dost i těch, kteří psychické problémy aktuálně prožívají a řeší, třeba na vlákně Deprese a její zvládání.

Já osobně jsem ohledně toho, cos napsala, imunníí. Já to jen registruju, avšak nedotklo se mě to. Jak to pojmou ti ostatní, nevím.
Modroočko, dochází Ti vůbec, jak to vyznívá? Jak se o těch, kdo se léčili s psychickými problémy netaktně vyjadřuješ?

Modroočko, já už Tě z Babinetu znám déle. A vlastně i díky tomu, že od počátku vystupuješ jako Modroočka a nicky neměníš, Tě z Tvých příspěvků myslím znám už natolik, že mám pocit, že nejsi útočná a zlá. Domnívám se, že Ti to spíš jen nedošlo, jak divně to, cos psala, vyznívá...

A tím se vlastně vracíme k jádru tohoto vlákna:
Modroočko, možná, že někteří by mohli  chápat i Tvá slova o psychiatrických pacientech jako křivdu.

Já znám Modroočko též delší dobu, protože nemění nicky a ráda ji čtu. Rozhodně vždy píše přímo k věci. Ale teď si asi stojím na vedení.......koho si vlastně kritizovala?

No, Bloss se to netýká a není to myšleno ve zlém, možná jsem to napsala tak, že já vím, co jsem tím chtěla říct a někdo další to nepochopil. Nemám nic proti psychiatrickým ani psychologickým pacientům, protože nikde není psáno, že jím nemůžu sama v budoucnosti stát. Ale postřehla jsem to tady na Babi a nejen tady. A není to tak, že by tohle měl každý takový pacient, ale jsou takoví, kteří po prodělané nebo při prodělávané léčbě nabyli pocit, že o tom ví všechno a mají to jako koníčka a tím pádem můžou takhle posoudit každého. A jak říkám, zažila jsem to právě tady na Babinetu. Někdo sem ve své naivitě napíše, že ho něco sejří a dotyčný koníčkář ho sepere a mám, opět jen můj subjektivní, pocit, že u někoho to, jak druhé stírá a teše do nich, vyvolává pocit uspokojení, což asi je jádrem jeho vlastního problému, ač se prezentuje, že problém nemá.
Je mi fuk, jak můj příspěvek na koho působí. Ale Dokonalost sama je někdy absolutně nedokonalá, jen to nevidí. Ani já nejsem dokonalá, takže pro někoho možná píšu nepochopitelně.
Já jsem popsala to, jak to vidím, jasně, že jen subjektivně, z mého pohledu.
A to souvisí i s tímto tématem, ať si z toho každý vezme, co chce. Pro je Mariposa Mariposa, Blossom Blossom, Morf je Morf, Majkafa je Majkafa a jestli je Somaia i někdo jinej, nebo Hirondel je někdo jinej, to je tak nepodstatný...... Ať má kdo chce kolik chce nicků.
Já píšu jen pod jedním, protože nemám důvod se schovávat za něco jinýho. Kdo má tu potřebu, chápu, právě z výše popsaných důvodů. A už to víc vysvětlovat nebudu.
Pokud se to někoho dotklo, tak se omlouvám, ono totiž to se stává i u v jiných "oborech", než je psychologie. Taky mi jeden "odborník" radil, co mám  s autem, protože ho měj už párkrát v servisu a přesně věděl, co mému autu je. Věděl prdlajs wink prý mám špatně seřízený řízení, proto mi "ujíždí" kolo. Byl to prasklej disk, no odborník, no. Ten disk mě vyšel levněji, než oprava řízení.
Taktéž jsem zažila, že jeden člověk, u doktorů imrvere, tvrdil, že určitě mám žaludeční vředy, že to je nabeton, že o tom ví svý, že mu jé léčili. A žádný vředy nemám, absolvovala jsem dobrovolně vyšetřením žaludku tou příjemnou hadicí. Už nikdy víc. A o tom to prostě je. Nebo když mi operovali prso, můžu být chirurg amatér? To sotva wink

,,,já bych jen malinko podotkla, že na psychologickém neradí žádný odborník, ale laici, takže dotyčný musí počítat s laickou odezvou a také s tím, že BB je odpočinkový web (kecárna).

Není tady

#120 2. 7. 2011 20:03

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Jasně, ale psát o sobě, že mám psychologii jako koníčka a tím pádem si myslet, že tomu rozumím a toho druhého seprat až to hezký není, to je trochu drsný. No, sice na hrubej pytel, hrubá záplata, ale v tomhle případě chyběl ten hrubej pytel. Já jsem taky byla několikrát setřená tak, že jsem až žasla, jak někdo o mně ví víc, než o sobě vím já sama. Ano, to je ono, někdo si myslí, že o těch druhých ví všechno. A pak se sám diví, že mu to jiní vrací. Někdo si holt myslí, že všechno ví, všechno může, chce manipulovat s druhýma, u někoho se mu to daří a u někoho ne. Ono je to popsaný i na jiným vlákně.
Ale už to rozebírat víc nebudu.

Není tady

#121 2. 7. 2011 22:02

majkafa
Host

mariposa napsal(a):

Jaká jsi dle mých představ? Myslíš jako třeba sečtělá, vysoká, blonďatá, obětavá, přátelská... můžu si VYMYSLET tisíc Tvých vlastností, ale do té doby dokud Tě nepotkám, budou to jen výmysly, představy, budeš něco jako románová postava - smyšlenka. Můžu si do Tebe dosadit co se mi zachce smile může to být i zábavné, ale nebude to pravda. A pro mě osobně, to bude ztráta času, tohle vymýšlení si.

A co si tedy opravdu o Tobě myslím? Že nevím kdo je Majkafa, ale budu k Tobě upřímná, myslím si, že Ti schází láska, přijetí a uznání (stejně jako tisíci dalších lidí, i mně). A taky si myslím, že pokaždé jsi jiná, dokážeš mě překvapit, někdy Tě čtu ráda, někdy ne. Máš mnoho tváří a myslím si, že některé Tvé postoje "mě nezajímá jak to máš Ty, to je Tvůj problém..." jsou jen obranou maskou proti okolí. A co je pro mě nejdůležitější je to, že z Tebe cítím pozitivní energii smile

A Ty, co si myslíš o mně, o maripose?

Jen - já nepsala, že máš víc nicků. Píšu, že SI MYSLÍM, že máš víc nicků.
Nejde mi teď psát, co si o tobě myslím.
Jen se  mi chce napsat a tak to píšu - mám tě ráda.
Btw jsem tmavovláska. smile

#122 2. 7. 2011 22:16

majkafa
Host

mariposa napsal(a):

Můžu se teď taky zeptat Majkafy jestli ona má problém s tím, že bych měla mít víc nicků? Kdybych měla, máš s tím problém, Majkafo?

Nemám, pokud člověk nelže, že víc  nicků nemá. Pokud si "nehraje". Já vím, odkud tento problém. Z toho, že se mi můj BM díval do očí a říkal, že nemá milenku. Že ty sms si vymyslel s kamarádem, že mu je posílal kamarád podle jeho pokynů, aby mě vyzkoušel, jestli se mu podívám do mobilu... A já měla pocit, že zešílím. Že už nevím, co je pravda a co lež. Že vím, že ta žena existuje, viděla jsem ji, ale chci věřit, že není, že je to jen nějaká podivná hra. Chtěla jsem to, co se mi líp hodilo. Já vlastně ani pravdu nechtěla. Chtěla jsem věřit lži, protože je pro mě lepší (jak se mi zdálo)

#123 2. 7. 2011 22:22

majkafa
Host

mia napsal(a):

Tak to vidíte, na jedné straně kritizujete, že si někdo dovolí rozebírat majkafu a na druhé straně ji tady samy rozebíráte retalol...

Řekla bych, že majkafa, která sama ráda rozdává štulce na všecky strany a to občas docela  bez skrupulí, se nezhroutí z toho, když se jí dostane názoru z druhé strany....notabene názoru na to, co ona sama tady věčně řeší.... a nepotřebuje žádné obranáře, protože se dokáže ubránit docela dobře sama wink a případné kritiky poslat do...někam vissla lol

Když zvládla dušička svého "babochlapa", kterého jí naservírovala Pandora, tak majka, která má sakra jiný potenciál, si určitě taky nějak poradí s těmi svými "lháři a démony"... stolt...

Jéje, to doufám. Dík za důvěru. par

#124 2. 7. 2011 22:24

majkafa
Host

Jasnačka, Morphe. Vidím tě. lol
Potrefená husa s více nicky se ozvala. big_smile

Upravil(a) majkafa (2. 7. 2011 22:25)

#125 2. 7. 2011 22:40

mia
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

mariposa napsal(a):

Můžu se teď taky zeptat Majkafy jestli ona má problém s tím, že bych měla mít víc nicků? Kdybych měla, máš s tím problém, Majkafo?

Nemám, pokud člověk nelže, že víc  nicků nemá. Pokud si "nehraje". Já vím, odkud tento problém. Z toho, že se mi můj BM díval do očí a říkal, že nemá milenku. Že ty sms si vymyslel s kamarádem, že mu je posílal kamarád podle jeho pokynů, aby mě vyzkoušel, jestli se mu podívám do mobilu... A já měla pocit, že zešílím. Že už nevím, co je pravda a co lež. Že vím, že ta žena existuje, viděla jsem ji, ale chci věřit, že není, že je to jen nějaká podivná hra. Chtěla jsem to, co se mi líp hodilo. Já vlastně ani pravdu nechtěla. Chtěla jsem věřit lži, protože je pro mě lepší (jak se mi zdálo)

Panebože Majko, takhle přece nemůžeš uvažovat, za vším hledat lež a podvod.... protože Tě podváděl chlap, tak Ti teď budou lhát všichni celý život.... to musí být peklo, s tímto žít....va...to teda musí být fakt na palici...
Ale už radši mlčím, aby to zas nebylo bráno jako "hon na majkafu"...

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí