Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 1. 7. 2011 23:52

mariposa
♥♥♥♥♥♥-

Re: Když člověk cítí křivdu

majkafa napsal(a):

Písmenka zkreslují. Tady je spousta lidí, co si o mně myslí, že jsem jiná, než jsem. No a co? Tak to prostě je. Já si o nich asi taky myslím něco jiného. Protože se reálně nevidíme a chybí mimika, gesta... Není mi to líto, protože tak to prostě je, tak to funguje. Tak proč by mi to bylo líto a chtěla mermomocí křičet - ne ne ne, já taková nejsem.
Někdy jsem měla takové chvíle.
Teď vím, kdo jsem a to jediné je důležité.

No ale mě se nějak nechce žít tímhle způsobem "tak to prostě je, no a co?" Nemyslím si, že tak to prostě musí být. Musí to jít i bez domněnek a představ. Já nějak nevidím smysl v tom žít jen v představách typu, že si o někom myslím, že nějaký je hmm Mě to příjde jako iluze sad
Třeba kdybych neměla už hotovou představu, mohl by mě ještě tisíckrát znovu a znovu něčím novým překvapit. Ale ta představa jsou vlastně tak trochu zavřená vrátka.

Upravil(a) mariposa (1. 7. 2011 23:56)

"Buď jen sebou samým a do ničeho jiného se nenuť. Copak ti nestačí být Buddhou, jen tak si svobodně a radostně být?" (Marielu Lörler: Jakub objevuje řeku života)

Není tady

#27 2. 7. 2011 5:43

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Arcanum napsal(a):

Mari,
majkafa se dostala tam kde bych ja osobne byt nechtela.
S tou jeji predtavou je to neco takoveho jako kdyz lhar uz veri i svym lzim.

Vnímám to stejně

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#28 2. 7. 2011 5:49

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

mariposa napsal(a):

Ano, došlo ke křivdě citlivého já smile

Třeba ponaučení v tom, že každý si může říkat to pro co se rozhodne, a pro mě i přesto, že Majka říká nepravdu je zásadní to, že já sama se můžu s klidem podívat do zrcadla - ano, to je pro mě důležité smile

Mari, pochopila jsi, co je podstatné.

Není tady

#29 2. 7. 2011 5:56

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Arcanum napsal(a):

Vladena napsal(a):

Hirondel napsala:
Nicmene je na svete stale mnoho tech kdo neco chteji,cekaji a ocekavaji od svych deti. 
To je vsak velice bolestna zkusenost kdyz jejich ocekvani nejsou naplnena. A presto stale nechapou,nebot to nedokazi

dost podobné: big_smilebig_smile
Mari,

Podle mne Hirondel dělá hodně překlepy a hlavně po čárce (větě vedlejší) neodskakuje, ponechám háčky, ty může měnit každý. Též pravopis je špatný. Mariposo, věřím Ti !!

smile

Není tady

#30 2. 7. 2011 8:57

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

píšeš jak to máš Ty, zase Ty a zase Ty

no a tak je to přeci správně - majkafa přeci může psát přesně jen o tom, jak to má Ona, Ona a zase jen Ona. To jen někteří si myslí, že oni naprosto přesně vědí jak to mají ti druzí, takže je jim předkládáno, že myslí blbě, jednají blbě a mají to blbě.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#31 2. 7. 2011 9:01

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vladena napsal(a):

Hirondel napsala:
Nicmene je na svete stale mnoho tech kdo neco chteji,cekaji a ocekavaji od svych deti. 
To je vsak velice bolestna zkusenost kdyz jejich ocekvani nejsou naplnena. A presto stale nechapou,nebot to nedokazi

Podle mne Hirondel dělá hodně překlepy a hlavně po čárce (větě vedlejší) neodskakuje, ponechám háčky, ty může měnit každý. Též pravopis je špatný. Mariposo, věřím Ti !!

No nezlob se, ale tohle já neberu jako důkaz - a to přesně proto, že takhle ti mohu za různé nicky psát i já - jednou budu psát jak Zklamaná, podruhé, jako jiná žena, potřetí, jako Muž (s velkým M...abych tady udělala radost) a podruhé jako muž (s malým), abych zapadla do statistického vzorku a další nick bude jako mimoň s duševní poruchou. Tak co - která je ta pravá osoba? cool

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#32 2. 7. 2011 9:12

majkafa
Host

Zklamaná napsal(a):

no a tak je to přeci správně - majkafa přeci může psát přesně jen o tom, jak to má Ona, Ona a zase jen Ona. To jen někteří si myslí, že oni naprosto přesně vědí jak to mají ti druzí, takže je jim předkládáno, že myslí blbě, jednají blbě a mají to blbě.

Také mě udivuje, když někdo pozastavuje nad tím, že já píšu, jak to mám já. On snad nepíše, jak to má on? Kdo je, když si dovoluje psát, jak to má kdokoliv jiný, než on?
Použiju slova klasika: Pane profesore, jak on ví... smile

#33 2. 7. 2011 9:18

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

eremuruss napsal(a):

Nas taky mlatila ucitelka pres hlavu na prvnim stupni.Nebo ve skolce,kdyz jsme se nestacili oblict vcas do pyzamek,tak nas ucitelka vysvlekla a pred celou tridou nas serezala na holou.

Tak tkoukam ze jsme na tom podobne. Ja presne tohle nenavisim z duse. A ti co fackovali a ponizovali za doslova za nic, ve skutecnosti podvadeli, udavali a lhali a kradli a nikdo je nepotrestal. Jen si vybijeli zlost a frustraci na detech.

Skolka je prome dodnes nocni mura.Museli jsme spatodpoledne a to na lehatkach a POUZE na zadech a s rukama na dece. Ja to nikdy nevydrzela a chtea jsem zmenit polohu. Okamzite me probudily z drimoty a vynadaly a znova do spravne polohy a usnout na povel!!! Silenstvi buzerace, sadismus.

me to nejak crta hlavou., takova frustrace, nemelo to neco spolecneho s tehdejsi situaci celkove? na zapade tohle absolutne neexistuje. To nikdo nepotrebuje delat.

Upravil(a) sahleb (2. 7. 2011 9:21)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#34 2. 7. 2011 9:27

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Majko - jednou si psala na duchovní (nechce se mi to hledat) že se setkáváš s lidmi, kteří lžou.
A tak mě to přivedlo k zamyšlení, jestli tu lež nevidíš jen Ty.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#35 2. 7. 2011 9:27

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Také mě udivuje, když někdo pozastavuje nad tím, že já píšu, jak to mám já. On snad nepíše, jak to má on? Kdo je, když si dovoluje psát, jak to má kdokoliv jiný, než on?
Použiju slova klasika: Pane profesore, jak on ví... smile

To je přesně ono....a nad tím - Jak ona ví se tu nedávno vedla docela výživná debata....a ta otázka - jak ona ví byla zodpovězena asi tak, že ten, kdo se tak blbě ptá, je slepý a hluchý, protože ten, co jako všechno ví a zná prý koukne a vidí.
Takže já kouknu a vidím a popíšu to, co vidím, kdežto ti druzí ti na to napíší, že vidíš blbě a až si to ve své hlavě porachtáš k obrazu "jejich" - protože oni přeci VÍ, budeš vidět jako druzí...a budou spokojení....
To je to samé, jako hraní si na něco, co v životě nejsem, jen proto, abych udělala druhému radost, nebo abych nedejbože si udržela něco, co chci, nebo potřebuju (třeba z důvodu pohodlnějšího přežití)
Takže když vystupuju jako sebevědmá ženská a jasně budu specifikovat své názory na různé situace a chlap ze mě má strach, nebo mu to najednou bude vadit, tak se přeci kvůli tomu nazačnu převtělovat (na doporučení jiných) do slepičky, abych jako tu sebevědomou ženskou před ním tutlala a jemu abych polechtlala ego, jaký že je king, že mu kvokám u nohou a zbožně k němu vzhlížím, byť mě tyto hry vyčerpávají a berou energii.

Není tady

#36 2. 7. 2011 9:31

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Já bych teda taky ráda nějakou křivdou z dětství přispěla, určitě se mi nějaká stala, ale já si nemůžu na nic vzpomenout. Ale vzpomněla jsem si, jak jel starší syn do Rakouska do ZOO se školou na zájezd. S některýma dětma jeli i rodiče, takže samotný děti paní učitelka přidělila k nějakým dospělým. Syn vyfásnul rodinku, se kterou přijel ubrečenej. Dala jsem mu sebou šilinky na pití, na zmrzlinu, na nějakou blbůstku, kdyby si chtěl něco koupit. Matka rodinky mu nedovolila koupit nic, syn mi pak řekl, že mu řekla, že ona peníze nemá a svýmu synovi nic nekoupí a tzak si nic nekoupí ani náš kluk, aby mu to ten její nezáviděl. Tak jsem byla nas.raná jako brigadýr a řekla jsem učitelce, že tohle se mi nelíbí, a že na tohle mě předem nikdo neupozornil a že místo hezkých zážitků z výletu přijel kluk uřvanej, že mu paní zakazovala úplně všechno.
To mi vadilo, že někdo omezoval moje děcko jen proto, že on sám si to dovolit nemohl. To byl jejich problém, ne můj.

Není tady

#37 2. 7. 2011 9:35

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

mariposa napsal(a):

majkafa napsal(a):

Písmenka zkreslují. Tady je spousta lidí, co si o mně myslí, že jsem jiná, než jsem. No a co? Tak to prostě je. Já si o nich asi taky myslím něco jiného. Protože se reálně nevidíme a chybí mimika, gesta... Není mi to líto, protože tak to prostě je, tak to funguje. Tak proč by mi to bylo líto a chtěla mermomocí křičet - ne ne ne, já taková nejsem.
Někdy jsem měla takové chvíle.
Teď vím, kdo jsem a to jediné je důležité.

No ale mě se nějak nechce žít tímhle způsobem "tak to prostě je, no a co?" Nemyslím si, že tak to prostě musí být. Musí to jít i bez domněnek a představ. Já nějak nevidím smysl v tom žít jen v představách typu, že si o někom myslím, že nějaký je hmm Mě to příjde jako iluze sad
Třeba kdybych neměla už hotovou představu, mohl by mě ještě tisíckrát znovu a znovu něčím novým překvapit. Ale ta představa jsou vlastně tak trochu zavřená vrátka.

nevím, co tě na tomhle překvapuje - tady takto přeci vystupují všichni. A každý (opravdu každý) tu předkládá své představy a domněnky o těch druhých. A když řéíkám, že všichni, tak OPRAVDU VŠICHNI.
No s tím se buď budeš muset vyrovnat, že jiní lidé mají jiné myšlení, než ty, že mají jiné myšlenky, nebo podobné, nebo naprosto protichůdné...a nebo, aby ses tohoto uchránila, tak prostě vyeliminovat. Dělá ti to starosti? Zbav se toho.

Není tady

#38 2. 7. 2011 9:35

majkafa
Host

dusička napsal(a):

Majko - jednou si psala na duchovní (nechce se mi to hledat) že se setkáváš s lidmi, kteří lžou.

Dusi, to je přece dost dobře možné, že někdy něco vidím jako lež a jiní to tak nevidí. Každý jsme přece individualita a co je pro jednoho lží, pro druhého není.
Ale jsou případy, kdy to lež opravdu je, a jestli to vidí jiní, nebo ne, to je jejich.
Uvedu klasický příklad - Morpheus a Dark Angel. Morpheus lže, že není DA. Někdo to jako lež vidí, jiný ne.

#39 2. 7. 2011 9:36

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

podařilo se mi jedno a to samý poslat 2x, ale nevím jak je to možný lol

Upravil(a) Modroočka (2. 7. 2011 9:38)

Není tady

#40 2. 7. 2011 9:39

majkafa
Host

Zklamaná napsal(a):

nevím, co tě na tomhle překvapuje - tady takto přeci vystupují všichni. A každý (opravdu každý) tu předkládá své představy a domněnky o těch druhých. A když řéíkám, že všichni, tak OPRAVDU VŠICHNI.
No s tím se buď budeš muset vyrovnat, že jiní lidé mají jiné myšlení, než ty, že mají jiné myšlenky, nebo podobné, nebo naprosto protichůdné...a nebo, aby ses tohoto uchránila, tak prostě vyeliminovat. Dělá ti to starosti? Zbav se toho.

JJ, každý to má nějak. No a co? Chodí se snad (kromě výjimek) kvůli tomu někdo věšet? Nebo to mění podle toho, jak mu druzí řeknou, i když to tak on sám necítí? va
A taky mě překvapují ty domněnky. Jedině že by mariposa žádné domněnky neměla, že by opravdu byla Bůh? va

Mariposo, ty si např. o mně nemyslíš, jaká jsem, dle tvých představ? Tys mě někdy potkala v reálu? I tehdy je to zase jen ve tvé hlavě, jaký si o mně uděláš obraz. A nebude to obecná PRAVDA:

Upravil(a) majkafa (2. 7. 2011 9:42)

#41 2. 7. 2011 9:43

majkafa
Host

Zklamaná, děkuji. Když si čtu tvé dnešní příspěvky tady, v mnohém se mi rozsvítilo. par

#42 2. 7. 2011 9:45

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Majko - víš co by možná udělala já na Tvém místě.
Maripose bych napsala něco ve smyslu, chtěla bych TI věřit, že nejsi Hirondel, že nepoužíváš stejný nick jako ona. Ale já nevím proč mě to brání se nad tím zamýšlet. Omlouvám se Ti, jestli jsem se Tě nějak dotkla, každý to může vidět holt jinak. Jsme jenom lidi.
Ale Majko - to je za mě, každý si to udělá jak chce a jak nejlíp umí. Tímto Ti nechci vkládat slova do úst, stolt
A zase na druhou stranu Mariposo - bereš asi život příliš vážě, možná je to i pro Tebe škola, že takový lidi, kteří tě prostě nepochopí, prostě jsou.Protože každý jsme jiný. A nikdo nemůže říct, co je dobře a co je špatně.

Upravil(a) dusička (2. 7. 2011 10:02)

Není tady

#43 2. 7. 2011 9:45

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Modroočka napsal(a):

Arcanum napsal(a):

Mari,

Vnímám to stejně

A kam že se to majkafa dostala? Ona koukám zase hirondel VÍ něco, co jiní ne...protože ona koukne a vidí, kdežto ti druzí jsou zaslepení, že?
No a že na přímou otázku - KAM ŽE SE TO TAK MAJKAFA DOSTALA? hirondel (Arcanum) neodpoví, je prostě na bíledni.

Jo a neříkej mi, že nejsi hirondel, že jsi TEĎ Arcanum...pro mě jsi hirondel stále, ale jako Arcanum vystupuješ už s tím, že jsi jako jiná. Protože dle mého názoru - když se někam registruješ pod nickem, tak ten první impuls je ten pravý, a jsi to ty, ta osoba...ty další nicky jsou už další, jiné smyšlené osoby už s úkolem, že manipuluješ nejen se sebou, ale i s jinými.

Není tady

#44 2. 7. 2011 9:46

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

dusička napsal(a):

Dusi, to je přece dost dobře možné, že někdy něco vidím jako lež a jiní to tak nevidí. Každý jsme přece individualita a co je pro jednoho lží, pro druhého není.
Ale jsou případy, kdy to lež opravdu je, a jestli to vidí jiní, nebo ne, to je jejich.
Uvedu klasický příklad - Morpheus a Dark Angel. Morpheus lže, že není DA. Někdo to jako lež vidí, jiný ne.

Ne on nikde nepsal, že Da není. aLe máš pravdu, lže cool

Není tady

#45 2. 7. 2011 9:53

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná napsal(a):

Vladena napsal(a):

Hirondel napsala:

No nezlob se, ale tohle já neberu jako důkaz - a to přesně proto, že takhle ti mohu za různé nicky psát i já - jednou budu psát jak Zklamaná, podruhé, jako jiná žena, potřetí, jako Muž (s velkým M...abych tady udělala radost) a podruhé jako muž (s malým), abych zapadla do statistického vzorku a další nick bude jako mimoň s duševní poruchou. Tak co - která je ta pravá osoba? cool

Samozřejmě, když budeš mít potřebu, tak si piš třeba pod nickem Dement. Nikdo Ti v tom nezabrání, jde o to, zda to bude pro čtenáře akceptovatelný a zda Tebe to vlastně uspokojí. Není to o technice, ale o důvěře k ostatním a přijetí svého JÁ. Zase nemůžeš mít druhému za zlé, že mu to vadí. Příkazy nefungují ani na jednu stranu.

Není tady

#46 2. 7. 2011 9:58

Blossom
Host

Mariposo, v úvodním příspěvku jsi psala, že jsi byla nařčena z dvojitého nicku, a píšeš, že k tomuto nařčení jsem se (údajně) přidala i já.

Prosím, najdi mi příspěvek, kde to píšu, dík.

Pokud vím, já psala o zdvojených niccích a jmenovala jsem konkrétně morpheus-Dark Angel. Nikoho dalšího.

Takže obecně vzato - i já se teď můžu cítit být ukřivděna tím, že Ty tvrdíš, že já se přidávám k tomu, že právě Ty máš dva nicky.... vissla

Jenže já se ukřivděna necítím. Ono je dobré nebrat babinet zas až tak vážně. wink smile

Ber to tak, že se tu v diskusích vyskytuje hodně běžných lidských nedorozumění (a s těmi nemá cenu si lámat hlavu), ale jsou tu i lidi, co se ublížit snaží - dělá jim to dobře. Zářným příkladem byla např. Rozmarila.
Ale ta to měla podmíněno svou diagnózou... Ale je tu i několik lidí, co s gustem používají stejné metody jako Rozmarila, snaží se své oponenty zasáhnout na (podle nich) na nejcitlivějším místě.
Ale tady je třeba říci, že takový útočný, zákeřný příspěvek namířený evidentně proti někomu, svědčí spíš o kvalitách toho, kdo to napsal, nikoli o kvalitách napadeného. Takto to aspoň já beru. smile

Ohledně zdvojených nicků je tady docela zmatek. Některé jsou jasné: hirondel-Arcanum, Somaia-Johana50, i ten morpheus-DarkAngel. A Rozmarila tu bývala dokonce v x různých niccích, ale u ní to bylo hlavně tím, že tím unikala před zabanováním.

#47 2. 7. 2011 10:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

A proč vlastně někomu vadí, že má někdo víc nicků? Pro mě za mě, at má.
Proč to tajit? Arcanum nikde nepsala, že není Hirondel.
ale toto už jsme probírali na duchovním.
Tady si myslím jde spíš o to naučit se žít s tím, že někdo nás prostě podezírá a vidí to jinak a my mu to chceme vyvrátit. Ale proč je ta potřeba?

Upravil(a) dusička (2. 7. 2011 10:05)

Není tady

#48 2. 7. 2011 10:18

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Vladena napsal(a):

Samozřejmě, když budeš mít potřebu, tak si piš třeba pod nickem Dement. Nikdo Ti v tom nezabrání, jde o to, zda to bude pro čtenáře akceptovatelný a zda Tebe to vlastně uspokojí. Není to o technice, ale o důvěře k ostatním a přijetí svého JÁ. Zase nemůžeš mít druhému za zlé, že mu to vadí. Příkazy nefungují ani na jednu stranu.

Ano - jde o důvěru k ostatním a ke přijetí svého JÁ. Proto například majkafa píše, že NEMÁ potřebu vystupovat pod jinými nicky. Otevřeně píše o sobě pod nickem majkafa, otevřeně píše své názory pod nickem majkafa, otevřeně, když má potřebu kousnout, kousne pod nickem majkafa. To samé já a plno a plno jiných lidí nemají potřebu na pohlazení, nebo kousnutí psát pod různými nicky. Kdežto se tu vyskytují lidé, kteří ZÁMĚRNĚ za účelem kousnutí, ponížení a zasahování na citlivém místě jdou a udělají si jiný nick, aby si nepodkopali svůj pracně vybudovaný image, s kterým vystupují před ostatními - potřebují zasáhnout "nepřítele" tak aby si neušpinili ruce, volí záměrně lživou praktiku.
Že to někomu vadí naprosto chápu, protože to pak je celá důvěra v haj*zlu. A v haj*zlu je i kvákání o přijetí svého já...když vlastně pro potřebu ublížení, ponížení a zásáhů na citlivých místech volíš jiný nick.

Není tady

#49 2. 7. 2011 10:18

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

A proč vlastně někomu vadí, že má někdo víc nicků? Pro mě za mě, at má.
Proč to tajit? Arcanum nikde nepsala, že není Hirondel.
ale toto už jsme probírali na duchovním.
Tady si myslím jde spíš o to naučit se žít s tím, že někdo nás prostě podezírá a vidí to jinak a my mu to chceme vyvrátit. Ale proč je ta potřeba?

Jenže Hirondel nikde nenapsala, že Mariposa má pravdu, protože to ví na 100%.Měla se jí zastat, pokud vidí, že Mariposa se cítí ukřivděna. Jenže, to by potom srabka musela napsat, že je nově Arcanum.....nebyla Hirondel vlastně zabanována? To není používání dvou nicků,ale obcházení pravidel BB, a to je jiná kapitola! dumbom

Není tady

#50 2. 7. 2011 10:26

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Mně osobně je šumák, kdo má kolik nicků, akorát jsem teda včera zjistila, že se tu objevila ještě jedna modroočka, sice si říká modroocka.cb, ale i tak je to matoucí a nadšená nejsem, protože se to bude plést. No co už.
Jinak jestli je DA Morf, Somaia je Johanna a ještě je tady další se dvěma nickama, tak asi mají důvod. Já jsem tady pořád jako Modroočka a jestli mě někdo podezřívá, že jsem tady za víc lidí, jeho problém, jen já vím, jak to je opravdu. Pokud má někdo potřebu někoho z něčeho pořád podezírat, tak mu to má říct soukromě a ne ho tady veřejně téměř pranýřovat. To mají potřebu dělat lidi, kteří si potřebují nějakým způsobem hýčkat svoje ego, jinak to nechápu.
Tady je to vůbec s některýma lidma na pováženou. Někdo sem napíše,co má za problém a najednou se sesypou některé přispěvatelky jako vosy a bodají a bodají a bodají. Pakliže k tomu nemám co říct, tak se nevyjadřuju. Je zajímavý, že některé si osobují právo všem říct cokoliv, ale chraň Bůh, jak si to samý dovolí někdo k nim samým, to je pak zle. A pokud někdo, kdo sem běžně chodí, má nějaký problém, chce poradit a zná to tady, tak sem raději napíše pod jiným nickem, protože by to pak na něj některé dámy vytahovaly ještě za deset let, daly by si tu práci a vyhledávaly, co kde ten dotyčný psal a použily to proti němu. Sama bych sem už žádný svůj problém neventilovala, protože nemám zapotřebí se tady od některých chytrolín nechat pranýřovat. Protože ony umí jen tesat do druhých, ale žádnou konstruktivní radu neposkytnou. To neumí, jen být kousavé. Proč? Protože samy mají problém, který si neumí vyřešit.
A ještě jeden postřeh, někteří tady psali, že psychologie je jejich koníčkem a tak rádi psychologicky rozebírají druhé. Jak říká naše bývalá sousedka, doktorka v psychiatrické léčebně, nejhorší jsou psychologové amatéři-koníčkáři, většinou pocházejí z řad léčených (ne vyléčených) psychiatrických a psychologických pacientů. Je to jejich samoterapie, akorát že si tím škodí a otravují tím svoje okolí.
Co si o mně myslí druzí, to je jejich problém, ne můj. Tak jako já si myslím o někom něco, je to moje věc.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí