Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 12. 7. 2011 8:12

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: kdy se dá nevěra odpustit???

eremuruss napsal(a):

modroocka.cb napsal(a):

EREMURUSS
Dost dobře tě nechápu. Sama jsi nevěru nedokázala odpustit, ale milenkou jsi mohla být 2 roky? Co jsi to potom za člověka? To ses jako mstila za nevěru svého manžela? A uvědomila sis při tom, co způsobuješ za bolest manželce svého milence? Máš vůbec nějaké city?

Ztrácím iluze o všech lidech...

Mam city,nikomu jsem se nemstlila jen jsem se bohuzel zamilovala a bylo to silnejsi nez ja.Taky jsem odsuzovala vsechny milenky.Dokonce jsem odsoudila svoji kamaradku,ktera se me sverila,ze se zamilovala do zenateho,nechapala jsem ji.Za tri tydny na to jsem do toho spadla i ja.
Velice dobre jsem si uvedomovala co delam,ale nedokazala jsem to utnout.Kdo nezazije nepochopi.
Iluze neztracej, lasce se bohuzel porucit neda,navic s clovekem,ktereho jsem hluboce milovala a mela jsem ho denne na ocich ve sve blizkosti.

Ja jsem se taky zamilovala do zenateho muzea on do me. Povazuji ho jedinecneho cloveka a budu ho milovat do smrti. Naprosto me nadchl a otevrel oci. Kdyby byl svobodny budu s nim zit az do smrti.

Jenze jsem nedovolila nejaky ulet. Vedela jsem ze ma hezke manzelsvi a nade vse miluje svoje deti.  Sam netlacil na pilu a kdyby to udelal, okamzite by v mych ocich klesl na dno. A byl by konec.ja ocekavam od dospeleho cloveka svedomi. A integritu.

Ja nepochopim, ze nekdo muze nejakemu cloveku tak silene ublizovat a pro tom si lebedit.

Upravil(a) sahleb (12. 7. 2011 8:20)

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#27 12. 7. 2011 8:17

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Selima napsal(a):

Vieš, ja si hlavne myslím, že namiesto sypania popola a hry na "chudinku obeť" a "darebáka" by ste sa mali pokúsiť rozobrať dôvody, ak nejaké sú... a čo robiť, aby sa to neopakovalo.

Muj nazor je ten, ze nevera je to same jako s alkoholem. Pijan pije, ne ze se mu spatne dari apod., ale proste pit chce. To je taky s tou neverou. Prevence neexistuje a kdyz je partnr neverny, taky se neda nic delat. Proste on/ona  chce a jakekoli omlpuvani,  zduvodnovani proste neexistuje.

A resit partnerskou krizi tim, ze nekoho oskukam, je hodne stupidni.  To je jen cekani na nejblizsi prilezitost a jeji okamzite uchopeni.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#28 12. 7. 2011 8:26

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nevere lze VZDY PREDEJIT. Takze bylo dobre si pohovorit co delat, aby se to nestalo
Tak to mě pobavilo - představa, jak si s partnerem sednu a pohovořím o tom, co má/m/e dělat, abychom předešli... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Můžu si mejt ruce Xkrát denně a stejně chytit žloutenici, můžu bejt našprtaná pravidel a přesto nabourat, můžu dodržovat bezpečnost práce a přerazit si nohu o kancelářskej stůl...

A resit partnerskou krizi tim, ze nekoho oskukam, je hodne stupidni.
Hmm - jenže někdy "nestandardní" řešení kupodivu pomáhají http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#29 12. 7. 2011 10:25

ready
♥♥♥♥♥--

Modroočko,
chápu tě a cítím s tebou.

Silné kecy od někoho, kdo to nezažil a píše ti, nedělej z toho drámo, není to tragédie, ber s rezervou. Já jsem třeba zažil v životě i opravdu tragickou zkušenost a řeknu ti upřímně - nevěra je horší, protože je tam ten pocit zrady, něčeho zbytečného, co nemuselo být, zrada od blízkého nikoli osudu či cizího člověka. Postupem času ten pocit bude slábnout, ale rozhodně to nebude za měsíc pryč.

Co je ale rozhodně pozitivní, že se přítel snaží a lituje. Víc vlastně udělat nemůže, ani kdyby chtěl, minulost nezmění, tohle zkus ocenit.

Máš tři možnosti - utnout to hned, nebo udělat tlustou čáru, nebo se rozhodnout až po nějaké době. Trápit tě to bude nějakou dobu tak či tak. A třeba potkáš během té doby někoho jiného, tak budeš mít vyřešeno.

Nevím, jestli máš děti a jak jste spolu dlouho. Ale zkus si položit otázku - chceš s ním mít v budoucnu dítě? To ti pomůže k rozhodnutí.

Poradnu - zkus, rozhodně lépe konzultovat s odborníky, než tady s náma chytrolínama na netu, co vidí pár písmenek a jejichž jedinou kvalifikací je, že se taky k****li/y.

Morphe, a že nevěře lze vždy předejít.. Tak to mě pobavilo :-) Doporučuju přečíst kdekoliv příspěvky nevěrníků a nevěrnic, zjistíš, že tak polovina je v manželství spokojená, jen je pálí dobré bidlo.

tak se drž

Není tady

#30 12. 7. 2011 19:13

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

sahleb napsal(a):

A resit partnerskou krizi tim, ze nekoho oskukam, je hodne stupidni.  To je jen cekani na nejblizsi prilezitost a jeji okamzite uchopeni.

Ano, souhlasim smile A jaka je prevence ? Jestlipak to vis mila Sahleb ? Nemit krizi. A vis jak toho dostahnout ? neporizovat si staleho partnera. Finito.

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

#31 12. 7. 2011 19:15

morpheus
Babinet Klub
Místo: Dolní Kotěhůlky
Web

helena napsal(a):

Nevere lze VZDY PREDEJIT. Takze bylo dobre si pohovorit co delat, aby se to nestalo
Tak to mě pobavilo - představa, jak si s partnerem sednu a pohovořím o tom, co má/m/e dělat, abychom předešli... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Můžu si mejt ruce Xkrát denně a stejně chytit žloutenici, můžu bejt našprtaná pravidel a přesto nabourat, můžu dodržovat bezpečnost práce a přerazit si nohu o kancelářskej stůl...

A resit partnerskou krizi tim, ze nekoho oskukam, je hodne stupidni.
Hmm - jenže někdy "nestandardní" řešení kupodivu pomáhají http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Takze jsi byla v manzelstvi neverna tongue Prosim bez komentare, bez komentare, uz nic nepotrebzju slyset tongue

"Upozorňujeme, že neživé objekty, jako je Kamarádka, nemluví. Pokud mluví, doporučujeme neposlouchat jejich rady"

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí