29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak vojtík vstával jednou
to se dlouho nestalo
je pěkná zima, jiřík je ještě zalezlej a já dělám snídani - momentálně se louhujou čaje
a co máte dneska v plánu vy ???
Není tady
Ahoj Krtí!!!u nás je taky pěkně hnusně. Sice neprší, ale je kosa. My budeme celý den zalezlí v baráku a odpoledne vyrážíme do města, protože v ledničce je to jako po výbuchu a o víkendu mi má přijet kámoška s rodinou, tak at je můžu něčím pohostit Na oběd se chystám dělat játru na cibulce s rýží, ale jsem dnes jak přejetá, tak se mi nechce
Dívaly jste se včera na zprávy?!?! To je hrůza s těmi hokejisty Jeden z nich měl doma 2-měsíčního chlapečka
Teta my taky ukládáme ve stejnou hodinu. Kolem 18:30 je kaše, potom koupání, mazlení, 19:30-20 ukládání do postýlky a spaní
Není tady
teda holky, já sem taková píp ... vojtík se mi skoulel ze 4 schodů ale vypadá dobře, jen trošku otlačená tvář
jiřík šel za mnou dolů - otevřel si vrátka a vojtík je mu v patách teď všude, tak šel za nim...ale jak je lehkej asi tak se jen koulel, než by jako letěl..zachytila sem ho na 4.schodě...ještě ž emi to došlo...no hnus co se mohlo stát...je takovej pohodář, pobrečel a dobrý..zítra jdem na 8mi měsíční kontrolu tak jí to musím říct...no nakopala bych si zadek...
Není tady
Krtí Sleduj ho a kdyby něco, tak hned valte do špitálu. Ale to bude v pohodě, neboj. Opravdu už člověk musí mít oči i vzadu, protože ty opičky mrštné jsou neustále v pozoru a je jich všude plno
Není tady
Lici - je to hrozné. Nejen že to byli hokejisti, ale jak píšeš, dva z nich měli doma malé děti (miminko a myslím roční holčičku). Včera jsem četla, že za měsíc měla přijet za tím Janem Markem manželka s mimčem, ach jo, to je hroznej konec
Teta - dáváme spát ve stejné časy. Pokud se probudí výjimečně o hodinu později, tak to posunem, ale jen denní spaní, okolo té osmé večer je Madlenka unavená skoro vždy. Četla jsem, že se děti na to nastaví, a i když je čilá, usne. Mimochodem čilost prý může být znamením naopak toho, že je dítě unavené, a nemůže usnout. Usínání pozdě večer taky není úplně dobré, ale pokud je na to dítě zvyklé, musíš mu pomoct naučit se usínat brzo. Opět vyčteno z knihy A ty časy jsme nastavili odsledováním, kdy bývala unavenější (ale není to pravidlo), takže si na to zvykla líp. Než začneš, zkus si zapisovat, jak Jasmínka spí a podle toho to zavést. nemá smysl roubovat na ní něco, co je proti jejímu rytmu. Nechceš poslat tu knihu v pdf? Je ve slovenštině, ale to by as nevadilo.
Není tady
Maryt mohla bys mi prosím tu knížku poslat????
Není tady
Liciáš napsal(a):
Maryt mohla bys mi prosím tu knížku poslat????
Jasně, mám tvůj mail? Kdyžtak mi pošli do SZ.
Není tady
Teta já prožívám každý pád hrozně intenzivně a je fakt, že už i můj chlap mi říká, že to přeháním a mám ji nechat. A má pravdu, protože, když se malá bouchne, třeba i dost a nikdo se na ni nedívá, tak pokračuje v hraní a ani necekne. Zato kolikrát se jen lehce tukne, vidí, že se na ni dívám, tak sputí ječák jak blázen Myslím, že tohle je normální a má to tak každá maminka, prvomatka obzvlášt
Maryt meilovku posílám v SZ. Děkuji moc
Není tady
ahojte,
u nas vonku teda
krti tie urazy to je hned, hlavne ze vyzera ok prdolka mala u nas bol vcera kriticky den, skladala som zehliacu dosku ked oli vstal a on zatiahol za snuru a padla mu do tvare ta tazka koncovka a buchlo mu to tesne pod oko, ma tam dve durky, chudak tak plakal, potom si sprajcol nohu pod postel, buchol hlavu sa prekotil nejak divne.. a to som pokazde bola od neho na meter
Není tady
Bambi u nás stejné..otáčí se, kňourá, jde na 4, pak stojí..včera jsem zkusila metodu, že jí prostě položím, když se postaví, pohladím a odejdu. 1,5 hodiny jsem to provozovala, až do chvíle, kdy Linda byla tak unavená, že spustila hroznej pláč a uspala jsem jí až v náručí u sebe v posteli. Ale i přes ten jekot se postavila.. :-/
Není tady
a mezi dětičky začneme chodit, malá si nejdraději hraje s cizíma hračkama a mezi dětma je ráda :-)
Není tady
Ahojky tak jsem Vás dočetla ty úrazy znám taky jsem to hodně u Nikči prožívala. Posíláme proti bolístkám.
No mi taky v noci hrůza uspávání jště zatím jakž takž, ale v noci taky děs běs, vstávání cca 2hodiny je buď na břiše a nebo je v zhůru. Mlíko ztrácím a tak ji dokrmuji buď čajem ten mi naštěstí vzala a dneska chci zkusit dokrmit mlíkem.
A byli jsme dneska stou uzdičkou pod jazykemm umrtvil ji to nějakým sprejem a pak asi po 5mintách střich a šílenej řev a spousta krve, ale tak zhruba do 5minut klid a byla v pohodě i si vzala dudlík. Jen přes den byla hodně nevrlá a špatně spala dávala jsem ji ípek cca 4hodiny od bolesti a co nejhorší chytila od Nikoly opět rýmu, Nikola na ústupu a Denča začíná.
A to počasí ani nemluvím cel den tu pršelo a tu práci jsem vzala. A s Nikčou začnu chodit na angličtinu pro děti a tanečky a cvičení. Snad to budeme zvládat a manžu jsem postavila před htovou věc že se začne konečně starat taky o holky .
Jsem na práškách od nervů- Mám si pro ně jít v pondělí k doktorce , byla jsem tam dneska a ona na mě poznala že se něco děje semnou a tak jsem se u ni psychicky sesypala. On v tom má prsty i manžel a vše kolem Asi semnou lomcujou hormony. Nevím... A na záda mi napíše masaže a rehabilitace. Aspoň něco pro sebe udělám.
Není tady
A do centra chodíme ud 1roku s Nikolkou a teď vlastně i od malička s Denčou a byli jsme tam zrovna teď ve středu dopoledne a Deniska tam byla spokojená i se tam vklidu vyspala. Já to doporučuji.
Není tady