27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
majkafa napsal(a):
sandro, není to manelka.
a, přehlídla jsem se, tak přítelkyně...
Není tady
Nevím proč,asi nikdy nebyl tak dlouho klid mezi hádkami,abychom to stihli.Je mi líto rozchodu a nevím co dělat,jak se zabavit.
Není tady
Petrpetr napsal(a):
Nevím proč,asi nikdy nebyl tak dlouho klid mezi hádkami,abychom to stihli.Je mi líto rozchodu a nevím co dělat,jak se zabavit.
Co zkusit nějaké sportování?
Petrpetr napsal(a):
patně jsem se vyjádřil.Byl jsem na ni hodný,a potom jsem si jí přestal váit,jak ona,tak já.Asi to nebylo moudré rozhodnutí.Svadba?Asi před čtyřmi léty jsme se na dva měsíce rozeli.Odstěhovala se,ale asi jsme si oba uvědomili,e se chceme.V tom období mi bylo vyměřeno výivé,ale dodnes nebylo zrueno,ikdy jsme bydleli ve společné domácnosti.Kdy jsem se ptal proč,řekla,e si to nechává jako zadní vrátka.Hádali jsme se,ale to kadý.Jen neměla nikdy zájem něco řeit a o něčem si promluvit.Take tichá domácnost dost často.I přes to vechno ji mám rád.I duevně,tak i fyzicky.Asi jsem hloupej,ale nemohu zapomenout a ztrávit to,e někoho má.
Jen malá technická - u nesezdaných párů musí proběhnout soudní dohoda o výivném, chtějí-li čerpat dávky státní sociální podpory od státu. Jestlie jste tedy v minulosti pravidelně nějaké dávky SSP pobírali, soudní dohoda o výivném proběhnout musela, aby vám na ně vznikl nárok
MMCH majkafa se Tě ptala, proč sis svoji přítelkyni nikdy nevzal a Ty na to odpovídá, e jste se před čtyřmi léty na dva měsíce rozeli Tomu máme rozumět jak
?!? e jsi byl opatrný uzavřít manelství, nebo e ses nechtěl vázat a bylo pro Tebe "výhodnějí" ít spolu celá ta léta pouze na psí kníku?!? Vidí, ono to zas a tak výhodné řeení nebylo, protoe z volného spoluití se jednomu z partnerů - kdy ho to přestane bavit - odchází daleko snadněji
MMCH psal jsi, e sis dlouhou dobu neváil svojí partnerky, protoe si "neváila ona Tebe". Já dost dobře nemůu pochopit, jak dlouho vedle sebe můou ít partneři, kteří si neváí jeden druhého a dávají si to patřičně najevo, protoe z takového paskvilu dostane jeden nebo druhý brzo chu utéct. Pokud taková situace u vás trvala delí dobu, divím se tomu, e jsi překvapený a zaskočený, e si Tvoje partnerka "z ničeho nic" nala jiného mue
Jinak neře partnerku, ře raději sebe. Kdy se Tě toti někdo rozhodne opustit, tak nepomůe ani pláč, ani doproování, ani vnucování se, ten druhý to prostě udělá a Tobě nezbyde, ne se s celou situací smířit. S přítelkyní vyřete pouze technické věci - styk s dětmi, výivné - a zaměř se na to, jak bude TY SÁM po rozchodu pokračovat a fungovat dál.
Upravil(a) Kiara (5. 11. 2011 18:01)
Není tady
Proč jsem si ji nevzal,protoe je to jenom papír!Né ádné pojitění vztahu.Poslední svadba na které jsme byly se rozpadla pa roce a půl.A to jsem byl enichovi za svědka.Nechtěl jsem se vázat?Není větí závazek mít dvě děti ne svatba?Do kostela nechodím,ale rodina je pro mě posvátná.A jak mám fungovat?Po třech týdnech dovolené jdu v pondělí do práce.Tam rozhoduji nejen o své práci,ale i o práci ostatních.Tak se uvidí,jak budu fungovat!Moná budu i bez práce.
Není tady
Petrpetr napsal(a):
Proč jsem si ji nevzal,protoe je to jenom papír!Né ádné pojitění vztahu.Poslední svadba na které jsme byly se rozpadla pa roce a půl.A to jsem byl enichovi za svědka.Nechtěl jsem se vázat?Není větí závazek mít dvě děti ne svatba?Do kostela nechodím,ale rodina je pro mě posvátná.A jak mám fungovat?Po třech týdnech dovolené jdu v pondělí do práce.Tam rozhoduji nejen o své práci,ale i o práci ostatních.Tak se uvidí,jak budu fungovat!Moná budu i bez práce.
No, kdy na manelství pohlíí tak, e je to "jenom" papír, obzvlá, kdy u jsou na světě děti ...
Není tady
Proč jsem si ji nevzal,protoe je to jenom papír!Né ádné pojitění vztahu.Poslední svadba na které jsme byly se rozpadla pa roce a půl.A to jsem byl enichovi za svědka.Nechtěl jsem se vázat?Není větí závazek mít dvě děti ne svatba?Do kostela nechodím,ale rodina je pro mě posvátná.
Moná to tvoje partnerka viděla jinak... moná si přála bejt vdaná paní, i s tím rizikem, e "papír vztah nepojistí"... moná pro ni souití na psí kníku "posvátnou rodinu" nepředstavovalo... moná jí "závazek" dvou dětí byl málo... protoe z takovýho vztahu/nevztahu se odchází podstatně snadněji,
A ona to holt udělala dřív, ne bys to případně mohl udělat ty.
Není tady