29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mio, Lupino, jste šikovné, protože jste daleko přesněji, srozumitelněji a dovedněji řekly to, co jsem myslela tím svým nablblým příměrem ilustrací ze Strážné věže šmrncnuté vodnářským věkem. Dík
Není tady
mia, já se NIKDY nevymlouvám. A pilně zametám. I teď. Mou novučičkou kuchyni.
Já mám svého démonka ráda, protože to jsem totiž taky já.
Mám ráda i svou škodolibost. Na netu. Tady si jí užívám. A jsem ráda, že si ty své chyby ustojím a nepokládají mě. Kdysi bych byla teda rozložena na kousky.
Teď už jsem celistvá a mám z toho velikou radost.
Upravil(a) majkafa (1. 7. 2011 16:19)
lupina montana napsal(a):
Mno.....já si myslím, že Majka, kdyby jí to nebylo blbý, nebo co, že by bojovala s gustem daleko a daleko divočejší bitvy
Jenže jí to blbý je. A já čuchám, jak se jí pálej brzdový destičky
panebože já se z tebe pose.ru
Není tady
Wiki napsal(a):
Mno.....já si myslím, že Majka, kdyby jí to nebylo blbý, nebo co, že by bojovala s gustem daleko a daleko divočejší bitvy
panebože já se z tebe pose.ru![]()
:lol:není tady ještě víc vychechtaný smajlík ,se z vás picnu
Není tady
Wiki napsal(a):
No uvidíme, jaké kdo má destičky. Jak jsem to zde poznala, tak se tu mydlí a přepírá často....mydliny jen lítají. Wiki, věřím, že u tebe bych se i nachechtala... Jenže nevím, na co bych tě nalákala do škopku.....
Není tady
Vladena napsal(a):
Wiki napsal(a):
No uvidíme, jaké kdo má destičky. Jak jsem to zde poznala, tak se tu mydlí a přepírá často....mydliny jen lítají. Wiki, věřím, že u tebe bych se i nachechtala...
Jenže nevím, na co bych tě nalákala do škopku.....
mě na uzený
Není tady
Uzený ve škopku? S těmi mýdlovými bublinkami? Brrr
nečetla jsem forum celé, ale jen první stranu, a RUŠ mužu naprosto doporučit. Byla jsem na týdenním semináři. A dá se tím nejen zásadně zlepšit psychické rozpoložení, ale i vyléčit z nemoci (můj případ).
Prostě postupně odbouráváte všechny negace, které vám nedovolují žít šťastný život.
Věřím, že se tato metoda bude jednou standartní i u psychologů :-D Taky jsem si již něčím prošla, včetně antidepresiv, ale vše před tím byly jen berličky.
Není tady
...Ale můžu tě seznámit zblízka se svou černou vlčicí, budeš-li chtít
Dekuju. Mam takovou cernou obludu doma... rotvajlerovlcici - Saruska moja krehounka...
Není tady
mia napsal(a):
Ale přesto chci věřit v tu japonskou kvalitu (že se jen tak nespálí)
Nepochybně
Není tady
Bramborka napsal(a):
Mio, Lupino, jste šikovné, protože jste daleko přesněji, srozumitelněji a dovedněji řekly to, co jsem myslela tím svým nablblým příměrem ilustrací ze Strážné věže šmrncnuté vodnářským věkem. Dík
Hele, nahrávky se počítaj
Není tady
Bramborka napsal(a):
Hele, nahrávky se počítaj
no nahrávka byla na cvrkanec do gatí ... a skoro aj bylo
Není tady