Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 1. 7. 2011 16:16

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Re: Rada

Mio, Lupino, jste šikovné, protože jste daleko přesněji, srozumitelněji a dovedněji řekly to, co jsem myslela tím svým nablblým příměrem ilustrací ze Strážné věže šmrncnuté vodnářským věkem. Dík tummenupp

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#202 1. 7. 2011 16:17

majkafa
Host

mia, já se NIKDY nevymlouvám. A pilně zametám. big_smile I teď. Mou novučičkou kuchyni. smile
Já mám svého démonka ráda, protože to jsem totiž taky já. stoltsmile
Mám ráda i svou škodolibost. Na netu. Tady si jí užívám. big_smile A jsem ráda, že si ty své chyby ustojím a nepokládají mě. Kdysi bych byla teda rozložena na kousky.
Teď už jsem celistvá a mám z toho velikou radost. stolt

Upravil(a) majkafa (1. 7. 2011 16:19)

#203 1. 7. 2011 16:19

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Mno.....já si myslím, že Majka, kdyby jí to nebylo blbý, nebo co, že by bojovala s gustem daleko a daleko divočejší bitvy wink
Jenže jí to blbý je. A já čuchám, jak se jí pálej brzdový destičky cool

lol
panebože já se z tebe pose.ru  lol lol

Není tady

#204 1. 7. 2011 16:31

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Wiki napsal(a):

Mno.....já si myslím, že Majka, kdyby jí to nebylo blbý, nebo co, že by bojovala s gustem daleko a daleko divočejší bitvy wink

lol

lollollollol:lol:není tady ještě víc vychechtaný smajlík ,se z vás picnu lol

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#205 1. 7. 2011 16:32

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Wiki napsal(a):

lol

No uvidíme, jaké kdo má destičky. Jak jsem to zde poznala, tak se tu mydlí a přepírá často....mydliny jen lítají. Wiki, věřím, že u tebe bych se i nachechtala...smile Jenže nevím, na co bych tě nalákala do škopku.....

Není tady

#206 1. 7. 2011 16:42

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

Wiki napsal(a):

lol

No uvidíme, jaké kdo má destičky. Jak jsem to zde poznala, tak se tu mydlí a přepírá často....mydliny jen lítají. Wiki, věřím, že u tebe bych se i nachechtala...smile Jenže nevím, na co bych tě nalákala do škopku.....

mě na uzený

Není tady

#207 1. 7. 2011 16:48

majkafa
Host

Uzený ve škopku? S těmi mýdlovými bublinkami? Brrr big_smile

#208 1. 7. 2011 19:18

pencila
♥♥♥----

nečetla jsem forum celé, ale jen první stranu, a RUŠ mužu naprosto doporučit. Byla jsem na týdenním semináři. A dá se tím nejen zásadně zlepšit psychické rozpoložení, ale i vyléčit z nemoci (můj případ).
Prostě postupně odbouráváte všechny negace, které vám nedovolují žít šťastný život.
Věřím, že se tato metoda bude jednou standartní i u psychologů :-D Taky jsem si již něčím prošla, včetně antidepresiv, ale vše před tím byly jen berličky.

Není tady

#209 1. 7. 2011 20:03

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

...Ale můžu tě seznámit zblízka se svou černou vlčicí, budeš-li chtít wink

Dekuju. Mam takovou cernou obludu doma... rotvajlerovlcici - Saruska moja krehounka... rodna

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#210 2. 7. 2011 22:47

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

mia napsal(a):

tummenupplol
Ale přesto chci věřit v tu japonskou kvalitu (že se jen tak nespálí) visslalol

Nepochybně cool

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#211 2. 7. 2011 22:48

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Bramborka napsal(a):

Mio, Lupino, jste šikovné, protože jste daleko přesněji, srozumitelněji a dovedněji řekly to, co jsem myslela tím svým nablblým příměrem ilustrací ze Strážné věže šmrncnuté vodnářským věkem. Dík tummenupp

Hele, nahrávky se počítaj storstark

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#212 2. 7. 2011 23:10

mia
♥♥♥♥♥♥-

Bramborka napsal(a):

Hele, nahrávky se počítaj storstark

no nahrávka byla na cvrkanec do gatí tummenupplol... a skoro aj bylo lollol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí