Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#176 1. 7. 2011 13:43

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Rada

"Něžný" mělo být v uvozovkách... sorry.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#177 1. 7. 2011 13:46

Johana50
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

"Něžný" mělo být v uvozovkách... sorry.

lol malíř měl s uchopením tématu  zjevně problém, protože v bibli se píše , že ovoce bylo lákavé napohled. No a lákavě snad vypadá jen ten had a možná trochu s přimhouřeným okem i Eva. lol

Upravil(a) Johana50 (1. 7. 2011 13:46)

Není tady

#178 1. 7. 2011 13:51

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

lupina montana napsal(a):

Blossom napsal(a):

Ano, ale až po tobě. wink

Například v nadřazenosti jednoznačně vedeš. tummenupp stolt

A ke startu, připravit! lollol

Wiki, já tě s dovolením a s radostí pochválím - mám ráda tvou přemejšlivost a uvážlivost a vůbec mně připadáš, jako dobrá čarůda storstark

ohóo
jo, to jsem hvězda, to zas jóó gloria

Já mám kolegyni, vím o ní dlouho , že je "nadčasová", ale dnes jsem si jistá, že JE napojená. Ta má věci  - př. - stěhujeme kancelář - objede v noci město a zjistí, kde se cejtí dobře a TAM druhý den zapátrám a ejhle - aktuálně 70m2 k pronájmu s výlohou. Vhodnej kancl hledám měsíc. To je materiál - to jen jeden příkladeček - jejího čarodějnictví.

Není tady

#179 1. 7. 2011 13:55

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Eva ani ovoce nemaj co vypadat lákavě, páč když už pácháš smrtelné hříchy jako smilstvo a nestřídmost (rozežranost), je už jedno, jak jejich předmět vypadá (i když - pokud do pekla, tak na pěkným koni, řekla bych já) - zatímco had, jakožto dealer těchto hříchů musí mít šmrnc - jinak by mu těžko bylo uvěřeno... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

Není tady

#180 1. 7. 2011 14:01

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

majko, já myslela PRÁVĚ dospělé děti. S malejma - to je maličkost. Ty jde rozesmát hravě. big_smile

jinak  storstark  - a jsem ráda, že ses nenaštvala. smile

Není tady

#181 1. 7. 2011 14:03

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

helena napsal(a):

co to je "série ilustrací ze Strážné věže

http://watchtower.org/images/200606b/28.jpg
Takový něžný obrázek... na první pohled vissla

Něžný, jo? Mně to teda přijde supererotický.....sex z toho přímo tryská! lol
Jo, vlastně tys zapomněla uvozovky, tak to jo...
No, to je přesně to, co jsem myslela s tím kázáním vody.....

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#182 1. 7. 2011 14:07

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Wiki napsal(a):

Já mám kolegyni, vím o ní dlouho , že je "nadčasová", ale dnes jsem si jistá, že JE napojená. Ta má věci  - př. - stěhujeme kancelář - objede v noci město a zjistí, kde se cejtí dobře a TAM druhý den zapátrám a ejhle - aktuálně 70m2 k pronájmu s výlohou. Vhodnej kancl hledám měsíc. To je materiál - to jen jeden příkladeček - jejího čarodějnictví.

No kurňa! Tomu říkám praktickej talent! tummenupp

Není tady

#183 1. 7. 2011 14:08

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Majku jsme poslední dny přepraly v Pervolu, ale ona to s přehledem ustála. Když jsem u toho vysvědčení: výborně. tummenupp

Není tady

#184 1. 7. 2011 14:10

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Mno.....já si myslím, že Majka, kdyby jí to nebylo blbý, nebo co, že by bojovala s gustem daleko a daleko divočejší bitvy wink
Jenže jí to blbý je. A já čuchám, jak se jí pálej brzdový destičky cool

Není tady

#185 1. 7. 2011 14:10

majkafa
Host

Wiki napsal(a):

majko, já myslela PRÁVĚ dospělé děti. S malejma - to je maličkost. Ty jde rozesmát hravě. big_smile

jinak  storstark  - a jsem ráda, že ses nenaštvala. smile

Wiki, tvé psaní mě opravdu nijak nenaštvalo.
Jo, velké děti lol
Včera jsme se nasmáli se synem při vybalování dřezu, když konstatoval, že už může jít bydlet pod most, že tuto krabici si vezme sebou. Říkala jsem, že to je prima, v tom případě mu pořídím nový byt (krabici) klíďo 2x do roka. big_smile A že se do téhle krabice stejně nevejde. Tak mi předvedl, že vejde. Honem jsem popadla foťák, kterým dělám průběžně dokumentaci rekonstrukce mého bytu a vyfotila jsem ho. Syn začal v krabici "pózovat" a žádal o další fotky... Ještě teď se řehním, když si na to vzpomenu. lol

#186 1. 7. 2011 14:11

majkafa
Host

Mno.....já si myslím, že Majka, kdyby jí to nebylo blbý, nebo co, že by bojovala s gustem daleko a daleko divočejší bitvy wink

lupina, není mi to blbý. Jen úplně obyčejně nechci. Ale - mám na to. lol

#187 1. 7. 2011 14:13

majkafa
Host

Vladena napsal(a):

Majku jsme poslední dny přepraly v Pervolu, ale ona to s přehledem ustála. Když jsem u toho vysvědčení: výborně. tummenupp

lol
cákryš a teď nastává můj problém. Věřím ti, že přepraly je dobře. Ale kurnik, proč tam není propraly? lol
Bez legrace, tohle se z češtiny v životě asi nenaučím. Kdy je pře- a kdy je pro-. grater No, ale tady je aspoň vidět, že ani Japonci nejsou dokonalí. lol

#188 1. 7. 2011 14:14

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

sahleb napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Blossom napsal(a):

Tohle by spíš myslím patřilo na vlákno Co vás dnes přivedlo k zamyšlení :

Myslím, že Wikina slova "rádobyblahosklonost a  kritika či zlomyslnost pro druhé", "nadřazenost, která se projevuje více či méně podle Tvých nálad věčným peskováním a kritizováním ostatních"

ač byla mířena směrem k majkafě, tu sedí (podle mě) na poměrně dost lidí z  Babinetu....

A co na tebe Boos?
Na tebe taky "sedí"?

Jestli sis jeste nevsimla,tak na Bloss to prave NESEDI.  U ni jsem zatim zadnou nadrazenost, peskovani  nebo zlomyslnost necitila.

Ja osobne se na jeji prispevky tesim.

Kdyz si myslis opak, dej sem priklad.

Sahleb fakt nevšimla.
No a?
Ty s tím, že já si něčeho všimla nebo nevšimla máš snad nějaký problém?
A opravdu očekáváš, že já ho za tebe budu řešit?
Nu, očekávat samozřejmě můžeš.
Přesvědčovat, zdokumentovávat a vysvětlovat ti ale nic nebudu.
Nač taky? Jak to ty cítíš, tak to pro tebe je a já to respektuji.
Užíj si to stolt

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#189 1. 7. 2011 14:15

majkafa
Host

helena napsal(a):

Eva ani ovoce nemaj co vypadat lákavě, páč když už pácháš smrtelné hříchy jako smilstvo a nestřídmost (rozežranost), je už jedno, jak jejich předmět vypadá (i když - pokud do pekla, tak na pěkným koni, řekla bych já) - zatímco had, jakožto dealer těchto hříchů musí mít šmrnc - jinak by mu těžko bylo uvěřeno..

Kdybych byla Eva, asi by lidstvo neznalo ty krásné neřesti big_smile
Mám z hadů fobii, ať už vypadají jakkoliv.

Až teď jsem se podívala na ten obrázek na předchozí straně. Vnímám z toho jenom hada a jde mi mráz po zádech, nepříjemno nepříjemno.
Ani jsem si nevšimla, že ovoce má divnou barvu, až dokud jsem si tu poznámku nepřečetla myslím u sahleb. Já tam vidím jenom ten hadí děs.

Aha, tak o barvě to napsala Johana.

Upravil(a) majkafa (1. 7. 2011 14:18)

#190 1. 7. 2011 14:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

přepraly/propraly
Sice bych měla jít do jazykového koutku, ale prosím o odpuštění, že se mi nechce kopírovat
PŘEprat = přemáchnout, třba v ruce; PROprat = důkladně, skrz na skrz, dočista do čista http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Mám z hadů fobii, ať už vypadají jakkoliv.
A co takhle jiná podoba ďábla? Švarnej lesní mládenec, například... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png nebo pěknej tanečník...

Není tady

#191 1. 7. 2011 14:23

majkafa
Host

heleno, mládenci mi fakty nevadí. lol Jak se had schová do mládence, je po fobii. big_smile
Díky za vysvětlení.
Tak to jste mě přepraly jenom trošku, když jste mě nepropraly.

Ty jofka, anebo že by přepraly, jako že jsme se praly a já jsem nevyhrála? No toto. big_smile

Čeština je stejně krásný jazyk. Já vím, proč mám DOMA tady. stolt

Upravil(a) majkafa (1. 7. 2011 14:24)

#192 1. 7. 2011 14:32

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Já VÍM že máš...slyším.
Jen říkám, že chceš mermomocí být sladká Arwen....klidná Arwen.....vyrovnaná Arwen, no.
To je všechno.
Proto nechceš.......

Není tady

#193 1. 7. 2011 14:35

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

A co takhle jiná podoba ďábla? Švarnej lesní mládenec, například... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png nebo pěknej tanečník...

loltummenupp ty babuško-jaguško lol

Není tady

#194 1. 7. 2011 14:45

majkafa
Host

Já VÍM že máš...slyším.
Jen říkám, že chceš mermomocí být sladká Arwen....klidná Arwen.....vyrovnaná Arwen, no.
To je všechno.
Proto nechceš.......

I ne. Nechci proto, že prostě nechci. big_smile
Protože Popeláři.
Komu by to pomohlo?
Nehřeš slovem. smile Tak to cítím ve chvíli, kdy už dál nepokračuju. Většinou si nedělám násilí. Vždyť každý z nás se někdy drží v situaci - přirovnám - kdy by třeba svému šéfovi řekl, že je debil či něco daleko horšího. No, to není zrovna ten pravý příklad, ale lepší mě teď nenapadá.

#195 1. 7. 2011 15:05

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Jasně wink

Není tady

#196 1. 7. 2011 15:06

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Doufejme, že ten švarný mládenec dorazí na tvou tancovačku brzy smile

Není tady

#197 1. 7. 2011 15:14

majkafa
Host

Doufejme, že ten švarný mládenec dorazí na tvou tancovačku brzy smile

No, tancovačka. Já tancovačky nerada. Já ráda disco a pořádné rockové vodvazy na koncertech. smile

#198 1. 7. 2011 15:47

Arcanum
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Na druhem brehu a tady

majkafa napsal(a):

Já VÍM že máš...slyším.
To je všechno.
Proto nechceš.......

Majkafo ,na Tvem miste bych si daval jeste vetsiho bacha na vsechna pokuseni. stolt

Je dobre pokud nechces i kdyz vis ze na to mas. smile

Kde sidli strach ,tam neni misto pro soucit,
protoze strach je postaveny na nelasce a odporu.
Nemame strach kdyz nekoho a neco milujeme,
mame strach pouze kdyz nemilujeme.   

Není tady

#199 1. 7. 2011 15:58

mia
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

no ono je to podle mě kapku komplikovanější…. Majka je totiž  liška podšitá, tak si kolem sebe maluje kulisy, kde je zvenku všecko krásné a úžasné a všecek bordel, kde si tak spokojeně lebedí její „démon“, jak sama říká, drží pěkně v zákulisí a radši tam ani nechce nahlížet, protože ty kulisy jsou zvenku přece jen hezčí…winklol

Jenže on ten démon v zákulisí přece jen občas vystrčí růžky, aby tu pozlobil, tam někoho naštval nebo urazil…a Majka se škodolibostí sobě vlastní zjišťuje, že jí to vlastně tak vyhovuje, protože  účel je splněn (dotyčný naštván, uražen…) a ona může s klidným srdcem říct, že ona vlastně nic, to přece její démon vissla…a tam je zakopaný pes, v té vzájemně výhodné kooperaci…cool

Jenže kdybys ses, Majko, přestala vymlouvat, že tys tam ten binec přece nenadělala, žes to tam už zdědila i s ním, tak proč bys to měla uklízet, kdybys radši vzala koště, vyhodila kulisy a všecky ty zatuchlé kouty důkladně vymetla a vyvětrala, tak by ses divila, jak by Ti ten čerstvý vzduch a nové volné prostory udělaly dobře…smilepussa

Není tady

#200 1. 7. 2011 16:06

mia
♥♥♥♥♥♥-

tummenupplol
Ale přesto chci věřit v tu japonskou kvalitu (že se jen tak nespálí) visslalol

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí