|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
"Něžný" mělo být v uvozovkách... sorry.
Není tady

helena napsal(a):
"Něžný" mělo být v uvozovkách... sorry.
malíř měl s uchopením tématu zjevně problém, protože v bibli se píše , že ovoce bylo lákavé napohled. No a lákavě snad vypadá jen ten had a možná trochu s přimhouřeným okem i Eva. 
Upravil(a) Johana50 (1. 7. 2011 13:46)
Není tady
lupina montana napsal(a):
Blossom napsal(a):
Ano, ale až po tobě.
![]()
Například v nadřazenosti jednoznačně vedeš.![]()
A ke startu, připravit!
Wiki, já tě s dovolením a s radostí pochválím - mám ráda tvou přemejšlivost a uvážlivost a vůbec mně připadáš, jako dobrá čarůda
ohóo
jo, to jsem hvězda, to zas jóó 
Já mám kolegyni, vím o ní dlouho , že je "nadčasová", ale dnes jsem si jistá, že JE napojená. Ta má věci - př. - stěhujeme kancelář - objede v noci město a zjistí, kde se cejtí dobře a TAM druhý den zapátrám a ejhle - aktuálně 70m2 k pronájmu s výlohou. Vhodnej kancl hledám měsíc. To je materiál - to jen jeden příkladeček - jejího čarodějnictví.
Není tady
Eva ani ovoce nemaj co vypadat lákavě, páč když už pácháš smrtelné hříchy jako smilstvo a nestřídmost (rozežranost), je už jedno, jak jejich předmět vypadá (i když - pokud do pekla, tak na pěkným koni, řekla bych já) - zatímco had, jakožto dealer těchto hříchů musí mít šmrnc - jinak by mu těžko bylo uvěřeno... 
Není tady
majko, já myslela PRÁVĚ dospělé děti. S malejma - to je maličkost. Ty jde rozesmát hravě. 
jinak
- a jsem ráda, že ses nenaštvala. 
Není tady
helena napsal(a):
co to je "série ilustrací ze Strážné věže
http://watchtower.org/images/200606b/28.jpg
Takový něžný obrázek... na první pohled
Něžný, jo? Mně to teda přijde supererotický.....sex z toho přímo tryská! 
Jo, vlastně tys zapomněla uvozovky, tak to jo...
No, to je přesně to, co jsem myslela s tím kázáním vody.....
Není tady
Wiki napsal(a):
Já mám kolegyni, vím o ní dlouho , že je "nadčasová", ale dnes jsem si jistá, že JE napojená. Ta má věci - př. - stěhujeme kancelář - objede v noci město a zjistí, kde se cejtí dobře a TAM druhý den zapátrám a ejhle - aktuálně 70m2 k pronájmu s výlohou. Vhodnej kancl hledám měsíc. To je materiál - to jen jeden příkladeček - jejího čarodějnictví.
No kurňa! Tomu říkám praktickej talent! 
Není tady
Majku jsme poslední dny přepraly v Pervolu, ale ona to s přehledem ustála. Když jsem u toho vysvědčení: výborně. 
Není tady
Mno.....já si myslím, že Majka, kdyby jí to nebylo blbý, nebo co, že by bojovala s gustem daleko a daleko divočejší bitvy 
Jenže jí to blbý je. A já čuchám, jak se jí pálej brzdový destičky 
Není tady
Wiki napsal(a):
majko, já myslela PRÁVĚ dospělé děti. S malejma - to je maličkost. Ty jde rozesmát hravě.
jinak- a jsem ráda, že ses nenaštvala.
Wiki, tvé psaní mě opravdu nijak nenaštvalo.
Jo, velké děti 
Včera jsme se nasmáli se synem při vybalování dřezu, když konstatoval, že už může jít bydlet pod most, že tuto krabici si vezme sebou. Říkala jsem, že to je prima, v tom případě mu pořídím nový byt (krabici) klíďo 2x do roka.
A že se do téhle krabice stejně nevejde. Tak mi předvedl, že vejde. Honem jsem popadla foťák, kterým dělám průběžně dokumentaci rekonstrukce mého bytu a vyfotila jsem ho. Syn začal v krabici "pózovat" a žádal o další fotky... Ještě teď se řehním, když si na to vzpomenu. 
Mno.....já si myslím, že Majka, kdyby jí to nebylo blbý, nebo co, že by bojovala s gustem daleko a daleko divočejší bitvy
lupina, není mi to blbý. Jen úplně obyčejně nechci. Ale - mám na to. 
Vladena napsal(a):
Majku jsme poslední dny přepraly v Pervolu, ale ona to s přehledem ustála. Když jsem u toho vysvědčení: výborně.

cákryš a teď nastává můj problém. Věřím ti, že přepraly je dobře. Ale kurnik, proč tam není propraly? 
Bez legrace, tohle se z češtiny v životě asi nenaučím. Kdy je pře- a kdy je pro-.
No, ale tady je aspoň vidět, že ani Japonci nejsou dokonalí. 
sahleb napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Tohle by spíš myslím patřilo na vlákno Co vás dnes přivedlo k zamyšlení :
Myslím, že Wikina slova "rádobyblahosklonost a kritika či zlomyslnost pro druhé", "nadřazenost, která se projevuje více či méně podle Tvých nálad věčným peskováním a kritizováním ostatních"
ač byla mířena směrem k majkafě, tu sedí (podle mě) na poměrně dost lidí z Babinetu....A co na tebe Boos?
Na tebe taky "sedí"?Jestli sis jeste nevsimla,tak na Bloss to prave NESEDI. U ni jsem zatim zadnou nadrazenost, peskovani nebo zlomyslnost necitila.
Ja osobne se na jeji prispevky tesim.
Kdyz si myslis opak, dej sem priklad.
Sahleb fakt nevšimla.
No a?
Ty s tím, že já si něčeho všimla nebo nevšimla máš snad nějaký problém?
A opravdu očekáváš, že já ho za tebe budu řešit?
Nu, očekávat samozřejmě můžeš.
Přesvědčovat, zdokumentovávat a vysvětlovat ti ale nic nebudu.
Nač taky? Jak to ty cítíš, tak to pro tebe je a já to respektuji.
Užíj si to 
Není tady
helena napsal(a):
Eva ani ovoce nemaj co vypadat lákavě, páč když už pácháš smrtelné hříchy jako smilstvo a nestřídmost (rozežranost), je už jedno, jak jejich předmět vypadá (i když - pokud do pekla, tak na pěkným koni, řekla bych já) - zatímco had, jakožto dealer těchto hříchů musí mít šmrnc - jinak by mu těžko bylo uvěřeno..
Kdybych byla Eva, asi by lidstvo neznalo ty krásné neřesti 
Mám z hadů fobii, ať už vypadají jakkoliv.
Až teď jsem se podívala na ten obrázek na předchozí straně. Vnímám z toho jenom hada a jde mi mráz po zádech, nepříjemno nepříjemno.
Ani jsem si nevšimla, že ovoce má divnou barvu, až dokud jsem si tu poznámku nepřečetla myslím u sahleb. Já tam vidím jenom ten hadí děs.
Aha, tak o barvě to napsala Johana.
Upravil(a) majkafa (1. 7. 2011 14:18)
přepraly/propraly
Sice bych měla jít do jazykového koutku, ale prosím o odpuštění, že se mi nechce kopírovat
PŘEprat = přemáchnout, třba v ruce; PROprat = důkladně, skrz na skrz, dočista do čista 
Mám z hadů fobii, ať už vypadají jakkoliv.
A co takhle jiná podoba ďábla? Švarnej lesní mládenec, například...
nebo pěknej tanečník...
Není tady
heleno, mládenci mi fakty nevadí.
Jak se had schová do mládence, je po fobii. 
Díky za vysvětlení.
Tak to jste mě přepraly jenom trošku, když jste mě nepropraly.
Ty jofka, anebo že by přepraly, jako že jsme se praly a já jsem nevyhrála? No toto. 
Čeština je stejně krásný jazyk. Já vím, proč mám DOMA tady. 
Upravil(a) majkafa (1. 7. 2011 14:24)
majkafa napsal(a):
Jenže jí to blbý je. A já čuchám, jak se jí pálej brzdový destičkylupina, není mi to blbý. Jen úplně obyčejně nechci. Ale - mám na to.
Já VÍM že máš...slyším.
Jen říkám, že chceš mermomocí být sladká Arwen....klidná Arwen.....vyrovnaná Arwen, no.
To je všechno.
Proto nechceš.......
Není tady
helena napsal(a):
A co takhle jiná podoba ďábla? Švarnej lesní mládenec, například... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png nebo pěknej tanečník...

ty babuško-jaguško 
Není tady
Já VÍM že máš...slyším.
Jen říkám, že chceš mermomocí být sladká Arwen....klidná Arwen.....vyrovnaná Arwen, no.
To je všechno.
Proto nechceš.......
I ne. Nechci proto, že prostě nechci. 
Protože Popeláři.
Komu by to pomohlo?
Nehřeš slovem.
Tak to cítím ve chvíli, kdy už dál nepokračuju. Většinou si nedělám násilí. Vždyť každý z nás se někdy drží v situaci - přirovnám - kdy by třeba svému šéfovi řekl, že je debil či něco daleko horšího. No, to není zrovna ten pravý příklad, ale lepší mě teď nenapadá.
Jasně 
Není tady
Doufejme, že ten švarný mládenec dorazí na tvou tancovačku brzy 
Není tady
Doufejme, že ten švarný mládenec dorazí na tvou tancovačku brzy
No, tancovačka. Já tancovačky nerada. Já ráda disco a pořádné rockové vodvazy na koncertech. 
majkafa napsal(a):
Jenže jí to blbý je. A já čuchám, jak se jí pálej brzdový destičkylupina, není mi to blbý. Jen úplně obyčejně nechci. Ale - mám na to.
Já VÍM že máš...slyším.
To je všechno.
Proto nechceš.......
Majkafo ,na Tvem miste bych si daval jeste vetsiho bacha na vsechna pokuseni. 
Je dobre pokud nechces i kdyz vis ze na to mas. 
Není tady
Vladena napsal(a):
no ono je to podle mě kapku komplikovanější…. Majka je totiž liška podšitá, tak si kolem sebe maluje kulisy, kde je zvenku všecko krásné a úžasné a všecek bordel, kde si tak spokojeně lebedí její „démon“, jak sama říká, drží pěkně v zákulisí a radši tam ani nechce nahlížet, protože ty kulisy jsou zvenku přece jen hezčí…

Jenže on ten démon v zákulisí přece jen občas vystrčí růžky, aby tu pozlobil, tam někoho naštval nebo urazil…a Majka se škodolibostí sobě vlastní zjišťuje, že jí to vlastně tak vyhovuje, protože účel je splněn (dotyčný naštván, uražen…) a ona může s klidným srdcem říct, že ona vlastně nic, to přece její démon
…a tam je zakopaný pes, v té vzájemně výhodné kooperaci…
Jenže kdybys ses, Majko, přestala vymlouvat, že tys tam ten binec přece nenadělala, žes to tam už zdědila i s ním, tak proč bys to měla uklízet, kdybys radši vzala koště, vyhodila kulisy a všecky ty zatuchlé kouty důkladně vymetla a vyvětrala, tak by ses divila, jak by Ti ten čerstvý vzduch a nové volné prostory udělaly dobře…

Není tady

Ale přesto chci věřit v tu japonskou kvalitu (že se jen tak nespálí) 

Není tady