Oznámení

1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy?

1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět

#151 30. 6. 2011 14:30

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: Rada

majkafa napsal(a):

Jestli někde něco mám, je to v podvědomí a vědomě o tom nevím.

Tak to začni hledat...všímej si toho, co k tobě přichází....jak to vnímáš.
Všímej si hlavně toho, co vzbuzuje tvůj odpor a to i ten sebemenší....
Všímej si... big_smile

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#152 30. 6. 2011 14:38

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Blossom napsal(a):

Tohle by spíš myslím patřilo na vlákno Co vás dnes přivedlo k zamyšlení :

Myslím, že Wikina slova "rádobyblahosklonost a  kritika či zlomyslnost pro druhé", "nadřazenost, která se projevuje více či méně podle Tvých nálad věčným peskováním a kritizováním ostatních"

ač byla mířena směrem k majkafě, tu sedí (podle mě) na poměrně dost lidí z  Babinetu....

A co na tebe Boos?
Na tebe taky "sedí"?

Není tady

#153 30. 6. 2011 14:39

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Johana50 napsal(a):

ViktorkaM napsal(a):

Nuda v Brne - nemas tam neco lepsiho? reta

Fakt? Kde na to bereš čas se nudit? cool
Tak si třeba můžeme popovídat na téma pokrytci a pokrytectví, když nemáš co na práci wink

Ja mam. Nikdy se nenudim

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#154 30. 6. 2011 14:48

Blossom
Host

Pandorraa napsal(a):

Blossom napsal(a):

Myslím, že Wikina slova "rádobyblahosklonost a  kritika či zlomyslnost pro druhé", "nadřazenost, která se projevuje více či méně podle Tvých nálad věčným peskováním a kritizováním ostatních"

ač byla mířena směrem k majkafě, tu sedí (podle mě) na poměrně dost lidí z  Babinetu....

A co na tebe Boos?
Na tebe taky "sedí"?

Ano, ale až po tobě. wink

Například v nadřazenosti jednoznačně vedeš. tummenupp stolt

#155 30. 6. 2011 15:20

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Blossom napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Blossom napsal(a):

A co na tebe Boos?
Na tebe taky "sedí"?

Blooss, má to cenu holka? Já vím, Ty tu nacházíš inspiraci, ale v souvislosti s posledním příspěvkem mi to k Tobě prostě nesedí!
P.S. Musela jsem to napsat, cítím to už delší dobu.sad

Není tady

#156 30. 6. 2011 16:15

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Wiki, znovu děkuji a moc si cením, že sis dala takovou práci s přemýšlením o mně a napsaním. Tohle, cos napsala teď, mi zní jako pohlazení.
Když píšeš o mých dětech, dnes mi montují novou kuchyńskou linku. Od rána je tu se mnou můj syn, protože je to linka z firmy, kde pracuje. Máme spolu dnes skvělé povídání - o všem. Je příjemné vidět, že mi důvěřuje, že se ptá o rady ohledně nového zaměstnání, které si má vybrat,... Povídání o tátovi, o minulosti. Že říká, že dříve bych vyšilovala v takovém bordelu, jaký tu momentálně vládne kvůli montáži a teď jsem v klidu a pohodě a že teď oceňuje jím odsuzovanou skupinovou terapii. Že je vidět, že jsem opravdu jiná. Tolik mě tímhle můj syn teď překvapil.
Tolik mě to těší, že mě mé dítě vidí takovou, jaká pro něj a hlavně pro sebe a tím i pro druhé chci být. Je to pro mě známka, že se mi to už trochu daří.

Tak jsem se i pochválila. smile Jinak mi to nešlo, snad to bude přijato laskavě.

Wiki, z celého srdce děkuji za tvé řádky. hjarta

No vidíš, bordel - nebordel. Tak jsi bordelářka ..
já taky.. no a?  (ale o víkendu fakt uklidím gloria ) Víš co jsem slyšela - že kdo doma jen uklízí, tak to dělá proto, že nic jiného neumí. big_smile Dobrý, ne?
Taková kravina jako uklízení se zmákne až nakonec , až po těch všech zajímavostech co svět nabízí.

Je potřeba spíš pohoda, uvolnění, zasmát se,  než upjatý pořádek. A já sakra dobře vím, o čem mluvím..
Kdybys viděla můj byt někdy před 15ti lety, tak bys mě nechala zavřít do blázince, ale do klece, ne jen tak na otevřené oddělení. Já ho měla sterilní. Po každém, kdo si umyl ruce v umyvadle a stříknul mi na kachličky (černé), jsem je šla leštit.

Synátor je dobrej - šikovnej! Já si te´d taky užívala novou kuchyni, dle svých představ, do té doby , než mi ji haranti propálili. roll  hm...big_smile

Děláš majko někdy s dětma kraviny? Jako něco při čem se třískáte až vás bolí žebra a hýkáte?  Děláš někdy krávoviny, abys je rozesmála ?

Není tady

#157 30. 6. 2011 17:31

majkafa
Host

I kdež. Myslela jsem tím dnešní nepořádek z důvodu montáže linky, právě že by mi dříve vadil a byla bych nervní, protože mám ráda uklizeno. smile
Ale taky už jsem hodně slevila ze své přehnané pořádkumilovnosti.

Wiki kraviny s dětma? Nu, víš, teď je jim téměř 26 a 23, tak mě tvá věta pobavila, protože jsem si představila u ní ty blbinky s malými dětmi, jak bych je aplikovala na mé dospěláky. lol Teď už děláme jiné "blbinky", u kterých se taky zasmějeme.
Ale minulý týden jsem se báječně vyblbla s vnoučkem, řehonil se jak sjednaný. A já taky, taková příjemná relaxace.
Vzpomněla jsem si, jak jsme před 3 lety byli s dětmi a s nynějším už zetěm v Itálii na dovče a báječně jsme se vyblbli v moři, Aquaparku, Gardalandu a taky na jeden krásný večer, kdy jsme šli pěšky po břehu moře do vedlejší vesničky na něco dobrého, 19-ti letý syn měl dráčka a lítal s ním po břehu jak blázen lol a užíval si to jako malý klouček a já byla tak ráda, že se mé děti smějí, a já taky. A v tu chvíli mi bylo smutno, že tohle nevidí a neužije si můj BM, jak jsou naše děti šťastné a vysmáté, z takové zdánlivé drobnosti, jako je letící dráček  na provázku. smile
Moc rádi taky hrajeme deskové hry a při těch se krásně vyblbneme a vyřehoníme. big_smile A má dcerka je šílená, leze na komíny, dělá ohnivou akrobacii s těmi hořícími koulemi, plive oheň, jezdí na koni, hrají divadlo na zřícenině v Lichnici - letos Tři mušketýři po Andorsku... Je krásně šílená. Říká, že po mně. big_smile

Mám pocit, že si mě z mých písmenek představuješ hodně jinak, než jaká doopravdy jsem. Mé sestry teď říkají, že jsem rozesmáté sluníčko. A můj milý mě bezděčně oslovuje - moje sluníčko. smile

Upravil(a) majkafa (30. 6. 2011 17:45)

#158 30. 6. 2011 18:13

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

... k těm beranům. To jsem já . Já chci - a já navíc - teď hned! lol
Ale už to není, co bývalo. big_smile Léty, vyspíváním, ... cojávímčím ... je to mírnější a mírnější..., ... tak vím, byť to nebylo teď hned. smile

No, Majko, jenom aby tohle vsecko nebylo jenom "alibi"... horoskop, uplynula doba... + ble-ble..
Ja hledala Hotel California od Eagles, se slovama, pac se mi to nak dalo dohromady s momentalnim obsahem diskue...
a nasla toto: http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ … ornia-5767
Pisen tam neni, slova, ceska i anglicka jo. Skoda, nebo dobre tak? Kdovi va Nejvic mi zalezelo na tom, aby Majka videla:
..."jsme tu vsichni jako vezni vlastnich tuzeb" a take ten zaver...
Je mi lito, ze ta krasna pisen nejde tady spustit, kdo chce, at si ji najde, kde chce... styrka rock

Upravil(a) ViktorkaM (30. 6. 2011 18:21)

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#159 30. 6. 2011 18:22

mia
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

I kdež. Myslela jsem tím dnešní nepořádek z důvodu montáže linky, právě že by mi dříve vadil a byla bych nervní, protože mám ráda uklizeno. smile
Ale taky už jsem hodně slevila ze své přehnané pořádkumilovnosti.

Wiki kraviny s dětma? Nu, víš, teď je jim téměř 26 a 23, tak mě tvá věta pobavila, protože jsem si představila u ní ty blbinky s malými dětmi, jak bych je aplikovala na mé dospěláky. lol Teď už děláme jiné "blbinky", u kterých se taky zasmějeme.
Ale minulý týden jsem se báječně vyblbla s vnoučkem, řehonil se jak sjednaný. A já taky, taková příjemná relaxace.
Vzpomněla jsem si, jak jsme před 3 lety byli s dětmi a s nynějším už zetěm v Itálii na dovče a báječně jsme se vyblbli v moři, Aquaparku, Gardalandu a taky na jeden krásný večer, kdy jsme šli pěšky po břehu moře do vedlejší vesničky na něco dobrého, 19-ti letý syn měl dráčka a lítal s ním po břehu jak blázen lol a užíval si to jako malý klouček a já byla tak ráda, že se mé děti smějí, a já taky. A v tu chvíli mi bylo smutno, že tohle nevidí a neužije si můj BM, jak jsou naše děti šťastné a vysmáté, z takové zdánlivé drobnosti, jako je letící dráček  na provázku. smile
Moc rádi taky hrajeme deskové hry a při těch se krásně vyblbneme a vyřehoníme. big_smile A má dcerka je šílená, leze na komíny, dělá ohnivou akrobacii s těmi hořícími koulemi, plive oheň, jezdí na koni, hrají divadlo na zřícenině v Lichnici - letos Tři mušketýři po Andorsku... Je krásně šílená. Říká, že po mně. big_smile

Mám pocit, že si mě z mých písmenek představuješ hodně jinak, než jaká doopravdy jsem. Mé sestry teď říkají, že jsem rozesmáté sluníčko. A můj milý mě bezděčně oslovuje - moje sluníčko. smile

lollollol
teda majko, až mám chuť se Tě zeptat, kde Tě vyrobili... tipovala bych Japonce, to jsou mistři...lol....máš v programu aspoň pár sprostých slov lolvissla ???

Jakou máš tu kuchyň? Která firma, jaká barva a tak...
Taky se na to výhledově chystám, ale s chlapem v zádech to bude teda zas dílo, nesnáší jakékoliv změny...hmmlol

Upravil(a) mia (30. 6. 2011 21:47)

Není tady

#160 30. 6. 2011 18:41

majkafa
Host

mia šmarjá lol Před cca půl hodinou mi syn říkal, když jsem mu říkala, že v knize od Pratchetta Zasl(r)aná pošta je jeden milovník špendlíků - mami, už je mi 22, už přede mnou můžeš říkat sprostá slova. lol Mně to fakty v klidu nejde.
Ale když fAKT se naštvu, to jsem už pak i nasraná. lol
Jéje, to se mi líbí, že mě vyrobili Japonci lollollollollollollollol
Ale - kouřila jsem. 12 let. lol Je to dostatečná porucha funkčnosti? lol

Kuchyně ze Sconta, výrobce Decodom Topoľčany, SR, jmenuje se Ornelia. Spodek hnědý, vršky kapučino. big_smile

#161 30. 6. 2011 19:32

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Wiki napsal(a):

Vím, že potřebuješ ocenit, všichni potřebujeme ocenit, ale pro to není třeba se přetvařovat a dělat ze sebe něco co nejsem.
Když dva dělají totéž, není to totéž. roll

Napadlo mě, Majko, jestli ty bys  změnu rodinného dědictví ve smyslu budu pozitivní a budu (se) chválit neměla ještě "doťuknout" změnou představy o tom, co je chvályhodné. Ta ti zůstala ze starých časů a dělá ti to paseku. Protože (se) chválit a být chválena potřebuješ (což je pochopitelné), tak si upravuješ realitu do svých představ chvályhodnosti. A pak to samozřejmě skřípe, tvá intuice občas udělá šišatý kotrmelec a diskutérky na Babinetu mají pindy. Dráždíš nás, protože jsi trochu jako série ilustrací ze Strážné věže ve věku vodnáře. big_smile Prostě to tak nějak neštymuje.

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#162 30. 6. 2011 22:22

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Blossom napsal(a):

A ke startu, připravit! lollol

Wiki, já tě s dovolením a s radostí pochválím - mám ráda tvou přemejšlivost a uvážlivost a vůbec mně připadáš, jako dobrá čarůda storstark

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#163 1. 7. 2011 8:18

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Bramborka napsal(a):

...Napadlo mě, Majko... Protože (se) chválit a být chválena potřebuješ (což je pochopitelné), tak si upravuješ realitu do svých představ chvályhodnosti. A pak to samozřejmě skřípe, tvá intuice občas udělá šišatý kotrmelec a diskutérky na Babinetu mají pindy. Dráždíš nás, protože jsi trochu jako série ilustrací ze Strážné věže ve věku vodnáře. big_smile Prostě to tak nějak neštymuje.

Ahoj zeny... Moc se mi libi, jak Majku "vychovavate", je to fakt sladoucky! pussa A, hm, je skvele, ze to Majka bere, obcas je dokonce citit, jako by "uz-uz" chnapkala (respektovala a... "poslechla" godlike...), ALE! opravdu jenom takove male zablesky... V kazdem pripade je ted dooost dobre videt, ze ten "vykecavaci a vychovavaci" smysl Babinetu je uzasny...

Ja bych chtela vedet, co to je "série ilustrací ze Strážné věže ve věku vodnáře", vite, ze ju ctu, nevadi mi, ze se to nekomu nelibi, ale co TO znamena, fakt nevim, prosim o vysvetleni, ok? rodna

Není tady

#164 1. 7. 2011 8:26

majkafa
Host

Já chápu sérii ilustrací ze Strážné věže ve věku Vodnáře.
Když jsem si to přečetla, v hlavě mi blejskal Pán prstenů a Dvě věže a má milovaná Arwen a Strážná věž s Vodnářem se mi moc zalíbila.
Btw ve Strážné věži mají moc hezké obrázky. smile Taková idylka. Ty se mi fakt líbí. big_smile

#165 1. 7. 2011 8:43

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Dobry Majko, ja jsem se vlastne na obrazky ze SV "nachytala", to bylo to prvni, co me zaujalo... jenomze jsi mi nevysvetlila, rsp. ja jsem nevidela Pana prstenu, ani me to nezajima, zato ta "Strazna vez s vodnarem" jo. Tak pokud to jde, vysvetli mi to s ohledem na to, ze nevim, jak TO BYLO v Panovi prstenu, ok? Dik predem... pussa

Upravil(a) ViktorkaM (1. 7. 2011 8:44)

Není tady

#166 1. 7. 2011 8:49

majkafa
Host

To nemá s Pánem prstenů nic společného. Pán prstenů je má asociace.
Neumím ti to vysvětlit slovy. Věk vodnáře - přichází, přichází věk duchovna, obrácení k duchovnu od materiálna, Strážní věž - dokonalý svět... big_smile Spojení... Já fakt nevím, jak to napsat.

#167 1. 7. 2011 10:01

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Ted je vek Vodnare? A krucis, to jsem nepostrehla... a to je "cas prechodu k duchovnu"? Hm, no pokud opravdu jo, tak to mam raodst. Ovsem, nemyslim si, ze by "prechod k duchovnu" byl zpusobeny (nebo podmineny) astrologickym rokem, nebo vekem...

Není tady

#168 1. 7. 2011 10:42

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Blossom napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Blossom napsal(a):

A co na tebe Boos?
Na tebe taky "sedí"?

Nu jak jinak, Zase to prostě víš líp a zase jsi mne nepřekvapila.
Tak se drž a tuž tummenupp

Není tady

#169 1. 7. 2011 11:11

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-

Pandorraa napsal(a):

Blossom napsal(a):

Nu jak jinak, Zase to prostě víš líp a zase jsi mne nepřekvapila.
Tak se drž a tuž tummenupp

Ubohe... grater

Není tady

#170 1. 7. 2011 12:57

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

ViktorkaM napsal(a):

Ja bych chtela vedet, co to je "série ilustrací ze Strážné věže ve věku vodnáře", vite, ze ju ctu, nevadi mi, ze se to nekomu nelibi, ale co TO znamena, fakt nevim, prosim o vysvetleni, ok? rodna

Fajn, Viki....jsou to ty kresby poměrně bez ducha, uhlazené a na první pohled "líbezné" - líbezné až do křeče. A falešné až do morku svým obsahem. Oki?
Poilustruju ti, (poněvadž má zkušenost mi praví, že konkrétní ilustrace je zapotřebí) jak PŘESNĚ to myslím. Tedy kromě toho, že za falešné považuju kázati vodu a víno píti:
Leckde na těch ilustračkách máš všelijaký ty lvy, jak se vinou ke králíčkům a tak podobně, žejo? Takže by člověk očekával, že takový Svědek, jsa v tomto chován, bude laskavým bratrem každičkému živému tvorečku.....no a já mám zkušenost, že tomu tak není ani omylem. smile
Ale můžu tě seznámit zblízka se svou černou vlčicí, budeš-li chtít wink

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#171 1. 7. 2011 13:12

helena
♥♥♥♥♥♥♥

co to je "série ilustrací ze Strážné věže

http://watchtower.org/images/200606b/28.jpg
Takový něžný obrázek... na první pohled vissla

Upravil(a) helena (1. 7. 2011 13:13)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#172 1. 7. 2011 13:18

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

To zase řešíte thymolínový svět SV?
Přece kdo to potřebuji, ten ji čte a věří.
Až to přestane potřebovat, začne číst třeba Čtyřlístek, no ni? smile

Není tady

#173 1. 7. 2011 13:37

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

hlavně že jim to sype, ovečky platí a tak je z čeho vydávat nesmysly. Oni jsou dobrodinci, jen dneska dobrodinec nepracuje zadarmo ale za deset procent ze mzdy. Zlatý důl pro majitele a pohroma pro ty co neumí jít svojí cestou a potřebujou držet za ruku

dum spiro spero

Není tady

#174 1. 7. 2011 13:39

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Pandorraa napsal(a):

Blossom napsal(a):

A co na tebe Boos?
Na tebe taky "sedí"?

Jestli sis jeste nevsimla,tak na Bloss to prave NESEDI.  U ni jsem zatim zadnou nadrazenost, peskovani  nebo zlomyslnost necitila.

Ja osobne se na jeji prispevky tesim.

Kdyz si myslis opak, dej sem priklad.

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#175 1. 7. 2011 13:40

Johana50
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

lol na první pohled mě  odpudila nejedlá (neněžná) barva ztvárněného ovoce  usch

Upravil(a) Johana50 (1. 7. 2011 13:41)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí