|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
majkafa napsal(a):
Jestli někde něco mám, je to v podvědomí a vědomě o tom nevím.
Tak to začni hledat...všímej si toho, co k tobě přichází....jak to vnímáš.
Všímej si hlavně toho, co vzbuzuje tvůj odpor a to i ten sebemenší....
Všímej si... 
Není tady
Blossom napsal(a):
Tohle by spíš myslím patřilo na vlákno Co vás dnes přivedlo k zamyšlení :
Myslím, že Wikina slova "rádobyblahosklonost a kritika či zlomyslnost pro druhé", "nadřazenost, která se projevuje více či méně podle Tvých nálad věčným peskováním a kritizováním ostatních"
ač byla mířena směrem k majkafě, tu sedí (podle mě) na poměrně dost lidí z Babinetu....
A co na tebe Boos?
Na tebe taky "sedí"?
Není tady

Johana50 napsal(a):
ViktorkaM napsal(a):
Nuda v Brne - nemas tam neco lepsiho?
Fakt? Kde na to bereš čas se nudit?
Tak si třeba můžeme popovídat na téma pokrytci a pokrytectví, když nemáš co na práci
Ja mam. Nikdy se nenudim
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Myslím, že Wikina slova "rádobyblahosklonost a kritika či zlomyslnost pro druhé", "nadřazenost, která se projevuje více či méně podle Tvých nálad věčným peskováním a kritizováním ostatních"
ač byla mířena směrem k majkafě, tu sedí (podle mě) na poměrně dost lidí z Babinetu....A co na tebe Boos?
Na tebe taky "sedí"?
Ano, ale až po tobě.
Například v nadřazenosti jednoznačně vedeš.

Blossom napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
ač byla mířena směrem k majkafě, tu sedí (podle mě) na poměrně dost lidí z Babinetu....A co na tebe Boos?
Na tebe taky "sedí"?Ano, ale až po tobě.
![]()
Například v nadřazenosti jednoznačně vedeš.![]()
Blooss, má to cenu holka? Já vím, Ty tu nacházíš inspiraci, ale v souvislosti s posledním příspěvkem mi to k Tobě prostě nesedí!
P.S. Musela jsem to napsat, cítím to už delší dobu.
Není tady
majkafa napsal(a):
Wiki, znovu děkuji a moc si cením, že sis dala takovou práci s přemýšlením o mně a napsaním. Tohle, cos napsala teď, mi zní jako pohlazení.
Když píšeš o mých dětech, dnes mi montují novou kuchyńskou linku. Od rána je tu se mnou můj syn, protože je to linka z firmy, kde pracuje. Máme spolu dnes skvělé povídání - o všem. Je příjemné vidět, že mi důvěřuje, že se ptá o rady ohledně nového zaměstnání, které si má vybrat,... Povídání o tátovi, o minulosti. Že říká, že dříve bych vyšilovala v takovém bordelu, jaký tu momentálně vládne kvůli montáži a teď jsem v klidu a pohodě a že teď oceňuje jím odsuzovanou skupinovou terapii. Že je vidět, že jsem opravdu jiná. Tolik mě tímhle můj syn teď překvapil.
Tolik mě to těší, že mě mé dítě vidí takovou, jaká pro něj a hlavně pro sebe a tím i pro druhé chci být. Je to pro mě známka, že se mi to už trochu daří.
Tak jsem se i pochválila.Jinak mi to nešlo, snad to bude přijato laskavě.
Wiki, z celého srdce děkuji za tvé řádky.
No vidíš, bordel - nebordel. Tak jsi bordelářka ..
já taky.. no a? (ale o víkendu fakt uklidím
) Víš co jsem slyšela - že kdo doma jen uklízí, tak to dělá proto, že nic jiného neumí.
Dobrý, ne?
Taková kravina jako uklízení se zmákne až nakonec , až po těch všech zajímavostech co svět nabízí.
Je potřeba spíš pohoda, uvolnění, zasmát se, než upjatý pořádek. A já sakra dobře vím, o čem mluvím..
Kdybys viděla můj byt někdy před 15ti lety, tak bys mě nechala zavřít do blázince, ale do klece, ne jen tak na otevřené oddělení. Já ho měla sterilní. Po každém, kdo si umyl ruce v umyvadle a stříknul mi na kachličky (černé), jsem je šla leštit.
Synátor je dobrej - šikovnej! Já si te´d taky užívala novou kuchyni, dle svých představ, do té doby , než mi ji haranti propálili.
hm...
Děláš majko někdy s dětma kraviny? Jako něco při čem se třískáte až vás bolí žebra a hýkáte? Děláš někdy krávoviny, abys je rozesmála ?
Není tady
I kdež. Myslela jsem tím dnešní nepořádek z důvodu montáže linky, právě že by mi dříve vadil a byla bych nervní, protože mám ráda uklizeno. 
Ale taky už jsem hodně slevila ze své přehnané pořádkumilovnosti.
Wiki kraviny s dětma? Nu, víš, teď je jim téměř 26 a 23, tak mě tvá věta pobavila, protože jsem si představila u ní ty blbinky s malými dětmi, jak bych je aplikovala na mé dospěláky.
Teď už děláme jiné "blbinky", u kterých se taky zasmějeme.
Ale minulý týden jsem se báječně vyblbla s vnoučkem, řehonil se jak sjednaný. A já taky, taková příjemná relaxace.
Vzpomněla jsem si, jak jsme před 3 lety byli s dětmi a s nynějším už zetěm v Itálii na dovče a báječně jsme se vyblbli v moři, Aquaparku, Gardalandu a taky na jeden krásný večer, kdy jsme šli pěšky po břehu moře do vedlejší vesničky na něco dobrého, 19-ti letý syn měl dráčka a lítal s ním po břehu jak blázen
a užíval si to jako malý klouček a já byla tak ráda, že se mé děti smějí, a já taky. A v tu chvíli mi bylo smutno, že tohle nevidí a neužije si můj BM, jak jsou naše děti šťastné a vysmáté, z takové zdánlivé drobnosti, jako je letící dráček na provázku. 
Moc rádi taky hrajeme deskové hry a při těch se krásně vyblbneme a vyřehoníme.
A má dcerka je šílená, leze na komíny, dělá ohnivou akrobacii s těmi hořícími koulemi, plive oheň, jezdí na koni, hrají divadlo na zřícenině v Lichnici - letos Tři mušketýři po Andorsku... Je krásně šílená. Říká, že po mně. 
Mám pocit, že si mě z mých písmenek představuješ hodně jinak, než jaká doopravdy jsem. Mé sestry teď říkají, že jsem rozesmáté sluníčko. A můj milý mě bezděčně oslovuje - moje sluníčko. 
Upravil(a) majkafa (30. 6. 2011 17:45)

majkafa napsal(a):
... k těm beranům. To jsem já . Já chci - a já navíc - teď hned!
Ale už to není, co bývalo.Léty, vyspíváním, ... cojávímčím ... je to mírnější a mírnější..., ... tak vím, byť to nebylo teď hned.
No, Majko, jenom aby tohle vsecko nebylo jenom "alibi"... horoskop, uplynula doba... + ble-ble..
Ja hledala Hotel California od Eagles, se slovama, pac se mi to nak dalo dohromady s momentalnim obsahem diskue...
a nasla toto: http://www.karaoketexty.cz/texty-pisni/ … ornia-5767
Pisen tam neni, slova, ceska i anglicka jo. Skoda, nebo dobre tak? Kdovi
Nejvic mi zalezelo na tom, aby Majka videla:
..."jsme tu vsichni jako vezni vlastnich tuzeb" a take ten zaver...
Je mi lito, ze ta krasna pisen nejde tady spustit, kdo chce, at si ji najde, kde chce...

Upravil(a) ViktorkaM (30. 6. 2011 18:21)
Není tady
majkafa napsal(a):
I kdež. Myslela jsem tím dnešní nepořádek z důvodu montáže linky, právě že by mi dříve vadil a byla bych nervní, protože mám ráda uklizeno.
Ale taky už jsem hodně slevila ze své přehnané pořádkumilovnosti.
Wiki kraviny s dětma? Nu, víš, teď je jim téměř 26 a 23, tak mě tvá věta pobavila, protože jsem si představila u ní ty blbinky s malými dětmi, jak bych je aplikovala na mé dospěláky.Teď už děláme jiné "blbinky", u kterých se taky zasmějeme.
Ale minulý týden jsem se báječně vyblbla s vnoučkem, řehonil se jak sjednaný. A já taky, taková příjemná relaxace.
Vzpomněla jsem si, jak jsme před 3 lety byli s dětmi a s nynějším už zetěm v Itálii na dovče a báječně jsme se vyblbli v moři, Aquaparku, Gardalandu a taky na jeden krásný večer, kdy jsme šli pěšky po břehu moře do vedlejší vesničky na něco dobrého, 19-ti letý syn měl dráčka a lítal s ním po břehu jak blázena užíval si to jako malý klouček a já byla tak ráda, že se mé děti smějí, a já taky. A v tu chvíli mi bylo smutno, že tohle nevidí a neužije si můj BM, jak jsou naše děti šťastné a vysmáté, z takové zdánlivé drobnosti, jako je letící dráček na provázku.
Moc rádi taky hrajeme deskové hry a při těch se krásně vyblbneme a vyřehoníme.A má dcerka je šílená, leze na komíny, dělá ohnivou akrobacii s těmi hořícími koulemi, plive oheň, jezdí na koni, hrají divadlo na zřícenině v Lichnici - letos Tři mušketýři po Andorsku... Je krásně šílená. Říká, že po mně.
Mám pocit, že si mě z mých písmenek představuješ hodně jinak, než jaká doopravdy jsem. Mé sestry teď říkají, že jsem rozesmáté sluníčko. A můj milý mě bezděčně oslovuje - moje sluníčko.

teda majko, až mám chuť se Tě zeptat, kde Tě vyrobili... tipovala bych Japonce, to jsou mistři...
....máš v programu aspoň pár sprostých slov 
???
Jakou máš tu kuchyň? Která firma, jaká barva a tak...
Taky se na to výhledově chystám, ale s chlapem v zádech to bude teda zas dílo, nesnáší jakékoliv změny...

Upravil(a) mia (30. 6. 2011 21:47)
Není tady
mia šmarjá
Před cca půl hodinou mi syn říkal, když jsem mu říkala, že v knize od Pratchetta Zasl(r)aná pošta je jeden milovník špendlíků - mami, už je mi 22, už přede mnou můžeš říkat sprostá slova.
Mně to fakty v klidu nejde.
Ale když fAKT se naštvu, to jsem už pak i nasraná. 
Jéje, to se mi líbí, že mě vyrobili Japonci 

Ale - kouřila jsem. 12 let.
Je to dostatečná porucha funkčnosti? 
Kuchyně ze Sconta, výrobce Decodom Topoľčany, SR, jmenuje se Ornelia. Spodek hnědý, vršky kapučino. 
Wiki napsal(a):
Vím, že potřebuješ ocenit, všichni potřebujeme ocenit, ale pro to není třeba se přetvařovat a dělat ze sebe něco co nejsem.
Když dva dělají totéž, není to totéž.
Napadlo mě, Majko, jestli ty bys změnu rodinného dědictví ve smyslu budu pozitivní a budu (se) chválit neměla ještě "doťuknout" změnou představy o tom, co je chvályhodné. Ta ti zůstala ze starých časů a dělá ti to paseku. Protože (se) chválit a být chválena potřebuješ (což je pochopitelné), tak si upravuješ realitu do svých představ chvályhodnosti. A pak to samozřejmě skřípe, tvá intuice občas udělá šišatý kotrmelec a diskutérky na Babinetu mají pindy. Dráždíš nás, protože jsi trochu jako série ilustrací ze Strážné věže ve věku vodnáře.
Prostě to tak nějak neštymuje.
Není tady
Blossom napsal(a):
Ano, ale až po tobě.
![]()
A ke startu, připravit! 

Wiki, já tě s dovolením a s radostí pochválím - mám ráda tvou přemejšlivost a uvážlivost a vůbec mně připadáš, jako dobrá čarůda 
Není tady

Bramborka napsal(a):
...Napadlo mě, Majko... Protože (se) chválit a být chválena potřebuješ (což je pochopitelné), tak si upravuješ realitu do svých představ chvályhodnosti. A pak to samozřejmě skřípe, tvá intuice občas udělá šišatý kotrmelec a diskutérky na Babinetu mají pindy. Dráždíš nás, protože jsi trochu jako série ilustrací ze Strážné věže ve věku vodnáře.
Prostě to tak nějak neštymuje.
Ahoj zeny... Moc se mi libi, jak Majku "vychovavate", je to fakt sladoucky!
A, hm, je skvele, ze to Majka bere, obcas je dokonce citit, jako by "uz-uz" chnapkala (respektovala a... "poslechla"
...), ALE! opravdu jenom takove male zablesky... V kazdem pripade je ted dooost dobre videt, ze ten "vykecavaci a vychovavaci" smysl Babinetu je uzasny...
Ja bych chtela vedet, co to je "série ilustrací ze Strážné věže ve věku vodnáře", vite, ze ju ctu, nevadi mi, ze se to nekomu nelibi, ale co TO znamena, fakt nevim, prosim o vysvetleni, ok? 
Není tady
Já chápu sérii ilustrací ze Strážné věže ve věku Vodnáře.
Když jsem si to přečetla, v hlavě mi blejskal Pán prstenů a Dvě věže a má milovaná Arwen a Strážná věž s Vodnářem se mi moc zalíbila.
Btw ve Strážné věži mají moc hezké obrázky.
Taková idylka. Ty se mi fakt líbí. 

Dobry Majko, ja jsem se vlastne na obrazky ze SV "nachytala", to bylo to prvni, co me zaujalo... jenomze jsi mi nevysvetlila, rsp. ja jsem nevidela Pana prstenu, ani me to nezajima, zato ta "Strazna vez s vodnarem" jo. Tak pokud to jde, vysvetli mi to s ohledem na to, ze nevim, jak TO BYLO v Panovi prstenu, ok? Dik predem... 
Upravil(a) ViktorkaM (1. 7. 2011 8:44)
Není tady
To nemá s Pánem prstenů nic společného. Pán prstenů je má asociace.
Neumím ti to vysvětlit slovy. Věk vodnáře - přichází, přichází věk duchovna, obrácení k duchovnu od materiálna, Strážní věž - dokonalý svět...
Spojení... Já fakt nevím, jak to napsat.

Ted je vek Vodnare? A krucis, to jsem nepostrehla... a to je "cas prechodu k duchovnu"? Hm, no pokud opravdu jo, tak to mam raodst. Ovsem, nemyslim si, ze by "prechod k duchovnu" byl zpusobeny (nebo podmineny) astrologickym rokem, nebo vekem...
Není tady
Blossom napsal(a):
Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Na tebe taky "sedí"?Ano, ale až po tobě.
![]()
Nu jak jinak, Zase to prostě víš líp a zase jsi mne nepřekvapila.
Tak se drž a tuž 
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Například v nadřazenosti jednoznačně vedeš.
![]()
Nu jak jinak, Zase to prostě víš líp a zase jsi mne nepřekvapila.
Tak se drž a tuž
Ubohe... 
Není tady
ViktorkaM napsal(a):
Ja bych chtela vedet, co to je "série ilustrací ze Strážné věže ve věku vodnáře", vite, ze ju ctu, nevadi mi, ze se to nekomu nelibi, ale co TO znamena, fakt nevim, prosim o vysvetleni, ok?
Fajn, Viki....jsou to ty kresby poměrně bez ducha, uhlazené a na první pohled "líbezné" - líbezné až do křeče. A falešné až do morku svým obsahem. Oki?
Poilustruju ti, (poněvadž má zkušenost mi praví, že konkrétní ilustrace je zapotřebí) jak PŘESNĚ to myslím. Tedy kromě toho, že za falešné považuju kázati vodu a víno píti:
Leckde na těch ilustračkách máš všelijaký ty lvy, jak se vinou ke králíčkům a tak podobně, žejo? Takže by člověk očekával, že takový Svědek, jsa v tomto chován, bude laskavým bratrem každičkému živému tvorečku.....no a já mám zkušenost, že tomu tak není ani omylem. 
Ale můžu tě seznámit zblízka se svou černou vlčicí, budeš-li chtít 
Není tady
co to je "série ilustrací ze Strážné věže
Takový něžný obrázek... na první pohled 
Upravil(a) helena (1. 7. 2011 13:13)
Není tady
To zase řešíte thymolínový svět SV?
Přece kdo to potřebuji, ten ji čte a věří.
Až to přestane potřebovat, začne číst třeba Čtyřlístek, no ni? 
Není tady

helena napsal(a):
http://watchtower.org/images/200606b/28.jpg
hlavně že jim to sype, ovečky platí a tak je z čeho vydávat nesmysly. Oni jsou dobrodinci, jen dneska dobrodinec nepracuje zadarmo ale za deset procent ze mzdy. Zlatý důl pro majitele a pohroma pro ty co neumí jít svojí cestou a potřebujou držet za ruku
Není tady

Pandorraa napsal(a):
Blossom napsal(a):
Na tebe taky "sedí"?
Jestli sis jeste nevsimla,tak na Bloss to prave NESEDI. U ni jsem zatim zadnou nadrazenost, peskovani nebo zlomyslnost necitila.
Ja osobne se na jeji prispevky tesim.
Kdyz si myslis opak, dej sem priklad.
Není tady

helena napsal(a):
http://watchtower.org/images/200606b/28.jpg
na první pohled mě odpudila nejedlá (neněžná) barva ztvárněného ovoce 
Upravil(a) Johana50 (1. 7. 2011 13:41)
Není tady