6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Naprosto krásné zprávy. Moc gratuluju a přeji celé rodince jen to nejlepí. Alia a Davídek.
Není tady
Jéje, pripájam sa ku gratulantom a elám vám vetkým trom veža veža zdravíčka!
Není tady
Ronji, moc gratuluju a preju tobe i malym loupeznicim moc zdravi
Není tady
Té se připojuji ke gratulaci a přeji holčičkám do ivota mnoho těstí a zdraví !
Není tady
Ronjátka z celého srdíčka přeji jen to nej, po té dlouhé cestě k těstíčkům u jen úsměvy a radostný smích!! Jste ikulky!!
Není tady
Přidávám se do zástupu gratulantů! Srdečně blahopřejeme k narození holčiček, do ivota přejeme jen to nejlepí a hlavně, a se holčičkám na světě líbí!!!
Není tady
Ronji, moc gratuluju, dojatě na ně koukám, a přeju, a těstí vstoupí do vaeho domu, a drí se tam u navdy.. jsou lidé, kteří si to prostě zaslouí..
Dvojitá starost, ale čtyřnásobná radost ..
Není tady
Ronji velikánská gratulace k narození dceruek
Není tady
Ronjo,natrefila jsem na fotku tvych krasnych holcicek a jsou fakt rozkosny..blahopreju a preju hodne zdravicka pro vas vsechny
Není tady
Ronjo, moc blahopřeju k narození tvých dvou princezen, hodně těstí, a jsou holčičky hodný, zdravý a a ti dělají jen samou radost.
Ronji, nedalo mi to a hledala jsem, kde je tady na Babi někým zmiňovaná fotka tvých beruek, nala jsem ji. Má překrásný dcerky, kouzelný miminka a nádherný jména. Je super, e ses dočkala vytouených dětí, moc ti to přeju.
Upravil(a) Modroočka (1. 7. 2011 18:02)
Není tady
Ronjo - moc moc gratuluju
Není tady
sářice napsal(a):
Dnes ráno jsem dostala krásnou sms: Maruka a Bětuka se narodily včera krátce po esté hodině večer císřským řezem. Holky mají 2700 2480g,
Ronjí přeju vám z celého srdce spoustu lásky a zdraví, a po té tolik dlouhé cestě ke těstí čeká jen nebe bez mráčků.
Takze to dopadlo dobre, to je fajn. Jen skoda Ronjo, ze jsi si nenechala ten metrik, jaxe mi libil a stim briskem. Preju tedy i ja jako jediny zastupce muzskeho pohlavi ( pokud se ovsem nepridaji dalsi ) vse dobre a jmena jsi teda vybrala hezka. Obe nositelky techto jmen byly prohlasene za svate takze i tato dve nemluvnata by event. mohli nasledovat jejich jmenovkyne, budou-li chtit
Není tady
Po dlouhém hledání jsem nala fotku Ronjiných holčiček - jsou nádherné.
Těím se netrpělivě na dalí fotečky i na Ronjino vyprávění, jak to ve zvládá.
A nebo to tu u někde jinde na Babinetu psala?
Kdytak mě nasměrujte, kde to hledat, dík.
Holky moc děkujeme za vechny gratulace. Fotky holčiček jsou teď u mě na Rajčeti, take se klidně podívejte - jsou zamčené, ale ráda polu heslo do SZ, jen se ozvěte. Nezlobte se, ale vzhledem k několika psychopatům, se kterými jsem tu přila do styku, musím mít album zamčené
Není tady
Ronjo ahooj. Jetě jednou přeji ve nejlepí.
Prosím, pole mi heslo? Ráda bych viděla ty vae andílky.
Přeji hezký den.
Ronja napsal(a):
Holky moc děkujeme za vechny gratulace. Fotky holčiček jsou teď u mě na Rajčeti, take se klidně podívejte - jsou zamčené, ale ráda polu heslo do SZ, jen se ozvěte. Nezlobte se, ale vzhledem k několika psychopatům, se kterými jsem tu přila do styku, musím mít album zamčené
ahojky, chtěla jsem poprosit o heslo k Vaim princeznám. Je mi jasné, e se neznáme a jen tak sdělovat heslo není asi příjemné, ale sleduju Tebe a spoustu dalích snailek a prsotě mě dojmou tkaové příběhy a následně pak vidět ty příběhy na fotkách v podobě dětiček..
gratuluji z celého srdce k daru stát se matkou a pečovatelkou svých dětí...
Není tady