18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dnes ráno jsem dostala krásnou sms: Maruka a Bětuka se narodily včera krátce po esté hodině večer císřským řezem. Holky mají 2700 2480g,
Ronjí přeju vám z celého srdce spoustu lásky a zdraví, a po té tolik dlouhé cestě ke těstí čeká jen nebe bez mráčků.
Není tady
Nádhera Ronji!Moc gratuluju a přeju celé rodince moře zdraví a co nejvíce těstí v ivotě!
Není tady
Juuu!!! Gratuluju. Krasny!
Není tady
Konečně můem bouchnout ampáňo
Ronji přeju vám jen to nejlepí, a holky rostou jak z vody a vechno je v pořádku.
Mám velkou radost
Není tady
Ronjo, přeji vám vem hodně zdraví, lásky, těstí, spokojenosti, radosti. Mám takovou radost, e jste v pořádku. Mám tě ráda.
Ronji, moc moc gratuluji k princezničkám
Není tady
Ronjo veliká gratulace. Mám radost přeji holčičkám ve nejlepí do ivota
Není tady
Ronji moc gratuluji k holčičkám , mají krásné váhy. Přeju a jste brzy spolu doma a uíváte si té spousty těstí. Holčičkám samozřejmě přeju hodně zdravíčka
Není tady
Ronjísku přeji těstí, radost a hlavně zdraví oboum holčičkám!!! Vélká gratulace celé rodince
Není tady
Ronjo preji hodne zdravicka a at te holcicky delaji jen samou radost.
Není tady
Ronjo, moc moc Vám gratuluji k princeznám
Není tady
Ronjo gratuluji k narození Vaich holčiček přeji hodně těstí a zdravíčka
má krásnou rodinu
Není tady
Ronjí, moc a moc gratulujeme. Hodně zdravíčka a těstíčka celé rodince. A mamince jetě jedny ručičky.
Není tady
Ronji i od nás velká gratulace
Není tady
Ronji, obrovská gratulace k holčičkám a hodně těstí Mají nádherné váhy
Není tady
Ronji moc gratuluju ke krasnym holcickam at vam delaji jen samou radost
Není tady
jééé, konečně vidím zprávy od loupenic
Ronjičko, moc gratuluju k pokladům, a dělají vem jen a jen radost
Není tady
Gratuluji k holčičkám a vem dohromady přeju hodně hodně zdraví...
Není tady
Moc gratuluju k narození holčiček a do ivota jim přeji jen to nejlepí a spoustu zdraví
Není tady