18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nedokáu se rozhodnout na kterou vysokou kolu jít. Dostala jsem se na farmacii v Hradci, veobecné lékařství a fyzioterapie na 1.LF, Přírodovědu UK Biologie, a asi i na zemědělku. Na veterinu jsem nakonec nejela a dost toho lituju.
Baví mě ekologie a evoluce atd. a chtěla bych studovat zvířata v přirozeném prostředí někde v pralese :-) Ale taky mě straně zajímá lidský tělo, jeho patologie, fungování.....
A navíc mě zajímá i jak která látka působí, léky, fytoterapie....
Neumím se rozhodovat, je vlastně jedno co budu studovat bude mě to bavit, ale já se nerozhodnu. Myslíte, e by se dala přírodověda studovat zároveň s fyzioterapií? S lékařstvím ani farmacií určitě ne, ale takhle by to třeba náročností vylo jako lékařství, ne? S učením problém nemám, i kdy zrovna nejásám z monosti učit se kadou minutku. Aspoň by to trvalo jen polovinu času co lékařství....
Ja mam rada tu biologii, ale třeba anatomie, patofyziologie tam prostě neni. Z farmacie mě zajímá hlavně farmakologie, rostlinky - ale nechci dělat v lékárně. A pravda je, e léčení lidí oddaná fakt nejsem :-) Nevim jak je to na UK s tim, e si jako volitelny můu napsat jakýkoli předmět z celý UK, nevim jestli jde si vzít z lékařský pár předmětů....
la bych nejradi na Přírodovědeckou a k tomu si nabrala předměty z lékařský...
Nejde mi o kariéru a peníza auplatnění, chci dělat to co mám ráda.
Péa :-)
Není tady
Olikol napsal(a):
Nedokáu se rozhodnout na kterou vysokou kolu jít. Dostala jsem se na farmacii v Hradci, veobecné lékařství a fyzioterapie na 1.LF, Přírodovědu UK Biologie, a asi i na zemědělku. Na veterinu jsem nakonec nejela a dost toho lituju.
Baví mě ekologie a evoluce atd. a chtěla bych studovat zvířata v přirozeném prostředí někde v pralese :-) Ale taky mě straně zajímá lidský tělo, jeho patologie, fungování.....
A navíc mě zajímá i jak která látka působí, léky, fytoterapie....
Neumím se rozhodovat, je vlastně jedno co budu studovat bude mě to bavit, ale já se nerozhodnu. Myslíte, e by se dala přírodověda studovat zároveň s fyzioterapií? S lékařstvím ani farmacií určitě ne, ale takhle by to třeba náročností vylo jako lékařství, ne? S učením problém nemám, i kdy zrovna nejásám z monosti učit se kadou minutku. Aspoň by to trvalo jen polovinu času co lékařství....
Ja mam rada tu biologii, ale třeba anatomie, patofyziologie tam prostě neni. Z farmacie mě zajímá hlavně farmakologie, rostlinky - ale nechci dělat v lékárně. A pravda je, e léčení lidí oddaná fakt nejsem :-) Nevim jak je to na UK s tim, e si jako volitelny můu napsat jakýkoli předmět z celý UK, nevim jestli jde si vzít z lékařský pár předmětů....
la bych nejradi na Přírodovědeckou a k tomu si nabrala předměty z lékařský...
Nejde mi o kariéru a peníza auplatnění, chci dělat to co mám ráda.
Péa :-)
Tak to tak udělej.
Je tedy pravda, e kdy jsem četla, kam ses vude dostala, chtěla jsem ti doporučit farmacii, ale kdy zase nechce pracovat v lékárně, tak to asi nemá smysl něco takového studovat. Na druhém místě bych ti bývala doporučila veobecné lékařství, na třetím biologii, na čtvrtém fyzioterapii a na posledním zemědělku. Ale tím se moc neřiď, koneckonců já jsem z města a studuju humanitní zaměření.
Drím palce, a výběru nelituje a a se ti na biologii líbí, myslím, e tam tě táhne tvé srdce nejvíc. Být tebou bych se rozhodla pro tu biologii.
Není tady