Oznámení

14. února : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

14. února : Kyjevské smažené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd!

14. února : Menopauza mění vzhled ženy. Na co všechno má vliv kolísající hladina hormonů

#1 22. 6. 2011 17:11

Ackulik
♥♥-----
Registrovaný: 23. 2. 2009
Příspěvky: 29

Nezvaný host

Dobrý den,
   Jednou (asi před rokem) jsme o sousedům, kteří bydlí o ulici dál, hlídali jejich 2 psi, jorkšíry. Mají fenky, ale bohužel jen na štěňata, jinak se mi nezdá, že by měli psi nějak zvl᚝ v oblibě neutral. Jedno štěně jsme si od nich koupili a teď je to nᚠmiláček smile. Ale to jen taková odbočka. No takže jsme jim hlídali psi, potom jsme jim je vrátili, ale zanedlouho k nám jedna z nich - Amálka - začala utíkat a chtěla být u nás. A přesně toto se děje až do dneška.
   Nevíme co s tím máme dělat. Sousedům jsme to už několikrát říkali, ale bez výsledku. Dřív jsme jim Amálku přivedli až domů, ale potom už ne, protože se nám nechtělo, když oni na to kašlou. Často i vědí, že je u nás, že jí nemají doma si musejí všimnout brzy, ale i přesto si pro ní nepřijdou pokud přijdou, tak až k večeru), někdy u nás zůstává i přes noc!
   Co s tím? Když jí necháme na ulici, tak za námi chodí lidé, že máme venku psa a navíc by jsme se báli, aby jí něco nezajelo. Odvádět jim jí je bezvýsledné, protože za chvíli je u nás zpět. Tak jí tedy pustíme dovnitř, co jiného nám zbývá?
   Myslíme, že na Amálku nejsou hodní, vždy jí vynadají a nedělá jim problém ji nakopnout. butter Nenapadá Vás někoho jak to vyřešit? My už opravdu nevíme kapitulation


Ten, kdo řekl, že se štěstí nedá koupit, zapomněl na štěňata. smile

Není tady

 

#2 22. 6. 2011 21:35

Kuty
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 11. 2. 2007
Příspěvky: 2773

Re: Nezvaný host

Je to naštěstí malá rasa a myslím si,že už jste to vyřešili.Krajním řešením by asi byl útulek,což vás jistě taky napadlo,že.Chudák bezbranné zvíře,takoví páníci hnusní!

Není tady

 

#3 25. 6. 2011 16:14

Wiki
♥♥♥♥♥♥-
Registrovaný: 19. 5. 2006
Příspěvky: 3988

Re: Nezvaný host

No, acukíku - vždyt fenečka to už vyřešila sama, ne? smile  Vybrala si tebe hjarta
Ale co ta druhá?

Vůbec nepochopím, jak ji majitelé mohou tak nechat volně pobíhat? Mně pes utekl jednou a myslela jsem že to nepřežiju. Jsou nezodpovědní, ale to jim asi nevadí..roll

Není tady

 

#4 26. 6. 2011 23:15

Ackulik
♥♥-----
Registrovaný: 23. 2. 2009
Příspěvky: 29

Re: Nezvaný host

Já myslím, že Amálku "odkopli" hlavně proto, že už asi nemůže mít štěňata. Taky je to takový drobek smile . Druhá fenka může... ale možná také spíš, že nemá tak dobrodružnou povahu. Asi tak týden po tom, co jsme jim je vrátili k nám také chodila, ale brzy přestala.
Možná to teď bude znít trochu sobecky, ale my teď domů žádného dalšího psa nechceme, máme už 2. A stejně by to nejspíš sousedé nechtěli... (doufám, že jsem to pochopila správně z vašich příspěvků)
Jinak Amálka jim utíká přímo hlavními vrátky, které buď nechají otevřené nebo pod nimi podleze (je tam na to dost velká mezera).


Ten, kdo řekl, že se štěstí nedá koupit, zapomněl na štěňata. smile

Není tady

 
NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí

Powered by PunBB 1.2.24c
© Copyright 2002–2008 Rickard Andersson
Content © Copyright 2000–2016 SAMI spol. s r.o.
Ochrana osobních údajů