Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 22. 6. 2011 13:54

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Unica Brno

Ahoj holky reta

nemáte některá zkušenost s CARem Unica v Brně? Přemýšlím, že tam možná uteču, ale chtěla bych slyšet něčí názor tongue

Děkuju Vám mockrát za jakékoliv názory hjarta

Upravil(a) sunshine... (22. 6. 2011 13:54)

Není tady

#2 22. 6. 2011 14:26

leontyna
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Severni morava

Re: Unica Brno

Suny a proč chceš utéct?? Podívej se na nás, my jsme všechny otěhotněly v Reprofitu. Copak se děje?? Už jsi ztratila trpělivost, že ano?? No, nedivím se, držím palce..hjarta hjarta

http://lb4f.lilypie.com/CNhEp2.png

http://lb3f.lilypie.com/88Yhp1.png

Není tady

#3 22. 6. 2011 14:41

mala.popelka
Moderátor(ka)
Místo: krásné Podbeskydí

sun, copak... ? hledáš na "poslední" pokus novou cestu ? naprosto ti rozumím, taky jsme po 2 nevydařených pokusech utíkali jinam...

přeju hodně štěstí, ať už kdekoli hjarta

"Proti bolestem duše jsou jen dva léky: naděje a trpělivost" - Pythagoras

http://www.ticker.7910.org/as1cMbUuM2B0010MjAzZHwwMDAwMjY2N2R8TmFzIHphenJhayBLcnlzdHVmZWsgbWE.gif

Není tady

#4 22. 6. 2011 19:38

carol
♥♥♥♥---

Sun, taky jsem změnila CAR, sice jsem v tom původním otěhotněla, ale s OHSS a dalšíma komplikacema.
Mám už za sebou 3 IVF a teď mám 3. minimálku - (1IVF a 2 minimálky v Reprofitu).
Pokud se zadaří a já otěhotním, také je budu vychvalovat, ale zatím úspěch žádný, ikdyž si nemůžu na přístup atd. stěžovat, ale......já chci už konečně dudlik
Pokud plánuješ změnu, tak jediné, co mě napadá je UNICA (kamarádka má odsud dvojčátka na 1.pokus). Taky mi ji nabízela.
Je to moc individi, každý ti bude vychvalovat ten, kde měl úspěch, to je pochopitelné.
Přeji ti, aby jsi se už také konečně dočkala dudlik Držím pěsti. pussa

http://tickers.baby-gaga.com/p/dev187pp___.png
25.10. ET, 4.11. // (30.10. slabá čárka) 21.11. UTZ dudlik + hjarta

Není tady

#5 22. 6. 2011 20:16

Kamčatka
♥♥♥♥♥♥-

Vřele doporučuji. Do Unicy v Brně jsme dojížděli 190 km a nelituji. Vyšlo nám tam 1.IVF.....vždy nás brali přesně v objednaný čas, maximální doba čekání do 10 minut. Přístup veškerého personálu naprosto skvělý. Cenově shodné s jinými CAR. Moje 3 kamarádky otěhotněly v Unice taktéž na 1.pokus.....ale jak už tady někdo napsal, každý vychvaluje CAR, kde měl úspěch.
Hodně štěstí...smile

Není tady

#6 22. 6. 2011 20:59

Lazurka
♥♥♥♥♥--
Místo: Brno

Ahoj,
je to už 4 roky, co jsme byli v Unice s teď už bývalým manželem.
Pěkné prostředí, skutečně vcelku funguje objednávání na čas, doktoři a sestřičky velmi milí a příjemní, komunikativní.. kafe a voda z automatu tenkrát zadarmo.. godlike
Vše s námi pěkně prodiskutovávali, ale v tomhle mám někdy pocit, že hrálo roli, že ex byl lékárník, já biolog, že tedy s námi mohli mluvit fundovaně.
Veškeré zákroky probíhaly v pohodě..
Tenkrát jsem si o tom centru taky dost zjišťovala, a skutečně platilo to, co lidi vytýkali.
Že hned každého ženou do IVF, že se moc nezdržujou hledáním jiných možností - ale my už tam šli s tím, že je to naše jediná možnost, IUI nemělo smysl, špatné spermio, anovulace, polycystické vaječníky.. takže mi to nevadilo.
Bohužel, největší ránu nám zasadilo až jednání úplně na závěr, s panem šéfem nejvyšším, myslím, že docent Malý? už ani nevím..
Byla jsem nabuzená hormony, v depresi, protože jsem dostala MS a tudíš vše v pr.., nic na KET.. no, prostě šlo o závěrečné zhodnocení stavu a poradit se s šéfem, co dál.. mmch, nikdy předtím, při žádném zákroku, jsme ho neviděli, až na ten závěr.. pozvali nás na 9 hod.. já už chodila do práce.. no a on furt nešel, seděli jsme v čekárně na těch pár posledních slov snad hodinu, střídavě jsem začala zuřit a brečet.. no, sestřička ho sháněla, prý má jednání.. no, za hodinu přišel, přezíravě, jako co si dovolujem ho rušit, že snad měl pádnej důvod, ne.. no, a pak z něho padaly právě perly jako: "naše centrum je nejlepčí, naše tabulky ukazují nejlepší procenta úspěšnosti.. a však my vás do těch tabulek dostaneme.."
Přišla jsem si jak balík s číslem na pořadníku..

Ale, závěrem.. je to už dlouhý čas, dnes už to může být jinak, a celý ten cyklus jsem byla s péčí spokojena.. až na ten necitelnej závěr..

mmch, můj recept na mimi? gloria zhubnout 20 kg a vyměnit partnera, to hlavně gloria
to neberte vážně, vaši jsou určo skvělí, jen já tenkrát šáhla vedle..

Naše Anička:
http://www.tickerclub.com/cache/d2e4438dfe.png

Není tady

#7 22. 6. 2011 22:01

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Sun, můžu říct jen, co vím z doslechu a co jsem se během let dočetla tady a jinde. Unica je fajn pokud chcete jít do IVF. Podobně jako Helios vám nebudou nabízet jinou možnost (Reprofit třeba dělá IUI, minimálky a podobně). Takže pokud počítáš s IVF stejně, tak ti to vadit nemusí - pokud by ses chtěla podívat i na jiné možnosti, není to nejlepší volba.

I když jsem velká zastánkyně Reprofitu (a ne jen proto, že jsme tam měli úspěch - mě prostě hodně sedí jejich přístup), chápu, že po dvou neúspěších může změna CAR hodně psychicky pomoct. Moc ti držím palce!

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#8 23. 6. 2011 6:45

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Ahoj holky smile  dekuju vam moc za nazory smile
Takze ve zkratce, co me dohnalo uvazovat o zmene CAR vissla (zatim jeste nejsem rozhodnuta, jenom si s tou myslenkou pohravam):

- netrpeliva rozhodne jsem, to je pravda dumbom mimi uz bych chtela, ale uz jsme si s manzou zvykli, ze u nas nejde vzdycky vsechno jak po masle lol

- uz od zacatku me trosicku stval pristup dr. Machace. ma toho moc, to pochopim, ale nemel nikdy poradne cas mi neco vysvetlit skurt  za 5 min jsem byla z ordinace venku a koukala jak cerstve vyorana mys. Dr. Souskova ta je pravy opak a sestricky jsou zlaticka, na ty nemuzu rict vubec nic. V Brne taky pohoda, az na dr, ktery mi delal OPU. Po narkoze mi rekl, ze jsem mela jenom 3 vaja a ze je to malo a proto to nevidi moc nadejne. Otocil se a zmizel. To me dostalo, tak jsem si pobrecela grater. U ET jsme zase meli uplne zlatou Dr. Vitouskovou (doufam, ze jsem nezkomolila jmeno), na ni nedam dopustit.  Takze proc si vlastne stezuju? Nejvetsi duvod je to, ze nas po 1. IVF hnali hned do 2. IVF, aniz by se nekdo zabyval tim, co se stalo minule skurt Na KET jsme nikdy nic nemeli. Takze ted mame pred 3. IVF, zadna vysetreni, nic. To me uz dozralo, tak jsem natrefila na jednoho gyndare a rekla jsem si, ze tam pujdu na konzultaci - nezavaznou - at vim, ze v CARu to nemaji na haku. Je to gyndar, ktery je taky vyhlaseny v nasem meste. Tak jsem s nim vedla hodinovou debadu o tom, co jsme podstoupili atd. Ukazala jsem mu zpravy...... Byl uzasnej, asi na me bylo hodne videt, ze uz mi dochazi nervy dumbom  lol  Poslal me na genetiku a na vysetreni srazlivosti krve, jeste jednou na stitnou a pak pry uvidime, co dal podle vysledku. Ten gyndar mi rekl, ze jsme si vybrali bezvadny CAR, ale pokud bych chtela zmenu, doporucuje jeste prave Unicu.  Tak ted s manzou premyslime, co dal smile  Zatim jsem naklonena tomu, ze pockam na vysledky vsech tech vysetreni a pak zajdu za Machacem. Kdyz to k nicemu nebude, mizim jinam  butter

Tak jsem si vam tady postezovala dumbom  dekuju vam holky, ze jste tady hjarta hjarta  hjarta hjarta hjarta

Není tady

#9 23. 6. 2011 9:09

Ronja
Moderátor(ka)
Místo: Chaloupka pod lesem
Web

Sun, tohle úplně chápu. Jestli ti můžu doporučit, zkus jednu ze dvou věcí:

Buď řekni Machačovi na rovinu, že nejsi spokojená - já vím že to zní drsně, ale já to tak jednou udělala, když se mi zdálo, že se mnou něco dost neprobral. On je pořád rozlítanej, suverénní, ale je to hlavně manažer a když jsem mu řekla, že se mi něco nelíbí, tak si našel dost času na vysvětlení a na probrání celého problému - v jejich zájmu prostě není ztrácet klienty.

Nebo se přehlas k jiné doktorce. Vitoušková je zlatý povídavý mateřský typ, který ti může sednout líp. Mě naposledy vyloženě pomohla i Kuřecová, když zaskakovala za mého gynekologa. Myslím, že bohatě stačí zavolat si na recepci a vysvětlit, že byste chtěli jiného doktora, a je. Klidně třeba řekni, že se ti to líp řeší se ženskou, to je, myslím, takový hezky neutrální důvod, proti kterému nemůže nikdo nic mít.

Hlavně ale buď sama aktivní, když se ti něco nelíbí, tak se snaž o změnu, nečekej, že se budou starat oni - já si skutečně myslím, že je Reprofit po odborné i lidské stránce v Brně špička a bylo by škoda jít jinam, ALE pořád platí, že největší zájem na tom, aby se vám zadařilo, máte vy sami a někdy je potřeba se prostě zapojit aktivně a nenechat se převálcovat, což je třeba u Machače někdy těžké. Zase většině holek tyhle suverénní typy doktorů vyhovují, uklidňují je, prostě na každého platí něco jiného. Takže já bych zkusila přejít pod Vitouškovou nebo Kuřecovou a napsala bych si seznam věcí, které chci probrat (třeba přesně to, cos napsala nám) a tohle si na tu konzultaci vzala a pěkně to s nimi prošla. A pak uvidíš, jestli tě jejich odpovědi uspokojí, kdybys nebyla dál spokojená, můžeš zkusit jít jinam smile

M+B, 06/2011
A+R 05/2014
F 01/16

Není tady

#10 23. 6. 2011 9:15

sunshine...
♥♥♥♥♥--

Ronjiiii, dekuju moc za odpoved hjarta

O necem takovem uvazuji, zajdu si na ta vysetreni a jak budu mit vysledky v ruce, zajdu za Machacem a na rovinu mu reknu, ze chci vedet, proc se mi dvakrat za sebou stala stejna vec a az potom budu ochotna investovat nervy, cas a penize do dalsiho pokusu. Nechci zase nejake bezhlave zkouseni, jestli to klapne nebo ne vissla  s tim seznamem to je dobry napad, sepisu si vsechno, co mi neni jasne a budu to s nim chtit probrat, taky me to mohlo napadnout dumbom  jeste jednou dekuju moc Ronjisku a myslim na tebe s princeznickama, at vsechno probehne na 1 s hvezdickou  hjarta hjarta hjarta pussa

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí