29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Vcera pri milovani s priatelkou sa nam stala taka vec. Priatelka bola od zaciatku na "mne" a po vyvrcholeni sa zdvyhla a nasledne nato snej vytieklo nezvicajne vela bielej "hustej" tekutiny (jedna sa o mnozstvo). Dost nas to zaskocilo. Pouzivam kondom a vsetko bolo v poriadku teda vsetko bolo kde malo byt (dufam ze nevadi ked pri tejto polohe ostanem este chvilu v priatelke, dufam ze nenastane neaky unik spermi). Priatelka sa pred milovanim kupala a od rana sa nato tesila. Tak som to odovodnoval. Dakujem za odpoved.
A dosáhla partnerka orgasmu?
potvurkapodivna napsal(a):
A dosáhla partnerka orgasmu?
nie, (teda neviem presne lebo bol plny dom), ale bolo to pekne
nějak nerozumím té souvislosti s plným domem a orgasmem partnerky
Ani ja,,,Asi ze to nemohla prejavovat nahlas,ci?
Není tady
rodicia boli v obyvacke
ps. este k tomu mnozsvu bolo to asi taka 10 cm mlacka
jak jako 10 cm mlacka???? nějak mi to nejde do hlavy....
Není tady
nemyslíš ml?
ESKYMKA napsal(a):
jak jako 10 cm mlacka????
nějak mi to nejde do hlavy....
prumer, neviem kolko to mohlo byt ml
Petře, proč po tom pátráš? Bylo vám to nepříjemné nebo jsi jen zvědavý?
potvurkapodivna napsal(a):
Petře, proč po tom pátráš? Bylo vám to nepříjemné nebo jsi jen zvědavý?
no nikdy sa nam nic take nestalo tak neviem ci to je v poriadku, preto sa pytam. Ze ci to je preto ako som napisal alebo je to bezna vec.
a este tam je ta otazka ohladne polohy a bezpecnosti kondomov
ted me tak jeste napadlo, zda partnerka nepouziva Pharmatex? Treba ti to nerekla a brala to jako dvojitou jistotu...ten je takovy bily...
Není tady
Jak píše Geisha, může to být nějaká antiko pěna či krém, event. nějaký výtok při mykoze, ale to by jistě poznala, kdyby nebylo něco ok. Bezpečnost kondomu není 100%, ale to jistě víš.
nebo jeste samocistici vytok, ten je neskodny a pro telo zdravy...
Není tady
No ja som pouzivala Pharmatex a nikdy to tak zo mna nevytieklo....
Není tady
no antikoncepcia to neni, ale berie neake antibiotika na zvysenie imunity je toho na 3 mesiace
prosím tě, co víš o samočistícím výtoku? nikdy jsem to neslyšela, ale hustý bílý výtok mě trápí dloho. na gyndě v pořádku, na urologii v pořádku, chlamidye taky nebyly prokázany...
safari..... mě to trápí taky od 14-ti let. řekni doktorovi, že chceš, aby tě poslal na imunologii. Můžeš být gynekologicky vpořádku, ale můžeš mít něco s močákem, aniž bys to věděla. A protože jsou močová trubice a pochva blízko sebe, tak to může způsobovat ten výtok. Nebo v tobě probíhá nějaký zánět, který neustále vytváří výtok. proto ta imunologie. Já už to mám za sebou.
Není tady
když ten močák taky dopadl dobře, ale zkusím se zeptat jak na imunologii. díky
chomáčku, porad, moc se v tom četu nevyznám. dá se najít email na geishu? abych se jí mohla zeptat, co je samočist. výtok?děkuju.
určitě. Najdi nějaký její příspěvek, klikni u jejich iniciálů na email. ZKopíruj si ho. To je lepší. Ale tuším,že samočistný výtok neovlivníš. Že to je něco, co prostě jednou za čas ženu potká. Nečekaně, prostě jen si to tak přijde. A jestli to není pravda, pak bych taky chtěla radu. Dej vědět.
Není tady
Ja si myslim, ze to bolo kvoli tomu, ze bola vzrusena... no a jednoducho to co v nej bolo, tak potom vyslo von... mozno ma aj obdobie ovulacie, zhustuje sa jej hlien a ide to von... nic na tom nevidim, pokial ju to nesvrbelo a nezapachalo... a bolo to neprijemne ci co?
Není tady
sunny2 napsal(a):
Ja si myslim, ze to bolo kvoli tomu, ze bola vzrusena... no a jednoducho to co v nej bolo, tak potom vyslo von... mozno ma aj obdobie ovulacie, zhustuje sa jej hlien a ide to von... nic na tom nevidim, pokial ju to nesvrbelo a nezapachalo... a bolo to neprijemne ci co?
V obodbí ovulace je hlen ale takový "bílkovitý" a průhledný a nááádherně se táhne. Rozhodně bych to nepřirovnala k hustší bílé tekutině.... ale nevím, možné je všechno !
Není tady
co sa tyka bezpecnosti kondomu = 95% teda ja som si osobne myslela, ze viac...ale aj 95 bolo v pohode, pokial nepraskol. neviem, ci ci si ty poriadne ten kondom po akte skontroloval. mne sa totiz stalo presne to ise. sedela som na priatelovi a ked sme skoncili, chvilu vo mne ostal, ked som zisla dole citila som sa nejaka viac vlhka ako bolo zvykom.....nas mimochodom dost burlivy sex chudak kondom nevydrzal....ja som chytila hystericky zachvat, 15 min som sa sprchovala na tom jednom mieste a potom co najrychlejsie do lekarne.
ps: v jednej krabicke kondomov som citala, ze penis by sa mal bezprostrene po vyvrcholeni ihned vytiahnut, lebo moze dojst k presiaknutiu spermii. asi na tom nieco bude, lebo susedia maju tretie babo aj napriek kondomu (pripominam nederavemu) kazdopadne prajem good luck