|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Tutule napsal(a):
No to Dádula má taky rád to bezpečí, když je zabalenej, je nejspokojenější
Jak je teplo a je jen v body a přes sebe prostěradýlko, tak se moc hýbe a to vadí, budí ho to
, tak se teď na jednu stranu těším na tepla a koupálka a na druhou jsem nešťastná, že zase bude špatně spát...
tak tohle začíná i u nás, ale pytel na spaní ten nesnese....chce být v zavince a pod dekou :-) dělám jí takovou jako ulitu :-D večer to nafotím je fakt kouzelná když takhle spinká
Není tady
Cipisek79 napsal(a):
Manžel pak dostal nápad za všechny prachy. U prvního stromu urval větev, přidělal ji na boudičku, takže listnatá část trčela do boudy a Áďa mohla čučet
...
To už vymysleli tuším u Holčičků a taky to zabralo
.
Tak si užij pedikůru a zlatíčkům přeju minimální reakci na očkování
.
Není tady
Medí a jak je tobě? už jsi ok:-) včera jsem si na tebe vzpomněla, když jsem jela z chaty....A drahouš mi povídá, že můžeme udělat malý srazík těch pražských a okolních na šibeničáku :-)..........já se tam chystám už strašně dlouho, ale ještě jsem se tam nedostala, ale pokaždé když jedu okolo tak si říkám, že příště tam zajdu :-D
Maličká mi teď krásně usnula :-) sama v postýlce, je to holčička šikovná :-) já si poskládala prádlo, takho zklidím a musím uvařit, protože dneska přijde Míša na oběd domů, na ty poslední dva dny jsem mu obědy už neobjednala.....no a potom vyrazíme k babi pro kytičky na zahrádku aby jsme měli na zítra pro paní učitelku. CHystám se tam s Míšou abych udělala nějakou fotku když bude dostávat to první vysvědčení:-)
Není tady
Teda cipi
tak takhle jsem se uz dlouho nenasmala. Uplne zive vas vidim, jak jedete s tim krovim na kocare.

S tim balenim do dek.... u nas je to obracene
Alex nejlip spi nezabalena. Ted jak jsou ty tepla, tak ji pokladam do kosiku jen v dupkach bez body rovnou na prosteradlo a to je to nejlepsi. Ma prostor na kopani nohama, rajtuje a neprudi 
Co dneska varite? Ja tu mam zbytek leca ze vcera, ale nevim, co udelat k veceri?

Není tady
Dito, my taky dojídáme zbytky, a k večeři zatím nevím...Kice dám asi ještě polivku, nám něco vymyslím večer...dochází zásoby, zítra musíme nakoupit.
No jinak Davídek na to bdění má taky rád prostor, aby mohl kopat, on tím taky vyjadřuje radost, ale jak chce spát, tak ho to ruší, je v tomhle stejnej jako Kika.
Není tady
Tutuli to on kope nekontrolovane? Teda myslim z jeho strany nekontrolovane
A s tema zasobama mi ani nemluv. Ja uz 5ty den chlemcu vodu bez bublin, protoze nikdo neni schopnej zajet pro bombicky na sodu. V lednici se krci akorat svetylko a to se me stalo za 10 let snad poprvy. Nekecam. Maslo, trocha syru, broskve, mrkev, mliko dva pakliky salamu a krabice dzusu. To je vsechno co tam je
Hlavne ze mame dvoumetrovou lednici bez mrazaku
Na co asi?
No ne, ale panicek zacal ve ctvrtek parit v praci a nasledne se vyskytnul az v nedeli rano a me se nechtelo vyvazet expedici na nakup, takze pojede pekne dneska vecer se mnou

.... mimochodem, co mate za zbytky? I z toho se da inspirovat

Není tady
Dito, jak to myslíš nekontrolovaně?
Jinak tu mám krůtí rolky s takovou podivnou ale docela dobrou omáčkou (mamka vařila), je v ní co dům dal, houby, cukýna, další zelenina no a k tomu na rychlo kolínka. A v těch rolkách brokolice.
Není tady
Jo ty asi myslíš, že kope při spaní? Ne to ne, ale když usíná a nejde mu to, tak sebou šije, když je zabalenej, tak mu to nejde a tím pádem usne do chviličky. A když třeba pak jedu s kočárem a je jen tak nezabalenej, a po těch našich cestách necestách, tak jak na něco najedeme, on povyskočí, tak se lekne a škubne sebou, když je tam zabalenej v dece a má ještě mikinku, tak s ním můžu přejíždět koleje 

Jinak když je bdící, kope uvědoměle, jak říkám, projevuje tím radost, mluví celým tělem.
Není tady
Míšo - díky za optání. Už jsem ok, ale měl to teď manžel
. Snad to mine kluky....
A pro Šibeničák jsem
!
Holky háčkařky, je tohle složité na udělání?
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=44205056&tab=11
Není tady

Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 20:01)
Není tady
Dneska skončím v Dobřanech.....hodinu už uspávám tu malou potvoru, unavená je jak kotě, chce se jí spát ale řve jako tur....do toho mě vytáčí ten velkej toho asi brzo seřežu zmetka jednoho.....a ta po**aná stavbě už mě taky točí. Sotva malou uchovám tak ti de*ilové začno se zbíječkou fakt mě dneska šlehne. Jsem od tří doma a ještě jsem nic neudělala ale splavená jsem jako kůň....a malá ječí a ječí ječí a mě z toho fakt už hrabe. Už jsem jí omyla i studenou vodou aby se uklidnila, ale to je na 2 minuty klid a pak ječí znovu...vztaká se jak nikdy. Kdyby mohla tak s sebou švíkne o zem.....jsem zralá na panáka fakt že jo, tohle opravdu dneska nedám.
Není tady
baby to je parak. Me trefi, normalne me tekly curky potu, ted jsem prisla domu z pporodky. Byli jsme na kontrole kycli, musime jit zase za mesic, mala ma furt tu jednu trochu nedorostlou 
Tam je snad 50 stupnu, to neni mozny. Jooooo to si nekdo zije doma !!! Pavla hlidala cely odpoledne Kolomba, napustila mu bazenek a kdyz jsem dorazila domu, valali se vsichni vcetne Bary ve vode
heeeeerecky a heeeerec. Uz aby byla streda. To ma prset 
Miso, ty si teda uzivas, uz abyste staveli co?
Bell, co ze to je ten hotentot suplementor?
Tutuli, no ja myslela nekontrolovane prave v tom spani

Medul, pekna je, cepicka

Není tady
Dituš ani mi nemluv, já už se na to tak těším....ale co zítra ráno po vysvědčení odvezu Míšu na Zbraslav k babi a mizím na chatu a domů nejdřív v neděli....tam je tak krásně, klid nikde nikdo jan les a když nechci tak ani nikoho nepotkám to je taková paráda.,.....
Není tady
medulka napsal(a):
Cipisek79 napsal(a):
Manžel pak dostal nápad za všechny prachy. U prvního stromu urval větev, přidělal ji na boudičku, takže listnatá část trčela do boudy a Áďa mohla čučet
...
To už vymysleli tuším u Holčičků a taky to zabralo
.
Tak si užij pedikůru a zlatíčkům přeju minimální reakci na očkování.

https://picasaweb.google.com/lh/photo/V … directlink
Jsem ráda, že v tom nejedem sami 

Já dnes k obědu dělala slaný závin - dvě nohy a jednu jsem dala skoro celou sama 
a pak se nedivme, že ty kalhoty, který jsem po porodu s radostí nosila, že mi jsou velký už s takovou radostí neoblékám, že...
Chjooo, když je tak dobrej 
Dito - stav naší obří lednice bývá velmi často podoben tomu vašemu nynějšímu - hlavně v zimních měsících, kdy tu není babi a tudíž se denně nevaří - to pak občas vykukuje jen paštika a kousek nahlodaný okurky a kečup... a i ten se u toho tváří, že tam není 
Bell
- taky nemusí všechno stát majland, že.
Není tady

Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 20:00)
Není tady
bellatrix napsal(a):
[b](Decko jedno besné, číta mi tu, čo píšem.
)
A s Pavlou ako?
To je jako u nás, už jssem mu za to vynadala ale stejně čumí dál
Tak jedno dítě spí a druhé večeří, tak snad už bude klid....mám ještě v plánu takové práce než zítra odjedu, jen nevím jak to všechno zvládnu. Asi to bude honička
Upravil(a) mvkoty (27. 6. 2011 19:15)
Není tady
Bell - co je to proboha za udělátor
!
My jedeme plně na Bebě už 2 měsíce a minulý týden jsem začala zkoušet kaši. Ale je to hroznej boj, řve, nechce to
. K. dlabal jako zjednanej od první lžičky, Jonášek nikoliv...
A Miši, asi bylo něco ve vzduchu, taky se J. špatně usínalo.
Není tady
Holky ten henten oný bazmekt co o něm pořád Bell píše je takováá ta nádobka co si dáš na šňrce na krk do toho UM a hadičku vedeš k bradavce a mimčo sosá zároveň bradavku a hadičku,,,bell tím chce zkusit jestli se jí povede rozjet kojení.
Není tady

Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 20:00)
Není tady
Bell
ja ten odkaz asi prehlidla

Jsem to stejne nepochopila, to jako ze si na kozu pridelas hadicku? Ja byt tim miminem, tak me asi trefi
Koza s hadici
(Tak to jsem teda zvedava, jestli to bude fungovat ) 
S Pavlou zatim dobry, vcera se pohadali kvuli discotece, cikorka ji vysvetloval, ze holky nemaji na diskotece co delat a ja se tetelila radosti, ze na sebe rvou
Uz se nemmuzu dockat, az se rozejdou
Jsem nadhodila, kdyz zavesila, ze co asi dela sam s baandou kamaradu, kdyz nemuze jit s nim a trefila jsem muhehehehe 
Jsem to ja ale potvora 
Meduli a uz jste zkouseli i mrkev nebo banan? ja jsem zrovna dneska rikala, ze zkusim v srpnu, az se vratime z prazdnin.

Není tady

Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 19:59)
Není tady
Bell tak s příkrmy ti neporadím. Michal byl od začátku na sunaru a už ve 4měsících měl svíčkovou a knedlík....jinak jsmem u dělala domácí přesnídávky a zeleninu mi moc nechtěl, to jedině dušenou mrkev jinak nic a polévku nevzal vůbec....ale myslím, že zeleninka tak okolo 6.měsíce a maso až kolem 8.
Není tady
Bell kase u nas je uz stopro adoptovana. Pak ty zeleniny a maso asi podle prcka, Kolombo mel prikrm uz od JIPky a ja nikdy pro nej nemela dost mlika, takze dnem kdy zacal 4 mesic dostal mrkev a 5ty mesic uz mel kureci a teleci maso. Alex je opet plne kojena mimo tu noc a navic mi prijde pohodlnejsi v lete nakojit kdekoliv behem prazdnin, takze jeste pockam az na ten konec srpna asi, to uz ji bude pul roku.
Chtela bych pak najet na system rano kojeni, v deset kousicek ovoce, v poledne zelenina a kojeni, v 16 hodin kojeni, v 19 kojeni a ve 21 kase nebo tak nejak.

Není tady