29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 20:10)
Není tady
Dneska tady asi všichni komplet natáhneme brka, venku je příjemných 33 stupňů . Doma máme o pět st. míň, takže taky dost humus. Asi ani nepůjdeme ven, páč na slunku bude tak padesát. Možná navečer.
Je mi furt mizerně, teplotu teda nemám, ale pocit jak na virózu nebo chřipku. Ale možná je to taky z toho tepla, kdo ví.
A. se naučila novou věc - pištět. Radostně pištět, ne protestně. Je to teď její nejoblíbenější činnost a je faaakt hlasitá . Jsem telefonovala s mamkou a musela jsem to típnout, jaký to byl bugr
, neslyšela jsem vlastního slova. Až začne i J., nechám si dobrovolně propíchnout bubínky
.
Manžel právě odmontovává ze zábradlí parabolu od DIGI, konečně nám to nebude hyzdit balkón. Signál stojí často za h a teď, když je kvalitní signál pozemní, už na satelit kašleme ( stejně jsme sledovali furt ty samé programy - Nova, ČT, Prima, dalších x programů jsme jakoby vlastně platili zbytečně ) a ještě ušetříme měsíčně 260,-Kč. To jsou jedny plíny .
Tutulko, fotka je naprosto úžasná a cukrouši k zulíbání. Taková fotka se podaří jednou za sto let. A Davča je dlouhán a vím, že to nerada slyšíš/čteš, ale tady fakt vypadá starší .
Není tady
Bell, tak to teda fakt nezávidím. Já už asi fakt stárnu, ale začíná mi vadit hlasitá hudba
. Stačí, když si pubertální soused pustí na plný kule to svoje tuc tuc a já mám chuť jít pro smeták
.
Upravil(a) Cipisek79 (22. 6. 2011 16:36)
Není tady
Tohle mi nedalo .... jukněte na ty moje holky
Není tady
Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 20:09)
Není tady
Ahojky,
už jsme doma :-) byly jsme s malou celé odpoledne venku, malá krásně spinkala a teď už je trochu protivná ale hraje si v postýlce :-)
Michálek měl být dneska na výletě a oni ho nevzali protože to neměl zaplacené když nebyl 14dní ve škole. Fakt paráda....jsem byla docela naštvaná.
Dádulko holky jsou fakt jak přes kopírák a malá je Anet a Velká Elenka nebo se pletu?
Holky já jsem hotová, jsem z toho horka splavená jak kůň fakt humus. No jdu na to větší dítě, chce večeři a musíme poklidit pokojíček, přinesl plno věcí ze školy, to budu muset zítra všechno protřídit až přijedu od dr.
Ještě vám musím říct jaká já jsem poctivka. Byla jsem koupit R cíga a platila jsem 1000,- a týpek v trafice total na plech a vrací mi jako na 2000,- a já mu tu 1000,- vrátila, že mi dává moc.....taková jsem já. Jinej by to zbalil a neřekl ani slovo.
Není tady
Míšo, ty poctivko - u vás máte zkárovaný trafikanty, jooo
Dádul - vpravo je Anetka, že? Ale jinak jsou fakt stejný
Tuli úžasné foto
Upravil(a) Holčička (22. 6. 2011 20:11)
Není tady
Holčička napsal(a):
Míšo, ty poctivko
- u vás máte zkárovaný trafikanty, jooo
Dádul - vpravo je Anetka, že? Ale jinak jsou fakt stejný
Tuliúžasné foto
Jo Pájo tady v jedný trafice permanentně:-) on je v pohodě když je střízlivej ale vypadá jak bezdomáč, ale jinak fak fajn týpek tomu bych to neudělala aale zase jsem mohla mít litr na pleny co :-D
Není tady
Ahoj holky!
My byli v Praze, Kiku jsem nechala zastříhnout, už to potřebovala jako sůl, byli jsme u našich, dostali jsme véču, takový pohodový večer
Taky jsem tam oba vykoupala, Davídek byl poprvé ve vaně, docela si to užíval
Dadul ty jo tak to bych nepoznala opravdu rozdíl , holky jsou jak jednovaječný dvojčata
Míšo tak nevím, jestli bych vrátila...
Není tady
Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 20:09)
Není tady
Bell ty závisláku, ty jsi tady ale stejně nepíšeš protože by to mezi tím pochcípaly ryby :-)
Hele tak zkus malou posadit do umyVADLA :-d Já tedy koupu malou ve velké vaně a je fakt, že jsem u toho na bobku, protože když se ohnu tak se mi nějak moc prokrvuje nebo odkrvuje co já vím mozek prostě se mi pak motá hlava a nerada bych s malou někde švíkla
Upravil(a) mvkoty (22. 6. 2011 23:43)
Není tady
Bré ránko,
jj docházka ... já tu včera byla, ale napsala jsem příspěvek, rána prásk a tma. Byla tu průtrž jako pra.se a vyhodilo to pojistky. Se mi nechtělo všechno zapínat všechno, tak jsem šla do hajan.
Včera jsem vytiskla ještě další 2 fotky, kde jsou si holky podobné a donesla to mamce - holky ona je nepoznala ... vlastní babička, věřily byste ??? :dumbom:Ale vy jste se trefily No teda A. je na těch fotkách o 2 týdny starší, takže papulatější, ale jinak je každá samozřejmě už úplně jiná
Cipi, tady zrovna hezký nejsou ani jedna Jinak jsou krásný
, ale tyhle fotky focené z výšky stojí za pr.d. Odpo sem hodím princezny a né takový vykulence vykulený
Holky, jedu na tu hematolku a zařídit nějaký ty věci, tak drže pěsti ať toho stihnu co nejvíc.
zatím pá
Není tady
Míšo, Viky je kouzelná
Není tady
Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 20:08)
Není tady
Bell taky jsem na Viki včera večer koukala jak strašně vyrostla. Když jsem jí přnesla z porodky tak se mi vešla na předloktí a teď jí mám přes celý klín :-( je to strašný jak to utíká a zase si připadám, že si jí moc neužiju a ona už bude chodit a mluvit....jak já ych chtěla to malé miminečko..
Dneska jsem jí opět zkusila nechat v postýlce samotnou aby usnula sama a nemusela jsem já chovat. TAk sice kvrkala, neplakala a za chvilku usnule, tak snad se nám to povede i večer. Je už docela těžká a to má jen 5kilo ale stejně je to dosta na to tady s ní tancovat po bytě aby usnula kočička :-)
No nic jdu si umýt vlasy a udělat ze sebe člověka dokud spí, po desáté razíme na tu neuroligii. Asi si s sebou nabalím něco sladkého na nervy abych to zvládla.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 20:08)
Není tady
Čau kočky,
Míšo, držím pěsti na neuro, Dadulce, aby všechno stihla a Bell, Tobě, aby nepochcípaly rybičky a podařilo se Ti doskládat puzzle .
Tak to včera večer vypadalo nadějně, zatáhlo se, zvedl se vítr, honem jsme z balkónu uklízeli kvítka, vytahovali markýzu, aby nám ji nějaký tajfun neurval a ono celkem prd. Chvíli se blýskalo, hřmělo ( ale žádná divočina, jen lehce ), spadlo pár kapek a fertig. A teď už tam zase valí slunko, tak jen doufám, že se nebude opakovat včerejší třicítky, to bychom tu fakt už nedali. Broučci byli za celý horký den tak unavení, že usnuli večer už v sedm, A. vstávala před jednou, nabaštila se a hned usnula, J. až ve 3/4 na šest, v šest A. a pak spali až do osmi. No, ale musela jsem je přemlouvat, měli tendence vstávat, ale do těch osmi se mi je podařilo udržet v postýlkách. Teď tu Jájík mrčí a Ady piští
.
Kámoška mi poslala super článek : http://samueltitera.posterous.com/aby-z … l-rozmazel
Co si myslíte vy, jde dítě, které podle mě ještě nemá rozum, rozmazlit chováním ?
No nic, jdu nakojit tu naši píšťalu .
Není tady
Miško, malá je ňuňátková .
Taky mám pocit, že nám ty děti nějak moc rychle vyrostly . Jak jsme byli s A. píchat uši, tak tam byla maminka s šestitýdenním mimuškem, to byl rozdíl přímo propastný. Taková babulinka maličká, není možné, že naše děti byly taky takové. Musím si to mateřství moc moc užívat, když vidím, jak strašně ten čas letí.......
Není tady
No téééda, kde jste ? Hodin jak na kostele a tady nikdo. Tak já jdu taky pryč, sama si tu kecat nebudu
.
Není tady
Viki je dobrá řechtačka
Já včera Daniele dala do kyblíku na koupání víc vody než jsem původně chtěla - měla vodu až pod bradičku. Hólky, ta byla nejprve trochu překvapená a pak tak blahostně koukala. Dokonce jsem ji tentokrát i pustila ruku a přidržovala ji jen zadeček u dna (ona pořád stoupá vzhůru). To bylo prima. A takový řev, když jsem ji pak vyndala - chůdě. Takže kyblík asi už dáme každý den (teď ji denně koupu v umyvadle)- to stojí za to.
Co kontroly? Máte jich dneska zase nějak moc, tak dejte vědět. Cipís, už je ti lépe?
Bell, mě se o tetování tvého muže zrovna dneska zdálo - jsem s ním diskutovala, kam je nejlepší tetování si dát kde ho má?? To mě zajímá.
Není tady
JUPÍ
POJEDEME NA VÝLET !!!!
Takže je to 100% - Penzion na Devítce http://www.penzionnadevitce.cz 2. - 4. září 2011
Dneska jsem mluvila s paní Zichovou - potvrdila mi rezervaci. Pro páry (Gabkovci, Tutulkovci a v sobotu Kikinečkovci) budou dvoulůžáky. My ostatní se nějak rozmístíme - to mi ještě napíše večer do mailu.
Paní NEPOŽADUJE ZÁLOHU !!! s tím, že prý zním rozumně a vyrovnáme se až na místě. Ale - to znamená, že pokud budou nějaký potíže, nebo si to někdo rozmyslí, tak prosím - prosím v dostatečném předstihu. Ať pak nemusíme řešit co by bylo, kdyby bylo a nebylo a dodatečně z někoho mámit storno poplatek.
Ale já věřím, že se sejdeme bez problému a užijeme si náš první srazík!!! Juch.
Není tady