29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
bellatrix napsal(a):
No keďže herečka zase štrajkuje s jedlom, tak sme pokročili v našej nutrilonovej kámasútre.
Táto poloha má trochu dlhší názov: tatko kŕmi a maminka trasie so stromčekom, akože sme na dvore pod stromom a fúka vietor.
http://resize.like.cz/images/95_103_171 … G_3233.JPG
Bell, no to si děláš pr.el tak to je vtip dne
Vaše vynalézavost nezná mezí
Není tady
mvkoty napsal(a):
bellatrix napsal(a):
No keďže herečka zase štrajkuje s jedlom, tak sme pokročili v našej nutrilonovej kámasútre.
Táto poloha má trochu dlhší názov: tatko kŕmi a maminka trasie so stromčekom, akože sme na dvore pod stromom a fúka vietor.
http://resize.like.cz/images/95_103_171 … G_3233.JPG
ja sa z teba picnem
Není tady
Holky, takže myslíte, že to může být jenom tím, že Dáda při kojení vypije víc než dřív a tak si to teď musí tělo přebrat a dělat víc?
Mně teda nenapadá fakt nic, proč bych měla mít zase úbytek...stres mám furt stejnej a Davídek teda nepil jako o život co 2h, tak jedině, to, že pije víc ne častějc.
Míšo, tak na novým bb máš nový chlívek, ale na starým jsi už pár příspěvků přes....
Není tady
Dita.L napsal(a):
Holčička napsal(a):
Bell, my dneska máme šišky s mákem (jen jsme zjistili, že toho máku nějak moc nemáme
)
Tak udelej mak se siskama. Sisek mate dost neeee?
á jo
já si dala se skořicí - mám to radši
Není tady
Bell, jen průběžně nakukuju a nemám moc čas psát, ale tomuto jsem nemohla odolat - to je prostě mazec
Není tady
Tutule napsal(a):
Holky, takže myslíte, že to může být jenom tím, že Dáda při kojení vypije víc než dřív a tak si to teď musí tělo přebrat a dělat víc?
Mně teda nenapadá fakt nic, proč bych měla mít zase úbytek...stres mám furt stejnej a Davídek teda nepil jako o život co 2h, tak jedině, to, že pije víc ne častějc.
:
Ber to sportovne, ja ty nasi heeeerecce furt rikam, ze kdyz chce tankovat, tak musi maknout
Ono je to jenom na Dadovi, kolik mlicka si udela. Ty se nestresuj, nebo mu to snazeni zkomplikujes
Není tady
Není tady
ON: Proc uz zase studujes tu kucharku, kdyz stejne neumis varit?
ONA Ty se taky divas na po*no
Není tady