29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 17:38)
Není tady
bellatrix napsal(a):
mvkoty napsal(a):
bellatrix napsal(a):
Niektoré stránky na tickery ukladajú metre ako obrázky a aj fotky ako obrázky, preto ti to hádže, že tam máš 4 obrázky. Na tomto babinete to nie je tak obmedzené.
Jediné riešenie som zatiaľ našla také, že som sa zaregistrovala na tickerclub.com, kde sa po zaregistrovaní dá pridať fotka a uloží to meter ako jeden obrázok aj s fotkou.tam jsem taky zaregistrovaná ale nelíbí se mi ty metry :-(((
Tak si vytvor vlastný ako ja....ehm-ehm...môj manža
AKO SA TO ROBÍ????
Není tady
Hezký večír!
Míšo, doufám, že se zase nechceme stěhovat!!! Dokavaď nám to tady nezavřou natvrdo v půli diskuzi, tak se odsaď nehnu!!!
Tak náš nejmladší zase spal nezvykle dlouho, v půl 5 bylo kojo a od 5 do 9h spal, byli jsme na hřišti a jak je jeho zvykem, tak jak dojedeme domů, hned se vzbudí, abych tak měla hoňku s dáváním spát Kiku a do toho uječenýho hladovýho Dádu a tentokrát jsme stihli zalít zahradu, ohřát párek, sníst, umýt ruce, nohy, vyčistit zuby, zazpívat pohádku, ohřát véču tátovi, udělat si toasty, sníst je a začít žehlit , zlatíčko se pak vzbudilo, dostalo papu, chvilku koukalo a už se zase nahlásilo o spaní, tak uvidíme, už jsem tam jednou musela, jestli zase budu chovat, poslední dobou totiž Davídek vyžaduje před večerním spaním pochovat, to mi vytuhne v ruce a pak spí. Jsem si ale říkala, co budu dělat, až mu bude třeba půl roku..nechci, aby se to učil.
Vtip super
Není tady
Květuš neboj teď se tam stěhovat nebude to až to tady zavřou ale nějak jsem neměla co dělat tak sjem si hrála
Jo pochovat a vytuhnout na ruce to je oblíbené naší Viky a nebo usne u flašky s kaší :-)
Není tady
čus buchty, jsem total kaput ... starší dcérenka má už od soboty rozhozené spaní a dneska tomu nasadila korunu - usnula před 5 min., ale to jsem myslela, že už jí tu pr.del zmidlím do modra. Ach jo, ta mi dala.
Bell, já nechápu, jak můžeš přežít dvě nespící cácorky ještě třeba ve 22hod. ... já už teda chytala slušnýho nerva. Zítra bude mít kočička budíček v 5ráno aby věděla kdy má jít večer spát
Jinak odpo jsem byla utratit něco z té složenky co mi došla
Medulko, já vím, že jsem měla nárok od porodu, ale nějak jsem pozapoměla, že na tu socku musím zajet a zažádat si Ale oni to doplácí i zpětně
Jak to, že Ty jsi neměla nárok na PPM - taky jsi byla bez peněz ???? Nebo jsi měla PN ???
Jinak k tomu busu - je to klasická busová linka - školu tu nemáme, je ve vedlejší vesnici (cca 2,5km). Já přivedu A. k autobusu a tam jí předám jedné školačce a ona mi jí zase od toho busu dovede do školky. Zastávka je hned vedle školy a školky, nikde nejdou přes silnici, takže jsem docela v klidu. Ona totiž vodila do školky už svého mladšího brášku ...je to moc šikovná holčička.
Míšo, co se peněz týká tak to bylo krušný, to jo, ale manža bral každý přesčas, takže prachy donesl. Nějaký fond jsme měli, takže odtud se bralo, sem tam mi nakoupila mamka /zlatá moje/, došlo roční zúčtování, ale ty prachy se daly do té zámkovky a navíc se nám teda podařil prodat pozemek co měl manža na Pálavě - vinohrad.
A už nevím co jsem chtěla, jo .... Pet prosím Tě, vy jste pořád na hromadě Tak ať je brzy líp a plná energie. Já bych tipla, že malá to ustojí - hlavně aby jsi to kójo nemusela odpískat. Tak držím paluchy
a už teda pádím do postýlky
Upravil(a) Dadula (11. 7. 2011 22:23)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 17:37)
Není tady
Dobré ráno
i když u nás moc dobré není :-(
Vstávala jsem z donucení a se šokem.....že máme naproti stavbu víte všechny....to že dělají bordel přes den to už jsem jakž takž zkousla....ale že mi přímo pod okny bude v půl osmé troubit tatra jak na lesy to už je opravdu moc.....vylítla jsem na balkon podívat se co je to za debila (předem se omlouvám ale jsem fakt vytočená a sprostá)....dva dělníci stojí a čumí jak tatra nemůže projet protože nějaký jiný debil tam postavil auto tak že brání ve vjezdu. Tak na ně ječím jestli jsou normální a ať se na to vyse*ou že tady normální lidi ještě spí a že tady jsou taky děti co díky jejich bordelu pořádně nespí....a jestli jim tam auto překáží není nic jednoduššího než ho nechat odtáhnout....no a hádejte co, tatra projela, jen se řidič musel víc snažit. Mám toho už opravdu dost a normálně si budu stěžovat....tohle není normální, už rok mi tady ráno co ráno prudí úkáčka a randál a do toho nám ješzě zvednou nájem skoro o 3tisíce tak tohle fakt jakko neeeee.....
Tak už přijeli policajti tak jsem zvědavá co se bude dít, přijela ženská a chlap a řeší to s ženskou tak uvidíme co se stane :-D
Upravil(a) mvkoty (12. 7. 2011 7:50)
Není tady
Tý jo, Míšo, mě by už fakt kleplo... u nás je teda ráno už asi od půl 6 - Anežka už asi týden bojkotuje usnutí, ale aspoň spí hezky v noci - od těch 11 do 5 dává skoro každý den....
a je možné si na toto vůbec někde stěžovat, aby to mělo efekt? musí to být šílené...
Není tady
Leni já osobně si stěžovat nemůžu, protože jsme v tom bytě načerno. Musela bych jít za švagrovou aby si stěžovala ona. Jenže ona je divná a řešit to nebude. A taky má toho všeho sama dost, dvě děti, práce, nemocný nesoběstačný manžel....takže já můžu jen ječet z okna na ty debily.
Není tady
Dobré ránko
Míšo, to je děs, taky bych z toho byla nasratá, ale obávám se, že nic nevyřešíte. Pokud neporušují "noční" klid tak jsou z obliga. Ale třeba nějaká páka existuje.
Zlatá vesnice
Leni, na otázku jak se mám odpovídám přesně jak tu někdo psal - myslím zrovinka Ty
Když je to někdo "blízký" - kámoška, příbuzní, prostě někdo o kom vím, že si můžu enentuelně postěžovat, tak řeknu pravdu - stojí to za houbelec, nebo je to fajn. Ale většině lidí tady z vesnice odpovídám, dobře díky. Nemám potřebu tady někomu něco vykládat ....
Doufej Leni, že má Anežka jen nějaké období. Elča totaky takhe měla cca týden vstávala mi mezi 4-5 hod. Třeba dneska ještě chrupčí od kojení v 5
Ale jdu jí vzbudit,, prso užmě pěkně tlačí
Není tady
Dadula napsal(a):
Dobré ránko
Míšo, to je děs, taky bych z toho byla nasratá, ale obávám se, že nic nevyřešíte. Pokud neporušují "noční" klid tak jsou z obliga. Ale třeba nějaká páka existuje.
Zlatá vesnice
Ono by se dalo něco dělat, ale nesměli by jsme tady být na černo....můžu si stěžovat na stavební úřad a oni to prověří co a jak a taky na hygieně že překračují normu hluku a potom můžu napsat na firmu co vlastní barák že nesouhlasím se zvýšením nájmu a možná dosáhnu toho že nás vykopnou :-D
Není tady
Nazdar mamky,
teda Míšo, mě by hráblo. Mně stačí, když nám skoro každé ráno v šest začnou pod okny hrkat sekačky a chytím nerva. Takhle dlouhotrvající kravál bych nedala.
Tak nevím, co s tím naším Jarečkem. Před chvilkou měl zase tak strašný pištivý záchvat, že jsem měla chuť rvát si vlasy. Pak jsme vyměkla, vzala ho do náruče a byl klid. Ale takhle to nejde řešit, za chvíli bych byla jeho otrokem. A mám tu přece ještě jedno dítě ( které si momentálně vykládá a výská v postýlce a je moooc hodné ). Ach jo, někdy jsem fakt zoufalá . A už je to tu, už zase začíná...
Pet, přeju, ať už se v té vaší domácnosti zbavíte všech bacilů a neduhů, páč to je teda síla, furt je někdo na hromadě. A doufám, že maličká je dostatečně chráněná a nic nechytí.
Medulko, Tobě jsem zapomněla pochválit chlapečky, jsou úúúplně úúúžasní .
Musím jít nebo mi z J. prasknou uši i nervy .
Upravil(a) Cipisek79 (12. 7. 2011 8:35)
Není tady
Tak mi usnula maličká v postýlce pod chrastítkem a jak se tam mele tak chrastí, ale nemám odvahu ho sundat abych jí nevzbudila :-(
No a tak jdu honem udělat prádlo na které jsem se včera vybodla:-)
Cipí Jájík bude asi apolečenské miminko a bude chtít pozornost :-) top mi občas dělá Viki a tak jí dám do sedačky nebo lehátka aby na mě viděla a nebo jí pustím telku a je spokojenost :-D
Není tady
Ahoj babizny.
Teda Míšo, upřímně, já ten rachot nechápu. Zajímalo by mě co tam u vás dělají, bo hned vedle nás se taky staví už rok a měsíc. Nejen že z venku už mají úplně všechno hotový, ale kravál dělali jen první měsíc, když vozili kolem oken beton na základy a pak v únoru když zatarasili ulici konvojem když dovezli trámy na střechu. Jinak o nich nevím, jen sem tam projede náklaďák
Alex i Kolombo jsou ještě v pelechu. Na koblížka budu muset jít, vykecavá s pelyšákama už 20 minut, Alex ještě spí od večera, v 20 hodin zblajzla řádek brambor a půl vepře / rozuměj 200 ml kaše /
No ale znám jí, do půl hodiny bude vzhůru, tak musím stihnout Kolomba.
Cipí a v lehátku Jájík být nechce? Já se přiznám že chovám hodně a na přání, dokud můžu, ale vztekací záchvaty neznam ani u jednoho tak radit nemůžu. Nikdy Alex ale nenechávám v místnosti samotnou, většinou je na gauči na kojícím polštáři nebo v houpačce a přenáším jí do postýlky až usne. Je tak zvyklá
Není tady
Aaaaa v košíku se začíná funět, hekat a mlaskat. No šak jí znám, šak s ní žiju né...
Tak čůs
Není tady
Dituš ono to je na dlouho dělají ze starých potravin office centrum, a zbíječky jedou o 106 i když už ne každý den....udělám foto a dám ho sem aby jste věděly na co koukám z oken, fakt luxxus pohled.....
Není tady
Ahoj holky,
tak já zase bojuju s mlíkem, už fakt nevím proč, z jakýho důvodu, to už je snad po čtvrtý , z ničeho nic najednou po kojení neodstříkám téměř nic a Davídek se snaží a tahá a tahá a nejde mu to, je z toho nešťastnej, nakonec něco vytáhne, ale má málo, tak si musí říct dřív. Ach jo
S Kikou jsem nikdy nic podobnýho nezažila.
Míšo, já bych se zbláznila, zlatej vesnickej klid. Já myslím, že i když bys nějakým způsoben na stěžování cestu našla, tak to bude stejně k prdu, než někde něco vyřešíš, postěžuješ, stejně budou bordel dělat dál. Je mi tě ale líto, tohle musí být šílený.
Není tady
Dita.L napsal(a):
Ahoj babizny.
Teda Míšo, upřímně, já ten rachot nechápu. Zajímalo by mě co tam u vás dělají, bo hned vedle nás se taky staví už rok a měsíc. Nejen že z venku už mají úplně všechno hotový, ale kravál dělali jen první měsíc, když vozili kolem oken beton na základy a pak v únoru když zatarasili ulici konvojem když dovezli trámy na střechu. Jinak o nich nevím, jen sem tam projede náklaďák
Alex i Kolombo jsou ještě v pelechu. Na koblížka budu muset jít, vykecavá s pelyšákama už 20 minut, Alex ještě spí od večera, v 20 hodin zblajzla řádek brambor a půl vepře / rozuměj 200 ml kaše /
No ale znám jí, do půl hodiny bude vzhůru, tak musím stihnout Kolomba.
Cipí a v lehátku Jájík být nechce? Já se přiznám že chovám hodně a na přání, dokud můžu, ale vztekací záchvaty neznam ani u jednoho tak radit nemůžu. Nikdy Alex ale nenechávám v místnosti samotnou, většinou je na gauči na kojícím polštáři nebo v houpačce a přenáším jí do postýlky až usne. Je tak zvyklá
No tohle je jinej bordel než stavba domu...v Praze takhle přestavujou x baráků, v Karlíně ještě po povodni a to je fakt bordel, to se nedá kolikrát vydržet, furt tam jezdí ty těžký auta, sbíječky řvou, jeřábů několik najednou, fakt děs. Míšu lituju, tohle musí být kor v létě otřes.
Není tady
Květuš neboj Dádovi jsou 3měsíce to bude spur a Dáda baští asi trochu víc....za dva dny je vše oki a mlíčka budeš mít zase dost :-D
No já si taky říkám, že než se něčeho dovolám tak bude po stavbě....mají to tady otevírat v 1.čtvrtletí příštího roku tak jsem na to zvědavá....fakt jsem z toho na palici. Už se těším na chatu na klid a pohodu
Není tady
Tak už máme nasosáno.
No já se právě divím, že přestavujou. Ve fr se barák strhne a pak se postaví nový. Říkají že to stojí míň peněz než přestavba. A sbíječku jsem neslyšela ani jednou.
By mě taky hráblo. V tomhle vedru, když musí člověk otevřít okna!
Není tady
Míšo, to spurt nebude...Dáda začal chtít víc až teď, kdy je mlíka míň, tzn dneska, v noci spal ještě těch svých 6h, pak se probudil ve 3 a v 5 už chtěl znova, pak v 7.15, no nakonec jsem ho přemluvila do 8, aby se mi tam ještě něco trochu dovyrobilo, ale nešťastně tahal chudáček, uvidím, jak se vzbudí teď.
Napadlo mě, jestli to nemůže být tím koupalištěm, jak jsem byla v mokrých plavkách, večer mě začlo bolet prso, asi nastydnutí, bolelo mi ještě v neděli, ale mlíka bylo pořád dost, pak přestala bolest a taky ubylo mlíka...
Není tady
Tutule napsal(a):
No to je přesně ono, takové stavby,nadělají hodně randálu a jestli to máte jen přes silnici, fakt děs...
ono to ani není přes silnici, je to chodnik před barákem ulice na zajetí autem a chodnik a tam tohleee
Není tady
tak zase to vypada hezky..... jen v tom vidim ty kancelare, ale nejak si tam neumim predstavit ty predchozi potraviny
Tutuli, vydrz Prtka vydrz.... na kasi je Dadulka jeste dva tejdny malej a pak bude baladaaaaaaaaa
Není tady