|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Jo a ještě jsem si vzpomněla jak jsme se bavily o těch zubech, tak nám fakt lezou.....včera to objevil R když mu malá cucala ruku :-) a já se ptala mami kdy jsem měla zuby a už ve 4měsících mi lezly....a mě se to zdálo brzo :-D
Není tady
bellatrix napsal(a):
Jaj to je tvoj dedo? Ja že otec. Koľko má rokov, keď tak mlado vyzerá?
jsem si ted vzpomnela na jeden film
Kdepak, to je muj tatik.... Tyyyyyyyyyyyyyyyyyy...... ale dedecku, ty nemuzete znat...... Tyyyyyyyyyyy vypadaji 

Není tady
Dita.L napsal(a):
bellatrix napsal(a):
Jaj to je tvoj dedo? Ja že otec. Koľko má rokov, keď tak mlado vyzerá?
jsem si ted vzpomnela na jeden film
Kdepak, to je muj tatik.... Tyyyyyyyyyyyyyyyyyy...... ale dedecku, ty nemuzete znat...... Tyyyyyyyyyyy vypadaji

Není tady

Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 17:53)
Není tady

Holky vy tu teda řádíte po ránu

Bell k té anketce 

no já mám "zážitek" z tohohle domku, v kterým teď bydlíme
ehm.
To bylo ještě když jsme sem jezdili jen na prázdniny. Mě se zdálo, že jsem se v noci probudila a vedle v pokoji byla světla a tančili tam lidi. Tak jsem se k nim přidala. A pak mi jedna paní řekla, že mi musí něco ukázat a vedla mě po schodech dolů. Když jsem došla až před zrcadlo, tak paní zmizela a já si uvědomila, že NESPÍM!!! a tak jsem si došla na wecko a šla spát. Je možní, že jsem se třeba vzbudila až po cestě, což je velmi pravděpodobné, ale i tak mě to vyděsilo.
No a jinak z tohohle baráku má každý nějaký ten "zážitek", ale od té doby co tu bydlíme, tak nikdo nic. Asi se to tu uklidnilo 
Není tady
Zdravim, babizny
Me vcera prestal jit BB, zacalo mi to hazet error 
Bell, tak jaky byl lov vcera? Mas?
Teda Miso, takovej horor s mrtvejma ve zdich, bych se asi zes..... strachy, ja jsem na takovy veci desne citliva. Ja se strasne bojim tmy.
Jsem to rozebrala s kamaradkou, ona je detska psycholozka, a jsem se divila, ta mi rekla, ze kdo se boji tmy tak bud trpi nedoresenyma traumatama z detstvi a vetsinou mu chybel pocit bezpeci u rodicu, s cimz bych souhlasila, protoze mama je zastancem stare vychovy ze mimino se nema chovat a ma se nechat vyrvat
a nebo je to nekdo, kdo se ve skutecnosti boji toho, ze nema nad nicim kolemm sebe kontrolu kdyz nevidi
a to je taky presne muj pripad. Ja musim mit neustale kontrolu vsude a nad vsim a to po tme jaksi nejde 
K tem detem jsme se jednou taky bavili a rikala mi, ze mozek malych deti potrebuje cca o 10 vterin navic po probuzeni na to, aby si uvedomil, ze uz nespi ale je vzhuru a to pry zpusobuje to, ze kolem 10 - 13 mesicich se deti hodne budi v noci z nocnich mur, protoze sen pokracuje jeste tech 10 vterin, co uz je dite vzhuru. Pamatuju si ty stavy u Kolomba, kolikrat ani nevzal na vedomi, ze jsme u nej a kdyz jsem ho vzala do naruce, zase rychle usnul. to je pry prave nejdulezitejsi obdobi v zivote, kdy se nema dite nechat v noci vyrvat, ale ma se k nemu okamzite bezet a zajistit, aby se citilo v bezpeci naruce, jinak vznikaji prvni neurozy a traumata do budoucnosti
Toliko psychologie 
k Anketni. Me se to stalo 2x, jednou mi byli asi 3 roky ale dodnes si to pamatuju. Lezela jsem v posteli, rano a najednou ke me prisla selka v kroji a nabizela mi misu koblizku a ja na ne mela chut a zacala jsem kricet Dej Dej a pak vstala mama a narezala mi, protoze jsem ji vzbudila
(Fakt silenej pocit bezpeci
)
podruhy se mi to stalo uz jsem byla vdana, bylo mi cca 20. V noci na me spadla z police vaza a prastila me do hlavy a jak jsem se posadila na posteli tak najednou zacalo vylejzat spinave pradlo z kose na vsechny strany jako had a pak se zacala klepat cela postel. Mela jsem dojem, ze strasne kricim, ale manzel vedle me klidne spal a pak to najednou prestalo. Rano jsme se dozvedeli, ze jeho deda v nemocnici nejak kolem ty hodiny zemrel.
A vlastne se mi jeste stalo neco ppotreti, kdyz jsme si s nim koupili novou stenu do obyvaku, Pavla byla sotva sedici miminko. Hrala si na zemi, manzel s tchanem staveli nabytek a ja najednou dostala strasnou chut ji vzit do naruce a pochovat a jak jsem to udelala, tak najednou vsechny police z te steny spadly a sesypali se na zem presne tam, kde Pavla sedela 

Není tady
bellatrix napsal(a):
Ja absolútne nechápem.
Dito, tie sumce sú novinka v obchode. Stoja stovku a sú niekde na začiatku.
Aj Viky mi potvrdila, že trošíííííčku sa mu podobá, až na tie dlhé vlasy a TETOVAČKU!
Bell co nechápeš?????
Na fotkách je můj tatí :-) a tu aferu jak jsem tenkrát psala tak tu měl můj děda a má z toho dceru a té je 26let
Není tady
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Alex si POPRVE hraje s vlastnima nozickama. Lezi tu na zadech a taha dupacky
To ji musim zapsat do denicku 
Teda Holci, a nezjistila jsi, odkud se ty lidi vzali? Treba taky neco co se rika mezi lidma v souvislosti k domecku nebo tak?

Není tady

Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 17:52)
Není tady
Hele Miso, delas v tom zmatky. Tak kdo je na te fotce? Tati nebo deda?
Jses mu teda neuveritelne podobna !!!
Upravil(a) Dita.L (10. 7. 2011 10:19)

Není tady
bellatrix napsal(a):
mvkoty napsal(a):
bellatrix napsal(a):
Ja absolútne nechápem.
Dito, tie sumce sú novinka v obchode. Stoja stovku a sú niekde na začiatku.
Aj Viky mi potvrdila, že trošíííííčku sa mu podobá, až na tie dlhé vlasy a TETOVAČKU!Bell co nechápeš?????
Na fotkách je můj tatí :-) a tu aferu jak jsem tenkrát psala tak tu měl můj děda a má z toho dceru a té je 26letNechápem, aký film.
Na samote u lesa.
Mimochodem, v utery jsme byli v muzeu ve mlyne. Pani nam ppustila vsechny stroje na pleti mouky a vyprravela nam takovou hezkou pohadku, ze si to tam budeme muset jit poslechnout jeste jednou
akurat dvere s moukou dvounulkou tam nemeli 

Není tady
Aha
uz tomu ozumim

Není tady

Teda holky, z vašich misteriózních zážitků se mi ježí chlupy. Vůbec mě nemrzí, že já žádný takový nemám. Ale mám známou, která cítí duchy. Prostě ví, že není v místnosti sama, někdy je z toho psycho, protože má pocit, že se nemůže nadechnout, jak je v místnosti plno. Brr, to bych fakt nechtěla.
Jak jsem psala, že ty děcka jsou vnímavý, že třeba něco/někoho vidí, tak tak to mají i zvířata. Známé pes se vždycky v baráku, kde bydlela jejich babička, v určitém místě naježil a začal kňučet. Pak zjistili, že přesně v tom místě se oběsil chlap, který tam dřív bydlel. Já osobně bych nechtěla bydlet v baráku, kde se stalo nějaké neštěstí. Myslím, že ta negativní energie tam zůstává.
Míšo, gratuluju k zoubkům !
U nás dneska kuličky z mletého masa v kari omáčce s rýží
.
Á jé, tak Jája spal půl hodiny a už ječí. Mně z něj je*ne
.
Není tady
Dita.L napsal(a):
Juuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Alex si POPRVE hraje s vlastnima nozickama. Lezi tu na zadech a taha dupacky
![]()
To ji musim zapsat do denicku
Teda Holci, a nezjistila jsi, odkud se ty lidi vzali? Treba taky neco co se rika mezi lidma v souvislosti k domecku nebo tak?
Gratuluji Alex 
a já to nezjišťovala a ani to snad nechci vědět. Já jen vím, že se obyvatelka původního domku ten je stržený a na jeho základech postavený tenhleten) se na půdě oběsila. Ale to byla starší paní a to z toho snu byli samí mladí 
Není tady

Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 17:51)
Není tady
Bell tati byl fešák :-) a je fakt, že kdyby můj táta trochu přibral tak si podobní budou :-) no ale on nežere tolik a hulí jak cikán za pařezem a když může tak taky dost vypije :-D takž moc nepřibere....
Já dneska nevařím, jsem doma sama a tak si udělám jen vajíčka mám na ně chuť a R tady má od babi tlačenku
Holky taky je u vás už zase horko? Já už nevím co budu dělat s malou.....kdyby bylo aspoˇˇn maličko pod mrakem tak by to bylo ssuper a táhly by jsme ven
Není tady
jo a k těm zážitkům. My když jsme se přestěhovali na vesnici do baráku tak se mi kolikrát stalo že se mi samy od sebe zavřely dveře....průvan to nemohl být protože okna všechny byla zavřená....taky se mi samo zaplo a vyplo video, ale nastavení tam nefungovalo....no a zjistila jsem že předchzí majitelka v tom pokoji zemžela....
A tady v bytě mě navštěvuje pejsek od šváry co tady žil :-D a na chatičce chodí oba pejskové Bodínek i Zakounek co jsou na zahradě pohřbení
Není tady

Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 17:51)
Není tady

Upravil(a) bellatrix (19. 10. 2013 17:50)
Není tady
Čaute holky, já musím napsat než Vás dočtu páč mi bude vstávat Ela a to bych nestihla ....
No ještě že v tom stanu nespali - ani tatínek, páč v noci tu bylo boží dopuštění. Málem to ten stan odneslo. Něco takovýho už dlouho nepamatuju (nevím jestli někde jinde taky, nečetla jsem první stránku). Kroupy, déšť ... no buřina jako pra.se, myslela jsem,že nám to odnese dům. Fakt příšerný, nemohla jsem spát jak to dunělo. Holky to naštěstí zaspaly, ale feňule vyváděla jako blázen.... ono ještě před tím, než začala ta spoušŤ nějakej chytrák v 1hod. dělal ohňostroj 

Takže u nás fakt boží noc - úplně na hov.no, že musím být sprostá, jsem unavená jako kotě a do očí si strkám párátka 
Není tady
Ahoj holky,
no fuuuuj, to jsou zážitky, šílený fakt šílený!!!!!
No já ani sama nemám, ale vlastně jo, 2x mě napadla taková divná věc, jako že u nás ve firmě ještě nikdo nezemřel a asi druhý den zemřel jeden kolega na stavbě, prostě zkolaboval...pak ještě jednou, jenže si nepamatuju co přesně, akorát vím, že se to týkalo opět kolegy, co spadl ze střechy při vykonávání práce...hrůzy, tenkrát jsem z toho byla dost špatná.
Jinak moje mamka má takové občas divné tušení, když byla malá měla šílený strach, nevysvětlitelný a pak na ní spadly cihly a ještě toho měla víc, schválně se jí zeptám.
O tom jak děti koukají na zeď nebo na strop a smějí se nebo jen upřeně koukají do jednoho místa, taky jsem četla a často mi to nahánělo hrůzu, hlavně s Kikou...ona má fantazii opravdu bujnou ani bych se nedivila, kdyby fakt "něco" viděla.
No a co se týče domu...tak my máme snad přes 200 let starý dům a radši si nepředstavuju co se tady kdy mohlo stát...ale máme nové krovy, střechu, tak snad se utěšuju, že nějaký případný oběšenec je už dávno pryč 

Není tady
Jo a tak šílená bouřka, která se tu včera v noci strhla, to bylo fakt děs, jsem se bála, akorát děti spaly jako dudci
, moje mamka se prý křižovala. To byly takové rány, v životě jsem nic takového nezažila...
Není tady
U nás taky byla bouřka někdy kolem druhé v noci, zbudily mě dvěře jak se zavřely průvanem a v tu chvíli jsem měla Diega na hlavě....on je strašnej poseroutka....jak začala bouřka tak si zalezl ke mě a tulil se jak blázen. Normálně jsem ho musela objímat aby se neklepal a spal :-)
Jsem si došla s malou na nákup a venku je na chcípnutí, aspoň že trochu pofukuje. Malá mi usnula v kočáru před barákem a spala cca 20minut. Teď se nasosla a nemůže usnout jaké je to vedro....musím fakt předělat Míšovi ten pokoj tam je krásnej chládek a tak tam malou šoupnu k němu :-D
Jo a ještě jsem chtela Bell Viki a Jilka jsou taky jak přes kopírák jak tak na to koukám
Upravil(a) mvkoty (10. 7. 2011 12:27)
Není tady
Jeden ošklivý zážitek měla máma, když byla mladá, asi 18, tehdy měla řetízek(sundala ho z krku), který půjčila svému příteli a jeli ze zábavy, stopli kamion, mámě se prý ty chlapi (řidič + závozník) nelíbili, ale nakonec nastoupili. Řidič byl ožralý, to zjistili až potom, nabourali a ten mámy přítel zemřel, nedokázali ho vytáhnout, uhořel...máma měla štěstí, závozník jí vytáhl, byla asi měsíc oblbovaná, aby nic nevěděla...
Naštěstí se ale v téhle chvíli seznámila s tátou, prý byla celá oteklá, opuchlá, ošklivá, samá modřina, obrovskou jizvu přes oko a za 3 měsíce byla svatba..od té doby bych nikdy nikomu nepůjčila svůj řetízek nebo něco osobního, jednou jsme to tak udělaly se spolužačkou a já asi hodinu byla úplně hotová, nemohla jsem dýchat a hned jsem ho zase chtěla vrátit.
Není tady