|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

je nutné nějak speciálně udržovat nebo promazávat posuvné dveře, které zajíždí do zdi? Nedrží se v těch kolejnicích prach? Chceme vyměnit všechny dveře za posuvky, ale tohle mě docela zajímá než je pořídíme.
Není tady

protože jsem žena, tak to byla jedna z prvních dveří, na co jsem se ptala., údržba. nemaže se to, protože jsou tam nějaká speciální ložiska. prašnosti dovnitř zabraňují takové štětinky jakoby kartáčky, které tam jsou. kupovali jsme to loni. obrátili jsme se na firmu, která dělá ta pouzdra - JAP a tam nám poradili i výrobce dveří. oni totiž dveře nedělají. jsme s tím spokojeni.
Není tady

Dobrý den, nemáte někdo zkušenosti se stavbou úsportných domů, jako popisují na stránkách http://www.drevo-stavby.info/ . Zajímalo by mne, jestli ste se někdo do nějaké podobné stavby pustil a ohlasy...
Upravil(a) Franta232 (17. 9. 2011 23:11)
Není tady
někde jsem četla, že posuvné dveře plní funkci závěsu - jde hluk do místnosti,ale to zřejmě bude u těch laciných....
Není tady