Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 20. 6. 2011 11:19

SuSaNee
♥------

dva psi v jednom bytě??

ahoj, co říkáte na to mít v bytě 2+1 dva psi? od malička mám psa, takže jsem na ně zvykla a vím co to obnaší, nikdy jsem ale neměla dva psi najednou v jednom bytěsmile te'd mám srnčího pinče-hyperaktivní psisko které vydží být sam 8hodin sám doma bez problému a potom je nonstop s náma.chtěla bych ale ještě jednoho- Ridgebacka.. procházky,vylety,běhaní je samozřejmost jen mám strach až by mi vyrostl aby mi nesežere pinčika:) co na to říkáte??

Není tady

#2 20. 6. 2011 11:38

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Re: dva psi v jednom bytě??

A co tak mít vlastní děti,rodinu?Alespoň do budoucna.O tom neuvažuješ pro nejbližší léta?Ti psi na vás a váš důchod těžko budou kdy pracovat.

Není tady

#3 20. 6. 2011 11:54

SuSaNee
♥------

oou já myslím že vlastní děti tak 5-6-7 let mít ještě nechci:) chci velkeho a maleho psa:)

Není tady

#4 20. 6. 2011 12:02

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

KLASIKA.

Není tady

#5 20. 6. 2011 12:14

SuSaNee
♥------

jnj...ja myslím že k mojemu věku ale se spíš hodí ještě pořád ti psi:)

Není tady

#6 20. 6. 2011 12:58

clavel
♥♥♥♥♥--

Kuty myslim ze otazka neznela jestli deti nebo pes....

Není tady

#7 20. 6. 2011 13:30

penelopa.nova
♥------

Já bych dva psy nechtěla určitě, zvlášť v tak malém bytě, ale každému vyhovuje něco jiného.

Není tady

#8 20. 6. 2011 14:04

SuSaNee
♥------

jasne každemu to vyhovuje jinak,byt to není malý, ale není zase největší, myslím že pokud mu dam dostatečný pohyb tak by ani v bytě neměl byt  problém, spíš mi jde o to, že malý bude ten starší pán bytu,ale až vyroste velký, tak už si to nemusí nechat líbit.smile neváham v tom, že by u mě neměl pohyb nebo u mě trpěl nebo tak spíše naopak, ale v tom že budou dva kluci v jednom bytě.

Není tady

#9 20. 6. 2011 14:11

clavel
♥♥♥♥♥--

ja mam sice byt 3+1 a 20ti kilovyho pejska, ale druhyho bych k nemu neporidila. sice bych dalsiho psika chtela, jenze tenhle vyda za deset... kdyz ho jednou za rok chytne amok, a demoluje predsin smile a navic ten muj je takovej cita, ze by druhyho psa asi prizabil, protoze by nesnesl, ze tu pozornost venuji jeste nekomu jinemu....
kazdopadne to urcite neni o velikosti bytu, protoze psi vetsinu dne stejnak prochrapou... ale o tech vychazkach... takze ty znas svyho psa, takze nejlip stejne odhadnes sama, jestli druhej pes jo nebo ne...

Není tady

#10 20. 6. 2011 14:19

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Máme dva malé psy, jsou od sebe 2 roky a pohoda. Celý den prospí a jestli nebudou soupeřit? To záleží na tom jak jim to nastavíš ty, pokud jim to nedovolíš nevidím v tom problém.  Pinčíka ti nesežere, když mu to nedovolíš, vůdce smečky nemůže být ani prcek, ani velkej, ale ty

Není tady

#11 20. 6. 2011 15:06

SuSaNee
♥------

jasne, to mas pravdu! pinčík je v klidu je to ještě puberťak akční,porád by si hral druhého by snesl:) uvidím popremyslím ještě zatím jsou mimina ještě v břísku tak ještě můzu chvili uvazovat, ale díky za typy a rady..

Není tady

#12 20. 6. 2011 17:36

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

My jsme také měli dva psy v jednom bytě (90m2), 8kg tvorečky. Jednomu bylo smutno, řádil a kńučel, tak jsme mu pořídili kamaráda. bylo to ok.
Trochu bych se bála (hodně bála) velkého psa. navíc je to asi lovecký zvíře, ne?
Získala jsem "omylem" ještě retrívra - a to teda - to je masakr. Ale už jsme naštěstí v RD. Velkej pes není sranda ! Upozorńuju. výcvik, vycházky, vyběhat..a to denně a několikrát.  A počítej že ten pejsek žije tak 10 -15let, takže abys za pár let neřekla, jéé já budu mít miminko, ridgebacka - už mít nemůžu.. a pryč s ním. To je vůči tomu pejskovi strašně nezodpovědné. Tak to  prosím zvaž.

Není tady

#13 20. 6. 2011 20:11

Johana50
♥♥♥♥♥--

Já mám drobnou poznámku k výběru rasy. Ridgeback je psí rasa, která je momentálně velmi módní, nedávno importovaná, ale není ve zdejším prostředí  bez problémů. Je potřeba zvážit, v jakém prostředí se pohybujete a jestli je v okolí hodně psů. Kde budete venčit. Pes je nádherný, ale má na zádech pruh- ridge, chlupy rostou v protisměru , ostatní psy však vnímají "zježení srsti" jako signál k útoku, proto často reagují na RB nepřátelsky.
Mohlo by se vám taky stát, že na nějakou klidnou procházku parkem nebude ani pomyšlení...
Ze své zkušenosti bych nedoporučovala tak velký váhový i velikostní rozdíl, při hrách a běžném soužití je to občas docela problém.

Není tady

#14 21. 6. 2011 9:18

SuSaNee
♥------

děkuji za typy..to ze bych dala psi někdy pryč to u mě každopádně nehrozí-na to bych neměla nikdy žaludek ani srdičko smilez velké časti máte vsichni pravdu.  jsem trosku akčnější na výlety a turistiku,takže pro psi ideál-dokonce se mi podaří unavit i mého hyperaktivního pinčíka a to je co říct:)! na druhou stranu pinče dam na klín v autě a můžu někam dal,musím taky uvažovat na přepravu pro většího psa! no, byla jsem rozhodnuta, teď jste mi dali do hlavy brouka:)

Není tady

#15 21. 6. 2011 9:32

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

znám rodinu, kde mají v bytě 2 bernské salašnické psi a v pohodě. Sestřenice má RB a dva maltézáky,ale mají i zahradu.
A co druhého taky menšího? Moje fenka BSP si a malými psi moc nechce hrát,protože to není ono, musí si dávat pozor ,aby na ně nešlápla..

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí