29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj, co říkáte na to mít v bytě 2+1 dva psi? od malička mám psa, takže jsem na ně zvykla a vím co to obnaší, nikdy jsem ale neměla dva psi najednou v jednom bytě te'd mám srnčího pinče-hyperaktivní psisko které vydží být sam 8hodin sám doma bez problému a potom je nonstop s náma.chtěla bych ale ještě jednoho- Ridgebacka.. procházky,vylety,běhaní je samozřejmost jen mám strach až by mi vyrostl aby mi nesežere pinčika:) co na to říkáte??
Není tady
A co tak mít vlastní děti,rodinu?Alespoň do budoucna.O tom neuvažuješ pro nejbližší léta?Ti psi na vás a váš důchod těžko budou kdy pracovat.
Není tady
oou já myslím že vlastní děti tak 5-6-7 let mít ještě nechci:) chci velkeho a maleho psa:)
Není tady
KLASIKA.
Není tady
jnj...ja myslím že k mojemu věku ale se spíš hodí ještě pořád ti psi:)
Není tady
Kuty myslim ze otazka neznela jestli deti nebo pes....
Není tady
Já bych dva psy nechtěla určitě, zvlášť v tak malém bytě, ale každému vyhovuje něco jiného.
Není tady
jasne každemu to vyhovuje jinak,byt to není malý, ale není zase největší, myslím že pokud mu dam dostatečný pohyb tak by ani v bytě neměl byt problém, spíš mi jde o to, že malý bude ten starší pán bytu,ale až vyroste velký, tak už si to nemusí nechat líbit. neváham v tom, že by u mě neměl pohyb nebo u mě trpěl nebo tak spíše naopak, ale v tom že budou dva kluci v jednom bytě.
Není tady
ja mam sice byt 3+1 a 20ti kilovyho pejska, ale druhyho bych k nemu neporidila. sice bych dalsiho psika chtela, jenze tenhle vyda za deset... kdyz ho jednou za rok chytne amok, a demoluje predsin a navic ten muj je takovej cita, ze by druhyho psa asi prizabil, protoze by nesnesl, ze tu pozornost venuji jeste nekomu jinemu....
kazdopadne to urcite neni o velikosti bytu, protoze psi vetsinu dne stejnak prochrapou... ale o tech vychazkach... takze ty znas svyho psa, takze nejlip stejne odhadnes sama, jestli druhej pes jo nebo ne...
Není tady
Máme dva malé psy, jsou od sebe 2 roky a pohoda. Celý den prospí a jestli nebudou soupeřit? To záleží na tom jak jim to nastavíš ty, pokud jim to nedovolíš nevidím v tom problém. Pinčíka ti nesežere, když mu to nedovolíš, vůdce smečky nemůže být ani prcek, ani velkej, ale ty
Není tady
jasne, to mas pravdu! pinčík je v klidu je to ještě puberťak akční,porád by si hral druhého by snesl:) uvidím popremyslím ještě zatím jsou mimina ještě v břísku tak ještě můzu chvili uvazovat, ale díky za typy a rady..
Není tady
My jsme také měli dva psy v jednom bytě (90m2), 8kg tvorečky. Jednomu bylo smutno, řádil a kńučel, tak jsme mu pořídili kamaráda. bylo to ok.
Trochu bych se bála (hodně bála) velkého psa. navíc je to asi lovecký zvíře, ne?
Získala jsem "omylem" ještě retrívra - a to teda - to je masakr. Ale už jsme naštěstí v RD. Velkej pes není sranda ! Upozorńuju. výcvik, vycházky, vyběhat..a to denně a několikrát. A počítej že ten pejsek žije tak 10 -15let, takže abys za pár let neřekla, jéé já budu mít miminko, ridgebacka - už mít nemůžu.. a pryč s ním. To je vůči tomu pejskovi strašně nezodpovědné. Tak to prosím zvaž.
Není tady
Já mám drobnou poznámku k výběru rasy. Ridgeback je psí rasa, která je momentálně velmi módní, nedávno importovaná, ale není ve zdejším prostředí bez problémů. Je potřeba zvážit, v jakém prostředí se pohybujete a jestli je v okolí hodně psů. Kde budete venčit. Pes je nádherný, ale má na zádech pruh- ridge, chlupy rostou v protisměru , ostatní psy však vnímají "zježení srsti" jako signál k útoku, proto často reagují na RB nepřátelsky.
Mohlo by se vám taky stát, že na nějakou klidnou procházku parkem nebude ani pomyšlení...
Ze své zkušenosti bych nedoporučovala tak velký váhový i velikostní rozdíl, při hrách a běžném soužití je to občas docela problém.
Není tady
děkuji za typy..to ze bych dala psi někdy pryč to u mě každopádně nehrozí-na to bych neměla nikdy žaludek ani srdičko z velké časti máte vsichni pravdu. jsem trosku akčnější na výlety a turistiku,takže pro psi ideál-dokonce se mi podaří unavit i mého hyperaktivního pinčíka a to je co říct:)! na druhou stranu pinče dam na klín v autě a můžu někam dal,musím taky uvažovat na přepravu pro většího psa! no, byla jsem rozhodnuta, teď jste mi dali do hlavy brouka:)
Není tady
znám rodinu, kde mají v bytě 2 bernské salašnické psi a v pohodě. Sestřenice má RB a dva maltézáky,ale mají i zahradu.
A co druhého taky menšího? Moje fenka BSP si a malými psi moc nechce hrát,protože to není ono, musí si dávat pozor ,aby na ně nešlápla..
Není tady