|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Dobrý den,
mám problém, s kterým se potýkám celý život a který mě značně obtěžuje.
Zřejmě jsem toho hodně "podědila" po svém tatínkovi, takže jsem bohužel obdařená silným porostem na nohou i na rukou.
Chloupky mám navíc černé, protože mám i vlasy tmavě hnědé.Mám je nejenom na lýtkách ale i na stehnech a prostě hodně.Navíc mám pocit, že snad žádná jiná žena s tímhle nemá tolik problémů jako já.Když se podívám v bazéně kolem sebe, vypadá to, že všechny mají nohy krásně hladké , není tam ani vidět, takový ten typ kůže, jako když se člověk holí žiletkou.
Řešila jsem to strojkem na vytrhávání chloupků a snažila jsem se to vydržet, i když na těch stehnech to vážně bolelo.
Když jsem pak byla těhotná s dětmi, tak jsem se nezvládla takhle mučit a začla jsem to jenom holit žiletkou.Samozřejmě, že porost jenom zhoustnul,navíc chloupky zarůstaly a zaněcovaly se a ještě to škrábalo.Škubala jsem se tedy pinzetou, ale to bych nemohla skoro dělat nic jiného.Dívala jsem se i na laserové metody odstaňování a tam se musí jít několikrát, takže by mě to vyšlo asi tak na 80000 Kč.To by vážně nešlo.
Teď to vypadá, že dcera na tom nebude o moc lépe.
Prosím, můžete mi napsat nějaké své zkušenosti, pokud existuje ještě někdo podobně postižený jako já - jak to řešíte, co vám nejvíc pomohlo a tak.Já vím, že se toho asi moc poradit nedá, ale třeba někdo zná něco zázračného...
Není tady
Nezkoušela jsi cukrovou pastu? Když zadáš do hledáčku, nebo se podívej na Youtube, je tam spousta diskuzí a návodů
http://www.youtube.com/watch?v=r2BLZgIK … re=related
základní recept:
2 hrnky cukru
1/4 hrnku vody
1/4 hrnku citronové šťávy (já dávám citronku)
uvaříš podle návodu ale POZOR musíš s tím pracovat hodně opatrně, je to hrozně moc horké, připravit si předem nádobku nejlépe pevnou plastovou do které přeliješ uvařenou pastu abys ji mohla opatrně v mikrovlnce přihřívat
nádobí se sice nehorázně zapatlá, ale když se to namočí do vřelé vody tak se krásně umyje!
Natírat PROTI směru růstu chloupků a trhat PO směru růstu.
Já to nejradši natírám starým příborovým nožem, můžeš i rukou pokud budeš v zacházení šikovná, nebo dřevěnou špachtlí, nebo někdo natře, přilepí plátýnko a po směru růstu strhne.
Mě to opravdu bolí mnohem méně než depilátorem, nohy jsou krásně hladké. Pokud ti troška někde ulpí, smaže se dobře olejem.
Já si dělám jenom nohy tou pastou, nejsem tak šikovná abych to použila na celé tělo.
Hlavní nebezpečí!!!! ODHADNOUT TEPLOTU A NESPÁLIT SE!!!
Projdi si různé diskuze a prohlídni si videa, je toho na netu spousta, jestli by ti to vyhovovalo.
Když ti to nepůjde, tak přijdeš jen o cca půl kila cukru, za vyzkoušení to stojí?
Upravil(a) Bety (20. 6. 2011 6:22)
Není tady
Ahoj Bety,
díky za tvůj příspěvek a radu s cukrovou pastou.
Už jsem o ní slyšela, ale nevěděla jsem, že se dá tak snadno a lacino připravit i doma.Tak to tedy určitě co nejdřív vyzkouším.
Díky moc.
Není tady

Dobrý den,
vyjádřím zde i svůj názor k cukrové pastě, která je zároveň důvodem, pro ji já sama doma nepřipravuji.
Je velmi obtížné získat konzistenci, která se podobá profesionální cukrové pastě, se kterou se mnohem lépe pracuje.
Doporučuji vyzkoušejte pastu Pandhy´s a pak začněte "míchat", ať máte možnost srovnání.
Děkuji,
Veronika
Není tady

Práce s cukrovou pastou vypadá lehce, ale mám doma originální balení a vůbec mi to nejde používat
jsem akorát celá polepená, a bere mi to málo chlupů. Nevím co dělám špatně?
Není tady
adriano to je těžko říct... já jsem tu kupovanou nezkoušela. Tu co jsem si vyrobila jsem používala takto: pastu správné teploty jsem nabrala starým příborovým nožem, nanesla PROTI směru růstu chloupků - pořádně přitlačit, chvilku jsem počkala a PO SMĚRU RŮSTU chloupků strhla a vzalo mi to všechny chloupky. Ty použité kousky co už nechtěly lepit jsem vyhodila. Celá várka vyšla tak na 10Kč tak jsem se s tím nijak nepárala. V návodech píšou, že pokožka musí být dokonale suchá, neměla jsi mastnou nebo vlhkou pokožku? Nebo zajdi pro jednou do salónu a tam to okoukneš a příště budeš vědět?
Není tady

Bety, měla jsem určitě suchou a odmaštěnou pokožku, ale mě se ta pasta lepila na prsty, měla jsem pocit jak bych měla v prstech žvýkačku. A kdybych to míň rozpustila tak by to nešlo ani nabrat... Tobě to nedělalo? Asi hodně záleží na té konzistenci...
Není tady
já jsem to nabírala tím nožem! zkus vyhledat na youtube nějaká videa sugar depitation
Není tady

Ale já to nabírala nožem, a taky jsem prostudovala snad všechny videa, ale asi něco dělám špatně. Nebo mám blbou pastu... Budu zkoušet dál, snad na tu techniku příjdu.
Není tady

Ahoj Jolano,
možná se budeš divit, že ti píše kluk
, ale manželka má (měla) stejný problém, a tak vím, jak to dovede trápit. Je tmavovlasá, a má světlou pleť, takže to bylo vidět, ani nechtěla chodit v létě ven.
Vyzkoušela různé věci, ale jediná věc jí pomohla – fotodepilace. Je to sice dražší (ale myslím, že ne tak jako laserem), ale když spočteš ty normální způsoby, tak to zase o tak moc víc nevyjde. Taky se domluvila s kosmetičkou nejdříve na vyzkoušení, tedy se slevou, a když to fungovalo, tak usmlouvala množstevní slevu. Vyšlo jí to, teda vlastně nás
, zatím asi na třicet tisíc. To je jedna dovolená u moře, na kterou stejně nejezdíme
.
Tak zkus a drž se.
Není tady