Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#1076 9. 8. 2011 17:22

Johana50
♥♥♥♥♥--

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo X.

Nejsi sama , Kiaro, mě volají opakovaně  klienti, že chtějí úklidovou firmu a čas od času mi vyhrožuje jedna  významná banka, že jsem v debetu, ..... lol ale účet u nich nemám a neměla jsem..... lol lol.
Nejspíš je v debetu ta paní, co vlastní tu firmu, protože se jí klienti nedovolají... lol

P.S. Kdybych byla co  čemu a ta dotyčná neměla sídlo firmy na druhém konci republiky, tak už jsem si mohla vybudovat vlastní živnost na její jméno  tongue

Upravil(a) Johana50 (9. 8. 2011 17:26)

Není tady

#1077 9. 8. 2011 17:54

Blossom
Host

Kiara napsal(a):

Tak zpět k tématu - co vás dnes nejvíc šokovalo ...

Přijela jsem včera z práce domů pozdě večer, úměrně tomu jsem šla spát také velmi pozdě. V sedm ráno mi začal zběsile zvonit mobil, já s očima ještě napůl zalepenýma jsem musela vstát z postele, zvednu mobil a na druhém konci mi zařval do ucha mužský hlas: "Tak vám vezeme ten bagr!!!" dumbom Na pána jsem velmi nepříjemně zavrčela, že navolil špatné číslo ... a už jsem neusnula dumbom

Pro nezasvěcené: již několik let se opakuje situace, kdy mi volají různí lidé a shánějí či snaží se zařídit záležitosti, související se stavebnictvím. Ukázalo se, že jistá stavební firma vlastní služební mobil, jehož číslo se až na jednu číslici navlas shoduje s tím mým. Stačí se přemáčknout a já mívám v nepravidelných intervalech o zábavu postaráno big_smile

Kiaro, nic si z toho nedělej.
Já kvůli počátečnímu písmenu mého jména bývám v mobilech lidí na prvním místě. A tak se mi velmi často stává, že když si oni nezamknou mobil, tak mě nechtěně prozvánějí. Stává se mi to poměrně často.

Nejvýživnější je to vždy od mého švagra, který je nimrodem a chodívá po nocích na čekanou.
Takže třeba jednou ve čtyři ráno mi "volal", a já rozespalá a trochu vyděšená - Mirku, co se stalo, že mi teď voláš? va va va
A v mobilu se ozývalo jen pravidelné chřup - chřup - chřup, jak švagrovy boty se cestou na posed bořily ve zmrzlém sněhu.... big_smile

#1078 9. 8. 2011 18:05

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Moje maminka kdysi mívala na pevné lince nějaké podobné číslo jako jedna restaurace. Neustále ji děsily telefonáty, že když neuhradí svoje dluhy, odpojí jí elektřinu, plyn, dají ji k soudu. Přitom maminka v životě nikomu nedlužila ani halíř. Trvalo to několik let, než to přestalo. Maminka byla typ, který si ze všeho dělá těžkou hlavu a tohle ji vždycky parádně rozhodilo.

Není tady

#1079 9. 8. 2011 18:37

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Koupila jsem si před třema měsíci další simku, mám jednoho operátora a potřebovala jsem ještě dalšího, no a to číslo měl přede mnou nějakej kluk z Čelákovic, takže mi minimálně jednou týdně někdo volá a chce Davida K........  :-) Operátor mi řekl, že to číslo nikdo nepoužíval 18 měsíců a tím pádem se uvolnilo pro další použití. Tak vysvětluju, že nejsem David K. z Čelákovic a doufám, že chlapec nemá dluhy a že si místo na něj nedošlápne někdo na mě, protože to je paušál na moje jméno.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#1080 9. 8. 2011 18:53

holcina
♥♥♥♥♥♥-

sahleb napsal(a):

Kiara napsal(a):

holcina napsal(a):

frigo, i to rozbití huby nás napadlo. Ale vzdali jsme to poté, kdy na policajtech vzala zpátky oznámení o tom, že ji škrtil. Takže je klidně možné, že by nakonec svědčila proti kamarádovi, který by se toho rozbití huby ujal.  Z azyláku se odstěhovala do bytu, do jiného města, ale její zatím ještě manžel od ní dostal klíče. Nemám slov a teď už vím, že ona pomoc nechce. A bohužel myslím, že to bude mít ještě horší, protože zjistil, že si s ní může dělat co chce:-(

holčino, pokud jsou zatím ještě manželé, k přidělenému bytu mají bohužel stejná práva, byť ho "dostala" jenom manželka. Pokud se totiž někam stěhuju jako vdaná, pořád se bere jako příslušník mé domácnosti kromě dětí i manžel, který má do předmětného bytu právo vstupu, kdykoliv si vzpomene a zbavím se ho, jedině až se právoplatně rozvedu.

Nenapadlo Tě, že právě kvůli tomuhle mu Tvoje kamarádka klíče musela předat - a vůbec to nemusela udělat dobrovolně - protože si je na ní manžel pod pohrůžkou zákonných sankcí nějakým způsobem vynutil roll ?!?

Za tuto odpoved hjarta Kiaro.

Oni si nekteri lide jeste nevsimli, ze je tu takovy malinky problem. Manzelka proste manzela z bytu vyhodit nesmi ani nesmi vymenit zamky. Pan manzel muze prijit obratem s policii a manzelka bude platit akorat pokutu.

Opravdu nevím jak je to právně, ale ona od něj odešla do azyláku, kde nějaký čas pobyla a pak si našla podnájem. Podle zdravého rozumu mu přece žádný klíče dávat nemusí...dyt to je ptákovina na entou

Není tady

#1081 9. 8. 2011 19:07

Vladena
♥♥♥♥♥♥-

Přijde mi to také špatně. Od společného bytu klíč musí dát, neboť tam mají společný majetek,ale ona jde s igelitkou do podnájmu, tak proč dávat klíč? je manželka společný majetek...blbost, klíč nedat,adresu nesdělovat.

Není tady

#1082 9. 8. 2011 20:09

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Mě teda děsí, co se děje v  Anglii. To je fakt hrůza. Chovají se jako zvířata a teď nevím, jestli zvířátka neurážím.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#1083 10. 8. 2011 15:10

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Vladena napsal(a):

Přijde mi to také špatně. Od společného bytu klíč musí dát, neboť tam mají společný majetek,ale ona jde s igelitkou do podnájmu, tak proč dávat klíč? je manželka společný majetek...blbost, klíč nedat,adresu nesdělovat.

Tak mám pokračování, kamarádka vyměnila zámek, on rozbil dveře, řeší to policie. Tak snad to k něčemu bude. To přece nemůže, dobývat se do cizího bytu, nebo snad ano?

Není tady

#1084 10. 8. 2011 18:54

majkafa
Host

Čtu poslední knížku Simony Monyové Srdceboly a až mě mrazí. Jako by to věděla.
Cituji jen malou část:
Slovo vodovec většina žen vnímá jako synonymum slova charakter, a já, bohužel, nejsem výjimkou. Vdovec vychovávající dítě, to už pro mne znamená bezúhonnost takřka nadlidskou. A přitom vdovec je i vrah, co zabil svoji ženu. Na to jsem tehdy nepomyslela. Popravdě, tehdy jsem zřejmě vůbec nemyslela.
Ne, tím nechci naznačit, že Adam manželku odkrouhnul. Zemřela na rakovinu. Jeden z těch smutných případů, kdy se na nádor přijde příliš pozdě. Adam nezabíjí lidi, vraždí pouze jejich naděje. Ty moje vyhladil jak fašisti Lidice.

Upravil(a) majkafa (10. 8. 2011 18:55)

#1085 10. 8. 2011 23:24

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

holcina napsal(a):

Vladena napsal(a):

Tak mám pokračování, kamarádka vyměnila zámek, on rozbil dveře, řeší to policie. Tak snad to k něčemu bude. To přece nemůže, dobývat se do cizího bytu, nebo snad ano?

Ja to cely necetla, posledni, co jsem "zachytila", mozna mylne (za coz bych se predem omluvila, ale procitat a vnimat plne zde VSECHNO je dle meho nazoru nemozne), bylo, ze snad utekla do podnajmu... Predpokladam, ze teda ne se vsim vsudy = s osobnim majetkem manzela ci partnera...
Pripoustim, ze je mozne, ze nevzala nic "jeho", krome sebe (ze jo), tkaze pravo rozbijet nemel... Ale mohl se tak citit + mohl to policii, ktera asistovala, tak nejak vylicit...
Oni v momente "podani jeho svedectvi" nemuzou vedet presne, jak se veci maji, a nejak rozhodovat musej... (dle okamzitych okolnosti)... Pak to zrejme "zaportokulujou", pak to nekdo proveri a vyhodnoti... a mezitim tam nekde v bitevnim poli muze lezet aj nejaka "mrtvolka"... Mno, takhle to vypada u nas, v CR. Jinde se to resi treba tak, ze "kdo ma vic penez" /a neni to vzdy ten, kdo je "utlacovan", vyhraje = jeho prava budou ochranena/, vyhraje. Pravda tim padem byva zadupana...
Jinde "jsou veci jasny", pravda bude prokazana... a pak nastoupi tvrda ruka zakona (casto i nezakonne) a pravda je vymahana (treba i nezakonne)...
A ted, babo rad: Co je lepsi? va Ale to ja jiz zasla prilis daleko... grater kapitulation

Rozhodne me ale sokovalo, co ja zde po docela psychicky narocnem dnu dokazi tesne pred pulnoci vyprodukovat... sjuk

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#1086 17. 8. 2011 7:32

majkafa
Host

Včera mě malinko šokovalo, ale také vlastně udělalo radost, rozhodla jsem se dobře.
Po necelých dvou měsících "známosti" jsem tuto známost ukončila. Snažila jsem se, abych se ho co nejméně dotkla. Řekla jsem mu, jak to cítím. Že nejsem zamilovaná. Je prima kamarád, skvělý na toulky, ale nemohu mu dát nic jiného, než přátelství.
Měla jsem dojem, že opět, jako již po několikáté, požil větší než malé množství alkoholu. Po mém oznámení z něj najednou spadlo všechno pozlátko. Nedokázal to přijmout s noblesou.  Byl to najednou obyčejný buran, nadával mi a byl sprostý.
Jsem ráda, že jsem to ukončila. stolt

#1087 17. 8. 2011 7:39

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Majkafo - supr tummenupp

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1088 17. 8. 2011 7:48

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Nedokázal to přijmout s noblesou.  Byl to najednou obyčejný buran, nadával mi a byl sprostý.
Neznám ho, nic o něm nevím - tak jen všeobecně konstatuju, že někdo se vzteká, někdo je vulgární, někdo pláče nebo tříská talíře... no a jen někdo přijme s noblesou. Jsme lidé různé http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Mmch - tobě slovo "buran" nepřijde jako nadávka?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#1089 17. 8. 2011 7:53

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Heleno - bereš slovo buran jako nadávku?
Já tedy ne - já sama vím, že jsem vesnický buran wink
Majkafa podle mého chtěla napsat - že je ráda, že to udělala, že mu řekla,co k němu cítí a tak.A on ukázal pravou tvář. Kdyby s ním zůstala - asi by v budoucnu  nějaký konflikt řešil v afektu naštvanosti. (a to Majku šokovala, takového ho neznala)
Každý se rozčílí, ale aby byl sprostý,že něco není po něm, jak on chce?

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#1090 17. 8. 2011 7:53

AndreaP.
Administrátor
Místo: Severní Morava

Založeno nové vlákno s vyšším pořadovým číslem, toto uzavírám.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí