Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#26 19. 6. 2011 15:15

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Re: CHAT: Co vás dnes nejvíc šokovalo X.

Frigo, nekecej s  tím překlepem dumbom

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#27 21. 6. 2011 21:01

Lvice
♥♥♥♥♥--
Místo: Vesmír

Čau Jekyle, jak je?

Člověk musí mít vždycky cíl, ale nemusí se vždycky trefit.

Není tady

#28 21. 6. 2011 21:53

rejka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: kousek od matičky stověžaté

majkafa napsal(a):

To není opisování. To je Morph. smile Zdá se, že to nevíš.

Schizofrenie???? Nebo jen hloupý žert ? Chjo,ztrácím přehled,který jsem stejně moc neměla...butter

„Nevyčítej životu, co ti nedal, uč se oceňovat to, co ti dal.“
Seneca
http://pdgf.pitapata.com/C9u1p2.png

Není tady

#29 22. 6. 2011 4:56

majkafa
Host

DarkAngel napsal(a):

Majko, až začnu porušovat pravidla, potom křičte a volejte, ale do té doby mě laskavě nechte na pokoji. Děkuji vám, snad jsme si konečně porozuměly. Z tohoto tématu se odhlašuji, neoslovilo mě.

Proč jsi ho zakládal, když tě následně neoslovilo? smile Máš to nějaké popletené. Oslovuješ sám sebe?
Jsem ráda, jestli už snad něco (ve vlastní hlavě a vlastním životě) řešíš, když už tu nepíšeš ty své nesmysly. Příště na Pavlač, prosím, a ne na psychologickou.

Upravil(a) majkafa (22. 6. 2011 4:57)

#30 22. 6. 2011 6:23

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Majkafo - co tak po ránu tady strašíš ? va Proč nespinkáš? lol

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#31 23. 6. 2011 19:12

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-
Místo: klášter sester karmelitánek

dusička napsal(a):

Majkafo - co tak po ránu tady strašíš ? va Proč nespinkáš? lol

Protože je to zřejmě dáma ve věku, kdy lidé takto po ránu UŽ nespinkají smile Zato my si to vybereme za ní, co Ty na to ? Taky ráda chrnikáš ? Já ano, ja pracuju převážně vnoci a ve dne spím.

A dost mě šokovala nekterá témata, ale nebudu jmenovat, protože by zabrala celou stránku smile

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#32 23. 6. 2011 19:17

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Jsem ráda, jestli už snad něco (ve vlastní hlavě a vlastním životě) řešíš, když už tu nepíšeš ty své nesmysly. Příště na Pavlač, prosím, a ne na psychologickou.

Myslím, že Rozmarila měla svým způsobem pravdu, co se týče tvé osoby wink a ano, možná tě navrhnu na moderátorku, abyses mohla realizovat, dokonce tě snad nechají vybrat i témata, která se ti líbí, ale jen pod podmínkou, že půl roku nebudeš sprostá na lidi smile

Chtěly jste světici, tak prosím, jsem zde! Ale měly by jste vědět, že se mi to, co dělám, dost  hnusí...

Není tady

#33 23. 6. 2011 19:18

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

DarkAngel - víš, já nejsem jako jsem bývala - noční sova. Já už chodím spát se slepičkama a vstávám s ptáčkama gloria protože ranní ptáče dál doskáče, a taky proto, že musím.
škoda prospat celý den, pak je takový krátký. A v noci dělám něco jiného
Ale nevím no, proč máš potřebu se schovávat za ženu?

Není tady

#34 23. 6. 2011 19:24

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Jenže já vnoci pracuju........... Ty děláš vnoci něco jiného a ve dne jsi v práci. To je velmi zajímavé, ale prosím tě, neptej se mě na mé zaměstnání......nepochopila bys, proč to delám.........

Není tady

#35 23. 6. 2011 19:27

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Proč myslíš,že jsem nechápající člověk? Nebo kvůli tomu že jsem blondýna?

Není tady

#36 23. 6. 2011 19:28

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

DarkAngel napsal(a):

majkafa napsal(a):

Myslím, že Rozmarila měla svým způsobem pravdu, co se týče tvé osoby wink a ano, možná tě navrhnu na moderátorku, abyses mohla realizovat, dokonce tě snad nechají vybrat i témata, která se ti líbí, ale jen pod podmínkou, že půl roku nebudeš sprostá na lidi smile

A Ty máš nějaký extra práva někoho někam navrhovat a říkat, co by měl kdo dělat? Hm, to je víc než zajímavé, ta domýšlivost. Není lepší se starat sám o sebe?

Není tady

#37 23. 6. 2011 19:52

majkafa
Host

DarkAngel napsal(a):

majkafa napsal(a):

kdybych chtěla být moderátorkou, už bych jí možná dávno byla. Ale já moderátorkou na babinetu být nechci. A nebuď trapnej, Porphee.

Upravil(a) majkafa (23. 6. 2011 19:52)

#38 23. 6. 2011 19:58

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

Jenže já vnoci pracuju........... Ty děláš vnoci něco jiného a ve dne jsi v práci. To je velmi zajímavé, ale prosím tě, neptej se mě na mé zaměstnání......nepochopila bys, proč to delám.........

Teda smutný muži..co je moc ,to je moc...va

Není tady

#39 23. 6. 2011 20:20

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Revliba : Mám od mého protějšku nový dárek;) Překrásné růžové tričko, na němž je kosmická loď která přenášecím paprskem zachraňuje poslední páreček velryb na Zemi smile Až se mi bude chtít, vyfotím a pošlu, adresu na tebe mám, je to nádhera, líbilo by se ti to smile

Není tady

#40 23. 6. 2011 20:22

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

kdybych chtěla být moderátorkou, už bych jí možná dávno byla. Ale já moderátorkou na babinetu být nechci. A nebuď trapnej, Porphee.

Nebuď trapnej Majkafa smile Každopádně...přemýšlej o tom prosím, byla bys dobrou moderátorkou wink

Není tady

#41 23. 6. 2011 21:14

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

DarkAngel napsal(a):

Revliba : Mám od mého protějšku nový dárek;) Překrásné růžové tričko, na němž je kosmická loď která přenášecím paprskem zachraňuje poslední páreček velryb na Zemi smile Až se mi bude chtít, vyfotím a pošlu, adresu na tebe mám, je to nádhera, líbilo by se ti to smile

Hele Smutňáku,šak nevíš,co se mi líbí... a na to nepřijdeš...jsi totiž moc smutnej a dlouhej a stereotypní...sova
Omluva za offtopic,jen jsem chtěla poškádlit našeho Nekonečného...

Není tady

#42 23. 6. 2011 21:23

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Nevinné týrání pejska - jen pro otrlé a silné povahy grater

http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn … eni-pejska

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#43 23. 6. 2011 21:23

majkafa
Host

DarkAngel napsal(a):

Nebuď trapnej Majkafa smile Každopádně...přemýšlej o tom prosím, byla bys dobrou moderátorkou wink

Díky. Mně stačí řídit v práci. V soukromém životě si od toho ráda odpočinu. stolt
Co se ti stalo, že magoríš s Dark Angelem a ještě v ženském rodu? va

#44 23. 6. 2011 21:25

majkafa
Host

Zklamaná napsal(a):

Nevinné týrání pejska - jen pro otrlé a silné povahy grater

http://www.videacesky.cz/ostatni-zabavn … eni-pejska

Nevinné? Nebo nevinného? Ale já se na to nedívala.

#45 23. 6. 2011 21:59

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Díky. Mně stačí řídit v práci. V soukromém životě si od toho ráda odpočinu. stolt
Co se ti stalo, že magoríš s Dark Angelem a ještě v ženském rodu? va

Už to tu bylo zmíněno, nick byl prodaný, koupený jak ti to víc vyhovuje, dnes se prodáva cokoli a když nebyl používán... Magořím asi tak průměrně, asi jako všichni na babinetu smile

Není tady

#46 23. 6. 2011 22:03

majkafa
Host

DarkAngel napsal(a):

Už to tu bylo zmíněno, nick byl prodaný, koupený jak ti to víc vyhovuje, dnes se prodáva cokoli a když nebyl používán... Magořím asi tak průměrně, asi jako všichni na babinetu smile

Hele, nekecej pořád nesmysly o prodeji nicku. I bez toho vím, že jsi lhář, nemusíš to neustále zdůrazňovat. Porphe, Porhpe, podívej se už do sebe a nelži si.

#47 23. 6. 2011 22:05

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Zklamaná : No, pěkné videjko va Opravdu jen pro silné povahy, toto někdo udělat mému Aronovi, tak ho vykastruju a onen orgán dám sežrat hladovým kočkám potulujícím se kolem mého domečku grater

Není tady

#48 23. 6. 2011 22:07

DarkAngel
♥♥♥♥♥♥-

Majkafa : Co kdy jsi se uklidnila ? Já podobné stavy řeším sexem, zkus to také, pomáhá to wink

Není tady

#49 23. 6. 2011 22:11

majkafa
Host

DarkAngel napsal(a):

Majkafa : Co kdy jsi se uklidnila ? Já podobné stavy řeším sexem, zkus to také, pomáhá to wink

Tobě to evidentně nepomáhá. smile

#50 23. 6. 2011 22:52

sillwan
♥♥♥♥♥♥♥

No, nech robim, co robim, mne to teda tiez nepripada ako priemerne magorenie... O rozpravke o predanom nicku uz ani nehovorim... lebo za ten siry svet som neprisla na to, preco by to niekto robil... Ze?

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí