|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

Vazene damy, panove, drazi pratele, mame zde 10. pokracovani babineti telenovely, uvitam nove sokujici udalosti. Pokud jste dostatecne vnimavi jedinci, spatrite veci, nad kteryma se rozum zastavuje 
Do meho skromneho chlivecku zvu vsechny pratele i nepratele, je zde dovoleno vse, pokud se ovsem budeme drzet pravidel Babinetu. Nesnesu zde jakekoli napadani a urazeni, to rikam radeji hned na uvod, aby se pak nekteri jedinci nemohli vymlouvat, ze to neslyseli, takze i Vy tam v zadnich lavicich, doufam, ze bylo dostatecne slyset
Neslysim !.. to melo byt jakoze ano ? Dekuji 
S diky a pranim krasneho dne
=DarkAngel=
Není tady
DarkAngel napsal(a):
Vazene damy, panove, drazi pratele, mame zde 10. pokracovani babineti telenovely, uvitam nove sokujici udalosti. Pokud jste dostatecne vnimavi jedinci, spatrite veci, nad kteryma se rozum zastavuje
Do meho skromneho chlivecku zvu vsechny pratele i nepratele, je zde dovoleno vse, pokud se ovsem budeme drzet pravidel Babinetu. Nesnesu zde jakekoli napadani a urazeni, to rikam radeji hned na uvod, aby se pak nekteri jedinci nemohli vymlouvat, ze to neslyseli, takze i Vy tam v zadnich lavicich, doufam, ze bylo dostatecne slysetNeslysim !.. to melo byt jakoze ano ? Dekuji
=DarkAngel=
Vazene damy, panove, drazi pratele, uvitam nove sokujici udalosti. Pokud jste dostatecne vnimavi jedinci, spatrite veci, nad kteryma se rozum zastavuje
Do meho skromneho chlivecku zvu vsechny pratele i nepratele, je zde dovoleno vse, pokud se ovsem budeme drzet pravidel Babinetu. Nesnesu zde jakekoli napadani a urazeni, to rikam radeji hned na uvod, aby se pak nekteri jedinci nemohli vymlouvat, ze to neslyseli, takze i Vy tam v zadnich lavicich, doufam, ze bylo dostatecne slyset Neslysim !.. to melo byt jakoze ano ? Dekuji
=Morph=
Není tady

Jeste ze jste me upozornila draha Vladeno, jinak bych to ani nevedela, ze je to Morpheovo doupatko.
Není tady
Nesnáším opisování drahoušku!
Upravil(a) Vladena (18. 6. 2011 20:49)
Není tady
To není opisování. To je Morph.
Zdá se, že to nevíš.

Není tady

Vladena napsal(a):
Nesnáším opisování drahoušku!
Vladko, abychom byli v obraze, jsem zenou mnoha tvari, protoze pouzivam nejlepsi kosmetiku od ...
A Majkafu bch poprosila, aby moc nekomentovala, protoze jsem tento nick od vaseho babinetiho milacka koupila, za dve krabky kamelek, nebo jak se to pise.
Není tady

Morphíčku, pár dní máš spolubydlu pryč a už ti hrabe... Plány nevyšly ? 
Není tady

majkafa napsal(a):
Zdá se, že to nevíš.
To mi hlava nebere....fakt jo??
Není tady
Revliba napsal(a):
majkafa napsal(a):
Zdá se, že to nevíš.
Fakt jo. Tak to prostě je. Přísahám na holý pupík. Bez legrace.
Akorát když ho používal minule, psal ještě v mužském rodě, jak píše Frigo, už mu zřejmě těžce kvapká na karbid. 

Revliba napsal(a):
majkafa napsal(a):
Zdá se, že to nevíš.
myslím, že nejsi sama..
Nejvíc hrabe... 
Není tady

Je zajimave pozorovat, jak vas tato vec zaujala, pritom je to jen forum a o nic ve skutecnosti nejde
Tak se mi zda moje mile pritelkyne, ponektere z vas - nebudu jmenovat - berete az prilis vazne, Morphea nechte Morpeem a srovnejte si radeji svoje vlastni zivoty 
Není tady
Sice je to jen virtuálno, ale určitě ženy zarazí, když si muž udělá nick a vystupuje za ženskou. Mě to sice nešokuje, je možné ledacos. Ale přinejmenším je to dost k přemýšlení.
Tak mě napadlo, jestli bych si udělala nick chlapa a vydávala se a psala za chlapa. Což mi přijde fakt nereálné, protože nevím, jak bych psala jako muž, když mám myšlení ženské.
I když možná se ve mě skrývá muž, jako holka jsem lezla po stromech, kamarádila s klukama, hrála s nima fotbal, chodila zmazaná jak čuně ,prostě jsem se jim vyrovnala. Kočárky a panenky mě nelákaly. Spíš stavebnice, rozebírání, montování věcí.
Hrála jsem a bavilo mě hrát na pc závodnické hry - sedět ve formuli. umím číst v mapě
Ale - zase jako ženská - nemám orientační smysl, plaším ,hysterčím jako ženská.
takže že chlap se vydává za ženskou, byt jen na skle, už jen myšlenka, že ho to vůbec napadlo mi přijde poněkud ujetá.
Ale víš jak, každého to je věc.
Není tady

dusička napsal(a):
Mě to sice nešokuje, je možné ledacos. Ale přinejmenším je to dost k přemýšlení.
A na co jste u toho přemýšlení přišla Dusičko ?
Není tady
Nejsem dusička, ale já jsem přišla na to, že jsi něco, za co bych dostala ban.
A za ban mi nestojíš.
majkafa napsal(a):
Revliba napsal(a):
majkafa napsal(a):
Zdá se, že to nevíš.
Fakt jo. Tak to prostě je. Přísahám na holý pupík. Bez legrace.
Akorát když ho používal minule, psal ještě v mužském rodě, jak píše Frigo, už mu zřejmě těžce kvapká na karbid.

Není tady
majkafa napsal(a):
Nejsem dusička, ale já jsem přišla na to, že jsi něco, za co bych dostala ban.
A za ban mi nestojíš.
Majko - jsme jenom lidi, a každý to máme jinak no holt každý jsme svým způsobem ujetý jinak.
Morfe - na co jsem přišla? vždyt jsem to už psala 
Není tady

Dusička : Ujetých je tu víc lidiček, nejsem na babinetu nováček a čtu vás pozorně
Znova upozorňuji, že jsem toto jméno koupila, tedy spíš vyměnila. Ale abych nebyla mimo téma, dnes mě nejvíc škovaly holky z psychologické, jak se dokáží vrtat v nečem, co jim nepřísluší...
A Majko, klidně mi to napiš, pokud nechceš ban, máme přece soukromou poštu.
Není tady

DarkAngel napsal(a):
Dusička : Ujetých je tu víc lidiček, nejsem na babinetu nováček a čtu vás pozorně
Znova upozorňuji, že jsem toto jméno koupila, tedy spíš vyměnila. Ale abych nebyla mimo téma, dnes mě nejvíc škovaly holky z psychologické, jak se dokáží vrtat v nečem, co jim nepřísluší...
ok, přistoupím na hru.. Jseš si jistá, že to byl dobrý obchod ? 
Upravil(a) Frigo (19. 6. 2011 14:19)
Není tady
Děláš z Babinetu úplně něco jiného, v tvém podání chlapa v baloňáku u dívčí školy.....né, tohle se mi nelíbí!
Není tady
Morph se chová uboze a trapně.
Tohle je ještě možná tak na Pavlač a ne na psychologickou. Nerozumím tomu, proč moderátoři už dávno nezakročili.
Frigo napsal(a):
DarkAngel napsal(a):
ok, přistoupíme na hru.. Jseš si jistá, že to byl dobrý obchod ?
mluv za sebe, frigo 
Není tady
UFF, tak toto je uz aj na mna silna kava... netusila som, ze je tu tolko chameleonov.
Není tady

majkafa napsal(a):
Morph se chová uboze a trapně.
![]()
Tohle je ještě možná tak na Pavlač a ne na psychologickou. Nerozumím tomu, proč moderátoři už dávno nezakročili.
Majko, až začnu porušovat pravidla, potom křičte a volejte, ale do té doby mě laskavě nechte na pokoji. Děkuji vám, snad jsme si konečně porozuměly. Z tohoto tématu se odhlašuji, neoslovilo mě.
Není tady

PPavlaa napsal(a):
Frigo napsal(a):
DarkAngel napsal(a):
ok, přistoupíme na hru.. Jseš si jistá, že to byl dobrý obchod ?
mluv za sebe, frigo
Pavlo, to byl pouhý překlep.. a tudíž jsem opravila a zároveň se všem, kterých se dotklo slovíčko přistoupíme, omlouvám.
Není tady