|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahoj holky, mela bych jeste jeden dotazek ohledne toho krvaceni v tehu. Nemate nektera zkusenosti s tim, ze kdy jste si zavedly utrogesttan, ze se to pak trochu zhorsiol? mam pocit, ze jak se ten utrogestan rozpusti a zacne vy tekat, ze se zhorsi i to krvaceni.
Není tady

Hani a nemohla bys ho brát perorálně? (polykat) Já si ho nemusela zavádět, stačilo ho polykat. Zkus zavolat na gyndu a zeptej se. To bude asi nejjistější
Není tady
No prej se v tehotensrvi musi jen zavadet, je to na letaku a cetla jsem to dnes i na virtualni porodnici od jednoho doktora
Není tady
Mně dala doktorka na výběr, zda polykat či zavádět utrogestan. Prý je lepší zavádět, ale ne každý si to může dovolit (v práci), takže jsem měla povoleno i polykat. Mně se po něm špinění úplně vytratilo, ale bylo mně po něm špatně od žaludku.
Není tady
Pepulka a jak jsi dlouho spinila? A za jak dlouho to po tom utrogestanu prestalo?
Není tady
Já jsem nejdřív špinila v 8 tt a to jenom jednorázově jeden den (nahnědlý hlen), tak jsem hned letěla k dr. a ta mi předepsala Utrogestan a askorutin. Od návštěvy dr. už jsem nešpinila a bylo to dobrý. Pak jsem znovu začala špinit ve 12 tt a to trvalo 2 dny (opět nahnědlý hlen). Bylo to přesně po 4 týdenních intervalech v době očekávané MS, takže to asi bylo z toho. Moje švagrová krvácela skoro celé těhu, protože se mimísek uhnízdil moc nízko a placenta tam tlačila a narušovla cévky, ale vše dopadlo OK a te´d má 6 měsíční mimi
) Držim pěstičky, aby bylo všechno OK. Hlavně hodně odpočívej!
Není tady