Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 18. 6. 2011 16:46

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Re: Manželovi dluhy- alimenty- po rozvodu

Kubulo, moc se omlouvám, než jsem to odeslala, eva už odpověděla big_smile

Jinak nikdo kvalifikovanej tady toho moc nevymyslí, protože pokud nebude znát detaily, bude pořád "vařit z vody" a nebude schopen evě kvalifikovaně poradit.

evo, opravdu potřebuješ právníka. Bez podrobné znalosti celé vaší rodinné situace Ti tady nikdo příliš nepomůže ... hmm

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#27 18. 6. 2011 17:01

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Kiara napsal(a):

Jinak nikdo kvalifikovanej tady toho moc nevymyslí, protože pokud nebude znát detaily, bude pořád "vařit z vody" a nebude schopen evě kvalifikovaně poradit.

evo, opravdu potřebuješ právníka. Bez podrobné znalosti celé vaší rodinné situace Ti tady nikdo příliš nepomůže ... hmm

Tak jsem to myslela - kvalifikovanýho právníka. Což nemusí být levnej špás, proto je asi Eva tady. Tak doufám, že místní právník něco vymyslí, já jsem asi v koncích. sjuk

Není tady

#28 18. 6. 2011 17:03

eva2009
♥♥-----

Kiara napsal(a):

poslala jsem ti zprávu s popisem té situace. Snad jsem to nenapsala moc pomotaně, vztahuje se k tomu více věcí. Kdybys něčemu nerozumněla tak napiš.

Není tady

#29 18. 6. 2011 17:15

eva2009
♥♥-----

Kubula napsal(a):

Kiara napsal(a):

Tak jsem to myslela - kvalifikovanýho právníka. Což nemusí být levnej špás, proto je asi Eva tady. Tak doufám, že místní právník něco vymyslí, já jsem asi v koncích. sjuk

jelikož se soudí maminky jeho dětí o alimenty již od roku 1999, tak si myslím, že bych také s ničím neuspěla. Akorát jsem si myslela, že ty alimenty jsou jen jeho ale jak to vypadá, tak půlka je moje.

Není tady

#30 18. 6. 2011 17:31

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Evo, mně pořád nic nedošlo. Koukala jsem do svého profilu, měla jsem tam nefunkční mailovou adresu, už jsem to opravila. Pošli mi to prosím tě na tu novou, díky.

Není tady

#31 18. 6. 2011 17:33

eva2009
♥♥-----

Kubula napsal(a):

Evo, mně pořád nic nedošlo. Koukala jsem do svého profilu, měla jsem tam nefunkční mailovou adresu, už jsem to opravila. Pošli mi to prosím tě na tu novou, díky.

jejda fakt ne, já zrovna psala Kaiře a to bude to samé :-(

Právě, že jsem se divila, že to nemám v odeslaných, tak to jdu psát znovu.

Já jsem dala u profilu kliknout na zprávu a poslat. Tak to zkusím jinak poslat.

Není tady

#32 18. 6. 2011 17:35

eva2009
♥♥-----

Kubula napsal(a):

a nebo to bude tím, že jsem nevyplnila předmět zprávy. Zkusím to znovu smile

Není tady

#33 18. 6. 2011 17:49

eva2009
♥♥-----

tak snad už :-) Bylo to tím, že jsem do zprávy neuvedla předmět a z mé strany to vypadalo, jako by se to odeslalo, ale ono né. Takže snad už to dojde :-)

Není tady

#34 18. 6. 2011 17:55

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Jo, už to došlo, odpověděla jsem.

Není tady

#35 18. 6. 2011 18:09

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Já taky smile

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#36 19. 6. 2011 18:58

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Tulipánka napsal(a):

Promiňte mimo téma: ale jak dojde k tomu, že si někdo vezme chlapa s 5 dětmi? Mně by se tedy rozsvítil varovný maják neutral

KRISTe, ja se zase divim, ze se na to nekdo pta.....myslis , ze na zemekouli exsituje zenska, ktera planuje deti a budoucnsot s nekym kdo ma uz pet deti a neplati na ne? I s tim, ze ona mozna bud emuset ty dluhy prevzit? Fakt si to myslis? Ja teda ne. hjarta

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#37 19. 6. 2011 19:14

Tulipánka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Turnov
Web

Kriste, Sahleb, já se zase divím, že se divíš big_smile . Stačila mi odpověď: nevěděla jsem, že má ještě dalších 5 dětí.....

Žiju svůj život naplno bez strachů.

Není tady

#38 19. 6. 2011 19:54

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Tulipánka napsal(a):

Kriste, Sahleb, já se zase divím, že se divíš big_smile . Stačila mi odpověď: nevěděla jsem, že má ještě dalších 5 dětí.....

Me to doslo hned. big_smilebig_smilebig_smile

Me to pripada jako kdyz nekdo prijde do spitalu s rakovinou hrtanu v poslednim stadiu a lekari se do nej pusti s tim, ze jako co to jako delal. Misto aby MLCELI!!! dumbomdumbom

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#39 22. 6. 2011 9:51

eva2009
♥♥-----

ahojky, tak tedy nevím,  jak je to s těmi dluhy za alimenty, ale jiná právnička v on-line poradně mi napsala- Jedná se o výlučný závazek manžela. Nemusíte mít obavy. Tak tedy nevím....

Není tady

#40 22. 6. 2011 13:30

laminanonte
♥♥♥♥♥♥-

četla jsem jen první příspěvek, tak mi možná něco uniklo, ale domnívám se, že dluh na výživném,který vznikl za dobu trvání manželství je výlučným dluhem manžela a ty nemůžeš být postižena např.srážkou ze mzdy,nebo ti nemohou obstavit účet, pokud nemáte společný, ale přesto v exekuci může být postihnut majetek v sjm.

Za dluh před manželstvím neodpovídáš vůbec.

Každý je génius.
Ale pokud budete posuzovat rybu podle její schopnosti vylézt na strom,
bude celý svůj život žít s vědomím, že je neschopná.

* Albert Einstein

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí