18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám radost e můu oznámit krásnou zprávu od Hanuscb, která mi dneska přila:
Tak jsem tady jako dárek tatínkovi k narozeninám. Jmenuji se Adélka, váím 3300g a na svět jsem vykoukla dnes v 1,08h. Slo to rychle a jsme s maminkou v pořádku.
Hani moc vám gratuluju a přeju rychlý návrat domů, hodně mlíčka, lehké sívání a a Markétka ségru nezlobí.
PS: neměla to být Lenička???
Není tady
Dalí Letňátko je tady!
Vechno jen to nejlepí. Hodně těstí a zdraví mamince, Adélce i celé její rodině.
Není tady
Hanu od nás taky letí velká gratulace k narození Adélky ( taky koukám na jméno )
přejeme hodně zdraví a těstí a pohodové sívání doma
Není tady
Moc gratuluju
Není tady
Hanu moc gratuluji k narození Adélky, hlavně a je zdravá A jak vidím tak jste jméno opravdu řeili a do poslední chvíle , ale moc hezká volba nakonec
Není tady
Jééé . I my moooc gratulujeme Hanu ! A Adélce přejeme do ivota hlavně hodně zdraví, těstí a lásky . A jméno jste nakonec dali krásný!
Není tady
Hanu,
té moc gratuluju k Adélce a přeju jí hodně těstí, zdraví a lásky do ivota
a a Vám dělá hodně radosti.
Není tady
Hanu moc gratuluju k Adélce (podle mého to byla poslední varianta). Hlavně hodně zdraví, a to celé rodince.
Není tady
Hani obrovská gratulace k narození Adélky, koukám e jméno jste opravdu řeíli a do konce ale krásná volba. Hodně zdravíčka a těstí, těím se na fotečky.
Není tady
Gratuluju
Není tady
Hani, moc moc gratuluju k Adélce a přeji hodně těstí, zdraví, lásky a rodinné pohody!
Není tady
Hani gratuli k Adélce a přeji ve neeej tobě i celé rodince
Není tady