29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám radost že můžu oznámit krásnou zprávu od Hanuscb, která mi dneska přišla:
Tak jsem tady jako dárek tatínkovi k narozeninám. Jmenuji se Adélka, vážím 3300g a na svět jsem vykoukla dnes v 1,08h. Slo to rychle a jsme s maminkou v pořádku.
Hani moc vám gratuluju a přeju rychlý návrat domů, hodně mlíčka, lehké sžívání a ať Markétka ségru nezlobí.
PS: neměla to být Lenička???
Není tady
Další Letňátko je tady!
Všechno jen to nejlepší. Hodně štěstí a zdraví mamince, Adélce i celé její rodině.
Není tady
Hanu od nás taky letí velká gratulace k narození Adélky ( taky koukám na jméno )
přejeme hodně zdraví a štěstí a pohodové sžívání doma
Není tady
Moc gratuluju
Není tady
Hanuš moc gratuluji k narození Adélky, hlavně ať je zdravá A jak vidím tak jste jméno opravdu řešili až do poslední chvíle
, ale moc hezká volba nakonec
Není tady
Jééé . I my moooc gratulujeme Hanu
! A Adélce přejeme do života hlavně hodně zdraví, štěstí a lásky
. A jméno jste nakonec dali krásný!
Není tady
Hanuš,
též moc gratuluju k Adélce a přeju jí hodně štěstí, zdraví a lásky do života
a ať Vám dělá hodně radosti.
Není tady
Hanu moc gratuluju k Adélce (podle mého to byla poslední varianta). Hlavně hodně zdraví, a to celé rodince.
Není tady
Hani obrovská gratulace k narození Adélky, koukám že jméno jste opravdu řešíli až do konce ale krásná volba. Hodně zdravíčka a štěstí, těším se na fotečky.
Není tady
Gratuluju
Není tady
Hani, moc moc gratuluju k Adélce a přeji hodně štěstí, zdraví, lásky a rodinné pohody!
Není tady
Hani gratuli k Adélce a přeji vše neeej tobě i celé rodince
Není tady