|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Juraj napsal(a):
Blossom, kdybych mel vse realizovat, o cew snim, nebo premyslim, tka by byl cely svet poset temi vecmi [alespon chvili]] a nestacilo by to na deset mych zivotu je zrealizovat... Ty jsi vsechny sve napady nutne realizovala? ;-)
Všechny ne, na to by mi taky jeden život nestačil.
Ale poměrně dost nápadů jsem skutečně realizovala a dotáhla do konce.
A ty, které nejsou jen planým sněním, se někdy v budoucnu zrealizovat chystám, tak jak to postupně půjde....
Upravil(a) Blossom (20. 6. 2011 17:48)
Ja jeste mam taky minimalne jeden (ale pension to nebude) na ktery pevne verim mi vedle Babinet jeste zbyde cas, jej dotahnout do konce (zacal jsem pred deseti lety) - dam vedet... A taky zacal jako sen... Jako jsem rovnez nejaky sen (viden jen za zavrenymi ocima puvodne) jiz zrealizoval... Ale vsechny se nedaji...
Není tady

Kuty napsal(a):
Z dovolených kde hlídají děti jsem tak trochu rozpačitá.Zrovna včera jsem totiž dala řeč se známou kantorkou na stř.integr.škole a je to jeden děs.Škola dnes už nemá funkci výchovnou nýbrž jen vzdělávací a kantoři tam jsou na tom nejnižším možném společ.žebříčku.Běda jak se na ty nevychov.fakany podívají jen trochu křivě-už mají pro příště hrozbu paragrafem 51!
Děti jsou nevychované-rodiče na výchovu nemají čas-je totiž zadarmo a tak jde radši jejich tata třeba jezdit kamionem,no prachy jsou třeba.A když jede spolu rodina v tom lepším případě dokonce na společ.dovolenou,kde by se alespoŇ tam měli užít všichni dohromady,ukazovat dětem přes den něco nového,večer s nima posedět u ohně či i u té country nebo u společ.her a hlavně komunikovat,tak se mají opět rozdělitž?Je to snad za trest trávit spolu jako rodina týden pohromadě,je to tak vyčerpávající?Nám to tak nikdy nepřipalo,každý rok jsme jezdili na dovču a třeba i víc než jednou ale nikdy nás nenapadlo,že bychom je odložily do nějakých pohlupavých animačních programů a kluci by se ani nenechali.\protože se dovedli zabavit i sami se sebou a snad to za našich mladších let ani ještě tak moc neexistovalo.
Milá Kuty, já s Vámi úplně souhlasím, animačním programům se vyhýbám, jak se říká, jak čert kříži. Jenže nám jde na pobytu o něco úplně jiného, maminky si ráno a večer hodinku zacvičí, když jsou tatínkové také a mají partu, rádi využijí čas na tenis, posilovnu, kolo nebo jen tak lenošení. A o děti se postaráme my, nemyslím si, že by šlo o "pohlupavé animační programy", podle vybavení hotelu a kvalifikace instruktorů mají děti třeba plavání, hrají tenis, pletou košíky... záleží i na věku dětí, které právě na pobytu máme. tak si každý člen rodiny najde chvilinku pro sebe, a zbytek dne tráví všichni pohromadě... Určitě máme i maminky, které by nám nejraději svěřily děti na celý den, jenže to je právě služba, kterou neposkytujeme a ani nezamýšlíme ji v budoucnu nabízet.
Není tady
Lenka N. napsal(a):
Kuty napsal(a):
Z dovolených kde hlídají děti jsem tak trochu rozpačitá.Zrovna včera jsem totiž dala řeč se známou kantorkou na stř.integr.škole a je to jeden děs.Škola dnes už nemá funkci výchovnou nýbrž jen vzdělávací a kantoři tam jsou na tom nejnižším možném společ.žebříčku.Běda jak se na ty nevychov.fakany podívají jen trochu křivě-už mají pro příště hrozbu paragrafem 51!
Děti jsou nevychované-rodiče na výchovu nemají čas-je totiž zadarmo a tak jde radši jejich tata třeba jezdit kamionem,no prachy jsou třeba.A když jede spolu rodina v tom lepším případě dokonce na společ.dovolenou,kde by se alespoŇ tam měli užít všichni dohromady,ukazovat dětem přes den něco nového,večer s nima posedět u ohně či i u té country nebo u společ.her a hlavně komunikovat,tak se mají opět rozdělitž?Je to snad za trest trávit spolu jako rodina týden pohromadě,je to tak vyčerpávající?Nám to tak nikdy nepřipalo,každý rok jsme jezdili na dovču a třeba i víc než jednou ale nikdy nás nenapadlo,že bychom je odložily do nějakých pohlupavých animačních programů a kluci by se ani nenechali.\protože se dovedli zabavit i sami se sebou a snad to za našich mladších let ani ještě tak moc neexistovalo.Milá Kuty, já s Vámi úplně souhlasím, animačním programům se vyhýbám, jak se říká, jak čert kříži. Jenže nám jde na pobytu o něco úplně jiného, maminky si ráno a večer hodinku zacvičí, když jsou tatínkové také a mají partu, rádi využijí čas na tenis, posilovnu, kolo nebo jen tak lenošení. A o děti se postaráme my, nemyslím si, že by šlo o "pohlupavé animační programy", podle vybavení hotelu a kvalifikace instruktorů mají děti třeba plavání, hrají tenis, pletou košíky... záleží i na věku dětí, které právě na pobytu máme. tak si každý člen rodiny najde chvilinku pro sebe, a zbytek dne tráví všichni pohromadě... Určitě máme i maminky, které by nám nejraději svěřily děti na celý den, jenže to je právě služba, kterou neposkytujeme a ani nezamýšlíme ji v budoucnu nabízet.
Milá Lenko,z vašeho psaní mi vyplývá,že pracujete jako animátorka a tak si pochopitelně hájíte své.Já si zas myslím,že když jede rodina pohromadě na dovču,měli by své aktivity přizpůsobit mezi sebou vzájemně.Neřeknu,když jednou,2x rodiče podniknou třeba nějaký horovýstup a děti nechají na hlídání,ale takové cvičení třeba,tam je možno zapojit děti.Těch aktivit,které jmenujete,kdy hlídáte děti ať jejich rodiče sportují či dokonce lenoší je tak trochu hodně a už to je teda pro mě zavádějící.
Rodiče dětí se musí přeci ztotožnit se svou rolí,jinak ty děti ani mít neměli.Lenošit na dovolené mohli spoustu let před tím,než si potomky pořídili a budou za chvíli,uteče to jak voda,kdy od dětí uslyší,že ty už nemají zájem s nimi jet.
Není tady

Milá Kuty, mám známé se 3 dětmi, každý rok jezdí celá rodina společně na dovolenou, spí pod stanem, pod širákem, poznávají všechno možné, vaří na otevřeném ohni... Na zahradě mají děti přes léto indiánské teepee, kde celé léto spí, jenže....prázdniny dětí jsou delší než dovolená rodičů, tátové pilně pracují, a proto s touto kamarádkou jezdíme už několikátý rok na pobyt se cvičením. Děti najdou nové kamarády, já toho taky přes rok s prací, kroužky dětí, psaním úkolů, domácími pracemi...moc nenasportuju, takže se aspoň trochu za týden dám do latě a zase se s chutí s dětmi vrátím na zbytek prázdnin na chatu, kde jsme všichni společně od rána do večera....tedy když mi "nezdrhnou za kamarády:), protože s těmi se na Indiány hraje líp než se mnou!
Není tady