|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Stránky: 1

Hezký den všem,
letní prázdniny se blíží, některé děti rády jezdí na tábory, jiné to z duše nenávidí. Jak jsou na tom Vaše děti? Pošlete je letos na tábor? Jezdili jste na tábory i vy, když jste byli děti?
Jeden tábor pro děti máte k nabídce teď i na Babinet, u našeho seriozního partnera na Šumavě:
http://www.babinet.cz/clanek-8619-dopre … 0-let.html
Není tady

Moje dítě dětské tábory přímo zbožňuje :-)
Děkuji za dobrý odkaz :-)
Není tady

Ahoj :-)
Podle mě záleží především na kvalitě tábora :-) Jednou jsem poslala dítě na tábor, kde to stálo za nic. Program nulový, jídlo strašné, kolektiv nepříjemný. Dcera se vrátila znechucená a smutná.
Pak jsem si dala s výběrem tábora větší práci a dala jsem na doporučení kolegyně. Našla jsem tyto letní tábory. Odteď odjíždí dcera z táborů s pláčem :-) předtím chtěla odjíždět a teď by nejradši zůstala ještě alespoň další týden :-)
Snad to pomůže s výběrem lepšího tábora :-)
Anežka :-)
Není tady
Stránky: 1