29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Téma zavřeno
Petruša napsal(a):
ty jo MARTI taky jsem skoro nervozní z tebe...fakt to vypadá zajímavě, moc ti přeju aby to bylo těhu. A přítel je super
Peti to mu vyridim ... ja se bala jak to bude brat... ale zacala jsem o tom vtipkovat, tak zacal i on a ted to vypada, ze to byla dobra cesta, protoze ted je fakt v pohode ;-)... vcera uz rikal jaka jmena by si predstavoval... tak jsem se bavila... njn busy nesli a my sli z kraje brna do centra pesky
Není tady
Ronjí, kočko , ty jsi nezmar. Takže ještě týden čekačka. Ale jak si myslím, ty to opravdu dáš do toho 40tt a ještě holky porodíš za 1/2 hoďky obě. Tak koukej odpočívat a žádý hýbací a funící akce s manžou v posteli:lol:
A hlavně všechno nejlepší k Tvým zítřejším narozkám, hodně zdravíčka Vám všem. Je mi jasný, že by jsi si přála ten nejkrásnější dáreček, ale vydrž, vydrž.
Marti, to je teda napínačka, normálně jsem napnutá jak kšandy. A kdyby ti opravdu bylo zle, tak na tu pohotovost určitě zajeď.
Není tady
tu pohotovost urcite jo... to zas bych mela asi fakt strach... a kdybych sla k dr. a nic by nevidela, tak by asi stejne cekala a rekla to same... akzdopadne jestli mrcha neprijde, tak v pondeli tam snad bude dr a urcite tam naklusu
Není tady
Ronji, moc bych ti přála přirozený porod, mě to hodně mrzí, že jsem musela na CS. A teda, jsi opravdu držák a holky se u tebe mají skvěle. Nasmála jsem se tomu chytání holek na monitoru. Jsi teda fakt dobrá.
Marti, tak to jsem moc zvědavá, co se s toho vyklube..Přeji ti, ty víš co..
U nás docela fajn, jen Radimek mi dává zabrat, jsem unavená, s ním žádná změna, pořád stejné...
Není tady
Marti84 napsal(a):
Petruša napsal(a):
ty jo MARTI taky jsem skoro nervozní z tebe...fakt to vypadá zajímavě, moc ti přeju aby to bylo těhu. A přítel je super
Peti to mu vyridim
... ja se bala jak to bude brat... ale zacala jsem o tom vtipkovat, tak zacal i on a ted to vypada, ze to byla dobra cesta, protoze ted je fakt v pohode ;-)... vcera uz rikal jaka jmena by si predstavoval... tak jsem se bavila... njn busy nesli a my sli z kraje brna do centra pesky
to je fajn
Není tady
LEONTY Radimek je nádhernej, čučim na tu fotečku co tu máš
Není tady
není zač. Na rozpaky si musíš zvyknout, myslim že chvály na něj budeš mít dost a dost, je fakt úžasnej
Není tady
Přeji tetě Ronjískové všechno nejlepší k narozeninám
Upravil(a) Pavka (18. 6. 2011 12:00)
Není tady
Taky se přidávám a přeju Ronje vše nej k narozeninám
Není tady
Ronjo, všechno nejlepší, hodně lásky, štěstí, zdraví.
Ronjísku, všechno nejlepší k narozeninám, hodně štěstí, lásky, krásy kolem sebe a přání, ať zůstaneš vždycky taková, jaká jsi.
Není tady
Ronjo co takhle 23.týho to by byla teta ze severu poctěna
U nás nějak nic novýho. H. se učí na státnice, ale zatím naštěstí není moc nervózní. Jde v úterý. No kluci skoro už dobrý, Štěpule má antibiotika na průdušky a Matýsek zatím OK.
Není tady
Ronji dodatečně také vše nej nej a ať máš princezny už co nejdřív u sebe!!!!!!
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 2