6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Stránky: 1 2
Téma zavřeno
Petrua napsal(a):
ty jo MARTI taky jsem skoro nervozní z tebe...fakt to vypadá zajímavě, moc ti přeju aby to bylo těhu. A přítel je super
Peti to mu vyridim ... ja se bala jak to bude brat... ale zacala jsem o tom vtipkovat, tak zacal i on a ted to vypada, ze to byla dobra cesta, protoze ted je fakt v pohode ;-)... vcera uz rikal jaka jmena by si predstavoval... tak jsem se bavila... njn busy nesli a my sli z kraje brna do centra pesky
Není tady
Ronjí, kočko , ty jsi nezmar. Take jetě týden čekačka. Ale jak si myslím, ty to opravdu dá do toho 40tt a jetě holky porodí za 1/2 hoďky obě. Tak koukej odpočívat a ádý hýbací a funící akce s manou v posteli:lol:
A hlavně vechno nejlepí k Tvým zítřejím narozkám, hodně zdravíčka Vám vem. Je mi jasný, e by jsi si přála ten nejkrásnějí dáreček, ale vydr, vydr.
Marti, to je teda napínačka, normálně jsem napnutá jak kandy. A kdyby ti opravdu bylo zle, tak na tu pohotovost určitě zajeď.
Není tady
tu pohotovost urcite jo... to zas bych mela asi fakt strach... a kdybych sla k dr. a nic by nevidela, tak by asi stejne cekala a rekla to same... akzdopadne jestli mrcha neprijde, tak v pondeli tam snad bude dr a urcite tam naklusu
Není tady
Ronji, moc bych ti přála přirozený porod, mě to hodně mrzí, e jsem musela na CS. A teda, jsi opravdu drák a holky se u tebe mají skvěle. Nasmála jsem se tomu chytání holek na monitoru. Jsi teda fakt dobrá.
Marti, tak to jsem moc zvědavá, co se s toho vyklube..Přeji ti, ty ví co..
U nás docela fajn, jen Radimek mi dává zabrat, jsem unavená, s ním ádná změna, pořád stejné...
Není tady
Marti84 napsal(a):
Petrua napsal(a):
ty jo MARTI taky jsem skoro nervozní z tebe...fakt to vypadá zajímavě, moc ti přeju aby to bylo těhu. A přítel je super
Peti to mu vyridim ... ja se bala jak to bude brat... ale zacala jsem o tom vtipkovat, tak zacal i on a ted to vypada, ze to byla dobra cesta, protoze ted je fakt v pohode ;-)... vcera uz rikal jaka jmena by si predstavoval... tak jsem se bavila... njn busy nesli a my sli z kraje brna do centra pesky
to je fajn
Není tady
LEONTY Radimek je nádhernej, čučim na tu fotečku co tu má
Není tady
není zač. Na rozpaky si musí zvyknout, myslim e chvály na něj bude mít dost a dost, je fakt úasnej
Není tady
Přeji tetě Ronjískové vechno nejlepí k narozeninám
Upravil(a) Pavka (18. 6. 2011 12:00)
Není tady
Taky se přidávám a přeju Ronje ve nej k narozeninám
Není tady
Ronjo, vechno nejlepí, hodně lásky, těstí, zdraví.
Ronjísku, vechno nejlepí k narozeninám, hodně těstí, lásky, krásy kolem sebe a přání, a zůstane vdycky taková, jaká jsi.
Není tady
Ronjo co takhle 23.týho to by byla teta ze severu poctěna
U nás nějak nic novýho. H. se učí na státnice, ale zatím natěstí není moc nervózní. Jde v úterý. No kluci skoro u dobrý, těpule má antibiotika na průduky a Matýsek zatím OK.
Není tady
Ronji dodatečně také ve nej nej a a má princezny u co nejdřív u sebe!!!!!!
Není tady
Téma zavřeno
Stránky: 1 2