Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 7. 9. 2011 14:03

Miroslav Doležal
♥♥-----
Místo: Praha

Re: Mám v tom pokračovat?

jak jsem si tady přečetl spousty názorů dle mého vztah hlavně zabíjí málo komunikace jaký to má smysl s někým být nebo žít a nemít si co říct potom je to málo tolerance a sexualní přitažlivost která časem zmizí a potom se projeví stereotyp je to možná jen můj názor ale vztah je ze začátku o sexu a lásce časem o přátelství... je ti 21 nemusí tě to trápit poznáš hodně zajímavých kluků a třeba jednoho který bude pro tebe ten pravý hodně štěstí...

Není tady

#27 12. 9. 2011 11:21

Želvička17
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Ústí nad Labem

Já myslím, že bys ze současného vztahu měla odejít, zůstat ještě nějaký ten rok sama a postupně dospět... smile To přijde časem samo, párkrát dostaneš ještě v životě přes ústat (např. prostřednictvím současného ženatého pana úžasného, příp. dalších, kteří Ti dají lekci) a pak už si určitě priority nějak pro Tebe vhodně nastavíš smile

http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/gSkVyMR.jpghttp://lb5m.lilypie.com/gSkVp2.png
http://lb2m.lilypie.com/TikiPic.php/sNH41tS.jpghttp://lb2m.lilypie.com/sNH4p2.png

Není tady

#28 12. 9. 2011 16:06

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

Miroslav Doležal napsal(a):

jak jsem si tady přečetl spousty názorů dle mého vztah hlavně zabíjí málo komunikace jaký to má smysl s někým být nebo žít a nemít si co říct potom je to málo tolerance a sexualní přitažlivost která časem zmizí a potom se projeví stereotyp je to možná jen můj názor ale vztah je ze začátku o sexu a lásce časem o přátelství... je ti 21 nemusí tě to trápit poznáš hodně zajímavých kluků a třeba jednoho který bude pro tebe ten pravý hodně štěstí...

Není to jen tvůj názor,ale potvrzuje to i praxe našeho 25letého manželství.Nedovedu si představit žít s někým a nemít si s ním očem povídat,nebýt s ním na tzv.stejné vlně.Naproti tomu sex už dnes zcela není naší prioritou,ale těšíme se jeden na druhého a jsme spolu rádi,povídáme si,řešíme vše společně jen tak,či u vína nebo kafe,plánujem společně příjemné zážitky a řešíme i ty nepříjemné.Je to supr,když je názorů víc a je o věci s kým diskutovat.stoltstolt

Není tady

#29 1. 12. 2011 15:21

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Taky jsem měla takového přítele (v 18ti) jako autorka.
Jednou jsem mu vytkla "Tys takovej bačkora, vůbec nejsi spontánní,  tobě si říct musím vždycky o všechno , o pusu i o facku..."
No a pak jsme něco řešili a on mi jednu vyšil ... ale dámy, věřte nebo ne... nějak se mi to nelíbilo smile
A hlavně - bylo vidět, jak to ze sebe tlačí a on vůbec můj respekt nezískal.
To jen abychom si tady nenamlouvali, že nás někdo může může ovládat "pevnou rukou".
Ten respekt, to uznání autority, musí vycházet z nás , musíme ho cítit a ne se o něm nechat přesvědčovat.

Upravil(a) Jessika (1. 12. 2011 15:21)

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#30 12. 12. 2011 13:34

atekram
♥------

Zdravím,
děkuji za příspěvky. Dlouho jsem tu teď nechodila. Celé léto jsem byla vydělávat v zahraničí a teď se plně soustředím na školu. Studuju posledním rokem VŠ. Ty 2 měsíce v cizině byl opravdu dobrý mezičas. Měla jsem se tam krásně, cestovala jsem, měla spousty zážitků a hlavně klid od těch dvou na začátku zmiňovaných chlapůsmile Na ženatého jsem se vybodla téměř hned. Nepsala jsem mu, jednak bych to měla ze zahraničí drahé a pak jsem zjistila, že ani nemám potřebu mu psát a informovat ho jak se mám. Přítelovi jsem psala párkrát za týden. Po něm si mi totiž stýskalo. Po návratu jsem zůstala s přítelem. Ženatého jsem od té doby neviděla. Měl ale celkem výdrž. Psal jak rychle jsem se na něho vybodla, že to čekal ale pořád se ještě snažil mě vidět a trvalo mu to asi tak do konce října ale pak už to radši vzdal:) Jinak na přítelovu mlčenlivost si nějak začínám zvykat. Jednou jsem byla dokonce vděčná za to že moc nekomunikuje. Byla jsem s kamarádkou a jejím přítelem na pivo a ten její přítel pořád žvanil a pořád něco řešil, že jsem uvažovala čím bych mu tu hubu zacpala a hlavou mi proběhlo: ještě že ten můj nemluvítummenupp Tak jsem teď se svým přítelem, nikam nechodím, sedím doma, píšu bakalářku a učím se:)

Není tady

#31 13. 12. 2011 20:48

Aesha
♥♥-----

Tleskám, dobře vyřešeno tummenupp

Se ženatým si nezačínej, jsi mladá, máš hodně možností najít si případně jiného svobodného partnera a jen by sis se ženáčem zkazila život, takoví ženatí mají všichni  "zlou manželku a neklape jim to doma" tillfreds Mám kamarádku, co to takhle vede už 10 let, její milenec má doma hodnou ženu, se kterou se nikdy nerozvede a mladou milenku, která nikdy nebude mít to, po čem touží asi každá holka. On má prostě všechno a ona nic rock....

Jsi mladá a stále ještě máš čas najít případně jiného chlapa, a pozor ať tě nepálí dobré bydlo - lepší mít doma hodného muže co moc nemluví, ale miluje tě, než mít doma "vzrůšo" a chlapa co podvádí... usch

Oblíbený citát:
"Orel much nechytá."

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí