29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
jak jsem si tady přečetl spousty názorů dle mého vztah hlavně zabíjí málo komunikace jaký to má smysl s někým být nebo žít a nemít si co říct potom je to málo tolerance a sexualní přitažlivost která časem zmizí a potom se projeví stereotyp je to možná jen můj názor ale vztah je ze začátku o sexu a lásce časem o přátelství... je ti 21 nemusí tě to trápit poznáš hodně zajímavých kluků a třeba jednoho který bude pro tebe ten pravý hodně štěstí...
Není tady
Já myslím, že bys ze současného vztahu měla odejít, zůstat ještě nějaký ten rok sama a postupně dospět... To přijde časem samo, párkrát dostaneš ještě v životě přes ústat (např. prostřednictvím současného ženatého pana úžasného, příp. dalších, kteří Ti dají lekci) a pak už si určitě priority nějak pro Tebe vhodně nastavíš
Není tady
Miroslav Doležal napsal(a):
jak jsem si tady přečetl spousty názorů dle mého vztah hlavně zabíjí málo komunikace jaký to má smysl s někým být nebo žít a nemít si co říct potom je to málo tolerance a sexualní přitažlivost která časem zmizí a potom se projeví stereotyp je to možná jen můj názor ale vztah je ze začátku o sexu a lásce časem o přátelství... je ti 21 nemusí tě to trápit poznáš hodně zajímavých kluků a třeba jednoho který bude pro tebe ten pravý hodně štěstí...
Není to jen tvůj názor,ale potvrzuje to i praxe našeho 25letého manželství.Nedovedu si představit žít s někým a nemít si s ním očem povídat,nebýt s ním na tzv.stejné vlně.Naproti tomu sex už dnes zcela není naší prioritou,ale těšíme se jeden na druhého a jsme spolu rádi,povídáme si,řešíme vše společně jen tak,či u vína nebo kafe,plánujem společně příjemné zážitky a řešíme i ty nepříjemné.Je to supr,když je názorů víc a je o věci s kým diskutovat.
Není tady
Taky jsem měla takového přítele (v 18ti) jako autorka.
Jednou jsem mu vytkla "Tys takovej bačkora, vůbec nejsi spontánní, tobě si říct musím vždycky o všechno , o pusu i o facku..."
No a pak jsme něco řešili a on mi jednu vyšil ... ale dámy, věřte nebo ne... nějak se mi to nelíbilo
A hlavně - bylo vidět, jak to ze sebe tlačí a on vůbec můj respekt nezískal.
To jen abychom si tady nenamlouvali, že nás někdo může může ovládat "pevnou rukou".
Ten respekt, to uznání autority, musí vycházet z nás , musíme ho cítit a ne se o něm nechat přesvědčovat.
Upravil(a) Jessika (1. 12. 2011 15:21)
Není tady
Zdravím,
děkuji za příspěvky. Dlouho jsem tu teď nechodila. Celé léto jsem byla vydělávat v zahraničí a teď se plně soustředím na školu. Studuju posledním rokem VŠ. Ty 2 měsíce v cizině byl opravdu dobrý mezičas. Měla jsem se tam krásně, cestovala jsem, měla spousty zážitků a hlavně klid od těch dvou na začátku zmiňovaných chlapů Na ženatého jsem se vybodla téměř hned. Nepsala jsem mu, jednak bych to měla ze zahraničí drahé a pak jsem zjistila, že ani nemám potřebu mu psát a informovat ho jak se mám. Přítelovi jsem psala párkrát za týden. Po něm si mi totiž stýskalo. Po návratu jsem zůstala s přítelem. Ženatého jsem od té doby neviděla. Měl ale celkem výdrž. Psal jak rychle jsem se na něho vybodla, že to čekal ale pořád se ještě snažil mě vidět a trvalo mu to asi tak do konce října ale pak už to radši vzdal:) Jinak na přítelovu mlčenlivost si nějak začínám zvykat. Jednou jsem byla dokonce vděčná za to že moc nekomunikuje. Byla jsem s kamarádkou a jejím přítelem na pivo a ten její přítel pořád žvanil a pořád něco řešil, že jsem uvažovala čím bych mu tu hubu zacpala a hlavou mi proběhlo: ještě že ten můj nemluví
Tak jsem teď se svým přítelem, nikam nechodím, sedím doma, píšu bakalářku a učím se:)
Není tady
Tleskám, dobře vyřešeno
Se ženatým si nezačínej, jsi mladá, máš hodně možností najít si případně jiného svobodného partnera a jen by sis se ženáčem zkazila život, takoví ženatí mají všichni "zlou manželku a neklape jim to doma" Mám kamarádku, co to takhle vede už 10 let, její milenec má doma hodnou ženu, se kterou se nikdy nerozvede a mladou milenku, která nikdy nebude mít to, po čem touží asi každá holka. On má prostě všechno a ona nic
....
Jsi mladá a stále ještě máš čas najít případně jiného chlapa, a pozor ať tě nepálí dobré bydlo - lepší mít doma hodného muže co moc nemluví, ale miluje tě, než mít doma "vzrůšo" a chlapa co podvádí...
Není tady