Oznámení

18. září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

18. září : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 6. 2011 19:25

atekram
♥------

Mám v tom pokračovat?

Ahoj,
ráda bych taky přispěla svým příběhem. S partnerem jsem přes rok. Na začátku vztahu jsme se jenom vídali, pak navštěvovali u sebe doma, pak jsem často u něj přespávala a ráno šla zase domů, potom jsme tam už zůstávala a čekala na něj až se vrátí z práce až se nakonec stalo, že už jsem se tam zabydlela. I když mám pořád bydliště u rodičů, nastěhovaná jsem u něj. Když byl třeba v práci tak se nám oběma strašně stýskalo. A já jako správná "ženuška" jsem na něj čekala pěkně doma až se mi vrátí. Do té doby jsem měla všechno uklizené, čisté, a vidí, jak má doma skvělou přítelkyni. Během dne jsme se pořád objímali, pusinkovali, líbali se a říkali si jak se milujeme. Prostě dokonalý pár. Ale pak už se z toho stávala každodenní rutina. Já se o zkouškovém učila, nebo jsem zase uklízela, zatímco on byl v práci. Večer jsme se dívali na film, dali vínko a šli spát. A ve vztahu nastala nuda. Když měl odpolední, začala jsem z nudy chodit s kamarádkou na pivo do místní hospůdky, někdy jsem to i přehnala a vracela se opilá, kdy můj milý už dávno spinkal. Jenže nikdy nic mi nevytkl, nikdy mě neseřval, ještě mě vždycky pohladil a řekl: Miluji tě. Začala mi chybět trochu ta pevná ruka. Chtěla jsem aby mi někdy vyhuboval, kde jsem tak dlouho, kolik jsem toho vypila.. Ale on byl stále klidný. Je fakt, že je tak trochu flegmoš, vůbec nic neřeší a má ke všemu takový pasivní přístup. A neumí komunikovat. Většinou vedu monology a on mi odpovídá: hmm.. Kvůli tomu jsme se poslední dobou častokrát pohádali. Že chci z jeho strany víc komunikace, pevné ruky atd.. A pak se to stalo.. Můj milý byl na bečce ve vedlejší vesnici a já s kamarádkou šla opět na pivo. Přece nebudu sedět sama doma. Už jsem byla v náladičce, když si k nám přisedl jeden známý.. Bohužel o 14 let starší než já ale stále šikovný, atraktivní a sexy. Zná mě odmalička. Hlídal mě když mi byly tak 2, 3 roky. Pak se oženil a odstěhoval do města. Teď má dvě děti. A sem přijel na chalupu, na kterou tu někdy jezdí s rodinou o víkendech. (mimochodem mně je 21). Vyloženě jsme si v té hospodě padli do noty. Našli jsme společné téma, názory.. potom při cestě domů jsme se zastavili na jednom místě, kde jsme si ještě hodinu povídali a pak když jsem se chtěla rozloučit a jít domů tak mě chytil a políbil. Na tu chvíli nezapomenu. Bylo to tak spontánní, krásné.. Pak jsem si uvědomila co dělám, odtrhla se a šla domů. Přece miluji svého přítele! Na druhý den mě strašně hryzalo svědomí. Přiznat se nebo ne? Nevěru přece vždycky něco předchází, a problémy máme a já je chci řešit. A mám to vůbec považovat za nevěru? Spíš úlet, který ale setrvává.. se známým si stále píšeme, dvakrát jsme se od té doby viděli ale nic neproběhlo a teď si domlouváme schůzku že někam pojedeme.. Svému příteli jsem se nakonec přiznala (ale neřekla jsem kdo to byl) protože jsem chtěla přece vyřešit současný problém, který ten úlet zavinil. Jenže přítel reagoval tak jako vždycky.. Jako nebyl sice nadšený, určitě ho to zlomilo ale zase mi řekl jak mě miluje, nechce mě ztratit,že mi to všechno odpouští a že o tom už nebudeme diskutovat. Šlo přece jen o blbý polibek.. Jenže pro mě ten polibek nebyl blbý a spíš jsem od něj očekávala jinou reakci. Teď nevím zda pokračovat ve vztahu, protože přítele opravdu moc miluji nebo pokračovat v "úletu", kde nacházím vášeň,nějaké to vzrůšo, komunikaci, a humor.. Známý má v manželství taky problémy, prý spolu žijí už jen jako spolubydlící. Vím, že kdyby tam bylo vše ok asi by to taky nedělal. Nikomu nechci rozbíjet rodinu, ani nechci aby se to u něj provalilo. Chci žít dále s přítelem ale ne takhle jako doposud.. Já potřebuji nějaké to vzrušení a to nacházím u toho známého.. Ale tohle si můj přítel zase nezaslouží.. Tak nevím co dělat sad

Není tady

#2 16. 6. 2011 20:02

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Mám v tom pokračovat?

atekram napsal(a):

Známý má v manželství taky problémy, prý spolu žijí už jen jako spolubydlící. Vím, že kdyby tam bylo vše ok asi by to taky nedělal.

http://i.dama.cz/s/e273.gif

četla jsi vůbec tady něco na Babinetu? poněvadž je to pořád to samý dokola...

Strach je malá smrt...

Není tady

#3 16. 6. 2011 20:40

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Bety napsal(a):

atekram napsal(a):

Známý má v manželství taky problémy, prý spolu žijí už jen jako spolubydlící. Vím, že kdyby tam bylo vše ok asi by to taky nedělal.

http://i.dama.cz/s/e273.gif

četla jsi vůbec tady něco na Babinetu? poněvadž je to pořád to samý dokola...

big_smile 
Četla , určitě  to četla    holka jedna  rozevlátá  vzrůša chtivá! Jen si jako každá další myslí, že u ní je to JINÉ...   A kolečko se otáčí a otáčí.. Z podvádějící  se stane podváděná, klidný vztah s někým, kdo by jí rozumněl i když "bez  vulkánů emocí" bude nedostižná představa a touha.... A pak po X letech si uvědomí , že to vše už někdy někde četla (nebo prožila), a možná jí secvakne , co je důležitější ,pravdivější   skutečné štěstí, co  je "láska"..... stolt

Není tady

#4 16. 6. 2011 20:46

majkafa
Host

Zuzi,proč láska v uvozovkách?

Markéto, řekla jsi svému příteli to, co jsi tady napsala? O nudě ve vašem vztahu atd.? Píšeš, že je uzavřený, nekomunikativní. Ale přesto - aspoň to zkus.

#5 16. 6. 2011 20:59

atekram
♥------

majkafa: řekla jsem mu vše, ale on jakoby mě neslyšel. Prostě mouchy sežerte si mě smile

Není tady

#6 16. 6. 2011 21:06

majkafa
Host

Markéto, to je na jednu stranu špatný, že tě z nějakého důvodu přítel neslyší.
Ale na druhou stranu, je ti teprve 21. Mᚠspoustu času poznávat a hledat, jakého partnera pro život chceš. Jestli si vybereš cestu přes svého ženatého známého se dvěma malýma dětma, po opadnutí vášní to bude velmi těžká cesta. Nemusíš po ní jít. Ale taky můžeš. Je to jen na tobě, a na něm.
Ale na takovou cestu mᚠčasu dost. Můžeš si vybrat spousty jiných cest. Dokud nejsou tvé děti a kde nejsou cizí děti. Vztah s partnerem, který má děti, obzvláště když ty ještě své nemáš, je velmi těžký.
Mᚠpřed sebou celý život a celý svět. Přeji ti, abys vybírala dobře pro sebe.

#7 16. 6. 2011 21:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No tak ale: čo má asi urobi? Da ti jednu po papuli, keď na to nemá povahu? Poveda ti, že sa zahrávaš s ohňom? To vieš ale sama, predsa by nechodil s hlupaňou... big_smile On ti, chudák malý naivný, dôveruje, a má a za dospelú svojprávnu osobu, ktorá vie čo chce... a ktorá už aspoň tuší, že zahnú kžudne zahne aj chlap, ktorému to doma klape na 100% - proste z tej istej nudy, akú cítiš ty... a pritom vôbec nemusí túži po zmene reštaurácie, ale len po jednorazovej zmene jedálnička... stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#8 16. 6. 2011 21:15

atekram
♥------

majkafa: Děkuji ti smile Zatím se asi nebudu rozhodovat nijak. Nechám to samo vyplynout..
Selima: Já si jsem vědoma toho, že mu může jít o jednorázovou změnu, ale zatím to tak nevypadá.

Není tady

#9 16. 6. 2011 21:32

majkafa
Host

Markéto. Mám vztah se ženatým mužem, kterého miluji. Někdy je to těžké. A to jsem jinde než ty. Mám dospělé děti.
Zkus najít jinou cestu, jsi ještě hodně mladá, svobodná a děti nemáš. Stereotyp přijde téměř vždy, obzvláště až přijdou děti. A ten ženatý známý by do něj spadl podruhé, pak potřetí, a po čtvrté,... a ty bys mohla být možná jedna z mnoha, sama s dětmi. Vybírej raději vztah nezatížený závazky, jestli ti mohu něco poradit.

#10 17. 6. 2011 11:27

adriana82
♥♥-----

S každým chlapem to bude po čase stejné, bez vášně, prvotní zamilovanosti, stereotyp... Ale chápu že ti vadí, že s tebou přítel nekomunikuje.. Buď to spolu vyřešíte, změní se, nebo si na to prostě zvykneš... Nebo si najdeš jiného... Ale ženatého s dětmi to nemá žádnou budoucnost, jsi mladá a svobodných chlapů je spousta.

Není tady

#11 17. 6. 2011 11:50

ADFka2
♥♥♥♥♥♥-

majkafa napsal(a):

Markéto. Mám vztah se ženatým mužem, kterého miluji. Někdy je to těžké. A to jsem jinde než ty. Mám dospělé děti.
Zkus najít jinou cestu, jsi ještě hodně mladá, svobodná a děti nemáš. Stereotyp přijde téměř vždy, obzvláště až přijdou děti. A ten ženatý známý by do něj spadl podruhé, pak potřetí, a po čtvrté,... a ty bys mohla být možná jedna z mnoha, sama s dětmi. Vybírej raději vztah nezatížený závazky, jestli ti mohu něco poradit.

Majko, promiň mi tu otázku, ale dlouho už mi to vrtá hlavou, ani to nepatří sem, ale mě by to moc zajímalo - ví o tobě manželka tvého přítele? Jasně, nic mi do toho není, ale jsem zvědavá. kapitulation

So please, don´t slow me down, if I´m going too fast!

Není tady

#12 17. 6. 2011 11:57

majkafa
Host

Nevím, jestli o mně ví. Myslím si, že neví. Ale mohu se mýlit.
Může to být i tak, že na vztah rezignovala a prostě jen spolu žijí z nějakých důvodů.
Vím jen, že o milence, ke které kdysi můj milý odešel, samozřejmě věděla, to je logické.
Nevím, jestli věděla o těch dalších.

Markéto, jak je dnes? Ještě mě napadlo, přemýšlej, jestli by ti celý život nevadila uzavřenost a nekomunikativnost tvého nynějšího přítele. Nedostatek komunikace ve vztahu je hrobem spousty manželství.

#13 17. 6. 2011 12:14

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

S novým vzrušujícím zážitkem jsi pochopila, že něco není vpořádku + zatoužila po změně. Teď záleží jenom na tobě, jestli vztah, který tě neuspokojuje, budeš "napravovat", nebo vyměníš za jiný... styrka (...hm, taky jsem se zde poznala...) par

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#14 17. 6. 2011 12:16

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

majkafa napsal(a):

Může to být i tak, že na vztah rezignovala a prostě jen spolu žijí z nějakých důvodů.
Vím jen, že o milence, ke které kdysi můj milý odešel, samozřejmě věděla, to je logické.

Markéto, jak je dnes? Ještě mě napadlo, přemýšlej, jestli by ti celý život nevadila uzavřenost a nekomunikativnost tvého nynějšího přítele. Nedostatek komunikace ve vztahu je hrobem spousty manželství.

Spoustu dalsich milenek?va
Majko tak nejak se me nechce verit,ze ty by si zrovna spadla do vztahu s muzem,ktery,uz tech zarezu ma nekolik.hmm

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#15 17. 6. 2011 12:45

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Ate - vždy´t jsi mladá holka, a je úplně normální a přirozené,že se chceš bavit, poznávat s lidmi, sbírat zážitky a zkušenosti... Logicky musíš zjistit co se na "trhu" te´d a tady nabízí a  pak teprve  volit. Ačkoliv to zní tvrdě, děláme to všichni, jakýsi výběr, by´t třeba jen podvědomý.

Jste zřejmě s přítelem asi trošku rozdílní, on bude klidnější..atd.

Já bych na tvém místě mazala pěkně zpátky k mamince, nebo bych volila vlastní bydlení.  Vídat se můžete kdykoliv a s kýmkoliv, oba,  a bez výčitek svědomí a bez toho, že bys někomu ublížila.

Partnerovi bych neřekla co jsem zažila - tím jedině sundᚠsvůj šutr a předᚠho na hrb příteli. Což není dobré. Je to až srabácké. Řekla bych mu spíše (stalo se mi něco podobného - stav "přechození"), že se necítím ještě na spolužití a chci být sama, s tím, že se vídat můžeme.

Zamilovanost a adrenalin je v začátku každého vztahu, příroda si tak zřejmě jistí reprodukci big_smile Přejde-li v lásku, to je jiná..

Upravil(a) Wiki (17. 6. 2011 12:48)

Není tady

#16 17. 6. 2011 12:54

ViktorkaM
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Brno

Wiki, godlike

Michelangelo prý odpověděl na otázku, jak to dě­lá, že je schopen vytvořit tak dokonalou sochu lva, která vypadá jako živá: „Odstraňuji prostě všechno, co nevy­padá jako lev."

Není tady

#17 17. 6. 2011 13:19

Kuty
♥♥♥♥♥♥-

eremuruss napsal(a):

majkafa napsal(a):

Spoustu dalsich milenek?va
Majko tak nejak se me nechce verit,ze ty by si zrovna spadla do vztahu s muzem,ktery,uz tech zarezu ma nekolik.hmm

To přeci není Erem nakažlivé.Alespoň Majkafa ale ví,do čeho jde:P

Není tady

#18 17. 6. 2011 13:30

atekram
♥------

majkafa: myslím, že když mi nekomunikativnost přítele vadí už teď, tak určitě mi bude vadit už napořád. Pochybuji, že bych si zvykla, protože já prostě potřebuji mluvit pořád a chci aby on se do těch debat se mnou zapojil také. Prostě zpětnou vazbu. Každopádně jsem včera přítele donutila si promluvit. Aby mi řekl, jestli je něco, co mu ve vztahu chybí, zda něco postrádá, nebo co mu vadí tak po dlouhých odmlkách a breptů, že mu nic nevadí, jsem na něj naléhala, že určitě tu musí něco být a a se nebojí mi to říct, tak mi vyjmenoval 3 věci, se kterými souhlasím a navrhli jsme oba změnu. Takže se pokusíme o nápravu těch věcí které vadí jemu a věcí, které vadí mně. Tak uvidíme jak to půjde. Za měsíc odjíždím pracovně na dva měsíce do Švýcarska už 3. rokem, tak třeba nám to dvou měsíční odloučení ve vztahu pomůže. Buď si zase budeme chybět a začneme si jeden druhého vážit tak jako dřív, nebo naopak smile
A známému jsem řekla, že můžeme být přátelé, že zatím nechci tlačit na pilu.

Wiki: Zpátky k mamince jak říkáš, tak o tom už jsem se pokoušela tak 3x a vždy bezúspěšně. Přítel mě vždycky zastavil a prosil a nikam nechodí, že už beze nemůže být a že by se mu samotnému doma stýskalo. A já taky když jsem nad tím přemýšlela, že kdybych se měla vrátit domů, tak max.za dva dny už bych byla zase u něj protože prostě už bez něj být nemůžu smile Uvidíme, jak to budeme zvládat až budu ve Švýcarsku.

Není tady

#19 17. 6. 2011 13:34

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Myslím, že nejsi ještě zralá na trvalý vztah.Rychle jsi do toho hupla as ted chceš ,aby tvůj přítel byl jiný než předtím. proč? Není to jen protože chceš poznat jiné, další muže ? Na tom není nic špatného, jsi mladá a hledáš, kdo ti bude vyhovovat.Řekla bych , že by ses měla odstěhovat do svého a začít poznávat ...svět....nmuže...život.
Tobě nechybí pevná ruka , tobě chybí akce, drama, vzrušení ...a to ti zřejmě tvůj přitel neumí / nemůže dát.

Není tady

#20 17. 6. 2011 13:35

javena
♥♥♥♥♥♥-

Markéto, nepokračuj v tom, tebe by to semlelo. Jsi ve fázi hledání, citově strádᚠdoma. Nejsi ve fázi užiju si a nic víc od toho nečekám...
Zvykni si, že současný přítel je prostě takový, jaký je a nečej, že se kvůli tobě změní nebo začni znova s někým jiným, třetím....

Není tady

#21 17. 6. 2011 13:44

majkafa
Host

Markéto, to Švýcarsko možná bude dobrý mezičas, abyste si o vztahu přemýšleli a vnímali své pocity.

Erem, já jsem nespadla. Sama jsem se tak rozhodla.

#22 17. 6. 2011 15:07

Wiki
♥♥♥♥♥♥-

Přesně tak - švýcarsko - to je elegantní, praktické  a velmi vhodně načasované momentální řešení. (vím, že to není schválně, že se to asi tak semlelo samo).
Tak si zajistíš nadhled, odstup. tummenupp

A také bych netlačila na pilu a mechala to běžet...lakmusem ti budou emoce

Upravil(a) Wiki (17. 6. 2011 15:08)

Není tady

#23 17. 6. 2011 20:20

sandra
♥♥♥♥♥♥-

atekram napsal(a):

Ahoj,
ráda bych taky přispěla svým příběhem. S partnerem jsem přes rok. Na začátku vztahu jsme se jenom vídali, pak navštěvovali u sebe doma, pak jsem často u něj přespávala a ráno šla zase domů, potom jsme tam už zůstávala a čekala na něj až se vrátí z práce až se nakonec stalo, že už jsem se tam zabydlela. I když mám pořád bydliště u rodičů, nastěhovaná jsem u něj. Když byl třeba v práci tak se nám oběma strašně stýskalo. A já jako správná "ženuška" jsem na něj čekala pěkně doma až se mi vrátí. Do té doby jsem měla všechno uklizené, čisté, a vidí, jak má doma skvělou přítelkyni. Během dne jsme se pořád objímali, pusinkovali, líbali se a říkali si jak se milujeme. Prostě dokonalý pár. Ale pak už se z toho stávala každodenní rutina. Já se o zkouškovém učila, nebo jsem zase uklízela, zatímco on byl v práci. Večer jsme se dívali na film, dali vínko a šli spát. A ve vztahu nastala nuda. Když měl odpolední, začala jsem z nudy chodit s kamarádkou na pivo do místní hospůdky, někdy jsem to i přehnala a vracela se opilá, kdy můj milý už dávno spinkal. Jenže nikdy nic mi nevytkl, nikdy mě neseřval, ještě mě vždycky pohladil a řekl: Miluji tě. Začala mi chybět trochu ta pevná ruka. Chtěla jsem aby mi někdy vyhuboval, kde jsem tak dlouho, kolik jsem toho vypila.. Ale on byl stále klidný. Je fakt, že je tak trochu flegmoš, vůbec nic neřeší a má ke všemu takový pasivní přístup. A neumí komunikovat. Většinou vedu monology a on mi odpovídá: hmm.. Kvůli tomu jsme se poslední dobou častokrát pohádali. Že chci z jeho strany víc komunikace, pevné ruky atd.. A pak se to stalo.. Můj milý byl na bečce ve vedlejší vesnici a já s kamarádkou šla opět na pivo. Přece nebudu sedět sama doma. Už jsem byla v náladičce, když si k nám přisedl jeden známý.. Bohužel o 14 let starší než já ale stále šikovný, atraktivní a sexy. Zná mě odmalička. Hlídal mě když mi byly tak 2, 3 roky. Pak se oženil a odstěhoval do města. Teď má dvě děti. A sem přijel na chalupu, na kterou tu někdy jezdí s rodinou o víkendech. (mimochodem mně je 21). Vyloženě jsme si v té hospodě padli do noty. Našli jsme společné téma, názory.. potom při cestě domů jsme se zastavili na jednom místě, kde jsme si ještě hodinu povídali a pak když jsem se chtěla rozloučit a jít domů tak mě chytil a políbil. Na tu chvíli nezapomenu. Bylo to tak spontánní, krásné.. Pak jsem si uvědomila co dělám, odtrhla se a šla domů. Přece miluji svého přítele! Na druhý den mě strašně hryzalo svědomí. Přiznat se nebo ne? Nevěru přece vždycky něco předchází, a problémy máme a já je chci řešit. A mám to vůbec považovat za nevěru? Spíš úlet, který ale setrvává.. se známým si stále píšeme, dvakrát jsme se od té doby viděli ale nic neproběhlo a teď si domlouváme schůzku že někam pojedeme.. Svému příteli jsem se nakonec přiznala (ale neřekla jsem kdo to byl) protože jsem chtěla přece vyřešit současný problém, který ten úlet zavinil. Jenže přítel reagoval tak jako vždycky.. Jako nebyl sice nadšený, určitě ho to zlomilo ale zase mi řekl jak mě miluje, nechce mě ztratit,že mi to všechno odpouští a že o tom už nebudeme diskutovat. Šlo přece jen o blbý polibek.. Jenže pro mě ten polibek nebyl blbý a spíš jsem od něj očekávala jinou reakci. Teď nevím zda pokračovat ve vztahu, protože přítele opravdu moc miluji nebo pokračovat v "úletu", kde nacházím vášeň,nějaké to vzrůšo, komunikaci, a humor.. Známý má v manželství taky problémy, prý spolu žijí už jen jako spolubydlící. Vím, že kdyby tam bylo vše ok asi by to taky nedělal. Nikomu nechci rozbíjet rodinu, ani nechci aby se to u něj provalilo. Chci žít dále s přítelem ale ne takhle jako doposud.. Já potřebuji nějaké to vzrušení a to nacházím u toho známého.. Ale tohle si můj přítel zase nezaslouží.. Tak nevím co dělat sad

Atekram, mě na tvém psaní zarazilo to, že chceš od přítele "pevnou ruku" a aby ti "vyhuboval", když přijdeš domů opilá....to mi trochu zavání tím, jako bys v něm hledala tatínka....va Možná proto ti také tak imponuje o 14 let starší a zkušený muž.

Není tady

#24 17. 6. 2011 20:24

sandra
♥♥♥♥♥♥-

A jinak k tématu - společná domácnost v 21ti letech mi přijde dost brzy...dost brzy na to ,abys řešila, co bude k večeři, vyprat košile, vyžehlit košile....až se vdᚠa budeš mít rodinu, tak si toho užiješ až až...můj názor.

Není tady

#25 20. 6. 2011 15:56

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak ono to závisí od reálneho veku (hlavne mentálneho), ktorý môže by iný kao ten kalendárny... Ale Atekram mi nepripadá nejako vežmi duševne usadená big_smile a túžiaca po istotách, rodine apod. Takže by som fakt asi počkala s hniezdením, dokonca aj so "záväzným vzahom) a toršku zatiahla ručnú brzdu. Je zbytočné hna sa do vzahu, kde sa občas už teraz cítiš ako vo väzení roll .

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

Zápatí